Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydin arkadaslar hepinize keyifli bir gun diliyorum
hemen size bisey sorucam evde montiye nerdeyse uygun bir cokokrem cinsi bisey hazirladim tadi enfes ama sabah kahvaltilarinda yedigimiz ekmeklerin ustune surebilirmiyiz bilmiyorum ben tarifi yazim sizde yorum yapin olurmu bu arada cocuklar bayildi disardan katki maddeleri seyler yedirecegimize bunu hazirlayabiliriz hic olmazsa icinde neler var biliyoruz.
yeterince findigi mikserimde yagini birakincaya kadar cektim koyu kivamda bir kreme halini aliyo daha sonra icine karabiber makinasi diye aldigim makinamda fruktoz sekerini pudra sekeri haline getirdim (seker miktari zevke kalmis) sekeri ve kakao yu findiklerin icine katip iyice mikserde cektim yalniz sabirli olup iyice krema haline gelene kadar karistirmak lazim ve iste size cokokrem dedigim gibi cocuklar bayildi ama biz yiyebilirmiyiz bilmiyorum

günaydın kızlar

dünkü menüm
sabah
2 dlm kepek ekmek (tam buğday ekmeği bulamadım
5-6 zeytin çay

öğlen
etli patlıcan 3 y.kaşığı
salata yoğurt

ara 1 br süt
akşam
1 tabak atze fasulye salata 3 kaşık yopurt

yatmadan önce 1 mandalina

su yeşil çay

günaydın sanada safişcimmm

kimsecikelr yok halaaaa

günaydın banucum nasılsın
ikizlerin nasıl

evet daha durgun buralar yoğun hatunlar

naçizane fikrim montiye uygun değil canım yanlış hatırlamıyor isem aeben ablam fruktoz şekerinin montiye uygun olmadığını söylemişti. Tabii yine en iyi yorumu o yapar.
Ben boynuz kulak meselesi yapmıyım şimdi

sen yeme çocuklar yesin boşver

yorumun icin tesekkurler canim aslinda icten ice biliyodum boyle oldugunu ama bazen canim oyle tatli cekiyoki helede regl doneminde hani baska yanlis seyler yemektense boyle bisey yeniyo olsaydi iyi olurdu neyse yilmak yok montiye devam

kızlar bakın yıkardaki reismde 90 kiloyum
alttaki şimdiki halim

yorumun icin tesekkurler canim aslinda icten ice biliyodum boyle oldugunu ama bazen canim oyle tatli cekiyoki helede regl doneminde hani baska yanlis seyler yemektense boyle bisey yeniyo olsaydi iyi olurdu neyse yilmak yok montiye devam

allah allahhh ben tatlı manyağı bir insan iken montiye başladığmdan beri tatlı aklıma gelmiyor bendemi bir gariplik var acaba yaaa...

canım sık dişini aklına başka şeyler getir kılar tatlıyı çok isteyince tarçınlı süt içiyorlar bastırmak için onu dene istersen....

masumummm yhaaa ilk foto siyah giymene rağmen farka bakarmısınızzz

azcık yanların kalmış canımm seninde benim gibi simitlerin varr

ayyy bende resim koymak istedim yavrular nasıl koycez

masum valla şimdi çok iyisin eski halinden eser yok kuzularımmı annesi niye öle tuttun bakimm:))

herkese ii öüleden sonralarr
masum ressim göremiyorum işyerindeyim malum eve gidince bakarım
çocuklardan bahsediyorlar acep nasıl tuttun ki onları :))

fazla spordan bacaklarım titriyor zor yürüyorum bugün spor yapamam artık

yediklerime dikkat edicem artık

masumm çocukları poşet yapkmış

Beni spor çok acıktırıyor kızlar...

kızlarcığımmmm albüme eski fotolarımdan ekledim zayıf hallerim var
yeni halimide hedefe ulaştığımda eklicem nasipse

ilgilenen arkadaşlar bana yorum yaparsa sevinirim.
Kaç kiloya kadar düşmeliyim acebaa dış görünüş olarak....

bende koydum canlarrrr

kıslarrr tşk edeirmmm çok fenayım ilk reismde gördügünüz üzere

çocukları tutma şeklime gelinceee biz hala tutarız onları öle keyif alıyorlar şimdi büyüdüler ya nasıl gülüyorlar
ben bunları bu hale getirene kadar ne şekillerde tuttum ikisini birden taşıma için
bi ben bilirim bi allah şimdi gülüp geçiyorum tabi

özlem
spora gdiince hoca ya bi sorarmısın yemekten ne kadar önce ve sonra spor yapmak laızm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…