Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

malesef ketum işte bunları duya duya,göre göre paronayak oldum çıktım.okuldan arkadaşın eski bacısı (bu olay malatyada oluyor arkadaş önceki tayin yeri malatya güzel sanatlarda görev yaparken) çocuğu sık sık hasta olmaya başlıyor kendi evlerinde kaloriferli olmasına rağmen.bunlarda eve kamera koymuşlar ve gördükleri şey karşısında şoka girmişler resmen.bakıcı olacak kadın extra iş yapıp daha fazla para kazanmak için çocuğu kendi haline anakucağına koyup elinde dantel örüp bir yandanda ayak parmağını çocuğa emdiriyormuş oyalamak için ağlamasın diye...bebek ağlamasın diye bıngıldağına iğne batırıp çocuğun beynini ambale eden bile duydum ...ve korkudan paranoyak olmak üzreyim.eşime bile her akşam bir saat yürüyüşe gidip geliyorum geldiğimde eşimin kucağında laptop olsun oğlumda kendi haline oynuyor olsun bozuluyorum.nitelikli vakit geçirmek varken niye kendi haline bırakıyorsun diye...halbuki adamcağızda bir saat dinlenecek altı üstü...offf offf ne yapsamki yaaa...o kadarda çalıştım bu fırsat için...şimdi boşa kürek çekmiş oluyorum...

Allahımmmm, daha neler duyacağımmmm, emanete böyle mi sahip çıkılırrrr, insanlığından şüphe ediyorum böylelerinin yaaa...ben sırf bu yüzden iş hayatından uzak kaldım, iyi-kötü kendim baktım..son iş fırsatını bile çocuklarım sefil oluyor diye geri teptimm...en azından vicdanım rahat, ya o insanlar hiç mi vicdan yok bu insanlarda

zilim yazdıkların karşısında gerçekten şok oldum cnm ya iki arada bir derede dye buna diyorlar sanırım ama ben çocuklarım konusunda çok hassasım bende snein gibi red derdim sanırım ve yakın olsak ben bakrdım senin çocuguna gerçekten söylüorum bunu

ha 2 ha 3 dimii

zilligurti bende şok oldum ya resmen.ne insanlar var valla.işin açığı benimde annem bakıyor içim o yüzden rahat annem olmasa iş hayatımı bırakırdım ne olursa olsun kariyerimi bile düşünmezdim.biz gözümüzden sakınırrken kadının yaptığına bak.madem ilgilenmiyorsun ayak parmağını vereceğine çocuğa oyalancağı başka bişey var iğren kadın ya ayy nasıl sinirlerim zıpladı.

ah ketumum yaşadıgın sıkıntıları anlaya biliyorum zor durumun .. ama bu meret çaresi deyilki .. bırakmışken keşke başlamasaydın ama başlamış bulunmuşun ..

daha önce nasıl başettiysen bu illetle neden birkere daha başaramayasın ....:13:
ah zilim ...durmum zor ama günlük fazla uzunbir süre deyilmiş 2.5 saat . bence gözden birkere daha geçir derim ... en azından şu teyzeyle bir görüş bence ...
diyarım maşallah .maşallah . gerçekden kaptırmış gidiyorsun .sakın motivasyonun kaybedecek fırsatlar verme kendine ...:13:.
bende çok severim halk oyunlarını .

kimseye güvenemiycekmiyiz ya ...

ben he sorucam unutuyorum

ekmeksiz köfteyi nasıl tutturuyorsunuz
bende yapıcma ama cıvık olmazmı

YUMURTALI KARNIBAHAR ....
kızarmasına benziyor ama daha hafif...

1 KASE HŞ. KARNIBAHAR .
2 yumurta ....
bol maydonoz ..
istege göre peynir..
2 kş z.yag ...
tuz baharat ..

karnı baharları haşlayıp . küçük dogruyorum ... maydonozlarıda dagrayıp katıyorum ....
başka bir kasede yumurta ve peyniri çırpıp baharatlarıda ekliyorum ...
ve karnı baharların üstüne döküyorum ....

ısıttıgım tavaya yagı koyup . bu karışımı döküyorum ... bir müddet hafif kızarınca . diger tarafını çeviyiyorum . kızartmasını aratmıyor .....

trobzon hurmalı marmelad ....

2 olgun hurma kabukları soyulup ezilmiş..
10 kadar kuru kayısı . dogranıp az haşlanmış .
1 avuç kadar . hş. lanıp şekeri alınmış yb.mersini.
3 mandalina suyu ......

önce az kuru kayısı ve yb. mersinlerini 1 br. suda hafif ateşde pişiriyorum . mandalina suyu ve hurmalarıda ekleyip biraz daha pişiriyorum ..... sonrada blendırdan geçiriyorum .....
harika bir marmelad oluyor .....hurmalar güzel kıvam veriyor ...
istege göre içine fındık vs de ekleyebilirsiniz ..

bakalım yarın gidip ünv. ile konuşacağım ama bu yılda kalacak galiba.eğer seneye tekrar kabul edilirse ve kendi okul saatlerime uyarsa bir kaç parçaya bölünüp halletmeye çalışacağım.aebenim siteyi tek tek aramam lazım o teyzeyi bulmak için.nerde hangi dairede oturduğunu bile bilmiyorum.sitede 6 tane 7 katlı apartman var ve her katta 4 daire var kaç yüz haneyiz onu bile bilmiyorum.bizim apartmandamı onuda bilmiyorum...kadını bulma şansım yok denecek kadar az anlayacağın dış kapıda görmüştüm kadını.kapıyı yardımıyle bulurum ama hiç tanımıyorum eşimde çok titiz bu konuda.o teyzeyi elemiş oluyorum bu şekilde.bu arada iki tarifinide deneyeceğim.karnıbaharı yarın deneyeceğim hatta.eşim yokken yerim öğlen o hiç sevmez çünki:marmelatıda yapıp babacıma yollıycam.piyasadaki marmelatlara doymuş bıkmış değişiklik olur onada...

birde okuldan monti yapan arkadaşım geldi akşam üstü iş çıkışı uğramış 4.5 ay falan olmuş başlayalı.22 kilo olmuş verdiği ve 2.aşamaya geçmiş kızlar...son bir birbuçuk ay önce 17 kg vermişti.5 kg daha vermiş ve 22 olmuş.ve görseniz 38 beden tığ gibi bir kız olmuş.sizlere motivasyon olsun diye yazayım dedim...
masumcum çok iyisin cnm benim çok sağol....iyiki varsınız kızlar...iyiki burdayız...

ayyy ziliciiiim bende bizde görelimm o günlerri en güselinden ben 38 olsaaam mutluluktan kanatlarım çıkar

yine ben yine tek ben
Allahım neden ben geldiğimde kimcikler olmuyor burda
bugünkü menüm aynen geçerli sadece akşam meyva yedim mercimek pilavı yerine
1 saat 45 dakika halkoyunları
45 dk hızlı yürüyüş

bu arada erkeklerden nefret ediyorum hep sözler veriyorlar ama tutmuyorlar

ben de aynı problemi yaşıyorum maalesef diyarking, sabahları giremiyorum, akşam da kimsecikler olmuyor...

dimi
gündüz giriyorum ama sadece okuyorum fazla yazamıyorum
bu saatte kimcikler yok
motive eden yokkkkkk
huu banuu sözüm sanaaa

aben ablammm tarifler süper denemek lazım tşklerr trabzon hurmaıs ne mzna olur acabaa
mevsimimi şimdi

özlemcim misafiirm vardı cnm

ben menülerimi yamzıyorum ama kaçamakta yapmıyorum
şimdi ben kaçar boşaltılması gereken bir bulaşık makinası varr

Günaydın hanımlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr

sabah şerifleriniz hayr olsun nasılsınız bakalım bu gün...

Dün canım neler neler istedi kızlar feci acıktım ama tuttum kendimi;

Yediklerime gelince;

08:30 1 dilim uzun tam buğday ekmeğine reçel ve zeytin ezmesi sürdüm ama çok az peynit ve süt ile ydim.

12:40 1 tabak kuru fasülye,3 enginar, yoğurt ve az yeşillik

17:00 1 elma 1 mandalina

18:15 beyaz leblebi, badem içi bir avuçtan az light süt ile

20:00 1 elma

Yarım saat yürüyüş ve mekikler.

Bende tatil boyu menü veremedim
Hemen dünkü yediklerimi yazayım canlarım:

Kahvaltı 07.00
2 dilim kızarmış tb ekmek
1 kk kadar light peynir
bir domates 1 salata
Bir kupa süt.

Öğle 12.30
Haşlanmış tavuk butu 2 adet
bir tabak salata
bir kase yoğurt

Akşam 19.00
5 adet ızgara köfte
domates salata
2 bardak ayran....

Gün boyu 1.5 lt. su ve sayısız çay (şekersiz.)

Akşam göya spora başlayıp start vericektim ama kızımın hastane işi çıkınca kaldı.
Ben plan yaptımmı zaten olmuyor hep bir aksilik çıkıyor.
En iyisi plansız halletmek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…