güzel safişim bak biryere gelince dökülüyor kilocuklar .
kızlar bu hafta kilo veremdim 1 gr.bile hala 54,3 üm ve bu drum benim azmimi kırıyor ya sanırım kalan kilomun hepsi yağ gitmekde zorlanıyor sporda yapıyorum akşamalrı ama yok yok yok valla ağladım akşam ya
aeben ablamm farklı düşünüş tarzları ben akşam yemek yiyemiorum die bana kızdıınız için spora her gitmeyişimde korkunuzdan yiyiorumm ...
siz bana kızsanızda benim iyiliğim için olduğunu biliyorum...sonuçta benii nerde ne zaman gördünüz veya göreceksiniz.
ama derin çok sert çıktı bizlere siz onu sadece uyarmak istemiştiniz hemde en tatlı dillinizle..
sonuçta benimde kilom fazlaa hiç kaçamak yapmıyorumm 1 hafta boyunca spor yapıorumm işten çıkıp koşa koşaa ve verdiğim kilo 1.
ama derin kaçamak yaptığı halde 1.5 kg vermişti ve bunu az görüodu..
bende sinir krizleri geçiriyorum evde ağladığımı söylemiştim ama yemiyorumm
annemede geçen gün şey dedimm o hamburgerlerin hiçbiri bende güzel durmuo:)
Safinaz canım saoalsın.ama ne bielyim ya herşeyi yapıyorum kaçamak yok ama gram yok ya bu hafta 3 haftayı geçtim.ama hala 1,5 anca vermişim ve bu hafta kımıldama yok.tabiki avzgeçmicem ama ne bielyim ya zorumada gitmiyor değil((
mimucum seni kırdıysam özür dilerim ben sadece ogün masumun kusura bakama ama diye başalayan cümlesine alındım biraz okadar ...birde aebenim zorlamıyoruz istersen yapmayabilirsin dedi belki bunlarda bişey yok benim alıngan tarafımdandı bilemiyorum ...yoksa ben kimseyi kırdığımı düşünmüyorum eğer istemeden kırdıysam özür dilerim çünki ben yeni katılsamda sizleri az çok tanıyordum kıştan beri takip ediyordu arada sizleri zilimi meraak ediyordum giriyordum çok güzel motive ettiği için..bende 15 gün kaldım burada ve inanki iki kez kaçamak yaptım biri tatlıydı diğeride geçen haftaki 3 kurabiye yoksa önüme neler geldi ilk defa yemedim ve herkezde şaşırdı eşim bileeee ben yine arada girip sizleri okuyorum kiöseye düşmanlığım yok diyette olduğumuz için bazı duygu durumları yaşayabiliyoruz
çk teşekkür ediyorum sizlere başta zilim aeben olmak üzere
Ketum saol canım.eşimde diyor akşam senin kilon fazla değil o yüzden direniyor vücudun sıkma cnaınıd iyor ama gel bana anlat
Selam hanımlar,
Yağmurcummm ben de senin gibi bugün regl oldumm...onun etkisinden mi yoksa 3 akşam üst üste yediğim turşunun etkisi mi bilemiyorum ama bu hafta kilom aynı. (halbuki pazartesi 53.3'dü) vücudum su tutmuş olabilir çünkü şu saat oldu hala yüzüm sabah kalktığımdaki kadar şiş duruyor...bakalım 1-2 güne kalmaz anlaşılır ne olduğu...kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...veremeyenlerde yılmasınlar, muhakkak karşılığını alacaklardır...
ketumcum ödemdir o bol su ve yeşilçay iç bir kaç güne kalmaz atarsın onu sen....birde evde olan arkadaşlar sabah kalkar kalkmaz tartılmayın...ben mecburum işe geldiğim için hemen evden çıkmak zorundayım...sizler bi yarım saat 45 dolaşın wc ihtiyacınızı giderin.... sonra tartılın bu bile farkedecektir...tecrübeyle sabit....)) deneyin...
ketum canım ya ben buraya 12.10 girdiğimde 55.8 dim.şu an 54.3 üm hedafim ise en az 51 yada 50 ama aynı yerdeyim gitmiyor hatta az önce arkadaşım diyorki o kadar yapıyorsun diye bende dkkat etmeidğim halde daha fazla kilo evriyorumm diyor.onada anlatıyorum herkesin bünyesi farklı diye ama yok anlamıyorlar beni.
ketum canım saolasın.tabiki vazgeçmek yok en azındn kasım sonuna kadar bu diyete devam edicem hala değişiklik yoksa bırakıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?