derin gelmiyor sanırım bıraktı ... yorumlarımızamı kızdı acep ..:18:bu arada derincim nerde
umarım o da bırakmamıştır ve bugün kilosunda azalma olmuştur
bende seni bekliyordum yagmurum ....:92:
ay nasıl sevindim .... kilo vermenden çok motiveni kaybetmedigin için ...
Günaydınlar montici güzelleeerrrrrrrrrr nasılsınız bakalım
herkese hayırlı cumalar diliyorum.....
Aeben ablam nabersinnn evde temizlik varmışş haydin kolaylıklar gele sana ablam...
Sema ablaaaa ikili rakamlara düşmüşsünnn süpperrsiinnnnnnnnn çok sevindim...
Kilo veren herkesi kutluyorum tebrik ediyorum arkadaşlarrr
Veremeyenlerde lütfen canını sıkmasın üzülmesin ve aynen yola devam etsinler lütfen elinde sonunda gidecek bu kilolar kızlarrr......
Bana gelinceeeeee ben geçen haftaya nazaran 900 gr. vermiş bulunmaktayım canlarım
29.10.2010 62.8 KG.
05.11.2010 61.9 KG.
derin gelmiyor sanırım bıraktı ... yorumlarımızamı kızdı acep ..:18:
..
masum nerelerde dün anesindeydi galiba gelmedimiki....
ben kalkayım güneş varken ...
slm kızlar ben geldimm
şimdi sizler bana bunları yapcaksınız:88:
bende size:92: :92: :92:
kilo veren herkesi kutluyorum sema abla seni ayrıca tebrik ediyorum
sabrından dolayı benim asla gösteremeyeceğim sabrı gösterdin :81:
ben kilomu bildirmicem 13 kasımda montiye baslıcam 12 sinde bildiririm kilomu artık :82:
sizi seviyorum :79:
umarım istedigi kiloya kavuşur ...canım derin bıraktı sanırım + 90 topiğinde montiyi bırakacağını eski diyetine geri döneceğini yazmıştı...
en son annesinde yediği sütlacı ve lahana sarmasını yazmıştı...:82:
umarım istedigi kiloya kavuşur ...afiyet olsun .
ya kıslar ben bunları beyaz bayrak sanmıştım ..:92: dikkatli bakmamışım . mesajlarımda kulandım özür ....
derinede üzüldüm böyle kırılıp gitmesine
maşallah birde reglsin bacım ha ...teşekkür ederim aebencim......bu sabah regl olmama rağmen vermişim....:81:
ablaam eet dünn anneciim işten erken gelmiş yağsız domates sosu ile tavuk yapmış saolsun bende yedimm veee spora gittimm :)
geçeen hafta ;85.9
bu hafta ;84.9
upuzun zamandr 84 ü görmemiştim.. Sizinde desteğinizle 79 uda görücem inş. en yakın zamanda iiki varsınızzz..
yagmurcum , derin monti yapsın yada yapmasım bu yolda hepimiz aynı taraftayız birbirimize yardımcıyız . her zaman yardıma hazırız .inşallah ...aebencim derin sürekli aç kaldığından şikayet ediyordu...sanırım ona montiyi doğru anlatamadık...yada o yanlış anladı...montide aç kalınmıyorki
maşallah birde reglsin bacım ha ...
demekki kırılma noktan vardı yagmurum .
ama seni gerçekden tebrik ederim sabrın için ..kaç haftadır duragansın ve sen yılmadım pes etmedin vede aynen hatta daha sıkı devam ettin ..
bu yöndende tambir örneksin .
yagmurcum , derin monti yapsın yada yapmasım bu yolda hepimiz aynı taraftayız birbirimize yardımcıyız . her zaman yardıma hazırız .
günaydın kızlar...çok güzel gitmiş kilolar herkesi tebrik ederim başta yağmurcum olmak üzre...mimu sende çok azimli gidiyorsun yeni yıla çıtır bir hatun olarak gireceğinden eminim...daha yazacağım şeyler olmasına rağmen oğlum ısrarla parmaklarımı ısırıyor kollarımı koparttı valla.şimdilik ben kaçar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?