Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bu akşam ne yiyim o zaman birşey yemiyim dimi
sadece meyve ile geçiştirsem
sporada yapamıcam bacaklarım tutuldu 2 gündür aşırı spordan zor yürüyorum

yardım eliiiii
nasıl atıcam vücudumdan bu yağları şimdi ben
ağlamak istiyorum ya
uğraş didin azmet başıma gelene bak
ben diyorum türlü ne kadar lezzetli olmuş die salak kafam anlamam lazımdı

banu ben çok fena olunca günkurusunu tarçınla kaynatıp püre haline getirip içiyorum walla süper açılıyor aç karnına sabahları iç bide gece yatmadan içiyorum maşallah :) buda zilimin tarifi idi yanlışta hatırlıya bilirim tabikide

ya ablacım niye boşa gitsin eğer sebzeler unlanmamışa, monti amca diyorki kitabında bizim yağla sorunumuz yok kızrtmayı kalp sağlığı için önermiyoruz ,doymuş yağ sorun olan (tereyağı margarin gibi) hiçbirşey olmadı montine canımmerak etme sen devam et bildiğin gibi:))))))))))sebzeyle et de yiyebiliyoruz zaten.........

iyi akşamlar kıslar .....
takıma yazmıştım dün buraya yazmayı unutmuşum . sabah iş güç sonrada komşumda yasin vardı oraya gittim ... şimdide modeme şifreyle ugraştım hey ay faturamız kabrıyor hiç bişi indirmedigimiz halde .... 4 gb lık sadece belli sitelere giriyoruz okadar .. önceleri kota bile dolmıyordu çoçuklar oyun indirdikleri halde . her ay git gide kotayı aşım üceti artıyor ... ona baktım 1 sattitir şifre degiştirdim ....

he bugün benim dogum günüm ..

yarında gelemesem merak etmetin hastaneye gidicem kontrole. şeker kontrolu olagan işler yani....

yardım eliiiii
nasıl atıcam vücudumdan bu yağları şimdi ben
ağlamak istiyorum ya
uğraş didin azmet başıma gelene bak
ben diyorum türlü ne kadar lezzetli olmuş die salak kafam anlamam lazımdı
bişi olmaz diyerım üzülme -bukadar ....

iyiki dogdun aebencim nice mutlu yillaraailenle birlikte huzur ve saglik dolu seneler gor insallah

sağlıklı mutlu nice yıllara aeben bugün benim oğlumun da doğum günü......

aebencim doğum günü kutlu olsun iyiki varsın :)))

ya içimi ferahlattınız walla zaten akşamda 3 tane mandalina 2 bardak şekersiz çay içtim birşey yemek gelmedi içimden yağları düşünmekten :)

Günaydın kızlar ne kadar hareketlenmiş birsürü yeni montici gelmiş yazın in cin top oynuyordu burda
Biraz kendimi anlatayım geçen sene mart ayında başladım montiye başka hiçbir yöntem kilo verdiremezken montiyle 3 ay 9 kilo verdim bu kilonun 3ü de ikinci aşama da kendiliğinden verilmiştir.Birinci aşamayı harfiyen yerine getirip 35 gün uyguladım aebenim bunu yazıcam diye kızar mı bilmiyorum ama 1.aşamaya başladıktan 10 gün sonra hergün nescafe üçü bir arada içtim sadece ona dayanamadım ama ona rağmen kilo vermem de bi sıkıntı yaratmadı tabi siz bana bakmayın herkezi faklı etkiler ikinci aşamayı 20 gün falan iyi idare ettim ama sonra gelsin pastalar gitsin kurabiyeler hemde insanlık dışı kendimden korkuyordum bazenBöyle yaptığım zamanlar ertesi gün hemen monti birinci aşama yapıyordum ve inanırmısınız 100 gram dahi almadım herkez yediklerin nereye gidiyor demeye başladı bunu tamamen ilk aşamaya borçlu olduğumu düşünüyorum sonra çikolataya sardım önce dört günde bir tam paket ülkerin yüzde yetmiş kakaolu olanlarından sonra üç güne düştü baktım kilo almıyorum iki gün derken sonra hergün yarım paket yemeye başladım ve vucudum buna bile bir ay müsade etti ama geçtiğimiz 15 günde birden üç kilo aldım nasıl oldu nasıl ipini kaçırdım anlamadım derken herşeyin çikolatadan olduğu kanısına vardım çünkü herşeyi birinci aşamaya göre yapıyorum ama çikolata yiyorum en azından bunun kilomu sabit tutması gerekirdi ama demek ki pankreasımın tekrar düzene ihtiyacı var diyerek aranıza katılayım dedim ne çok yazmışım ya neyse şimdilik bu kadar akşama menülerimi yazarım herkeze bol sabırlı günleerrrr

herkesee günaydıınnn aşağıda meyveyii görüorummmm

dünkü menüme gelinceeee

08:30 1 uzun dilim tb ekmekğine az marmelat ve z.ezmesi sürdüm peynir ile yedim
6 badem
süt
yeşilçay

12:40
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak karnıbahar yemeği yoğurtlu

17:00
2 mandalina
1 portakal

18:30
beyaz leblebi 1 avuçtan az
6 badem
light süt

sonra eve gittim ayağımın ağrısından spora gidemediğidmden bari akşam yemeğini atlamıyım dedim
1 tabak kadar yağsız tuzsuz ıspanak kavurdum ve yoğurtla onu yedim.

Günaydın herkese

Kızlar bana yardım edin ya. Bir türlü toparlanamıyorum offff.
Önceden ne kdr düzenli yapıyordum monticiğimi.
Şimdi bir yerden kaçıyor tutamıyorum.

Düzenli yapınca gidiyor kilolar biliyorum kilo vermek de istiyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor

herkese günaydınlarrrr
herkes iyidir umarım
iremcim bu sabah yeni bi gün ve bence istemezsen kaçamak yapmazsın deneyelim ve yapmayalım
kaçamak yapmamak için teyzemlerde yaşıyorum ki artık bari onların gözün önündeyken kaçamak yapamıyorum utanıyorum :) kendime sahip çıkamadığım zamanlar arkadaşlarımı eve çağırıyorum yada ben kendimi dışarı atıyorum gezmeye gidiyorum sende dene istersen
evede çok geç dönüyorum ki böylece yemek yemiyorum bir daha

Diyarcım bende sorun tam tersi. Hep evde olsam hiç kaçamak yapmam ama haftasonu illa ki dışarıya çıkıyoruz. Dışarda da yiyebileceklerim kısıtlı. Mutlaka kaçıyor biryerlerden.

günaydın topik....
aebencim senin ve oğluşunun doğum günü kutlarım...sağlıklı mutlu nice yıllarrrrrr...

aebenn ablaaaammm iiikiii doğmussunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…