günaydın sanada safişcimmm
kimsecikelr yok halaaaa
gunaydin arkadaslar hepinize keyifli bir gun diliyorum
hemen size bisey sorucam evde montiye nerdeyse uygun bir cokokrem cinsi bisey hazirladim tadi enfes ama sabah kahvaltilarinda yedigimiz ekmeklerin ustune surebilirmiyiz bilmiyorum ben tarifi yazim sizde yorum yapin olurmu bu arada cocuklar bayildi disardan katki maddeleri seyler yedirecegimize bunu hazirlayabiliriz hic olmazsa icinde neler var biliyoruz.
yeterince findigi mikserimde yagini birakincaya kadar cektim koyu kivamda bir kreme halini aliyo daha sonra icine karabiber makinasi diye aldigim makinamda fruktoz sekerini pudra sekeri haline getirdim (seker miktari zevke kalmis) sekeri ve kakao yu findiklerin icine katip iyice mikserde cektim yalniz sabirli olup iyice krema haline gelene kadar karistirmak lazim ve iste size cokokrem dedigim gibi cocuklar bayildi ama biz yiyebilirmiyiz bilmiyorum
günaydın banucum nasılsın
ikizlerin nasıl
evet daha durgun buralar yoğun hatunlar
naçizane fikrim montiye uygun değil canım yanlış hatırlamıyor isem aeben ablam fruktoz şekerinin montiye uygun olmadığını söylemişti. Tabii yine en iyi yorumu o yapar.
Ben boynuz kulak meselesi yapmıyım şimdi
sen yeme çocuklar yesin boşver
yorumun icin tesekkurler canimaslinda icten ice biliyodum boyle oldugunu ama bazen canim oyle tatli cekiyoki helede regl doneminde hani baska yanlis seyler yemektense boyle bisey yeniyo olsaydi iyi olurdu neyse yilmak yok montiye devam
kızlar bakın yıkardaki reismde 90 kiloyum
alttaki şimdiki halim
kızlar bakın yıkardaki reismde 90 kiloyum
alttaki şimdiki halim
herkese ii öüleden sonralarr
masum ressim göremiyorum işyerindeyim malum eve gidince bakarım
çocuklardan bahsediyorlar acep nasıl tuttun ki onları :))
fazla spordan bacaklarım titriyor zor yürüyorum bugün spor yapamam artık
yediklerime dikkat edicem artık
safinaz canım ben niye göremiyorum resimleri(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?