,kıs hoşafın neyini tarif edem .
Dogra gün kurusu kayısıları .kaynayan suya at pişsin .
Suyunu fazla kuyma tadı aynı şekerli gib oluyor azda bekledimi.bak canımı istetdin ..
Kıslar dün pastadan önce 1kş yogurda 1.tatlı kş. Tarçın katıp yemiştim dengelesin diye .kaçamaklarınızdan sonra ilk yarım saat içinde tavsiye ederim şekerinizi en azından tavan yaptırmaz dengeletir .aklınızda olsun ...
banu hanım şimdiden bayram siparişlerini vermişsin :)
bende simit istiyorum :))
bugünkü menüm:
1 dilim uzun tb ekmeği
biraz tulum biraz salamura peynir
domates salatalık biber
light süt
bir tatlı kaşığı z.ezmesi
öğlen:
2 şinitzel(elimden geldiğinde üst kısımlarını soydum)
cacık
salata
3 parça brokoli
ara:
2 mandalina yada bir elma
akşam:
közlenmiş patlıcan salatası
et sote yada mercimek pilavı(evde tek olunca yemek bitmiyor)
gec oldu sanırım ama dun misafirim geli kosusturmaca derken giremedim dogum gunun kutlu olsun aebencim
Bugunku menum
sabah:denge tost 2 tane domates zeytin
oğlen:ıspanak yogurt salata
aksam:karnabahar yemeği kıymalı yogurt
:13:banu hanım şimdiden bayram siparişlerini vermişsin :)
bende simit istiyorum :))
bugünkü menüm:
1 dilim uzun tb ekmeği
biraz tulum biraz salamura peynir
domates salatalık biber
light süt
bir tatlı kaşığı z.ezmesi
öğlen:
2 şinitzel(elimden geldiğinde üst kısımlarını soydum)
cacık
salata
3 parça brokoli
ara:
2 mandalina yada bir elma
akşam:
Közlenmiş patlıcan salatası
et sote yada mercimek pilavı(evde tek olunca yemek bitmiyor)
bu arada anladım ki sporsuz çok zor sonuç alınırken hareketle beraber inanılmaz değişiyor verilen kg
nazar değmesin yarında boğazımı tutarsam sonuç harika gibi :)
dayanamıyorum hergün tartılıyorum walla:))
vallahi tebrik etmemek mümkün deyil diyarım ...banummm
dün teyzemler ekmek sac da yapmışlar bide gözleme
bende evde yemek yemiyim die onlara kaçmıştım :) boluludan da tatlı söylemesinler mi üstüne
ve beni tebrik edin 3 tane mandalina ve çay içtim onların yanında
eğer bayrama aklımda ki kiloya inersme bayramda simit yada sucuk yicem :)))
Safişim kıs o has. Sedece endokrin için vede hep o vakitte giderim eşim bırakır.. Ancak yane .epeydir gitmiyordum .. Ana babab gününe dönmüş ne çok şekerle sorumu olan var yarabbım ...
... Gıçık, en sevdigim pastadan almış kestane çukulatalı ....
safişim . şu sıralar kilonda fazla oynama olmasada ben ınanıyırumki bir süpriz yapacaksın . Hiç kaçamkası devem ediyorsun vede çok dikkatlisin mukafatı yakındır bacım ...
Birde spor işini çözssen belki tettiklemek için onun bekliyordur bunyen ne dersin . Hadi bakem hep gece sporu olmuyor .
ben bunları okumamışım durum bakem ....
ayy yağmur gözlü hamsi buğlama dedinde ben de çok severim balık ve türevlerini buğlamada anneme ne zamandır yap diodum dün pazardan almış eve geldim mis gibi hamsi kokuyoo dedim yaşadıkkk mutfağa birgirdim annem ben severim diee mısır unu ile yapmışş delirdim yaaa nasıl sinirlerim bozuldu sonra dedim kereviz yiyim onuda saolsun patates ve havuç ile pişirmiş. Dolabada bi baktım ayva tatlısı bayılrıım dayanamam bende bağırdım çağırdım ağladım bana azap mı çektiriosunuz diee ay yine sinirlerim bozuldu ağlıcam:S
allah tüm hastalara hasta yatanlara acil şifa versin ablacım
Rabbim sağlıkla sınamasın bizleri...
kestane çikolatalı wooww süpperr afiyet bal şeker olsun aplaa
sende adama yatmadan evvel teşekkür edeydin yaaaa
valla bende diyet değilde beslenme şekli gibi görüyorum artık montiyi zaten aksinide midem kaldırmıyor iki sabahtır yediğim 2 dilim tb ekmek bile bana fazla gelmeye başladı mide baya küçüldü sanırsam hele hele pilavmış hamur işi imiş aklıma gelmiyor yaa...
Haklısın ablam spora bir şekilde başlamam gerek ama hep engel valla evde olsam tamamda çalışınca her şey her zaman olmuyorkiiii...
Ayrıca gece sporunu spordan saymıyorum elbette emmee oda lazım be ablaaa mutluluk hormonu salgılatıyor bana hep enerjik oliyrummm
safiş ben montiye başladıgımdan beri 2 kez deli gibi yeidm
biri hamur işi digeride kuru pastaydı ve dediignde okadar haklısınki
ikisindede midem bulandı ve mutsuz oldum ve mide ekşimeis yanmasıda cabası
eskiden hep mide yanmam vardı ilaç alıyordum hergün
10 aydır yok diyet yaptıgımdan beri ama kaçamk yapınca yine oluyor igrençç:)
diyar göz kararımı koyuyorsun kaysıyı
bend eyapıcamd aiçeyimmm
merhabalar arkadaşlar.
masum nasılsın canım.sana bir sorum olcaktı.daha önce söylemiştim.6.takımdayım.
arkadaşım narin bahsetti,sende aynı problemi yaşamışsın.2 aydır adet görmüyorum.
civanperçemi kullanmayı düşünüyorum.ne miktarda kullandın canım söyleyebilirmisin.
iremim inan bazan bende kaçıp gidesim geliyor diyet dünyasından (montici kıslar duymasın sadece sana yazıyorum ha ).
inan bende çok sıkıldım al ver al var biliyorum tüm suç benim ... çok bırakıp başladım bunda çok zor kilo verip hemençikde almamım rolü çok tabi .. 2 haftada zar zor verdigimi kimi zaman 1 günde aldıgım çok oldu ...ama bunu arkasınada sıgınmıyorum ...
yanaya baktıgımda istedigim kloda deyilsem biliyorumki tamam burda yeterdiyemiycem ee o zaman töksesemde yola devam ..
..dün akşam eşim; unuttu sanmıştım ,koçaman bir pastayla gelip birde mum yakacam derken elini yakıp .'' elim ne, ben senin için kendimi yakarım'' dedigimde hadi o pastadan yemiyorum de:26: ama bugün yenibir gün güneşin her dogdugu günde yeni umutlar vardır .yeterki pes etme sabırlı ol ..
kimse okumadı dimi isteyerek 1 dl pasta yedigimi . iremimden başka .
nice senelere ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?