kızlar morelim çok bozuldu
tramisu verdiler yemedim ama öğlen yediğim türlü kızartılmış sebzelerden yapılmış yeni öğrendim ve 2 tabak yedim birde etliydi
şimdi bütün monti boşa gitti ya ne olacak
iyi akşamlar kıslar .....slm kızlar...masumum iki görüntü arasında çoook fark var cnm.biri uzaktan ve siyah kıyafetle diğeri ise yakından ve açık gri kıyafetle çekilmiş olmasına rağmen tatlım...büyük başarı....tebrikler...:13:
abenim nerelerde kalmış?? onun karnıbahar tarifini yaptım yedim az önce çok güzel oldu...tşkler aebenim...
meyve gelmiyor bak ,şok diyete başladı herhalde.öylede olsa girseydi yahuu..gelince pataklarız:))
derin de girmemiş iki gündür,bıraktımı acaba??
bişi olmaz diyerım üzülme -bukadar ..yardım eliiiii
nasıl atıcam vücudumdan bu yağları şimdi ben
ağlamak istiyorum ya
uğraş didin azmet başıma gelene bak
ben diyorum türlü ne kadar lezzetli olmuş die salak kafam anlamam lazımdı
iyi akşamlar kıslar .....
takıma yazmıştım dün buraya yazmayı unutmuşum . sabah iş güç sonrada komşumda yasin vardı oraya gittim ... şimdide modeme şifreyle ugraştım hey ay faturamız kabrıyor hiç bişi indirmedigimiz halde ....4 gb lık sadece belli sitelere giriyoruz okadar .. önceleri kota bile dolmıyordu çoçuklar oyun indirdikleri halde . her ay git gide kotayı aşım üceti artıyor ... ona baktım 1 sattitir şifre degiştirdim ....
he bugün benim dogum günüm..
yarında gelemesem merak etmetin hastaneye gidicem kontrole. şeker kontrolu olagan işler yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?