Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

safinaz cım valla 52 kilo halin süper): bende hamile kalmadan önce öyleydim

sağol birtanem bekar iken güzeldide bakalım şimdi yakışırmı o kilo meçhul....

ben 59 ile hamile kaldım canım 74 ilede doğum yaptım.
Lakinnnn doğumdan sonra eve döndüğümde 67 kg. idim
Sütüm kesilince bir ay içinde tekrar 72 kiloya çıktım ve şimdi veriyorum yavaş yavaş....

çok faydalı bir sebze çoooookkkkk...:)))

ıspanakla koca testi...:)))

Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanak alır. Koştur......a koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar.
Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.
Bir yandan sofrayı hazırlar… O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar.

Kocadan Kocaya değişen cevaplar:

1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca)

2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm, tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki. E, yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim, toplantı bu, kaçırsam olmaz. Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur, sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız.
( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..)

3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor........ (İşte bu aldatan koca)

4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ("kazma" tipi koca )

5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ("kalas" tipi koca)

6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca)

7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( Normal koca)

8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca)

9) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim (Yok böyle koca)

Son düzenleme:

safinazcim 12 nisanda basladim diyete hic kacamaksiz yaptim 67 baslangic kilomdu simdi 54,700 um ve bunu hic kacamaksiz yaptim ve inan aynen senin gibi canim hic tatli cekmedi evdekiler yerken ben halimden memnundum ama bu ara ne oldu bilmiyorum tatli biseyler yemek istiyorum ama dedigin gibi baska sekillerde bastirmakta fayda var en azinda su bir kac kiloyu daha verene kadar

çok iyi kilo vermişsin güzelim ya hedefin kaç kg?

Çizelgen yokta bilmiyorum. Daha ne kadar vericeksinki...

çok iyi kilo vermişsin güzelim ya hedefin kaç kg?

Çizelgen yokta bilmiyorum. Daha ne kadar vericeksinki...

bu yontem benim icin super oldu senelerdir veremedigim kilolarimdan kurtuldum goruntu anlaminda sadece bacaklarimdan biraz daha kaybetmek istiyorum boyumda 160 yani 52 olsam super olucak

safinacım bende 52 kilo ile hamile kaldım 72,4 de son buldu eve geldiğimde 68 di şimdi 54,3 ama ben daha önce hiç diyet yapmadım sadece yediklerimi kıstım bişde koşturmacadan 56 ya geldim sonrası malum bu diyetteyim bakalım 50 ye inebilecekmiyim.

evet menümüze gelelim

sabah:
1 dilim tb ekmeği
peynir
z.ezmesi
domates salatalık biber
light süte dönüş:)

öğlen:
2 tabak etli türlü(fasulye,kabak,patlıcan,et)içinde patates ve havuç da vardı zannımca pişerken nişastaları yemeğe karıştı ve ben patates ve havucu tabağımda ayırsam biel yemiş gibi oldum dimi??)
3 parça brokoli
yoğurt
salata

ara:
bir elma

akşam:
mercimek pilavı
salata
ayran

slm kızlar...masumum iki görüntü arasında çoook fark var cnm.biri uzaktan ve siyah kıyafetle diğeri ise yakından ve açık gri kıyafetle çekilmiş olmasına rağmen tatlım...büyük başarı....tebrikler...:13:
abenim nerelerde kalmış?? onun karnıbahar tarifini yaptım yedim az önce çok güzel oldu...tşkler aebenim...
meyve gelmiyor bak ,şok diyete başladı herhalde.öylede olsa girseydi yahuu..gelince pataklarız:))
derin de girmemiş iki gündür,bıraktımı acaba??

burda niden kimse yookk aeben ablada kayboldu

arkadaşlar 15 kilo vermek istiyorum ancak hangidiyeti uygulayacağıma bir türlü karar veremedim. Sizler bu diyetle nekadar kilo verdiniz ve nekadar sürede.hergün düzenli egzersizlerle birlikte uygun bir diyete başlamayı istiyorum

çok ii gidiyorduu ama bagırsaklaırm durdu son 1 haftadır çok rahat çıkamıyorum tuvalete
kten tohumu kullanıyorum bagışıklık mı kazandım acab?

hoşgeldinn gerçekten monti yapmak istersen ilk sayfayı okumalısın daha sonra herkes elinden geldiince yardımcı olur burada en yenilerden biri benim 2 .5 haftadır monti yapıyorum kaçamaksız ve sporla 4.7 kilo verdim.

masumcum sulu yemek gibi şeyleri uzun süre yemeyince de oluyor kabızlık sorunu cnm benim...geçen gün ibrahim saraşoğlu hoca konuşuyordu tv'de .pırasa bu iş için birebir bi sebze dedi.sadece bir kaç kaşık zeytin yağı ile yumuşayana kadar kavurun yiyin dedi.
birde sabahları kuru kayısı yesen bir kaç tane üstünede su içsen cnm ...kışın pek su içemediğimiz içinde oluyor bu sıkıntı tatlım.kısa zamanda geçer inşallah...benimde migrenim tuttu dünden beri.üzüntüden olsa gerek.oğlum ağzını açmıyor yarı aç yarı tok geziyor.dün 6 çeşit yemek hazırladım yemedi.kendimi sıkmaktan sakaklarım ağrıyor .birde master olayı için bu gün ünv.tanıdığım hocam aradı ne yap et gel dedi.ağladım tel.de çok zor durumdayım diye sinirim o kadar bozulmuşki dünden beri...(en büyük etken oğlumun yemek yememesi ve 2 günüdr burnı tıkalı ve mız mızlanıyor olmasıydı)
kadıncağız zor teselli etti ( dur bakalım senin için bir şeyler ayarlamaya çalıacağım ikinci öğretim de olanlarda o dersler varsa falan dedi...baş ağrısından dinleyemedim artık dahada fazla ...öyle kapattık teli...
bu gün aebenim yok galiba..oğluşu nasıl olduki??

ahhh zilimmm ahh
cnm ya bak ogluşun yemek yemiyor diye üzülüyorsun biliyorum ama ltf kendini yıpratma o rahatlasın bi yiyecektir cnm hemde yemek yetiştiremiycekisn yeidgi asevdigi şeyleri yap yedir gerkiyorsa hazır al deidgim gibi geçecek bunlar cnm burun tıkanıklıgı bizdede vvar siccanal diye bir krem var ben onu kullanıyorum cnm
master içinde 2.5 saatligine bir ögrenci filan bulamazmısın acaba zilim ya ugraşsan 2.5 saat çok degil yani

kabızlık içinde cnm ya aslınd agünde en az 2 lt su içerim bitki çaylarını saymıyorum yemekleirn suyunu yemiyorum tabi,salata ve yeşillik her ögün yiyiorum başka napayım bilmiyorum ki benim biraz kronik aslında ama geçmişti monti ileee şimdi yeniden başladı yaa
sabahları kuru kaysı yemeyi deneyim birde akşamları yiyorum genelde ama

masumum geçen biri yazmıştı bu siyah gün kurusu kayısı akşamdan 2 tanesini suyun içine atıyorsun sabah kayısıları yiyip suyunu içiyorsun beni biraz rahatlattı o yaa geçen hafta denemiştim bence dene bende de keten tohumundan sonra kronik olarak kaldı da:S:S

bugünki menüm....
kahvaltı
tb ekmek tost,salatalık,çay
öğle
tavuk şiş,ayran,4 minik biber turşusu
ara
elma
akşam
kıymalı ıspanak,yoğurt

su,yeşilçay,ıhlamur,çay

spor
30 dk yürüyüş

kızlar morelim çok bozuldu
tramisu verdiler yemedim ama öğlen yediğim türlü kızartılmış sebzelerden yapılmış yeni öğrendim ve 2 tabak yedim birde etliydi
şimdi bütün monti boşa gitti ya ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…