Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

başım çok agrıyor benimde neden bilmiyorum sanırım
aç karnınan yaptıgım spordna olsu ama mecburen yaptım

bende yiycem acıkım ama ne yiycem bilmiyorumm
aben abla sana geleyim ögle yemegineee

hoşgeldin ...

eridim bacım eridin .....:1hug:
ketumum senbir monti örnegisin harikasın bacım ....opuyorumnanaktanalkisalkisalkis

Teşekkürederim bacummm...eridik erimesine de, asıl zor olanı bundan sonrası, kiloyu korumak yaniii...bakalım onu da başarabilecek miyim?

aeben canım ben 12.10. da başlamışım diyete ..aslında 20 gün gibi bir sürede 1,5 kilo iyi sayılır :))

bende yiycem acıkım ama ne yiycem bilmiyorumm
aben abla sana geleyim ögle yemegineee
buyur banucum ..ne dimek ...
Teşekkürederim bacummm...eridik erimesine de, asıl zor olanı bundan sonrası, kiloyu korumak yaniii...bakalım onu da başarabilecek miyim?
başarırsın ketummum gördügüm en istikrarlı monticilerden birisin .
aeben canım ben 12.10. da başlamışım diyete ..aslında 20 gün gibi bir sürede 1,5 kilo iyi sayılır :))
tlyon bazan baskül yanıltıyor görünürde 1.5 kilo olabiliyor ama önemli olan yag oranı ...
kendimden örnek vereyim bu hafta 1.5 kilo ama çok azı yag ..bunu ölçülerimden biliyorum ya deyilse 1.5. kilo yagdan nasıl verilir 1 haftada .
senin kilonuda yada az verdim diyenlerin kilolarını yag ölçümü olmadan bilemiyoruz .
o yüzden verdigim kilo az yada çok demeden önce ileri hedefe bakmak lazım ..

ewet tya asıl şimdi ondan sonra başlıyor nasıl yapcezz onu bitince kilollar

kızlar kurufasülye yiyebiliyomuydukk ben yedimde etsiz kısmından ama

kızlar kurufasülye yiyebiliyomuydukk ben yedimde etsiz kısmından ama
mimum daha dünkü sayfalarda bahsedilmiş yazıları dikkatli okumuyrsunuz sanırım ....
kuru fasulye tabiki yenir neden yenmesin . ama etliyse . etini ayırmanın bir anlamı pek yok çünki bizce sakıncalı olan yagı yemegin suyuna çokdan geçmiştir ...
ben etlerini yemeyi tercih ediyorum böyle durumlarda . daha dünde zilim yazmıştı .

okumuştum ablacım haklısınn zatenn etde 300 kişilik yemeğin içinde yarım kilo bile yoktu öle diim yani:S

Aebencim anladım.ama hiç kapanmayan pantolonlarım artık kapanıyor ama hedefe odaklandım 50 yi görmeden diyetten vazgeçmicem:)

Sırada 1 yıl bırakıp, tekrar başladığım sigara illeti var...yine bırakmak istiyorum ama şuan sanki kendimi hazır hissetmiyorum...arkadaşlar azıcık da o konuda bana gaz verseniz de tekrar bıraksam şu mereti, hiç istemiyorum aslında içmeyi ama bu zor zamanlarımda sıkıldıkça ona yapışıyorum aptal kafam ne vardı sanki tekrar başlayacak

kızlar az evvel okuldan müdür bey aradı.master için ünv.başvurmuştum.dönem başında cvp gelmemişti şimdi gelmiş.yarın başlasın demişler ...ben nerden çocuğuma bakıcı bulayım.çok iyi bir dönemde çıktı aslında okulum yok ve günde sadece 2,5 saat gideceğim ama hafta içi her gün...oğlumu kime nasıl bırakacağım yaa..yeni taşındığımız binada kimseyi tanımıyorum.ilk taşınıken yaşlı bir bayan görmüştüm hoşgeldiniz falan demişti çalışıp çalışmadığımı çalışırsam çocuğuma bakabileceğini söylemişti ama hiç tanımıyorum.ve kesinlikle evimde bakılsın isterim çocuğumu.ama güvenebileceğim kimse olmadığı için master olayından içim cız ede ede vazgeçiyorum.kafam allak bullak.ailem yakında değil.çok çaresiz kaldım ve buda psikolojimi alt üst etmeye yetti..

herkese merhabalar
zilicim umarım güvenebileceğin birilerini bulabilirsin istanbulda nerde evin ben annemi yollıyım :)
aebencim hani yorum yap dedim ya seni özlediğim içindi yoksa tabi ki fırsat buldukça yaptığını biliyorum :) şımarıklık benimkisi :)
motivasyonum bu ara tam gaz devam etmekte kaçamaksız gidiyorm maşallah kilo vermesem bile pişmanlık duymadan uyumak gerçekten çok güzel huzurlu
bu ara spora dadandım o yüzden de mutluyum
bugünkü menüm:
sabah 1 dilim tb ekmeği hafifz.yağlı
2 dilim salamurra peynir tuzu alınmış
1 tatlı kaşığı zyetin ezmesi
domates salatalık biber
şekersiz çay

öğlen:
dışarıdaydık
1,5 porsiyon döner
biraz salata
ayran

ara:
bir elma

akşam:
yeşil mercimek pilavı
yoğurt
salata

bu akşam spor olarak hakkari yöresi var mesai kalmazsam ona gidicem
evede ordan yürüyerek gidersem 45 dk yürüyüş eklenicek
bakalım akşama yazarım
öptmmm

denetim var çok yazamıcam bugün

Çocuk konusu çok hassas zilicimmm, öyle her önüne gelene de emanet edemezsin, ya huyundan kapar ya suyundan...aslında yakınlarda bir kreş, ya da oyun evi tarzı (hani şu ebeyvnlere kolaylık sağlamak için saat bazında çocukları kabul ettikleri yerler) bir yer varsa en iyisi o tatlım...allah korusun neler görüyoruz medyada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…