iyi iyi şükür okulda...aben abla nasıl oldu ogluşunn
aben abla bezelye konserve degil dolaba koymuştum bol soganlı pişeriyim bari bende
hoşgeldin ...
eridim bacım eridin .....:1hug:
ketumum senbir monti örnegisin harikasın bacım ....opuyorumnanaktanalkisalkisalkis
buyur banucum ..ne dimek ...bende yiycem acıkım ama ne yiycem bilmiyorumm
aben abla sana geleyim ögle yemegineee
Teşekkürederim bacummm...eridik erimesine de, asıl zor olanı bundan sonrası, kiloyu korumak yaniii...bakalım onu da başarabilecek miyim?
tlyon bazan baskül yanıltıyor görünürde 1.5 kilo olabiliyor ama önemli olan yag oranı ...aeben canım ben 12.10. da başlamışım diyete ..aslında 20 gün gibi bir sürede 1,5 kilo iyi sayılır :))
Teşekkürederim bacummm...eridik erimesine de, asıl zor olanı bundan sonrası, kiloyu korumak yaniii...bakalım onu da başarabilecek miyim?
mimum daha dünkü sayfalarda bahsedilmiş yazıları dikkatli okumuyrsunuz sanırım ....kızlar kurufasülye yiyebiliyomuydukk ben yedimde etsiz kısmından ama
buyur banucum ..ne dimek ...
başarırsın ketummum gördügüm en istikrarlı monticilerden birisin .:29
kızlar az evvel okuldan müdür bey aradı.master için ünv.başvurmuştum.dönem başında cvp gelmemişti şimdi gelmiş.yarın başlasın demişler ...ben nerden çocuğuma bakıcı bulayım.çok iyi bir dönemde çıktı aslında okulum yok ve günde sadece 2,5 saat gideceğim ama hafta içi her gün...oğlumu kime nasıl bırakacağım yaa..yeni taşındığımız binada kimseyi tanımıyorum.ilk taşınıken yaşlı bir bayan görmüştüm hoşgeldiniz falan demişti çalışıp çalışmadığımı çalışırsam çocuğuma bakabileceğini söylemişti ama hiç tanımıyorum.ve kesinlikle evimde bakılsın isterim çocuğumu.ama güvenebileceğim kimse olmadığı için master olayından içim cız ede ede vazgeçiyorum.kafam allak bullak.ailem yakında değil.çok çaresiz kaldım ve buda psikolojimi alt üst etmeye yetti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?