Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kzılar
nilgün bende hızlı yürümey sveiyorum hızlı yürümeye devam et cnm sen

evet hızlı yürümek gibi yok ter atınca harika oluyor.

bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.

1. bim den köy ekmeği aldım.tam buğday unu,su,maya falan yazıyordu.sizce yanlış ekmek mi aldım?yemem de sakınca var mı?

2. boğazım ağrıdığı için zencefille balı karıştırıp yiyorum günde 1 talı kaşığı kadar.koyduğum bal 1 çay kaşığı..sadece bu boğazımın gıcığını alıyor.ne dersiniz?

3. 80-89 grubunda da sordum masuma ama burada da yazayım.yatmadan önce genelde süt içiyorum çünkü bir kaç kişi öyle yapıyordu.içmek zorundamıyız?faydası zararı nedir?

teşekkür ederim şimdiden

canım ben elimden geldiğince cevaplıyım

bimde ki köy ekmeği tam buğday ise uygundur canım sakıncası yok

bal konusunda montiye uygun değil ama hastasın kullanmak zorundaysan birşey diyemem bilmen gereken uygun olmadığı

montide yatmadan önceki arada süt yerine light sütü öğünlerle yada arada leblebi ile yiyebilirsin yani yatmadan önce içmek zorunda değil hatta bence içme akşam yemeğinden sonra acıkırsan aranı meyva ile yaparsan daha sağlıklı olur

tabi ki yanlış yazmışsam hatunlar düzeltir bizi şimdi ben varım die yardımcı olayım dedim bu işin ustaları daha ayrıntılı cevap verir
aebencim zilicim menülerimi yorumlamıyorsunuz (

aldıgın ekmek dogru cnm ama ben bimişn ekmegini sevmiyourm doyurmuyor çünkü

bal yasak tabikidee başka şeylerle geçir eger 1 tk bal yiyorsanda zaten monti bozulmuş demektir cnm ıhlamr filan iç ben öle yapıyorum

süt içmek zorunda dgilsin hatta içmesen daha ii olur bend eiçiyordum ama akşam sütü kezice daha hızlı kg verdim

özlemcim çok yorgunum cnm yatmaya gdiiyorum çocukalr sabah 6 da kalktı

diyarking sağol cevap için teşekkür ederim

masum sen de sağol cevapladığın için..

dün süt içmedim sadece dün öğleden sonra acıkınca kuru incirle içmiştim.anladım yani zorunlu değil.dün de boğazım fenaydı yine zencefil bal yaptım ama monti gitti yani bugün eczaneden pastil alayım da bir daha bal yemeyeyim..

günaydınnnn kızlarrr
ay çok fena oldum sabah sabah mimu bende snein gibi oldum leisle yaptım 3 mil midme alt üst olmuştı
erik yemiştim başlamadan sporun sonuna dogru fenalaştımm midem bulandı

çok afedersiniz ama çıkardım sabah sabah sanırım erikten kaynaklı olduu
aklıma sen geldinnn

günaydıınnn masumummm ...

aaa benim gibi olmuşssun sende vallaa ben artık bünyeyi çok zorlamıorum tatlımm :)

ee nabıosunuz kızçeler

mimu aslında zorlamadımda cnm sadece 30 dk yaptım ama aç oldugum için etkileid snaırımm

kızlar birde saat alındıgındna beri benim bebeler 6 da kalkıyor ne yapcma ben yaa

aç olmak gerçekten mahvediyo canımm bide ben bu h.sonu da gittiğimde bileğim o kadar acıdıki zıplayamadım:S dedim bende bişi var yanii

ay menülerimi yazcam üşeniyrumD:

haftasonu menüme gelinceee;

Cumartesi;

09:00 2 siyah kuru kayısı

10:00 2 yumurta peynir salatalık tadımlık şekersiz reçel ve zeytin ezmesi

13:30 yarım avuç leblebi süt

1 saat aerobik

19:30 3 parça tavuk yeşillik ve haşlanmış ıspanak eşliğinde
soda
şekersiz turk kahvesi

Pazar:

10:00 2dilim uzun tam buğday ekmeği fırından almış babam
1 salatalık
az domates
peynir,zeytin ezmesi, şekersiz reçel de çok az dı uaniii kaşıın ucuyla

13:15
1 elma
1 mandalina

15:30 1.5 karnıyarık yumurta yoğurt

22:00 mandalina

uzun bi yazı olduunu düşünüyorum:)

kızlar günaydın herkesler iyidir umaırm.
ben menülerimi yazamıyacağım çünkü çok kötü başım ağrıyor ve çokkk üzgünüm.kayınpederim vefat etti dün.ve ben gidemedim eşim gitti ama şuan içimden bişeyler kopup gidiyor resmen((((((((((

Allah rahmet eylesin canım...başınız sağolsun..

canım başınız sağolsun

Allah rahmet eylesiinn canımmm

bugünki menüm...
sabah
tiroid ilacı,1 bardak iksir
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,maydanoz,domates,çay
öğle
kıymalı patlıcan yemeği,brokoli salatası,ayran
ara
mandalina,elma
akşam
arkadaşıma gideceğim için belli değil

Son düzenleme:

basin saolsun canim Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…