malesef ketum işte bunları duya duya,göre göre paronayak oldum çıktım.okuldan arkadaşın eski bacısı (bu olay malatyada oluyor arkadaş önceki tayin yeri malatya güzel sanatlarda görev yaparken) çocuğu sık sık hasta olmaya başlıyor kendi evlerinde kaloriferli olmasına rağmen.bunlarda eve kamera koymuşlar ve gördükleri şey karşısında şoka girmişler resmen.bakıcı olacak kadın extra iş yapıp daha fazla para kazanmak için çocuğu kendi haline anakucağına koyup elinde dantel örüp bir yandanda ayak parmağını çocuğa emdiriyormuş oyalamak için ağlamasın diye...bebek ağlamasın diye bıngıldağına iğne batırıp çocuğun beynini ambale eden bile duydum ...ve korkudan paranoyak olmak üzreyim.eşime bile her akşam bir saat yürüyüşe gidip geliyorum geldiğimde eşimin kucağında laptop olsun oğlumda kendi haline oynuyor olsun bozuluyorum.nitelikli vakit geçirmek varken niye kendi haline bırakıyorsun diye...halbuki adamcağızda bir saat dinlenecek altı üstü...offf offf ne yapsamki yaaa...o kadarda çalıştım bu fırsat için...şimdi boşa kürek çekmiş oluyorum...
ah ketumum yaşadıgın sıkıntıları anlaya biliyorum zor durumun .. ama bu meret çaresi deyilki .. bırakmışken keşke başlamasaydın ama başlamış bulunmuşun ..Sırada 1 yıl bırakıp, tekrar başladığım sigara illeti var...yine bırakmak istiyorum ama şuan sanki kendimi hazır hissetmiyorum...arkadaşlar azıcık da o konuda bana gaz verseniz de tekrar bıraksam şu mereti, hiç istemiyorum aslında içmeyi ama bu zor zamanlarımda sıkıldıkça ona yapışıyorumaptal kafam ne vardı sanki tekrar başlayacak
ah zilim ...durmum zor ama günlük fazla uzunbir süre deyilmiş 2.5 saat . bence gözden birkere daha geçir derim ... en azından şu teyzeyle bir görüş bence ...kızlar az evvel okuldan müdür bey aradı.master için ünv.başvurmuştum.dönem başında cvp gelmemişti şimdi gelmiş.yarın başlasın demişler ...ben nerden çocuğuma bakıcı bulayım.çok iyi bir dönemde çıktı aslında okulum yok ve günde sadece 2,5 saat gideceğim ama hafta içi her gün...oğlumu kime nasıl bırakacağım yaa..yeni taşındığımız binada kimseyi tanımıyorum.ilk taşınıken yaşlı bir bayan görmüştüm hoşgeldiniz falan demişti çalışıp çalışmadığımı çalışırsam çocuğuma bakabileceğini söylemişti ama hiç tanımıyorum.ve kesinlikle evimde bakılsın isterim çocuğumu.ama güvenebileceğim kimse olmadığı için master olayından içim cız ede ede vazgeçiyorum.kafam allak bullak.ailem yakında değil.çok çaresiz kaldım ve buda psikolojimi alt üst etmeye yetti..
diyarım maşallah .maşallah .herkese merhabalar
zilicim umarım güvenebileceğin birilerini bulabilirsin istanbulda nerde evin ben annemi yollıyım :)
aebencim hani yorum yap dedim ya seni özlediğim içindi yoksa tabi ki fırsat buldukça yaptığını biliyorum :) şımarıklık benimkisi :)
motivasyonum bu ara tam gaz devam etmekte kaçamaksız gidiyorm maşallah kilo vermesem bile pişmanlık duymadan uyumak gerçekten çok güzel huzurlu
bu ara spora dadandım o yüzden de mutluyum
bugünkü menüm:
sabah 1 dilim tb ekmeği hafifz.yağlı
2 dilim salamurra peynir tuzu alınmış
1 tatlı kaşığı zyetin ezmesi
domates salatalık biber
şekersiz çay
öğlen:
dışarıdaydık
1,5 porsiyon döner
biraz salata
ayran
ara:
bir elma
akşam:
yeşil mercimek pilavı
yoğurt
salata
bu akşam spor olarak hakkari yöresi var mesai kalmazsam ona gidicem
evede ordan yürüyerek gidersem 45 dk yürüyüş eklenicek
bakalım akşama yazarım
öptmmm
denetim var çok yazamıcam bugün
malesef ketum işte bunları duya duya,göre göre paronayak oldum çıktım.okuldan arkadaşın eski bacısı (bu olay malatyada oluyor arkadaş önceki tayin yeri malatya güzel sanatlarda görev yaparken) çocuğu sık sık hasta olmaya başlıyor kendi evlerinde kaloriferli olmasına rağmen.bunlarda eve kamera koymuşlar ve gördükleri şey karşısında şoka girmişler resmen.bakıcı olacak kadın extra iş yapıp daha fazla para kazanmak için çocuğu kendi haline anakucağına koyup elinde dantel örüp bir yandanda ayak parmağını çocuğa emdiriyormuş oyalamak için ağlamasın diye...bebek ağlamasın diye bıngıldağına iğne batırıp çocuğun beynini ambale eden bile duydum ...ve korkudan paranoyak olmak üzreyim.eşime bile her akşam bir saat yürüyüşe gidip geliyorum geldiğimde eşimin kucağında laptop olsun oğlumda kendi haline oynuyor olsun bozuluyorum.nitelikli vakit geçirmek varken niye kendi haline bırakıyorsun diye...halbuki adamcağızda bir saat dinlenecek altı üstü...offf offf ne yapsamki yaaa...o kadarda çalıştım bu fırsat için...şimdi boşa kürek çekmiş oluyorum...
biraz cıvak oluyor banum ama pişimce normalleşiyor .... Azda karbonat ekle köftene.ben he sorucam unutuyorum
ekmeksiz köfteyi nasıl tutturuyorsunuz
bende yapıcma ama cıvık olmazmı
yine ben yine tek ben
Allahım neden ben geldiğimde kimcikler olmuyor burda
bugünkü menüm aynen geçerli sadece akşam meyva yedim mercimek pilavı yerine
1 saat 45 dakika halkoyunları
45 dk hızlı yürüyüş
bu arada erkeklerden nefret ediyorum hep sözler veriyorlar ama tutmuyorlar
dimi
gündüz giriyorum ama sadece okuyorum fazla yazamıyorum
bu saatte kimcikler yok
motive eden yokkkkkk
huu banuu sözüm sanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?