Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyiyim masumcum o kadar egzersize alışık olan vücudum dün et kesiği oldum popom bile ağrıyor.belim falan hep kaskatı.cam kapı açık terasla uğraştım telemişimde kaskatı kasılıp kalmışım .çok şükür bitti denecek duruma geldi evin işleri.birtek fon perdelerine kaldı işimiz onuda hafta içi bir ara çıkıp bakacağım artık...

yazdığın yazıyı okursan nasıl kırıcı davrandığını farkedebilirsin yani ben 36 yaşındayım çocukda değilim. yanımda olmadığın için kararlı görmüyorsun beni 15 gndür montignac yapıyorum geçen hafta evde tatlıyı kaçırdım birde dün misafirlerle 3 kurabiyeyi iki tane kaçamağım var yani hiç bu kadarda kararlı olmamıştım çünki en yakın zamanda ikinci bebeği düşünüyorum hemen acik kilo vermem lazım 122 kilo ilede hamile kalmak istemiyorum.ben hiç sinirli ve gergin değilim senin yazın bei üzdü destek olacağına uzatmanın hiç anlamı yok

peki ok yazdıklarımı unut benim
umarım kısa zmanda istedigin kiloya ulaşırsın

zilim kolay gelsin çok zor valla çocukla inşş
en kısa zmnada biter inş geçmiş olsun

benimde cnm mercimek köftesi sityordu deli gibi
ama içindeki bulgurdan kaynaklı yapmıyordum ama bugün yaptım
ama montiy uydurdum
mercimekleri az suda haşladım
soganları salça ile kavurup mercimege ekleidm içine bol yeşşillik ve baharat limon
köfte degil pilav oldu ama tadı aynıydı
tavsiye ederim kızlar

[

ziligurti canım uzatmayalım belki ben yalnış anladım bir anda ...
ben montiyle gerçekten aç kalıyorum az yiyorum heralde bilmiyorumki özellikle gece yatarken çok acıkıyorum karnım zil çalıyor ben genelde öğlen köfte tavuk balığı tercik ediyorum akşamda sebze yemeği ve ya sebze haşlama ondanmı doymuyorum acaba .canım iki haftada 1.5 kilo az geldi bana o yüzden yoksa tabiki bir anda gitmeyecek ama

hosgeldin canımkaydirigubbakcemile3

gamze nbr cnm kıs mercimek köftesi tarifmi okudunmu

çakma mercmek köfte ama

takyi hoşgeldin aramıza ,doğru yerdesin cnm emin ol....
masumum afiyet olsun.içine bir yemek kaşığı kadar bulgur koysan bişey olmazdı cnm o kadarcıktan.sen artık çok katı kural koyma kendine.kaçamak yapma ama bir kaşık bulgurdanda bişey olmaz.bol yeşillikle arada kaynardı o ama iyi etmişsin kaçamak yapmamakla brawoo sana.. ende iki gün evvel yapmıştım mercimek köftesini...

derininm gelelim sanaaaa..canım bu diyet normal diyetler gibi yarı aç yarı tok gezilen bir diyet değil ,o sebeple sakın aç kalma cnm.akşamları bakliyat pişir.bolcada salata yap.ayranda iyi bir şişirici bu arada .ben bazen susayarak oturduysam sofraya ve ayranımı ilk önce içtiysem yemek yiyemeyecek kadar şişerim.
ama sebze yiyerek aç kalma cnm.doymuyorsan hem sebze hem et ye.yada sebze bakliyat...ve sakın az yeme.güzel kilo verirsin ama bir süre sonra normal ölçüde yemeğe bile başlasan hızla geri alırsın cnm.o sebeple kısma yiyeceklerinden,doymadan kalkma sofradan.ve doyduğunda ilerleyen saatlerde açlık yaşamassın buda seni yıldırmaz diyetten. diyelim akşam yemeğinden sonra gece 10 gibi tekrar acıktın bir meyve ye .yada bir avuç kuru yemiş arkasından bir bardak süt...sakın yatağa aç girme ama cnm.sabaha kadar düşen kan şekerin seni yemeğe saldırmaya itecektir uyanınca..o sebeple aç kalmamaya özen göster.bu sayede tatlı krizlerinede girmessin.kan şekerin dengede duracağı için...

takyi boyun kilon yaşın kaç bilemediğim için farazi yazıyorum cnm ama kilon fazla olduğu için kan şekeri değerlerinde pek normal değildir gibi geliyor.bu diyetle onuda düzene koyarsın.hemde açlık yaşamadan.kaçamak yapmassanda hızla vermeye başlarsın..AMA DİYETİNİZİ MUTLAKA SPORLA DESTEKLEYİN.(bu son cümle tüm topik ahalisi içindi:))

şimdi zili kaçar ,çünkl kurt gibi acıkmış bir kocası ve yemek gördüğü an fellik fellik kaçan bir oğlu vardır kendilerinin:)) (ama zilide ikisinden üstesinden gelecek azim vardır,muhtacı olduğu kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur,yürü be zilim bu gazla kim tutar seni

lülülülülülülülülülülülü

SEVGİLİ DERİN ZİLİM SANA açıklamış tekrar yazmaya gerek yok uzatmamak için ...ama her zaman diyorum karnını doyur illa tek çeşit yemek yemek zorunda deyilsinki uyan ne varsa ye karnını güzelce doyursan zaten açıkmassın .a.s
şunuda ekleyim senin geçen hafta kilon sabitti sanırım 1.5 kiloyu bu hafta verdin dimi?
Şeniz
öncelikle kendine bukadar haksızlık etme ackım ... ınsnız kırılma noktalarımız oluyor . bak bir aydır devam ediyormuşunda ...
şimdi senin yapacagım hiç kaçamak yapmamış gibi tekrar 4 elle sarılman beslenmene . yedim diye sakın ardını getirme ozaman kızarım işte .aklinialirimsmile
çamlıcam kıs spagettimi kaçamagın ben anlamadım ...akannehirakannehir biz spagetti yiyoruzki sempatiksalakcinni
demekki daha sık yazmalısın ...lmaz:

çamlıca spagettiyi yemiş ama az haşlanmış değildi galiba....o sebeple bu kadar üzülmüş....öylemi çamlıcam??:uhm:

haaa spagetti deyince aklıma hep sormak istediğim şu soru geldi aebenim..selva makaranın üç dakikada haşlanan spagettileri var.zamandan tasarruf açısından çok iyi.fakat monticiler bunu 2 dakikamı haşlamalılar??orası aklıma takıldı cnm...

ben geldim
bugün misafir ağırladım ve hiç vaktim olmadı
şimdi gittiler
hemen kilomu bildirmek istiyorum
geçen hafta yoktum ondan önceki hafta yazdığımıda bulup eklicem
bu hafta: 75.8

diyarking ...

başlama tarihi.......23.07.2010

ilk hafta .........84,3 kg
1.hafta .......... 83,1 kg
2.hafta .......... 81,4 kg
3.hafta .......... 82,3 kg (kaçamaklı.(13.08.2010)
4. hafta ..........81.3 kg (20.08.2010)
5. hafta...........tatildeydim(27.08.2010)
6.hafta............79.6 kg(03.09.2010)
7.hafta............78.2 kg(10.09.2010)
8.hafta............78.9 kg(17.09.2010)
9.hafta............79.2 kg(24.09.2010)
10.hafta..........78.9 kg(01.10.2010)
11.hafta..........77,2 kg(08.10.2010)
12.hafta..........76.8kg(15.10.2010)
13.hafta...........tartılmadım
14.HAFTA...........75.8(30.10.2010)

verilen kg:1 kg :)
bunada şükür

hoşgeldin ...
eridim bacım eridin .....:1hug:
ketumum senbir monti örnegisin harikasın bacım ....opuyorumnanaktanalkisalkisalkis
mimum tebrik ederim iredeni....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hasretim etle ekmek yenmiyor canım benim akşam yesen sebzeyle eyvalah bişi demezdim ama etle ıh .lmaz:
doymak için tavugun yanında salata güzel olurdu ama .:hulya:

:hulyapuyorumnanaktan
derinim yazını okurken bu montimi diye afaladım bir an .boshayallersmile
fazla protein derken ??
monti karbonhidrat diyeti deyilki fazla protein alasın anlamadı ben .bilmiyorumkismile
yada çorbasız . montide çorba yok diye bişimi var ..bilmiyorumkismile
az az sık sık . sen kaç ögün yiyorsun aralarınla, 5 .6.??
eger açıkıyorsan daha ögün ekle yada ögünlerinde 1 çeşit deyilde daha fazla çeşit yap çorban. salatan ana yemegin.
aceba sana montiyi yanlışmı anlattık diye düşünüyorum ..
öylen et yediysen yanında sebze yemegide ye . salatda bolca yagurtda . kısıtlamayok doyana kadar ...
akşammda illa sebze haşlama ye demiyoruz bakliyat da baya doyurucudur ..
hatta her ikinide beraber yiyebilirsin ..bakliyap sebze yemegi salata yogurt yada peynir .

yada akşamda ettürü yiyebilirsin eşinle ..:hulya:

....derimcim başta zilim ve ardaşlarla elimizden geldigi kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz ...HERKESE.. kimseyede zorla monti yap demiyoruz .memnun degilsen yapmayada bilirsin bu sana kalmış ..bilmiyorumkismileopuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kilonuda göremedim diyarım .
Geçmiş olsun aeben, kilon için de tebrikler...alkisalkisalkis
delikafaduldendelikafaduldenişte bu ..teşekkürler akım ...Şeniz
..cancazlarım 1 aydır 1.aşamadayım . her hafdada veriyorum .
ilk kez biri beni kutladı ....şakkıdı:dilcikar::dilcikar:
kızlar kardeşimin yeri belli oldu
kars sarıkamışmafoldumbenmafoldumben
masumum niye bukadar üzüldün ki . sadece biraz üşür okadar ...bilmiyorumkismile
daha zor yerlerde var güzelim ..yerimseniben
kızlar montide keskek yiyebiliyormuyuz..
buğdayla et yeniyormu..
cok fazla aklıma takıldı..
ve birazcık yedim :kedi:

iyi aksamlar kızlar bugunku menum
sabahglumu doktora kontrole goturdum kahvaltım biraz gec oldu 4 dilim denge salatalık domates peynir yeşil zeytin
öğle:kabak yogurt
aksam:6 kofte yogut 1 bardak kola

kolamı .???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…