zilim ben zaten o ince çubuklardan yiyorum hoşş bu sefer daha siftah etmedim ama .haaa spagetti deyince aklıma hep sormak istediğim şu soru geldi aebenim..selva makaranın üç dakikada haşlanan spagettileri var.zamandan tasarruf açısından çok iyi.fakat monticiler bunu 2 dakikamı haşlamalılar??orası aklıma takıldı cnm...
meyvem inan bir sonraki mesajın bu kaçamagından daha çok üzdü beni...bu günkü menümü yazıcamm ve aeben ablam beni burdan kovucak.. delikafadulden
sabah tambuğday ekmeği domates peynir zeytin
öğlen 2 parca nugget 2 yudum ayran
aksam yarım simit 3 kasık pilav tavuk mercimek corbası salata kuru fasulye 4-5(kac taneolduğunu tam sayamadım) sekerpare
ben kacar uzun süre olmam burda bunun üzerine ..
gelcek yüzüm kalmadı.. zaten kıpırdayamıyorum su anda..
vviksper canım menünü kendin degerlendimişin zaten bu tarz bir yeme montiye uygun deyil ...günaydın..
dün yediklerim..
1 elma
sabah: tb ekmeği,domates,salatalık,peynir,yarım yumurta
öğle : yarım kase cips (öğle yemeği yapmadım kendime açlık başıma vurunca kızlara verdiğim cipsten yedim)
akşam : 1 tabak nohut,yoğurt
ara : nar
yatmadan önce 1 bardak süt
cips hataydı bir de yumurta ekmek bir arada yenmeyecekti sanırım.
kilomu söyleyemiyorum çünkü tartım bozuldu ve yapamıyorlar sanırım çöpe gidecek.yeni tart almam lazım yine digital alayım değil mi gram ları gösteriri diye..
ben bi koşu bandında 1 saat yürüyeyim gelirim.ha bu arada aklıma gelmişken ben de aylin Livanelinin "ayna ayna söyle bana diye bir kitabı var"
o kitapta hafif tempoda yürürseniz yağ yakarsınız diyor ama oda bana sıkıcı geliyor.doğru düzgün terlemiyorum.ben 5.5 ta yürüyorum 1 saat sonunda spor yaptığımı anlıyorum yani.ama dediği gibi 4 te falan yürüsem terleme fazla olmuyor ben de sanki yanlış yapıyorum gibi geliyor.ne dersiniz bilginiz var mı?
tambugday spagettisi yokki zaten çamlıcam .... ama yaglı olması kötü olmuş ...ah arkadaslar ahhh yedigim spagetti tam bugday unundan degildi yani beyaz undandi ben aglamimde kimler aglasin :bbo: sosda bi yagliydikiklava:
zilim dediklerinde haklısın amaben 59u görmeden buraya gelmicem..
yarın şok diyete baslıyorum..
bayrama mutlaka 59 olmam sart ..
dün kacamak yaptım die hiç moralim bozuk değil..
bugün kumas pantolon aldım ve bedeni 36 cok mutluyum hayatımda hiç 36 benden pantolon giymemiştim amaca ulasmama cok azkaldı 59 olunca aranıza tekrar dönücem sizleri cok seviyorum ii ki varsınız
DİYARIM GÜZEL GİDİYORSUN MOTİVASYONUN DEVAMINI DİLERİM ...iyi akşamlar herkese
kimse yok sanırım yine sayfada tekin :)
bugünkü menüm:
yarın silim tb ekmeği(ben bi kaç damla sızma zeytin yağı damlatıyorum tos makinasi sorun oluyor mudur? bide fırının tambuğday ekmeğine döndüm sıkıldım diğerinden
2 dilim peynir8aebencim buda light değil ama salamura köy peyniri tuzunu suda bekleterek çıkarıyorum çok yağlı gibi durmuyor sert bi peynir)
bol maydonoz kıvırcık
bunları geç kalktığım için öğlen yedim
ara: bir bardak ayran(dışarıdaydım)
akşam:
yeşil mercimek pilavım pişiyor
yoğurt
salata
spor:
bir saat karadeniz halkoyunu
45 dk yürüyüş
dünkü menüm
misafir ağırldağım gün oluyor bu hani şu böreklerin olduğu :)
sabah:
klasik kahvaltı
öğlen:
2 büyük dilim beyaz peynir
2 domates
5 zeytin
çay
ara: bir elma
akşam:
haşlanmış tavuk biber
biraz az yağda kızarttığım biber bir dilim pastırma
bol salata
çay
HOŞGELDİN MAYTABIM ... SEN UNUTULACAK HATUNMUSUN ...selaaaammmm kızlarrrr
beni hatırlayan varmı:)))
kısaca özgeçmişimden bahsedeyim hemaaan
53 le sanırım burdan ayrılmıştım mezun olarak
sonra 52-53-54 gidip geldim bütün yaz
hatta ramazanda bile bu şekildeydi
ramazan bitti bayramdan sonra izmire yerleşmeye gittik
orda stres depresyon sıkıntı dertler derken maytap 50 kiloya düştü 3 haftada neyse yapamadık döndük 3 hafta sonra
geldiğimde de iştahım 0dı sorunlardan dolayı 4lü rakamları gördüm hayatımda ilk kez diyebilirimkaç olduğunu söylemiicem bide burda papara yemiim şimdi
zombi gibi hortlak gibi bi süre dolaştım ortalıkta
neyse sonra kızım 2 çocuk var kendine gel dedim zorlada olsa yemeye başladım ama metabolizma çok şaşşırmış olmalıki birden 55e fırladım gene 3 haftada
şuan çok iyiyim kendimi iyi hissediyorum ama gene 53e düşmek istiyorum
1 hafta dikkat edersem olucanı biliyorum bugün monti 1. aşamadan başladım tekrar kimseyede söylemedim çaktırmadan yapıyorum ki gözler üzerime çevrilmesin
sabah 3 dilim tam buğday ekmeği
domatesli biberli sos
maydonoz ve roka
zeytin 1 adet
yağsız peynir
kahvaltı 12 de olduğunndan öğleyi atlayıp direk akşam yemeği yedik
akşamda 17 30da
fırında sebzeli hamsi
yanında limonlu roka yedim bol bol
az önce çayla 3-4 tane haşlanmış kestane yedim bu varmıydı yokmuydu bilmiyorum
kitaplarımın ikiisde sağda solda birini görümceme götürdüm yapmııcak biliyorum ama istedi
biride arkadaşımda
oda yapmııcak biliyorum
insanlar bi heves verirmisin diyo ama ....
daha sırada bekleyen birsürü insan var
kitapçıya gidiceklerine benim kapımda yatıyolar nerdeyse:)))
viksper arkadaşlar bana bırakmamış yorumlamışlar güzelimevet hızlı yürümek gibi yok ter atınca harika oluyor.
bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.
1. bim den köy ekmeği aldım.tam buğday unu,su,maya falan yazıyordu.sizce yanlış ekmek mi aldım?yemem de sakınca var mı?
2. boğazım ağrıdığı için zencefille balı karıştırıp yiyorum günde 1 talı kaşığı kadar.koyduğum bal 1 çay kaşığı..sadece bu boğazımın gıcığını alıyor.ne dersiniz?
3. 80-89 grubunda da sordum masuma ama burada da yazayım.yatmadan önce genelde süt içiyorum çünkü bir kaç kişi öyle yapıyordu.içmek zorundamıyız?faydası zararı nedir?
teşekkür ederim şimdiden
diyarım girdigim ve vaktim oldugu muddetce yorumluyorum canım .canım ben elimden geldiğince cevaplıyım
bimde ki köy ekmeği tam buğday ise uygundur canım sakıncası yok
bal konusunda montiye uygun değil ama hastasın kullanmak zorundaysan birşey diyemem bilmen gereken uygun olmadığı
montide yatmadan önceki arada süt yerine light sütü öğünlerle yada arada leblebi ile yiyebilirsin yani yatmadan önce içmek zorunda değil hatta bence içme akşam yemeğinden sonra acıkırsan aranı meyva ile yaparsan daha sağlıklı olur
tabi ki yanlış yazmışsam hatunlar düzeltir bizi şimdi ben varım die yardımcı olayım dedim bu işin ustaları daha ayrıntılı cevap verir
aebencim zilicim menülerimi yorumlamıyorsunuz(
yagmurum geçen haftaki kilon bende yok canım neydi acep...???günaydınnnnnnnnn......
bir kez daha yazıyorum LÜTFEN AÇ SPOR YAPMAYIN ....... KAN ŞEKERİNİZ ALTÜST OLUR BU HATATYI BEN ESKİDEN ÇOK YAPTIM HİPEGİLİSEMİMİ DAHADA TETİKLEDİ ...aç olmak gerçekten mahvediyo canımm bide ben bu h.sonu da gittiğimde bileğim o kadar acıdıki zıplayamadım:S dedim bende bişi var yanii
ay menülerimi yazcam üşeniyrumD:
haftasonu menüme gelinceee;
Cumartesi;
09:00 2 siyah kuru kayısı
10:00 2 yumurta peynir salatalık tadımlık şekersiz reçel ve zeytin ezmesi
13:30 yarım avuç leblebi süt
1 saat aerobik
19:30 3 parça tavuk yeşillik ve haşlanmış ıspanak eşliğinde
soda
şekersiz turk kahvesi
Pazar:
10:00 2dilim uzun tam buğday ekmeği fırından almış babam
1 salatalık
az domates
peynir,zeytin ezmesi, şekersiz reçel de çok az dı uaniii kaşıın ucuyla
13:15
1 elma
1 mandalina
15:30 1.5 karnıyarık yumurta yoğurt
22:00 mandalina
uzun bi yazı olduunu düşünüyorum:)
TLYON BAŞIN SAGOLSUN .. MEKANI CENNET OLSUN CANIM ...kızlar günaydın herkesler iyidir umaırm.
ben menülerimi yazamıyacağım çünkü çok kötü başım ağrıyor ve çokkk üzgünüm.kayınpederim vefat etti dün.ve ben gidemedim eşim gitti ama şuan içimden bişeyler kopup gidiyor resmen((((((((((
:13:bugünki menüm...
sabah
tiroid ilacı,1 bardak iksir
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,maydanoz,domates,çay
öğle
kıymalı patlıcan yemeği,brokoli salatası,ayran
ara
mandalina,elma
akşam
arkadaşıma gideceğim için belli değil
tebrik edrrim seni mimu ama 2 ögün alışma bence ..bide aeben ablaam artık neden bilmiyorum vücudum 2 öğün yemeye alışmışş... dün düğünde kuruyemişler pastalar kolalar kurabiyeler gırla gitti dönüp bakmadım bile...
yani kızlar o kadar ortamım oluoki bu ara. arkadaşlarla yemeğe çıkıyoruz bn direk diyet menüsüne sarılıyorum bizim masadan makarnalar hamburgerler binbir çeşit tatlı geçio dönüp bakmıyorum bile. umarım hep böyle olur.
kızlar günaydın herkesler iyidir umaırm.
ben menülerimi yazamıyacağım çünkü çok kötü başım ağrıyor ve çokkk üzgünüm.kayınpederim vefat etti dün.ve ben gidemedim eşim gitti ama şuan içimden bişeyler kopup gidiyor resmen((((((((((
aebenimi yakalamışken sorularımı sorayım kafama takılıyor zaman zaman.unutup duruyorum.benim için değil ama diyetteki arkadaşlar için soraaktım örtmeniiiim...
şimdi kavun karpuz muz üzüm yasak okey...
bunlar şeker ithiva ettiği kadar lifte barındırıyor ama yasak buraya kadar tamamdır.
ama kurumuş meyvelerden incir kayısı yasak değil..burada takılıp kalıyorum mantığını çözemedim gitti.
hem lif bakımından yaş olanlar daha zengin ve daha az şeker içeriyor.örneğin karpuzla inciri aynı kefeye koymak mümkün değil...ama inciri yiyiyorlar karpuzu yiyyemiyorlar??bunun için amcamız ne der??
bu günde yazdığım gibi kitabı yazan amcamız türk değil türkiyede yaşamıyor.onların meyvelerle bizim kurumeyveler aynı değil.türkiye ve arap ülkererinden başka kuru meyveyi pek bilen yok...monti kuru inciri hiç bilmiyordur eminim...
aebenim bu konu hakkında açıklama yaparsan iyi olur aplam...kızlar da yalnış yapmazlar....
??
afiyet olsun gamzem ...gunaydın kızlar
bu arada bende bezelyeyi sebzeden sayıp yanınada tavuk köftesi yaapıp fırına vermiştim ve dun o sekilde yemiştim demek yanlıs yapmısım bugunku menumdede var o zaman sadece kofetsini yiyeyim bari
bugunku menum
sabah:kalkınca 1 elme ve mandalina
kahvaltı:2 tane denge tost salatalık domates yeşil zeytin
öglen:tavuk köftesi salata yogurt
aksama:ıspanaklı cılbır salata yogurt
tlyonum liste mesajım dan edit kalkmış . kilonu not aldım haftaya ikisini birden eklerim güzelim ...kızlar hepinize teşekkür ederimm.çok saolun..
aeben canım bu sabah tartıda 54.4 geldim.yazarsan sevinirim s-daha vermem gereken 4.4 lşük bişey var ama ben ne kadar dikkat etsemde gram gram gidiyor.
tabiki ..kızlar bide ben nar yemek istiyorum yiyebişirmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?