Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar merhaba yoğundum yeni girdim.

dünkü menüm

3 dl.kepek ekmek zeytin çay

öğlen
1 tb.taze faulye salata 2 kaşık yopurt
ara 1 br süt
akşam
1 tabak nohut salata
yatmadan önce 1 mandalin
su yeşilçay

ya kızlar şimdi ben geçmişe dönük okuyorum montiyi ama bakıyorum herkes ilk haftalarda fark edilecek düzeyde kilo vermiş. ben 20 günde 1,4 anca vermişim ya bendemi var bir tuhaflık çözemedim yoksa bu diyetemi alıştı bünyem yada yanlış bişeylermi yapıyorum anlamıyorum.yada bu yağlar bana yapıştı gitmicekmi((

bende yapıcam sanırım o kayısıyı kızlar kronik kabız oldum yaaa:S

diyar şimdi yaptım tarçınlı kaysıyı ve içicem
tadı çok güsle ollmuş acaba marmelat yapabilirmiyiz böle

içine yine aynı şekilde artı olarak elma doğrayıp yada sadece elma suyu ile başka su koymadan pişirip piştikten sonra içine fındık ekliyordu ya aebencim yada zilicim

ama ben normalde de reçel filan hiç yemediğimden canım marmelat çekmiyor :)

nutella çekiyor, çikolata çekiyor ondan kelli ben böyle dikiyorum kafaya :)))

canım kuru inci çekti acaba akşam yemeğinden sonra meyva niyetine yesek kaç tane yiyebiliriz??

birde aebencim kuruyemiş ara olarak yenmiyor biliyorum da 2 gecedir canım çekiyor yatmadan önce 1 bütün ceviz içi yiyorum ne gibi sakıncası olur? sakinleştiriyor sanki beni ceviz

yaptım içtim ama tabi ölçüsünü azmı çokmu bilemi,yorum ama baya tatlı olmuş ve koyu sanırım ben çok attım kayısıyı suda 1 lt kadar filandı 15 kaysı varyada yok bu ilk demem ama marmelatıda yapayım bi ara seviyorum ben öle şeylerii

allah seni kahretmeisn öslemmmm yaa çok fenaım ama bugün zar zor çıktım wc ye

cnm keni tecrübemi söleiym ben montiye ilk başladıgımda kuruyemiş yiyorudm akşamları bırakınca kilo vermem hızlandı ama 2 3 günden bişiy olmaz sanırım tabi yinede son söz aben ablamın

banu şimdi kaçar
3 mil lesle ve 100 mekik yaptım
duş alıcam
sonra yemek yedircem çocuklara ve kend,me

çanta hazılıycam akşama anneme gidiceemm orda kalıcma yarın akşama grş kızlar
bu hafta hiç tartılmadım cumayı iple çekiyorum

tamam banucum yemem bende o zaman bi daha
bende cuma için sabırsızlanıyorum her defasında tutup kendimi perşembe akşamı tartılmadan cozutuyorum umarım bu defa olmaz
sanki kendi kendime kilo vermek istemiyormuş gibi komplo kuruyorum :)

ii misafirlikler sanaaaa

ben cumadan çok umutsuzum vallaa

masumum laptobu açmamla oğlşumun harekete geçmesi bir oluyor ve ben çoğu zaman açıp bir kenara kaldırıyorum laptobumu.ben okuyana kadarda siz gitmiş oluyorsunuz tatlım....çocuklarla zor biliyorsun....diyarcım akşam yediğin bir cevizden hiç bişey olmaz cnm o kadar dert etme...

kimsecikler kalmamis burda hemen menumu yazayim
sabah 2 dilim ekmekten tost ,5 zeytin ve yarim domates olmazsa olmazim capuccinom
ara 1 elma
oglen taze fasulye(2tabak) ve yogurt
aksam yemegine gec kalinca simdi meyvami yedim. bugunluk bukadar bakalim yarin ne olacak..

yine ben yine ben :)

herkes bu saatte nereye kayboluyor yoksam bir ben mi kaldım tombik :) gerçi en çok kilosu olanda benim orası doğru
canım sıkılıyor sizde yoksunuz
akşam yemek yiyemedim canım hiç istemiyor evde tek başına yemek yenmiyor meyva yiyip yatarım sanırım

beraber yiyelim diyarım .
mucuks ...

tlyonum öncelikle her bünye farklı ....kimi hemen verir sonra durur .kimi bünye önce vermez sonra veriri ara aRA ... bazı bünylelerde haftalık azbir rakam sürekli verir....bu bünyeye baglı ve diyeti uygulayışa ve tabikide spora ..
ama senin kilon zaten az bunuda göz önüne al derim ....

Son düzenleme:
hiçbir sakıncası yok diyarım 1 ceviz ne olacak kuzum ... çokmu korkutmuşum bensizi ya ...

inciride başka meyvenin yanında ye mesela 1 mandalina 2 incir gibi..

yagmurum geçen hafta kilonu yazmışmıydın benmi görmedim . bu hafta zincirleri kırman dilegiyle canım benim ...

anacine yeme şeklini anlatmadınmı güzelim ...hatunda ona göre yapardı ...

Son düzenleme:
Dünün Özeti:

Kahvaltı 07.00
tb ekmekten yapılmış iki adet tost ligt peynir ile
Bir bardak dolusu süt ve domates salata...

Öğle 12.00
5 adet ızgara köfte (üç gündür köfteden ööğğhh geldi artık)
salata domates
2 bardak ayran

Ara 16.30
10-12 adet kadar fındık (canım istedi )

Akşam 18.30
Bir kase mercimek çorbası (unsuz)
domates salata
bir kase yoğurt
(Canım pek bir şey istemiyordu sırf öğün atlamış olmayayım diye bir kase çorba içtim)

Su: 2 lt.
bir kupa yeşil çay iksiri
Gün boyu 8-10 bardak çay şekersiz.
Spor : olacakta bir gün olacak (gece sporunu yazmıyorum artık )

yagmurum geçen hafta kilonu yazmışmıydın benmi görmedim . bu hafta zincirleri kırman dilegiyle canım benim ...

anacine yeme şeklini anlatmadınmı güzelim ...hatunda ona göre yapardı ...

aebencim geçen hafta bildirim yapamadım...zaten bildirecekte bişey yoktu tartıda..sabit geçebilirsin...bu haftada veremessem bir süre izin isteyeceğim sizden..çünki kendimi iyi tanıyorum..ben stres yaptıkça daha çok geriliyorum ve kilo veremiyorum...dolayısıyla şu kırmak istediğim zincir benden uzaklaşıyor...herşey yarın sabahki tartıda belli olacak...yine burda olacağım..menülerimi paylaşacağım ama kg bildirimi yapmayacağım..

bugünki yediklerim ve yemeyi planladıklarım...:))
sabah
1 bardak iksir,tiroid ilacım
yolda
1 elma
kahvaltı
denge ekmek,peynir,maydanoz,salatalık,çay
öğle
kıymalı ıspanak,yoğurtlu köz patlıcan salatası
ara
mandalina
akşam
tonlu salata,yoğurt ( annemde balık yoksa daha haber gelmedi )

su,bitki çayları,çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…