çamlıca spagettiyi yemiş ama az haşlanmış değildi galiba....o sebeple bu kadar üzülmüş....öylemi çamlıcam??:uhm:
ah arkadaslar ahhh yedigim spagetti tam bugday unundan degildi yani beyaz undandi ben aglamimde kimler aglasin :bbo: sosda bi yagliydikiklava:
bu günkü menümü yazıcamm ve aeben ablam beni burdan kovucak.. delikafadulden
sabah tambuğday ekmeği domates peynir zeytin
öğlen 2 parca nugget 2 yudum ayran
aksam yarım simit 3 kasık pilav tavuk mercimek corbası salata kuru fasulye 4-5(kac taneolduğunu tam sayamadım) sekerpare
ben kacar uzun süre olmam burda bunun üzerine ..
gelcek yüzüm kalmadı.. zaten kıpırdayamıyorum su anda..
canım benim ne ettin seeen??hani tatili kaçamaksız atlatacaktın bitanem..sabah ne güzel başlamışsın ama arkası öyle olmamış.hadi öğlenide tamam diyecem nugget yasak olduğu halde(dış kısmındaki nişasta ve beyaz undan dolayı) ama akşamın......akannehir
ama kaçma cnm.yüzüm yok diye de üzülme..bizim için değişen bir şey olmayacak yani..biz hep seni burda görmek isteriz,ama sen hedefinden çok uzağa atıyorsun kendini..al-ver, al-ver kendi metabolizmanı iyice yavaşlatıyorsun böyle olunca.ve her yen,i başladığında verme hızını düşürüyorsun.yakın zamanda istemeye gelecekler demiştin geçen gün ve o güne kadar zayıflamak istiyorum diyordun ne güzel..hedefine yaklaştıkça kendi kendini uzağa atıyorsun..hem bunlar seni psiklojik olarakta bezdirir o kadar uğraşıyorum bir kaçamakla her şeyi alt üst ediyorum olmayacak böyle yiyeyim gitsin dedirtiyor insana kendi yaptıkları cnm...
ne olur pazartesi günü kendi evine dönünce unut yaptığın tük kaçamakları ve kaldığın yerden devam et biz hep yanındayız cnm...sakında şok diyete kalkışma tatlım...hazır yolun yarısına gelmişken ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?