Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar merhaba .aeben cnaım saol cevap verdiğin için aslında haklısın çok az bir kilom var ve bünyeyede bağlı olarak yavaş.akşam yarım saatte olsa spor yapıyorum.ama neyse dönmek yok yola devam.

kızlar dünkü menüm
sabah 3 dlm t.ekmeği üzerine tuzsuz salça sosu sürülmüş
5-6 zeytin çay şekersiz

öğlen
1 tabak nohut 3 kaşık yoğurt domates salatalık
akşam
3 kaşık etli türlü(patlıcan t.fasulye kabak)
yoğurt domates salatalık

yeşil çay su

günaydın kızlar kimse yokmuuu

menümüde yazıyımm;

07:00
2 mandalina

08:30
1 uzun dilim tam buğday ekmeği
peynir
6 badem
light süt

12:40
3 parça tavuk but
yeşillik
yoğurt

17:40
2 mandalina
1 elma

20:00
1 mandalina

1 saat spor
21:30

1 bardak tarçınlı süt ve yatışş:)

Vallahi doğru diyorsun aebenim kilo alınca kürkçü dükkanı misali dönüyorum
Bu arada geçmiş doğumgünün de kutlu olsun bol sağlıklı bol huzurlu bir yaş nasip etsin Allah ım inşallah

gelelim dün ki menüme
sabah
3 dilim tam buğday ekmek,koca bir tabak roka salatası,yarım yağlı peynir,yarım yağlı süt

öğlen
1 tabak barbunya havuçsuz patatessiz,lahana nane roka domates marul dan oluşan kocaaamann bir tabak salata,yoğurt
Sofrayı toplarken yarım avuç kadar fıstık ne alaka attım öyle ağzıma daldım yoksa yapmazdım

Ara
1 tane elma tarçınlı ıhlamur

akşam
Bir kaseye yakın badem bir kupa sütlü cafeinsiz kahve

Bence yarın ikili rakamları göreceksin...

aebencim cevaplar için çok saoll içimi rahatlattı walla sen olmasan biz ne yaparız :)

yarın tartı günü heyecanlıyım umarım yarın herkes için iyi bir gün olur hedeflerimize bir adım daha yaklaşırız

herkese ii öğleden sonralarrrrr

slm millet...yarın tartı günü bu günden hizaya gelmeye başlamışsınız ama:))
sizi çok iyi anlıyorum,diyet yaparken bende düzenli tartılmasamda kendimi incelmiş hissetmediğim zamanlar tartılmazdım.bazen içim bomboşmuş açmışım gibi olurdu karnım midem o zaman koşardım tartımın üstüne::))
ve mutlaka eksik çıkardım..mutluluktan uça uça inerdim tatımdan.ne yalan söyliim oynardım evin içinde sevincimden 1-2 kilo gittiyse....etrafa neşe saçardım,eşim eve benden sonra gelirdi işten o bile anlardı extradan neşeli olduğumu ,tartıldın galiba derdi:)) ve o beni bu kadar mutlu görünce dahada yardımcı olurdu diyet konusunda bana.hiç kösteklemedi yanii..adamcağız zavallım canı birşey isteyince peçeteye saklayıp banyoda yada yatak odasında saklanıp yerdi:)) kaç kere elinde cips kola yada çikolata kapı arkasında,kışın balkonda (sanki sigara içmek için çıkmış gibi:)) banyoda tıkınırken yakaladım:))
birde masum masum canın ister diye buraya geldim diyordu:))o konuda hakkını ödeyemem valla...
ama bir yere gidince millet gözüme soka soka yediği yetmiyormuş gibi yesene bir taneden birşey olmaz diye baskı yapıp duruyordu.ölümü gör falan derlerdi :)) genede irademe yenilmedim yemedim ama hatta bazen ev sahibine çaktırmadan bir tane yemiş gibi eşimin tabağına transfer ediyordum.öyle böyle hedefime kavuştum.kolay olmadı ama başarılamayacak kadarda zor birşey değil.zaten istediğiniz kiloya gelince canınız istese bile yiyemeyeceksiniz,tekrar kilo alırım korkusuyla..ben öyleyim ...dün misafirim vardı 6 çeşit ikramlık hazırladım ve sadece patates salatası bir tanede yağsız fırında pişmiş sigara öreği yedim.buda öğlen öğünüm oldu..sizde yani burdaki isteyen herkeste bir gün bunları yaşayacak duruma gelecek..ve o günler çooook yakında.....

merhaba bayanlar herkese iyi günler diliyorum
aranıza yeni katılmak istiyorum yaklaşık bir ay önce forumu buldum gezinirken bu konuyu okurken tam benlik dedim önce buradan takip ettim yazdıklarınızı okudum yapılanların çok da insanı zorlamadığını anladım sonra izmire gittiğim gün yedikçe zayıfla ve kadınlar için kitaplarını eski kitaplarla dolu bir sarrafdan aldım şuanda kitapları hatim etmekle meşgulum ayrıca şekersiz yapamadığımdan onu azaltmadan diyete başlamak istemedim ve artık hazırım yarın pilates kursum başlıyo ve bende yarını 5 kasımı miladım olarak kabul etmek istiyorum
ayrıca bişey danışmak istiyorum kitapta yer alan bira mayasını tüketmeyi nasıl ve ne şekilde yapıyorsunuz her gün mü yoksa iki günde bir falan mı alıyosunuz sadece benim için değil içindeki vitaminler için anneme ve ananamede önerdim bira mayasını o yüzden onlara söylemek için bilgi alırsam sevinirim

ziliiimm inş. öyle olurrr irade çok mühim birşey hedefimeee ulaşsam sanıırm mutluluktan çıldrırım demi,ştim ya geçen gün kanatlarım çıkar o deerece

zilim demek sanada yaptılar ne olur ye ben ısmarlıyım bir kereden birşey olmaz kelimelerinden bıktım. zaten benim kendi canım istiyor yetmiyor birde onlar beni deniyor sanki.

bugünkü menüm:
sabah:
bir tb uzun ekmekten
biraz tulum biraz salamura peynir
1 çay kaşığı zçezmesi
domates salatalık biber
bir bardak light süt

öğlen:
1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
salata
yoğurtlu semiz otu

ara:
bir tarçınlı elme(canım çok tatlı istiyor)

ara: light sütlü bir nescafe(bunuda istiyor :))))

akşam:
patlıcan
et sote
yoğurt
salata

aramıza hoşgeldin canım
kızlar size birşey sorucam bugun bizim semt pazarımız vardı orda pancarlar gozume carpttı ben cok severim salatasını acaba pancar montiye uygunmu akşama havuçlu pancar saklatası yapıcam kendimede
bugunku menum
sabah: 2mandalina 3 dilim tb ekmek yeşil zeytin peynir 3 tane çeri domates salatalık
öğlen:ıspanak yogut salata vede ayran (hem yogurt hem ayran ikisi bir arada ben tam bir yogurt canavarıyım
akşam:balık yine ayran içerim birde havuclu pancar salatası

gamzecim pancar olmasss cnm cıss.havuçtan daha fazla şeker barındırıyor pancar.birde havuçta cıss biliyorsun...ikisi bir arada hepten CISSSS...başka bir salata yap en iyisi sen cnm kendine.bu kadar güzel menün bir salata yüzünden heba olmasın...

galiba öyle ketumcum.benim sabah öğrencim geldi ders için.öğlen ve tam girdim elektrik gitti modem kapandı otomatik olarak.ve oğluşum rahat vermiyor.fırsatını buldukça girip çıkıyorum işte cnm.aa laptop hep açık,okumak üzre açtığım sayfaları unutmayayım diye açık bırakıyorum ,öylece duruyor laptop kenarda.ama aralık bulur bulmaz girip okuyorum yazılanları kaçırmadan...oğlum uyanmadan çorbasını yapayım şimdi. evin içinde hırsız gibi geziyorum parmak ucumda hatta merdivenlerden terliklerimi elime alıp inip çıkıyorum tıkırtıdan uyanmasın sıpa diye:)))

alemsin zili, gözümün önünde canlandın biran

ay ay ay gamzem sen sormasan ben hepten unutacaktım bende pancar alıp havuçla yapıyordum aaa başıma gelenler demek yasak
bir tane kaldı onuda annem gelene kadar yerim yoksa bozulur birdahada almam o zaman
annem haftaya geliyor nihayet :) umarım diyet bozulmaz annem dikkatlidir ama tabi ki montici değil daha kendisi :)))
ben light sütlü kahfemide içtim afiyetler olsunnn

kızlar pancar dediğiniz şeker pancarımı yoksa biz burda hem pazı hemde pancar deriz yeşil yapraklı omu eğer oysa yandım ben çok yerim ben onun kavurmasını.

kızlar pancar dediğiniz şeker pancarımı yoksa biz burda hem pazı hemde pancar deriz yeşil yapraklı omu eğer oysa yandım ben çok yerim ben onun kavurmasını.

pancar canım yuvarlak kırmızı kerevizgibide uzun yaprakları var tamlımsı bi tadı var hele havucla birlikte limonlu salata yapınca offff agzım sulandı yawww kıpkırmızı ı suyunuda bırakıyor renk çümbüşü ama cııssssmıs yaaaa

yasakmıs canım baksana bende cok severim salatasını hafif ekşili ımmm ama yasak işta bende birine vereyim

havucun çiyidemi yasak ben yenebiliyor sanıyordum bazen salatalara koyuyuyorum yoksa ilk etaptamı yok pancarıda cok severim ama baskasına vereim bari :83:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…