Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada derincim nerde
umarım o da bırakmamıştır ve bugün kilosunda azalma olmuştur
derin gelmiyor sanırım bıraktı ... yorumlarımızamı kızdı acep ..:18:
..
masum nerelerde dün anesindeydi galiba gelmedimiki....
ben kalkayım güneş varken ...

slm kızlar ben geldimm

şimdi sizler bana bunları yapcaksınız :88:

bende size :92: :92: :92:

kilo veren herkesi kutluyorum sema abla seni ayrıca tebrik ediyorum
sabrından dolayı benim asla gösteremeyeceğim sabrı gösterdin :81:

ben kilomu bildirmicem 13 kasımda montiye baslıcam 12 sinde bildiririm kilomu artık :82:

sizi seviyorum :79:

güzel safişim bak biryere gelince dökülüyor kilocuklar .

derin gelmiyor sanırım bıraktı ... yorumlarımızamı kızdı acep ..:18:
..
masum nerelerde dün anesindeydi galiba gelmedimiki....
ben kalkayım güneş varken ...

canım derin bıraktı sanırım + 90 topiğinde montiyi bırakacağını eski diyetine geri döneceğini yazmıştı...
en son annesinde yediği sütlacı ve lahana sarmasını yazmıştı...:82:

ne yapacakmışız sana ....bunumu ...
meyvem kıs metonu durdurup tekrar montiye gelecen yani he .
hadi bakalım hakında hayırlısı ...

canım derin bıraktı sanırım + 90 topiğinde montiyi bırakacağını eski diyetine geri döneceğini yazmıştı...
en son annesinde yediği sütlacı ve lahana sarmasını yazmıştı...:82:
umarım istedigi kiloya kavuşur ...afiyet olsun .

ablaam eet dünn anneciim işten erken gelmiş yağsız domates sosu ile tavuk yapmış saolsun bende yedimm veee spora gittimm :)

geçeen hafta ;85.9

bu hafta ;84.9

upuzun zamandr 84 ü görmemiştim.. Sizinde desteğinizle 79 uda görücem inş. en yakın zamanda iiki varsınızzz..

yağmur gözlüü 2 li rakamları gördün yaa daha da azimlee devam et süpersinn seeen

derinede üzüldüm böyle kırılıp gitmesine

ya kıslar ben bunları beyaz bayrak sanmıştım ..:92: dikkatli bakmamışım . mesajlarımda kulandım özür ....

teşekkür ederim aebencim......bu sabah regl olmama rağmen vermişim....:81:
maşallah birde reglsin bacım ha ...
demekki kırılma noktan vardı yagmurum .

ama seni gerçekden tebrik ederim sabrın için ..kaç haftadır duragansın ve sen yılmadım pes etmedin vede aynen hatta daha sıkı devam ettin ..
bu yöndende tambir örneksin .

inşallah ...aebencim derin sürekli aç kaldığından şikayet ediyordu...sanırım ona montiyi doğru anlatamadık...yada o yanlış anladı...montide aç kalınmıyorki
yagmurcum , derin monti yapsın yada yapmasım bu yolda hepimiz aynı taraftayız birbirimize yardımcıyız . her zaman yardıma hazırız .

aeben ablamm farklı düşünüş tarzları ben akşam yemek yiyemiorum die bana kızdıınız için spora her gitmeyişimde korkunuzdan yiyiorumm ...

siz bana kızsanızda benim iyiliğim için olduğunu biliyorum...sonuçta benii nerde ne zaman gördünüz veya göreceksiniz.

ama derin çok sert çıktı bizlere siz onu sadece uyarmak istemiştiniz hemde en tatlı dillinizle..

sonuçta benimde kilom fazlaa hiç kaçamak yapmıyorumm 1 hafta boyunca spor yapıorumm işten çıkıp koşa koşaa ve verdiğim kilo 1.
ama derin kaçamak yaptığı halde 1.5 kg vermişti ve bunu az görüodu..

bende sinir krizleri geçiriyorum evde ağladığımı söylemiştim ama yemiyorumm

annemede geçen gün şey dedimm o hamburgerlerin hiçbiri bende güzel durmuo:)

sağol aebencim...herkes kendi metabolizmasını iyi tanır ben stres yaparsam veremiyorum...:78::78:
aebencim birde şu dikkatimi çekti proteine ağırlık verdiğim hafta kg veriyorum...aslında sebze çok severim...:82:

günaydın kızlar...çok güzel gitmiş kilolar herkesi tebrik ederim başta yağmurcum olmak üzre...mimu sende çok azimli gidiyorsun yeni yıla çıtır bir hatun olarak gireceğinden eminim...daha yazacağım şeyler olmasına rağmen oğlum ısrarla parmaklarımı ısırıyor kollarımı koparttı valla.şimdilik ben kaçar...

:82:

inşş.. zilimmm çıp çıtır oluuummm yeni yılaaa

bu akşam işten geç çıktığıım için spora yetişemiycem gibi gelioo 8.30 da falan anca evde oluyorum.. bende akşam sıkı giyinip kulaklığımı takıp yürümeyi düşünüyorummm inş. ii gelir:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…