Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Elvancımmm, doğumgünün kutlu olsun canımmmm, mutlu, huzurlu, sağlık dolu nice nice senelere, iyi ki doğmuşsun

teşekkür ederim fıstıklar .....
iyce deşifre etmişşiniz beni len enişteniz görürse bidaha beni zor görürsünüz ...

hastaneye gittim gelmem bir oldu ama .. nedenmi sıra taa 4.30 gelenler almış ... tabi 9 da gidersen ancak hava alırsın dedim kendime .havayıda aldım bi güzel yürürüdüm geldim ..
biraz ev toparlayın gelirim .....

iremim inan bazan bende kaçıp gidesim geliyor diyet dünyasından (montici kıslar duymasın sadece sana yazıyorum ha ).
inan bende çok sıkıldım al ver al var biliyorum tüm suç benim ... çok bırakıp başladım bunda çok zor kilo verip hemençikde almamım rolü çok tabi .. 2 haftada zar zor verdigimi kimi zaman 1 günde aldıgım çok oldu ...ama bunu arkasınada sıgınmıyorum ...
yanaya baktıgımda istedigim kloda deyilsem biliyorumki tamam burda yeterdiyemiycem ee o zaman töksesemde yola devam ..

..dün akşam eşim; unuttu sanmıştım ,koçaman bir pastayla gelip birde mum yakacam derken elini yakıp .'' elim ne, ben senin için kendimi yakarım'' dedigimde hadi o pastadan yemiyorum de:26: ama bugün yenibir gün güneşin her dogdugu günde yeni umutlar vardır .yeterki pes etme sabırlı ol ..
kimse okumadı dimi isteyerek 1 dl pasta yedigimi . iremimden başka .
sağlıklı mutlu nice yıllara aeben bugün benim oğlumun da doğum günü......
nice senelere ....

Son düzenleme:
aebenim doğum günün kutlu olsun ablam...iyiki doğmuşsun ve iyiki burdasın....
dapne cnm seninde oğluşunun doğum günü kutlu olsun cnm....

bende soğuk su içmiştim çok az ama boğazlarım fena acıyor,ve migrenim hala geçmedi.saf gibi oldum iyice..bir hastalık,bir migren birde oğluşun yemek olayı yüzünden...yerimden kalkasım yok.etlerim dökülüyor resmen.ve bu günde misafirim gelecek.akşamdan yaptım tüm hazırlığımı...akşama görüşürüz kızlar....herkesi öptüm....(bu arada meyvemi 5 günde 5 kilo topiğinde gördüm dünakşam,umarım geri almaz vereceği kiloları)

selam cucum ...
anacım kilo almasanız geleceginiz yok senin, bebikin, çamlıcanın, yanlızımın ,maytabımın ....

öncelikle pankreasın iyi dengelemiş ....
gerçekden bu durum böyle eger kaçamaksız birkaç ay yapılıp, şeker seviyesi düzene girerse . ve kaçamaklar ardından tekrar birkaçgün 1.aşama uygulanırsa ne yerseniz yiyin kilo alınmıyor ...
taki böyle haftalarca çozutulmayınca . ee ozamanda kilo bilmeden geliyor böyle .

bu durumu şöylede anlatabilirim tatile çıkılır. dönünce . bakılır iyi az almışım 1 kilo dersin . ertesi günlerde bakarsınki diyete tam uysanda kilon artmış .. bunun nedeni aslında tatilde yenen halttlar sonra poponu tırmalar durumu TAMAMEN ....

hoşgeldin tekrar ....

teşekkürler zilim ..
meyvemi bayramdan sonra zor günler bekliyor ....
sanada kolaygelsin ..
zilim migren için şu dogru nefesi denedinmi hiç.. burundan derin alınıp agızdan vermeyi ...sinüzler için daha itkili ama. belki bunada zamanla çözüm olabilir ...

Dünün menüsü....

Kahvaltı 07.00
2 dilim kızarmış tb ekmek
küp şeklinde doğranmış 3 adet light peynir
Bi bardak dolusu Süt...

Öğlen 12.30
Bir tabak dolusu etsiz kuru fasulye (şişirdi beni mahvetti)
domates, salata ve yoğurt

Akşam 18.30
6 adet ızgara köfte (evde kalan köfteleri yine yaptımda )
domates, salat (yeşillik kalmamış evde)
Bir bardak ayran....

Su : 2 lt.
Çay : sanırım bir demlik şekersiz...
Aktivite : 2 saat ütü, 1 saat kızımla kıpraşma oynaşma 15 dk. duş ve yarım saat yürüyüş...

aben ablam ben duymaıdm ögrmeidm bilmiyorum pasta yeidigni
ben menüleirmi yazmasamda gayet ii giidyorummm
kaçamkaısz ve leisle ile ama cuma günü ögrücez bakalım
bu haftdan sonra 1 hafta kalıyor bayramda zaten sonra gelsin bayrammmmmmmmmmm
dermişimmmm ama çocutmadan yemek istiyorum bende bayramdaa
ve genelde yumurtalı kahvaltı yaparım snaırım dengelemek için
ben öle tatlı delside dgeilim baklava filan sevmem sadece biraz düzneim bozulur okadar birde
simit yemek istiyorummm:))

zilim geçmiş olsun cnmm

meyveyi bende orada gördüm ama kim yapsa o diyeti meta duruyor ve verilen kilollar geri geliyor malesefff

ben leisleye kaçar şimdi bu arada wc sorunumd evam ediyorrr
acaba keten tohumuna alıştımı bünyemd iyorumm
akşada kaysı ve incir yeidm sabahtaaa
yeidigm kıvırcıgın hatti hesabı yok ama yok işteee

bayıldım bayıldım ...
Vallahi bu cevaplar kocanın o anki durumuyla alakalı ...
3.5. şık birden denebilir .

o enişteyi biz varyaaaaa

eee sen yat evde dokuza kadar sonra sıra gelsin sana

neyse yarına kalmamış ya oda iyi ablam....

monticiler okumadı yalnız ben okudum
bir dilim pastada afiyet olsun aplaaaa çikolatalımıydı meyvelimi

ayrııcaaaaa adam kendini yakıyorrr beee senin içiiinnn

canımmm çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlanırsın....

kayısıdan komposta yapsana masumum ...
Ikindi aranda 2 kase iç ....tabi şekersiz .
ögünlerindede bol salata yemeye çalış ..
Keten tohunu sürekli kulanınca atkisi kalmıyor sanırım . Bu tüm böyle şeyler için geçerli.

vaz geçtim spordan ve geri geldim çünkü şimdi acıkmaya başladım şekeirm düşecek ögleden sonra yaparım

aben abla nasıl yapcem diyarın tarifmi seninkidee
oysa ne güsle giidyorud ya bu arada benim kabızlık kronşk yani sürekli birşeyyler bulmam laızm

Safişim kıs o has. Sedece endokrin için vede hep o vakitte giderim eşim bırakır.. Ancak yane .epeydir gitmiyordum .. Ana babab gününe dönmüş ne çok şekerle sorumu olan var yarabbım ...

... Gıçık, en sevdigim pastadan almış kestane çukulatalı ....

ikisinide yap.. 2 kaysı fazla yemiş olursun ne olurki ...
Birde takıma ugrayıp kaçayım fıstıklar ...
Bugün pazar var ....

şu sıralar her merkette görüyorum masumum hurmayı ... çok güzel kıavma veriyor ben çok seviyorum t.hurmayı ...
safişim . şu sıralar kilonda fazla oynama olmasada ben ınanıyırumki bir süpriz yapacaksın . Hiç kaçamkası devem ediyorsun vede çok dikkatlisin mukafatı yakındır bacım ...
Birde spor işini çözssen belki tettiklemek için onun bekliyordur bunyen ne dersin . Hadi bakem hep gece sporu olmuyor .
çamlıcam montiye aykırı yenmez diyemem ama furukdoz şekerini elde etmek için kimbilir nekadar meyveden alıyorlardır ...
Yinede dikkatli olmak lazım . çok eser miktarda sürebilirsin .. şu aldıgımız marmelad gibi.
Tarifde çok güzel bu arada eline saglık ...
:13:

bende koydum canlarrrr:d
ben bunları okumamışım durum bakem ....

Masumum kıs ikizlerle foton süper bacım ....
Aradaki farkda

eee asben abla tarif verde yapemmm
kıs hoşafın neyini tarif edem .
Dogra gün kurusu kayısıları .kaynayan suya at pişsin .
Suyunu fazla kuyma tadı aynı şekerli gib oluyor azda bekledimi.bak canımı istetdin ..

Kıslar dün pastadan önce 1kş yogurda 1.tatlı kş. Tarçın katıp yemiştim dengelesin diye .kaçamaklarınızdan sonra ilk yarım saat içinde tavsiye ederim şekerinizi en azından tavan yaptırmaz dengeletir .aklınızda olsun ...

gec oldu sanırım ama dun misafirim geli kosusturmaca derken giremedim dogum gunun kutlu olsun aebencim
bugunku menum
sabah:denge tost 2 tane domates zeytin
oğlen:ıspanak yogurt salata
aksam:karnabahar yemeği kıymalı yogurt

banu hanım şimdiden bayram siparişlerini vermişsin :)
bende simit istiyorum :))

bugünkü menüm:
1 dilim uzun tb ekmeği
biraz tulum biraz salamura peynir
domates salatalık biber
light süt
bir tatlı kaşığı z.ezmesi

öğlen:
2 şinitzel(elimden geldiğinde üst kısımlarını soydum)
cacık
salata
3 parça brokoli

ara:
2 mandalina yada bir elma

akşam:
közlenmiş patlıcan salatası
et sote yada mercimek pilavı(evde tek olunca yemek bitmiyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…