aebencim geçen hafta bildirim yapamadım...zaten bildirecekte bişey yoktu tartıda..sabit geçebilirsin...bu haftada veremessem bir süre izin isteyeceğim sizden..çünki kendimi iyi tanıyorum..ben stres yaptıkça daha çok geriliyorum ve kilo veremiyorum...dolayısıyla şu kırmak istediğim zincir benden uzaklaşıyor...herşey yarın sabahki tartıda belli olacak...yine burda olacağım..menülerimi paylaşacağım ama kg bildirimi yapmayacağım..
merhaba bayanlar herkese iyi günler diliyorum
aranıza yeni katılmak istiyorum yaklaşık bir ay önce forumu buldum gezinirken bu konuyu okurken tam benlik dedim önce buradan takip ettim yazdıklarınızı okudum yapılanların çok da insanı zorlamadığını anladım sonra izmire gittiğim gün yedikçe zayıfla ve kadınlar için kitaplarını eski kitaplarla dolu bir sarrafdan aldım şuanda kitapları hatim etmekle meşgulum ayrıca şekersiz yapamadığımdan onu azaltmadan diyete başlamak istemedim ve artık hazırım yarın pilates kursum başlıyo ve bende yarını 5 kasımı miladım olarak kabul etmek istiyorum
ayrıca bişey danışmak istiyorum kitapta yer alan bira mayasını tüketmeyi nasıl ve ne şekilde yapıyorsunuz her gün mü yoksa iki günde bir falan mı alıyosunuz sadece benim için değil içindeki vitaminler için anneme ve ananamede önerdim bira mayasını o yüzden onlara söylemek için bilgi alırsam sevinirim
galiba öyle ketumcum.benim sabah öğrencim geldi ders için.öğlen ve tam girdim elektrik gitti modem kapandı otomatik olarak.ve oğluşum rahat vermiyor.fırsatını buldukça girip çıkıyorum işte cnm.aa laptop hep açık,okumak üzre açtığım sayfaları unutmayayım diye açık bırakıyorum ,öylece duruyor laptop kenarda.ama aralık bulur bulmaz girip okuyorum yazılanları kaçırmadan...oğlum uyanmadan çorbasını yapayım şimdi. evin içinde hırsız gibi geziyorum parmak ucumda hatta merdivenlerden terliklerimi elime alıp inip çıkıyorum tıkırtıdan uyanmasın sıpa diye:)))
kızlar pancar dediğiniz şeker pancarımı yoksa biz burda hem pazı hemde pancar deriz yeşil yapraklı omu eğer oysa yandım ben çok yerim ben onun kavurmasını.
ay ay ay gamzem sen sormasan ben hepten unutacaktım bende pancar alıp havuçla yapıyordum aaa başıma gelenler demek yasak
bir tane kaldı onuda annem gelene kadar yerim yoksa bozulur birdahada almam o zaman
annem haftaya geliyor nihayet :) umarım diyet bozulmaz annem dikkatlidir ama tabi ki montici değil daha kendisi :)))
ben light sütlü kahfemide içtim afiyetler olsunnn
gamzecim pancar olmasss cnm cıss.havuçtan daha fazla şeker barındırıyor pancar.birde havuçta cıss biliyorsun...ikisi bir arada hepten CISSSS...başka bir salata yap en iyisi sen cnm kendine.bu kadar güzel menün bir salata yüzünden heba olmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?