derin
bu yazıda gereksiz birşey görmüyorum ama snein düşüncede saygı duyarım tabki
sen nedne aç kalıyorsun bu bana çok saçma geldi montid ekol. hesabı yok doyana kadar yiyorsun zaten ve şekeirn sürekli dengede bu yzüden acıkma krizleirne ve tatlı krizine girmiyorsun her hafta derken zaten 2 haftayı kasdettim bir lokma bile bizi geriletiyor montide
bence sen daha ii verim alırısn montiyi sıkı yapsan okadar aç bırakmada gerek yokki kendini öncedne diyet yapıp vermişsin bir kez 35 kilod aaz degil yani
benim ne kadardır bu topikte oldugum ve kaç kilo veridigm önemli dgeil
önemli olan montiyi kavramam ve yanlışlarımı anlayabilmemdir 1 kiloda versem önemli olan budur benim için
ama bens eni kararlı görmüyorum kusur bakma bu yüzdne çok sinilri ve gerginsin
sen aç kalma olayınd abenim dondurma ve karpuz hikayeme benziyor
yazdığın yazıyı okursan nasıl kırıcı davrandığını farkedebilirsin yani ben 36 yaşındayım çocukda değilim. yanımda olmadığın için kararlı görmüyorsun beni 15 gndür montignac yapıyorum geçen hafta evde tatlıyı kaçırdım birde dün misafirlerle 3 kurabiyeyi iki tane kaçamağım var yani hiç bu kadarda kararlı olmamıştım çünki en yakın zamanda ikinci bebeği düşünüyorum hemen acik kilo vermem lazım 122 kilo ilede hamile kalmak istemiyorum.ben hiç sinirli ve gergin değilim senin yazın bei üzdü destek olacağına uzatmanın hiç anlamı yok
derincim masum sana b,r şey dememişki tatlışım niye alınganlık ediyorsun.kaçamak yapmana rağmen iyi vermişsin demiş sadece.bunu sende biliyorsun.geçen hafta üç dilim revani bu hafta üç kurabiye yedim diye sen kendin söyledin tatlım.ve buna rağmen iyi verdin.burda minicik kaçamaklar yapıpta + olan arkadaşlarımız var.sen bir lokmadan fazla kaçamakla 1,5 kilo verdin.buda iyi bir şey.ama aç kalmana üzüldüm cnm.montide aç kalmak yok cnm benim.serbest olan yiyeceklerden doyana kadar yeniyor.aç kaldığın için belkide kaçamağa yöneliyorsun.örneğin akşam için nohut pişirdin bir tabakla doymuyorsan 2 tabak ye cnm.sakın aç kalma bu seni çabuk usandırır ve direncini kırar.
kilosu fazla olan kişilerin 2 kilodan fazla vermesi ilk haftalar için normal karşılanıyor ve sen bunu bekledin sanırım.ama monti kaçamağı pek kabul etmiyor cnm.o sebeple veremeyebilirdinde.ama sen haftada 1,5 kilo verdin bunada şükür.alınma cnm hiç bir şeye.burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.ama diyette bazen sinirler yıpranıyor tahammül azalıyor.ama bu kiloları 3-5 haftada almadığına göre 3-5 haftada gitmeyecekler bunu bil yolunun uzun olduğunu unutma ve mucizeler beklemeden tökezlesende yolundan dönme cnm...
peki ok yazdıklarımı unut benim
umarım kısa zmanda istedigin kiloya ulaşırsın
mrb.kızlar!a.s. bende dün itibariyle montinag diyetine başladım. geçmiş yıllarda da budiyeti yaptım. çok büyük kilolar verdimama doğum ve işstresi nedeniyle geri aldım.Bakalım bu sefer hedefime ulaşabilecek miyim? sonuçları sizinle paylaşacağım.Kilom100 ün üzerinde çok üzgünüm:
SEVGİLİ DERİN ZİLİM SANA açıklamış tekrar yazmaya gerek yok uzatmamak için ...ama her zaman diyorum karnını doyur illa tek çeşit yemek yemek zorunda deyilsinki uyan ne varsa ye karnını güzelce doyursan zaten açıkmassın .a.s[
ziligurti canım uzatmayalım belki ben yalnış anladım bir anda ...
ben montiyle gerçekten aç kalıyorum az yiyorum heralde bilmiyorumki özellikle gece yatarken çok acıkıyorum karnım zil çalıyor ben genelde öğlen köfte tavuk balığı tercik ediyorum akşamda sebze yemeği ve ya sebze haşlama ondanmı doymuyorum acaba .canım iki haftada 1.5 kilo az geldi bana o yüzden yoksa tabiki bir anda gitmeyecek ama
Şeniztakyi hoşgeldin aramıza ,doğru yerdesin cnm emin ol....
masumum afiyet olsun.içine bir yemek kaşığı kadar bulgur koysan bişey olmazdı cnm o kadarcıktan.sen artık çok katı kural koyma kendine.kaçamak yapma ama bir kaşık bulgurdanda bişey olmaz.bol yeşillikle arada kaynardı o ama iyi etmişsin kaçamak yapmamakla brawoo sana.. ende iki gün evvel yapmıştım mercimek köftesini...
derininm gelelim sanaaaa..canım bu diyet normal diyetler gibi yarı aç yarı tok gezilen bir diyet değil ,o sebeple sakın aç kalma cnm.akşamları bakliyat pişir.bolcada salata yap.ayranda iyi bir şişirici bu arada .ben bazen susayarak oturduysam sofraya ve ayranımı ilk önce içtiysem yemek yiyemeyecek kadar şişerim.
ama sebze yiyerek aç kalma cnm.doymuyorsan hem sebze hem et ye.yada sebze bakliyat...ve sakın az yeme.güzel kilo verirsin ama bir süre sonra normal ölçüde yemeğe bile başlasan hızla geri alırsın cnm.o sebeple kısma yiyeceklerinden,doymadan kalkma sofradan.ve doyduğunda ilerleyen saatlerde açlık yaşamassın buda seni yıldırmaz diyetten. diyelim akşam yemeğinden sonra gece 10 gibi tekrar acıktın bir meyve ye .yada bir avuç kuru yemiş arkasından bir bardak süt...sakın yatağa aç girme ama cnm.sabaha kadar düşen kan şekerin seni yemeğe saldırmaya itecektir uyanınca..o sebeple aç kalmamaya özen göster.bu sayede tatlı krizlerinede girmessin.kan şekerin dengede duracağı için...
takyi boyun kilon yaşın kaç bilemediğim için farazi yazıyorum cnm ama kilon fazla olduğu için kan şekeri değerlerinde pek normal değildir gibi geliyor.bu diyetle onuda düzene koyarsın.hemde açlık yaşamadan.kaçamak yapmassanda hızla vermeye başlarsın..AMA DİYETİNİZİ MUTLAKA SPORLA DESTEKLEYİN.(bu son cümle tüm topik ahalisi içindi:))
öncelikle kendine bukadar haksızlık etme ackım ... ınsnız kırılma noktalarımız oluyor . bak bir aydır devam ediyormuşunda ...Günaydın kızlar...
Kalktım, kocişe kahvaltı yaptırdım o gitti. Tv izliyordum, Nebahat Çehre'yi gördüm, kızlar bu yaşta nasıl böyle olabiliyor bu kadınlar yahu! Benden daha fit!
Bu arada ben dün montiyi bozdum. Ne yediğimi söylemeyeyim uygun kaçmaz ama off çok pişmanım! Yaklaşık bir aydır devam ediyordum son 2 haftadır da güzel güzel kilo vermiştim ama çok moralim bozuldu evde eski kotumu denedim, hala içine giremiyorum diye!!! Söyleyeceklerinizi şimdiden kabullendim ben pisboğaz şişko iradesizin tekiyim!alsanaalsanasmile
çamlıcam kıs spagettimi kaçamagın ben anlamadım ...akannehirakannehir biz spagetti yiyoruzki sempatiksalakcinnimerhaba kizlar ne var ne yok insallah keyifler iyidir a.s benden kotu aksam kacamak yaptim domates soslu spagettiye yenik dustum mafoldumben
tamda 400 gr. inmisken olacak seymi simdi artik olan oldu.ben ne zaman yaniniza gelip yazismasam boyle oluyo. bana moral oluyosunuz yazmadan yazdiklarinizi bile okumak
insana guc veriyo :1hug: olumunekankayizsmile
banucum zilime katılıyorum 1 kş bulgur koymanda bir sakınca yok zaten mercimek sonuçta .selammmm
lacey ve aben abla
hoşgeldin ...mrb.kızlar!a.s. bende dün itibariyle montinag diyetine başladım. geçmiş yıllarda da budiyeti yaptım. çok büyük kilolar verdimama doğum ve işstresi nedeniyle geri aldım.Bakalım bu sefer hedefime ulaşabilecek miyim? sonuçları sizinle paylaşacağım.Kilom100 ün üzerinde çok üzgünüm:
eridim bacım eridin .....Selam hanımlar,
Haftasonu diye kimse yok sanırım..kızların babası geldi, 2 gündür giremedim, kilo bildirimini yapıp çıkacağım, her ne kadar soğuk da olsa keyifli bir haftasonu geçirmeniz dileği ile...
Geçen hafta: 54.6
Bu hafta: 53.7
mimum tebrik ederim iredeni....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisgünaydıınn güzellerrr dün kına gecesi vardı bir kşi daha evleniooo veee bu kız evde kalcakP
dünkü menüme gelince
09:00 2 kayısı
10:00 domates soslu peynirli yumurta
15:00 1.5 karnıyarık ama minik patlıcanlardan, bir kaç çatal tavuk, yoğurt
sonra kuafördü hazırlanmayydı derken zaman geçtii gece eve geldim elma yedim
3 bardak yeşilçay vs...
bi de dün babamın doğumgünüydü süper bi pasta aldım onaa öğlen onu kestiler ama tadına bile bakmadım kızlar:)
hasretim etle ekmek yenmiyor canım benim akşam yesen sebzeyle eyvalah bişi demezdim ama etle ıh .dun aksam
6 7 kasık kadar kuru fasulye ve yogurt
3 saat sonrada 1 elma gun boyunca ıhlamur cayı ve 3 ltre su.
bugun sabah ilk olrak 3 dlim armut
kk kadar peynir.1,5 dlm kızarmıs tb ekmek domates salata ve 6 tane zeytin.
öglen tavuk yogurt 1 dlm kızarmıs tb ekmek.
aksam yesil fasulye yogurt.
3 ltre su ıhlamur.
regl olucam onun sıkıntısı yasıyor ve biyandan acayip sekilde bas agrisi cekiyorum.Aaben abla bebişine cok gecmiş olsun ...inş. haftaya bende size kg tablomumu veririm...
:hulyaslm kızlar...
sabah: domates peynir(yağlı) marmelat t. ekmeği
öğlen meyve 45 dk sonra 1 dilm peynir az taze fasulye
aksam tavuk mantar salata yoğurt
sabah kahvaltım cok ağırdı annemlerle muhabbet ederken cok yemişim...
derinim yazını okurken bu montimi diye afaladım bir an .boshayallersmilemasum canım yok dha hemen pes etmiyorum.çevrede etkiliyor beni çorbasız diyet olurmu herşeyden az az yemen lazım proteinin fazlasıda zarar....gibi cümleler .vallahi ben mutfaktan hiç çıkamıyorum kızıma ayrı eşime bana ayrı akşam yemeği ayrı derken bütün gün mutfakdayım
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisherkeşlere ii akşamlar
ben sabah evde olmadığım için tartılamadım yarın sabah hemen tartılıcam ve yazıcam buraya
kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerinde canı sağolsun haftaya veririz
yarına misafirim var ve ıspanaklı kıymalıbörek,patatesli pırasalı gülböreği,çikolatalı cheesecake,tavuklu salata yapıyorum kendime de normal salata ve tavuk haşlaması yaptım :)))
ve masum tadına dahi bakmıyorum tabi kide :)
delikafaduldendelikafaduldenişte bu ..teşekkürler akım ...ŞenizGeçmiş olsun aeben, kilon için de tebrikler...alkisalkisalkis
masumum niye bukadar üzüldün ki . sadece biraz üşür okadar ...bilmiyorumkismilekızlar kardeşimin yeri belli oldu
kars sarıkamışmafoldumbenmafoldumben
kızlar montide keskek yiyebiliyormuyuz..
buğdayla et yeniyormu..
cok fazla aklıma takıldı..
ve birazcık yedim :kedi:
iyi aksamlar kızlar bugunku menum
sabahglumu doktora kontrole goturdum kahvaltım biraz gec oldu 4 dilim denge salatalık domates peynir yeşil zeytin
öğle:kabak yogurt
aksam:6 kofte yogut 1 bardak kola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?