herkesee günaydıınnn aşağıda meyveyii görüorummmm
dünkü menüme gelinceeee
08:30 1 uzun dilim tb ekmekğine az marmelat ve z.ezmesi sürdüm peynir ile yedim
6 badem
süt
yeşilçay
12:40
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak karnıbahar yemeği yoğurtlu
17:00
2 mandalina
1 portakal
18:30
beyaz leblebi 1 avuçtan az
6 badem
light süt
sonra eve gittim ayağımın ağrısından spora gidemediğidmden bari akşam yemeğini atlamıyım dedim
1 tabak kadar yağsız tuzsuz ıspanak kavurdum ve yoğurtla onu yedim.
iremim inan bazan bende kaçıp gidesim geliyor diyet dünyasından (montici kıslar duymasın sadece sana yazıyorum ha ).Günaydın herkese
Kızlar bana yardım edin ya. Bir türlü toparlanamıyorum offff.
Önceden ne kdr düzenli yapıyordum monticiğimi.
Şimdi bir yerden kaçıyor tutamıyorum.
Düzenli yapınca gidiyor kilolar biliyorum kilo vermek de istiyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor
nice senelere ...sağlıklı mutlu nice yıllara aeben bugün benim oğlumun da doğum günü......
selam cucum ...Günaydın kızlar ne kadar hareketlenmiş birsürü yeni montici gelmiş yazın in cin top oynuyordu burda
Biraz kendimi anlatayım geçen sene mart ayında başladım montiye başka hiçbir yöntem kilo verdiremezken montiyle 3 ay 9 kilo verdim bu kilonun 3ü de ikinci aşama da kendiliğinden verilmiştir.Birinci aşamayı harfiyen yerine getirip 35 gün uyguladım aebenim bunu yazıcam diye kızar mı bilmiyorum ama 1.aşamaya başladıktan 10 gün sonra hergün nescafe üçü bir arada içtim sadece ona dayanamadım ama ona rağmen kilo vermem de bi sıkıntı yaratmadı tabi siz bana bakmayın herkezi faklı etkiler ikinci aşamayı 20 gün falan iyi idare ettim ama sonra gelsin pastalar gitsin kurabiyeler hemde insanlık dışı kendimden korkuyordum bazenBöyle yaptığım zamanlar ertesi gün hemen monti birinci aşama yapıyordum ve inanırmısınız 100 gram dahi almadım herkez yediklerin nereye gidiyor demeye başladı bunu tamamen ilk aşamaya borçlu olduğumu düşünüyorum sonra çikolataya sardım önce dört günde bir tam paket ülkerin yüzde yetmiş kakaolu olanlarından sonra üç güne düştü baktım kilo almıyorum iki gün derken sonra hergün yarım paket yemeye başladım ve vucudum buna bile bir ay müsade etti ama geçtiğimiz 15 günde birden üç kilo aldım nasıl oldu nasıl ipini kaçırdım anlamadım derken herşeyin çikolatadan olduğu kanısına vardım çünkü herşeyi birinci aşamaya göre yapıyorum ama çikolata yiyorum en azından bunun kilomu sabit tutması gerekirdi ama demek ki pankreasımın tekrar düzene ihtiyacı var diyerek aranıza katılayım dedim ne çok yazmışım ya neyse şimdilik bu kadar akşama menülerimi yazarım herkeze bol sabırlı günleerrrr
teşekkürler zilim ..aebenim doğum günün kutlu olsun ablam...iyiki doğmuşsun ve iyiki burdasın....
dapne cnm seninde oğluşunun doğum günü kutlu olsun cnm....
bende soğuk su içmiştim çok az ama boğazlarım fena acıyor,ve migrenim hala geçmedi.saf gibi oldum iyice..bir hastalık,bir migren birde oğluşun yemek olayı yüzünden...yerimden kalkasım yok.etlerim dökülüyor resmen.ve bu günde misafirim gelecek.akşamdan yaptım tüm hazırlığımı...akşama görüşürüz kızlar....herkesi öptüm....(bu arada meyvemi 5 günde 5 kilo topiğinde gördüm dünakşam,umarım geri almaz vereceği kiloları)
bugünki menüm....
kahvaltı
tb ekmek tost,salatalık,çay
öğle
tavuk şiş,ayran,4 minik biber turşusu
ara
elma
akşam
kıymalı ıspanak,yoğurt
su,yeşilçay,ıhlamur,çay
spor
30 dk yürüyüş
bayıldım bayıldım ...çok faydalı bir sebze çoooookkkkk...:)))
ıspanakla koca testi...:)))
kadın akşam işten çıkar. çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanak alır. Koştur......a koştura eve döner. çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar.
kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.
bir yandan sofrayı hazırlar… o da ne yoğurt almayı unutmuştur! Yoğurtsuz ıspanak olmaz hemen kocasını arar.
kocadan kocaya değişen cevaplar:
1) ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca)
2) ben geç geleceğim çok üzgünüm, tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki. E, yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim, toplantı bu, kaçırsam olmaz. Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur, sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız.
( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..)
3) aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor........ (işte bu aldatan koca)
4) mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ("kazma" tipi koca )
5) ıgggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ("kalas" tipi koca)
6) tamam alırım (monotonlaşmış koca)
7) tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( normal koca)
8) tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (ideal koca)
9) aman canııım, ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim (yok böyle koca)
teşekkür ederim fıstıklar .....
iyce deşifre etmişşiniz beni len enişteniz görürse bidaha beni zor görürsünüz ...
hastaneye gittim gelmem bir oldu ama .. nedenmi sıra taa 4.30 gelenler almış ...tabi 9 da gidersen ancak hava alırsın dedim kendime . havayıda aldım bi güzel yürürüdüm geldim ..
biraz ev toparlayın gelirim .....
iremim inan bazan bende kaçıp gidesim geliyor diyet dünyasından (montici kıslar duymasın sadece sana yazıyorum ha ).
inan bende çok sıkıldım al ver al var biliyorum tüm suç benim ... çok bırakıp başladım bunda çok zor kilo verip hemençikde almamım rolü çok tabi .. 2 haftada zar zor verdigimi kimi zaman 1 günde aldıgım çok oldu ...ama bunu arkasınada sıgınmıyorum ...
yanaya baktıgımda istedigim kloda deyilsem biliyorumki tamam burda yeterdiyemiycem ee o zaman töksesemde yola devam ..
..dün akşam eşim; unuttu sanmıştım ,koçaman bir pastayla gelip birde mum yakacam derken elini yakıp .'' elim ne, ben senin için kendimi yakarım'' dedigimde hadi o pastadan yemiyorum de:26: ama bugün yenibir gün güneşin her dogdugu günde yeni umutlar vardır .yeterki pes etme sabırlı ol ..
kimse okumadı dimi isteyerek 1 dl pasta yedigimi . iremimden başka .
nice senelere ....
aebenim doğum günün kutlu olsun ablam...iyiki doğmuşsun ve iyiki burdasın....
dapne cnm seninde oğluşunun doğum günü kutlu olsun cnm....
bende soğuk su içmiştim çok az ama boğazlarım fena acıyor,ve migrenim hala geçmedi.saf gibi oldum iyice..bir hastalık,bir migren birde oğluşun yemek olayı yüzünden...yerimden kalkasım yok.etlerim dökülüyor resmen.ve bu günde misafirim gelecek.akşamdan yaptım tüm hazırlığımı...akşama görüşürüz kızlar....herkesi öptüm....(bu arada meyvemi 5 günde 5 kilo topiğinde gördüm dünakşam,umarım geri almaz vereceği kiloları)
kayısıdan komposta yapsana masumum ...zilim geçmiş olsun cnmm
meyveyi bende orada gördüm ama kim yapsa o diyeti meta duruyor ve verilen kilollar geri geliyor malesefff
ben leisleye kaçar şimdi bu arada wc sorunumd evam ediyorrr
acaba keten tohumuna alıştımı bünyemd iyorumm
akşada kaysı ve incir yeidm sabahtaaa
yeidigm kıvırcıgın hatti hesabı yok ama yok işteee
ikisinide yap.. 2 kaysı fazla yemiş olursun ne olurki ...vaz geçtim spordan ve geri geldim çünkü şimdi acıkmaya başladım şekeirm düşecek ögleden sonra yaparım
aben abla nasıl yapcem diyarın tarifmi seninkidee
oysa ne güsle giidyorud ya bu arada benim kabızlık kronşk yani sürekli birşeyyler bulmam laızm
dünün menüsü....
Kahvaltı 07.00
2 dilim kızarmış tb ekmek
küp şeklinde doğranmış 3 adet light peynir
bi bardak dolusu süt...
öğlen 12.30
bir tabak dolusu etsiz kuru fasulye (şişirdi beni mahvetti)
domates, salata ve yoğurt
akşam 18.30
6 adet ızgara köfte (evde kalan köfteleri yine yaptımda )
domates, salat (yeşillik kalmamış evde)
bir bardak ayran....
Su : 2 lt.
çay : Sanırım bir demlik şekersiz...
Aktivite : 2 saat ütü, 1 saat kızımla kıpraşma oynaşma 15 dk. Duş ve yarım saat yürüyüş...
şu sıralar her merkette görüyorum masumum hurmayı ... çok güzel kıavma veriyor ben çok seviyorum t.hurmayı ...aben ablammm tarifler süper denemek lazım tşklerr trabzon hurmaıs ne mzna olur acabaa
mevsimimi şimdi
özlemcim misafiirm vardı cnm
ben menülerimi yamzıyorum ama kaçamakta yapmıyorum
şimdi ben kaçar boşaltılması gereken bir bulaşık makinası varr
safişim . şu sıralar kilonda fazla oynama olmasada ben ınanıyırumki bir süpriz yapacaksın . Hiç kaçamkası devem ediyorsun vede çok dikkatlisin mukafatı yakındır bacım ...bende tatil boyu menü veremedim
hemen dünkü yediklerimi yazayım canlarım:
Kahvaltı 07.00
2 dilim kızarmış tb ekmek
1 kk kadar light peynir
bir domates 1 salata
bir kupa süt.
öğle 12.30
haşlanmış tavuk butu 2 adet
bir tabak salata
bir kase yoğurt
akşam 19.00
5 adet ızgara köfte
domates salata
2 bardak ayran....
Gün boyu 1.5 lt. Su ve sayısız çay (şekersiz.)
en iyisi plansız halletmek....
çamlıcam montiye aykırı yenmez diyemem ama furukdoz şekerini elde etmek için kimbilir nekadar meyveden alıyorlardır ...gunaydin arkadaslar hepinize keyifli bir gun diliyorum
hemen size bisey sorucam evde montiye nerdeyse uygun bir cokokrem cinsi bisey hazirladim tadi enfes ama sabah kahvaltilarinda yedigimiz ekmeklerin ustune surebilirmiyiz bilmiyorum ben tarifi yazim sizde yorum yapin olurmu bu arada cocuklar bayildi disardan katki maddeleri seyler yedirecegimize bunu hazirlayabiliriz hic olmazsa icinde neler var biliyoruz.
Yeterince findigi mikserimde yagini birakincaya kadar cektim koyu kivamda bir kreme halini aliyo daha sonra icine karabiber makinasi diye aldigim makinamda fruktoz sekerini pudra sekeri haline getirdim (seker miktari zevke kalmis) sekeri ve kakao yu findiklerin icine katip iyice mikserde cektim yalniz sabirli olup iyice krema haline gelene kadar karistirmak lazim ve iste size cokokrem dedigim gibi cocuklar bayildi ama biz yiyebilirmiyiz bilmiyorum
:13:günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
2 dlm kepek ekmek (tam buğday ekmeği bulamadım
5-6 zeytin çay
öğlen
etli patlıcan 3 y.kaşığı
salata yoğurt
ara 1 br süt
akşam
1 tabak atze fasulye salata 3 kaşık yopurt
yatmadan önce 1 mandalina
su yeşil çay
kızlarcığımmmm albüme eski fotolarımdan ekledim zayıf hallerim var
yeni halimide hedefe ulaştığımda eklicem nasipse
ilgilenen arkadaşlar bana yorum yaparsa sevinirim.
Kaç kiloya kadar düşmeliyim acebaa dış görünüş olarak....
ben bunları okumamışım durum bakem ....bende koydum canlarrrr:d
kıs hoşafın neyini tarif edem .eee asben abla tarif verde yapemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?