cucum anladıgım kadarıyla monti yapmanda bir sorun yok herzamanki gibi menülerin güzel fakat % 70 de olsa çukulata işi bozuyor seninde bildigin gibi . buna bir çözüm bulmalısınİyi akşamlar kıslarrrr
Sabah
3dilim tam buğday ekmeği,roka salatası,az yağlı peynir,az yağlı süt
2 kare yüzde yetmiş kakaolu çikolata
Öğlen
okuldaydım sadece bir tane elma yiyebildim yanına da yeşil çay öldüm açlıktan ama yiyebieceğim başka hiçbişey yoktu
Akşam
4 köfte bir tabak yoğurtlu ıspanak,salata
2 kare yüzde yetmiş çikolata
Bu çikolatalar beni direk 2.aşama yapıyor bunun dışında 2.aşamaya dair başka birşey yemiyorum ama bunlara dayanamıyorum aklımda hala çikolata var ama yemiycem işte yemiycemmm
kıslar pancar cıssss neden 1. sayfaya bakmıyorsunuz muamada kaldıgınız yiyeceklere ..:82:....kızlar pancar konusunda ilk sayfaya bakmadınız sanırım ondan yediniz şimdiye kadar:))
pancarın gl 65 muzun 60 yani muzdan bile cısss:)) o sebeple bir süreliğine pancara yan bile bakmayın.zaten tadından da belli ki tatlı olduğu...yani havuç gibi şekerlimsi.....
salatalarınızada katmayın bir süre,zayıflaynca yersiniz bol bol.....
zilim afiyet olsun . yanlız her yaglı peynir erimiyor kuzum .kızlar aklıma gelmişken yazayım,sonra aklımdan uçup gidiyor unutuyorum:)
bu gün akşam yemeğinde eşim geç gelecekti ve ben yalnız başıma masaya oturmak istemedim.atıştıracak birşey aradım dolapta börek için aldığım (yarım yağlı yazıyordu ama yağsız denecek kuru olan)peynirden kalanı ilişti gözüme.hellim peyniri gibi kızartım onu teflonda çoook güzel oldu valla sıcak sıcak..erimediğine göre yağsızmış onu anladım.bundanda şunu çıkarttım aknaz peynirden sıkılanlar birde böyle yaparak denesin.yağsız şekilde teflonda kızartıp yiyin.aynı hellim gibi olmuştu valla.eşimde çok sever hellimi her hafta sonu yaparım yer.bu hafta sonu bunu yapıcam bakalım anlayacakmı...sizde deneyin diye aklımdan çıkmadan yazayım dedim:)yarın herkes tartıdan mutlu iner umarım...iyi geceler herkese ...
hiç yokdan iyidir diyarım 1.1 gr çok güzel ....diyarking ...
başlama tarihi.......23.07.2010
ilk hafta .........84,3 kg
1.hafta .......... 83,1 kg
2.hafta .......... 81,4 kg
3.hafta .......... 82,3 kg (kaçamaklı.(13.08.2010)
4. hafta ..........81.3 kg (20.08.2010)
5. hafta...........tatildeydim(27.08.2010)
6.hafta............79.6 kg(03.09.2010)
7.hafta............78.2 kg(10.09.2010)
8.hafta............78.9 kg(17.09.2010)
9.hafta............79.2 kg(24.09.2010)
10.hafta..........78.9 kg(01.10.2010)
11.hafta..........77,2 kg(08.10.2010)
12.hafta..........76.8kg(15.10.2010)
13.hafta...........tartılmadım
14.hafta...........75.8(30.10.2010)
15.HAFTA........74.7(05.11.2010)
VERİLEN KG : 1.1 KG
ya aslında haftaiçi tartıldığımda daha çok kilo vermiş olurken cuma sabahları neden artıyor bu anlamıyorum
darısı haftayanın başına :))
tlyonnum pazı yeşil yaparkları yenri güzelim ....pancar ayrı bir şey .. kırmızı yumuru toprak altında ... diger normal pancarda aynı konumda ..kızlar pancar dediğiniz şeker pancarımı yoksa biz burda hem pazı hemde pancar deriz yeşil yapraklı omu eğer oysa yandım ben çok yerim ben onun kavurmasını.
kızlar merhaba .aeben cnaım saol cevap verdiğin için aslında haklısın çok az bir kilom var ve bünyeyede bağlı olarak yavaş.akşam yarım saatte olsa spor yapıyorum.ama neyse dönmek yok yola devam.
kızlar dünkü menüm
sabah 3 dlm t.ekmeği üzerine tuzsuz salça sosu sürülmüş
5-6 zeytin çay şekersiz
öğlen
1 tabak nohut 3 kaşık yoğurt domates salatalık
akşam
3 kaşık etli türlü(patlıcan t.fasulye kabak)
yoğurt domates salatalık
yeşil çay su
akşamları hep aç kalıyorsun mimum ..menümüde yazıyımm;
07:00
2 mandalina
08:30
1 uzun dilim tam buğday ekmeği
peynir
6 badem
light süt
12:40
3 parça tavuk but
yeşillik
yoğurt
17:40
2 mandalina
1 elma
20:00
1 mandalina
1 saat spor
21:30
1 bardak tarçınlı süt ve yatışş:)
cucum tek fazla kaçan çukulata deyil galiba .... kuru yemişi azalt bacım ....:88:Vallahi doğru diyorsun aebenim kilo alınca kürkçü dükkanı misali dönüyorum
Bu arada geçmiş doğumgünün de kutlu olsun bol sağlıklı bol huzurlu bir yaş nasip etsin Allah ım inşallah
gelelim dün ki menüme
sabah
3 dilim tam buğday ekmek,koca bir tabak roka salatası,yarım yağlı peynir,yarım yağlı süt
öğlen
1 tabak barbunya havuçsuz patatessiz,lahana nane roka domates marul dan oluşan kocaaamann bir tabak salata,yoğurt
Sofrayı toplarken yarım avuç kadar fıstık ne alaka attım öyle ağzıma daldım yoksa yapmazdım
Ara
1 tane elma tarçınlı ıhlamur
akşam
Bir kaseye yakın badem bir kupa sütlü cafeinsiz kahve
ölümü gör az ye ......bügün ye yarın yemessin ... zaten zayıfsın hasta olacaksın mazallah ...slm millet...yarın tartı günü bu günden hizaya gelmeye başlamışsınız ama:))
sizi çok iyi anlıyorum,diyet yaparken bende düzenli tartılmasamda kendimi incelmiş hissetmediğim zamanlar tartılmazdım.bazen içim bomboşmuş açmışım gibi olurdu karnım midem o zaman koşardım tartımın üstüne::))
ve mutlaka eksik çıkardım..mutluluktan uça uça inerdim tatımdan.ne yalan söyliim oynardım evin içinde sevincimden 1-2 kilo gittiyse....etrafa neşe saçardım,eşim eve benden sonra gelirdi işten o bile anlardı extradan neşeli olduğumu ,tartıldın galiba derdi:)) ve o beni bu kadar mutlu görünce dahada yardımcı olurdu diyet konusunda bana.hiç kösteklemedi yanii..adamcağız zavallım canı birşey isteyince peçeteye saklayıp banyoda yada yatak odasında saklanıp yerdi:)) kaç kere elinde cips kola yada çikolata kapı arkasında,kışın balkonda (sanki sigara içmek için çıkmış gibi:)) banyoda tıkınırken yakaladım:))
birde masum masum canın ister diye buraya geldim diyordu:))o konuda hakkını ödeyemem valla...
ama bir yere gidince millet gözüme soka soka yediği yetmiyormuş gibi yesene bir taneden birşey olmaz diye baskı yapıp duruyordu.ölümü gör falan derlerdi :)) genede irademe yenilmedim yemedim ama hatta bazen ev sahibine çaktırmadan bir tane yemiş gibi eşimin tabağına transfer ediyordum.öyle böyle hedefime kavuştum.kolay olmadı ama başarılamayacak kadarda zor birşey değil.zaten istediğiniz kiloya gelince canınız istese bile yiyemeyeceksiniz,tekrar kilo alırım korkusuyla..ben öyleyim ...dün misafirim vardı 6 çeşit ikramlık hazırladım ve sadece patates salatası bir tanede yağsız fırında pişmiş sigara öreği yedim.buda öğlen öğünüm oldu..sizde yani burdaki isteyen herkeste bir gün bunları yaşayacak duruma gelecek..ve o günler çooook yakında.....
hoşgeldin encıl .merhaba bayanlar herkese iyi günler diliyorum
aranıza yeni katılmak istiyorum yaklaşık bir ay önce forumu buldum gezinirken bu konuyu okurken tam benlik dedim önce buradan takip ettim yazdıklarınızı okudum yapılanların çok da insanı zorlamadığını anladım sonra izmire gittiğim gün yedikçe zayıfla ve kadınlar için kitaplarını eski kitaplarla dolu bir sarrafdan aldım şuanda kitapları hatim etmekle meşgulum ayrıca şekersiz yapamadığımdan onu azaltmadan diyete başlamak istemedim ve artık hazırım yarın pilates kursum başlıyo ve bende yarını 5 kasımı miladım olarak kabul etmek istiyorum
ayrıca bişey danışmak istiyorum kitapta yer alan bira mayasını tüketmeyi nasıl ve ne şekilde yapıyorsunuz her gün mü yoksa iki günde bir falan mı alıyosunuz sadece benim için değil içindeki vitaminler için anneme ve ananamede önerdim bira mayasını o yüzden onlara söylemek için bilgi alırsam sevinirim
benimde istiyor diyarim özelikle çocukların beslenmesine aldıgım kırıntı poşetindeki albeniler . kekler ..zilim demek sanada yaptılar ne olur ye ben ısmarlıyım bir kereden birşey olmaz kelimelerinden bıktım. zaten benim kendi canım istiyor yetmiyor birde onlar beni deniyor sanki.
bugünkü menüm:
sabah:
bir tb uzun ekmekten
biraz tulum biraz salamura peynir
1 çay kaşığı zçezmesi
domates salatalık biber
bir bardak light süt
öğlen:
1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
salata
yoğurtlu semiz otu
ara:
bir tarçınlı elme(canım çok tatlı istiyor)
ara: light sütlü bir nescafe(bunuda istiyor :))))
akşam:
patlıcan
et sote
yoğurt
salata
süperim hazır atom karınca gibiyken temizlige bismillah diyim dedim . çoçukların yorganlarını küvete bastım .. kuru temizleme yaptırıyordum . oysa onlarda suyla yıkıyorlarmış ... bende onca para verene kadar kendim yıkayım dedim ....aebencim günaydınn
nasılsın iyi misin
bende seni bekliyordum yagmurum ....:92:günaydınnnnnnnn........:80:
2.07.2010.........109,9
16.07.2010.........107,6
23.07.2010.........106,8
30.07.2010.........106
06.08.2010.........104,8
13.08.2010.........103,8
27.08.2010.........102,4
13.092010..........103,9
17.09.2010.........102,4
24.09.2010.........102,4
01.10.2010.........100,9
08.10.2010.........100,9
15.10.2010.........100,9
22.10.2010.........100,3
29.10.2010.........100,3
05.11.2010.........99,8:79::92:
bugün menün pek güzel olmuş akşam ögün yemişin .....::)))))kızlar şuı turp konusunda bişe desenize:) aeben ablacım yorumlarını bekliorumm
dünkü menüm;
07:00
1 mandalina
08:30
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir
6 badem
süt
12:45
1 tabak mercimek çorbası
yarım tabak pırasa ve yeşillik
17:00
3 mandalina(minik)
1 elma
19:30
tavuk sote yarım tabak 3 dilim turp ve yoğurt ile
sonra 1 saat spor yatmadan önce 1 maden suyu
4.5 LT kadar su 4 bardak yeşilçay
dogru söze ne denir ....:)) ellerine sağlık aebencim miss gibi kokacaklar şimdi onlar
anne eli değmiş gibi :)))))
yapmurcum tebrikler canım 2 li rakamları görmene çok sevindimmmmm inan kendim vermiş gibi oldum snei çok iyi anlıyorum bende 3 lü rakamların eşiğine gelmiş biriydim çünkü
sakın bırakma devam et çünkü kilo vermek korumaktan daha kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?