diyar şimdi yaptım tarçınlı kaysıyı ve içicem
tadı çok güsle ollmuş acaba marmelat yapabilirmiyiz böle
canım 400 gr ikiye böldüğüm günkurusuna 2,5 lt soğuk suya atıp içine bir kök tarçın kayup 1 saat kaynatıyorum iyice pişiyor miss gibi tarçın kokusu evi sarıyor içindne tarçını alıp blanderdan geçiriyorum
sabah aç karnına iç meyve yerine geçer
akşamda yatmaya yakın yine meyve yerine içersin 3 gün sonra gel bana :) birlikte kutlıyalım
bide bunu birer bardak içiyorum üstünede normal suyu ılık olarak iç
hey maşallah banuyu tutana aşk olsun :)))
canım kuru inci çekti acaba akşam yemeğinden sonra meyva niyetine yesek kaç tane yiyebiliriz??
birde aebencim kuruyemiş ara olarak yenmiyor biliyorum da 2 gecedir canım çekiyor yatmadan önce 1 bütün ceviz içi yiyorum ne gibi sakıncası olur? sakinleştiriyor sanki beni ceviz
beraber yiyelim diyarım .yine ben yine ben :)
herkes bu saatte nereye kayboluyor yoksam bir ben mi kaldım tombik :) gerçi en çok kilosu olanda benim orası doğru
canım sıkılıyor sizde yoksunuz
akşam yemek yiyemedim canım hiç istemiyor evde tek başına yemek yenmiyor meyva yiyip yatarım sanırım
tlyonum öncelikle her bünye farklı ....kimi hemen verir sonra durur .kimi bünye önce vermez sonra veriri ara aRA ... bazı bünylelerde haftalık azbir rakam sürekli verir....bu bünyeye baglı ve diyeti uygulayışa ve tabikide spora ..kızlar merhaba yoğundum yeni girdim.
dünkü menüm
3 dl.kepek ekmek zeytin çay
öğlen
1 tb.taze faulye salata 2 kaşık yopurt
ara 1 br süt
akşam
1 tabak nohut salata
yatmadan önce 1 mandalin
su yeşilçay
ya kızlar şimdi ben geçmişe dönük okuyorum montiyi ama bakıyorum herkes ilk haftalarda fark edilecek düzeyde kilo vermiş. ben 20 günde 1,4 anca vermişim ya bendemi var bir tuhaflık çözemedim yoksa bu diyetemi alıştı bünyem yada yanlış bişeylermi yapıyorum anlamıyorum.yada bu yağlar bana yapıştı gitmicekmi((
hiçbir sakıncası yok diyarım 1 ceviz ne olacak kuzum ... çokmu korkutmuşum bensizi ya ...canım kuru inci çekti acaba akşam yemeğinden sonra meyva niyetine yesek kaç tane yiyebiliriz??
birde aebencim kuruyemiş ara olarak yenmiyor biliyorum da 2 gecedir canım çekiyor yatmadan önce 1 bütün ceviz içi yiyorum ne gibi sakıncası olur? sakinleştiriyor sanki beni ceviz
bugünki menüm....
sabah
2 bardak iksir,tiroid ilacım
yolda
2 mandalina
kahvaltı
denge ekmek,peynir,zeytin,maydanoz,salatalık,çay
ara
capuccini ( şekersiz )
öğle
hamsi buğulama,bol göbek salata
ara
elma
akşam
kıymalı patlıcan yemeği,yoğurt
su,yeşilçay,iksir,elma çayı
spor
45 dk bantta yürüyüş
ayy yağmur gözlü hamsi buğlama dedinde ben de çok severim balık ve türevlerini buğlamada anneme ne zamandır yap diodum dün pazardan almış eve geldim mis gibi hamsi kokuyoo dedim yaşadıkkk mutfağa birgirdim annem ben severim diee mısır unu ile yapmışş delirdim yaaa nasıl sinirlerim bozuldu sonra dedim kereviz yiyim onuda saolsun patates ve havuç ile pişirmiş. Dolabada bi baktım ayva tatlısı bayılrıım dayanamam bende bağırdım çağırdım ağladım bana azap mı çektiriosunuz diee ay yine sinirlerim bozuldu ağlıcam:S
yagmurum geçen hafta kilonu yazmışmıydın benmi görmedim . bu hafta zincirleri kırman dilegiyle canım benim ...
anacine yeme şeklini anlatmadınmı güzelim ...hatunda ona göre yapardı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?