Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sema abla tebrik ederim seni azmin gucu bu olsa gerek
bende bu hafta sonunda 80 olabilidim giden 400 gram ama gecen hafta yapılan kacamakların cezası bu işte az ama haftaya 7 li rakamlardayım inşşallah bırakmak yok yola devam

kızlar dünkü menüm

sabah
3 dlm t.b.ekmeği tuzsuz salça soslu
6-7 zeytin çay
öğlen
1 tabak börülce salata 2 kaşık yopurt
akşam
2 kaşık etli türlü
domates salatalık 1 kaşık yoğurt

su yeşil çay

bugünki menüm....
sabah
tiroid ilacım,su,elma
kahvaltı
denge ekmek,peynir,zeytin,maydanoz,çay
öğle
balık,salata,ayran
ara
elma
akşam
çorba,salata,yoğurt

su,mürdüm erikli çay,ıhlamur,papatya,

regl olduğumda papatya çayı içiyorum rahatlatıyor..... akşama kadar dursaydı ne güzel evde olacaktım......reglimin ilk günü işte olmayı hiç istemiyorum..... :78::78:

kızlar bu hafta kilo veremdim 1 gr.bile hala 54,3 üm ve bu drum benim azmimi kırıyor ya sanırım kalan kilomun hepsi yağ gitmekde zorlanıyor sporda yapıyorum akşamalrı ama yok yok yok valla ağladım akşam ya

güzel safişim bak biryere gelince dökülüyor kilocuklar .

evet ablacım valla bende şaştım kaldım demekki sporada ağırlık versem ben yılbaşına kadar ikinci hedefe ulaşıcam nerdeyse....

kızlar bu hafta kilo veremdim 1 gr.bile hala 54,3 üm ve bu drum benim azmimi kırıyor ya sanırım kalan kilomun hepsi yağ gitmekde zorlanıyor sporda yapıyorum akşamalrı ama yok yok yok valla ağladım akşam ya

canımcım neden azmin kırılıyor yaaa yapma bunu lütfen bak bende iki haftadır gram gram veriyordum lütfen pes etme devam et birtanem elbet bir yerde açılacaksın sende

mimucum seni kırdıysam özür dilerim ben sadece ogün masumun kusura bakama ama diye başalayan cümlesine alındım biraz okadar ...birde aebenim zorlamıyoruz istersen yapmayabilirsin dedi belki bunlarda bişey yok benim alıngan tarafımdandı bilemiyorum ...yoksa ben kimseyi kırdığımı düşünmüyorum eğer istemeden kırdıysam özür dilerim çünki ben yeni katılsamda sizleri az çok tanıyordum kıştan beri takip ediyordu arada sizleri zilimi meraak ediyordum giriyordum çok güzel motive ettiği için..bende 15 gün kaldım burada ve inanki iki kez kaçamak yaptım biri tatlıydı diğeride geçen haftaki 3 kurabiye yoksa önüme neler geldi ilk defa yemedim ve herkezde şaşırdı eşim bileeee ben yine arada girip sizleri okuyorum kiöseye düşmanlığım yok diyette olduğumuz için bazı duygu durumları yaşayabiliyoruz
çk teşekkür ediyorum sizlere başta zilim aeben olmak üzere

Selam hanımlar,

Yağmurcummm ben de senin gibi bugün regl oldumm...onun etkisinden mi yoksa 3 akşam üst üste yediğim turşunun etkisi mi bilemiyorum ama bu hafta kilom aynı. (halbuki pazartesi 53.3'dü) vücudum su tutmuş olabilir çünkü şu saat oldu hala yüzüm sabah kalktığımdaki kadar şiş duruyor...bakalım 1-2 güne kalmaz anlaşılır ne olduğu...kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...veremeyenlerde yılmasınlar, muhakkak karşılığını alacaklardır...

Safinaz canım saoalsın.ama ne bielyim ya herşeyi yapıyorum kaçamak yok ama gram yok ya bu hafta 3 haftayı geçtim.ama hala 1,5 anca vermişim ve bu hafta kımıldama yok.tabiki avzgeçmicem ama ne bielyim ya zorumada gitmiyor değil((

Kısss Safişşş, tebrik ederim canımmm, bak nasıl vermişsin kosssssskoca900 gr.'ı...bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecektir, tecrübe ile sabit:))))

Canımmm, kilon çok fazla değil, vücut direniyor olabilir...biraz sabret...azar azar da olsa gidecektir...zaten bu kiloda çok büyük rakamlar bekleme bence..

Derincim yok ben krıılmadım bize krılıp gittiğini düşündüm o yüzden üzüldüm keşke gitmeseydin diye hatta sana msj atıcaktım.. Hiçbirşey demeden gittiin ya canım. Çünkü burada sana ne kadar destek olmaya çalıştıklarını gördüğüm için gitmene üzüldüm aebenimde zilimde hergün seni sordular canımm.. monti yapmak zorunda değilsin ama herzaman motive için bizlerin arasında ol. :) hatta bir kaç msj önce bir arkadaşımız montiyi sana tam anlatamadığını düşündüğü için üzülmüştü canım...

Ketum saol canım.eşimde diyor akşam senin kilon fazla değil o yüzden direniyor vücudun sıkma cnaınıd iyor ama gel bana anlat

ketumcum ödemdir o bol su ve yeşilçay iç bir kaç güne kalmaz atarsın onu sen....birde evde olan arkadaşlar sabah kalkar kalkmaz tartılmayın...ben mecburum işe geldiğim için hemen evden çıkmak zorundayım...sizler bi yarım saat 45 dolaşın wc ihtiyacınızı giderin.... sonra tartılın bu bile farkedecektir...tecrübeyle sabit....)) deneyin...

Ah yağmurcummm, keşke içebilsem, dargınız bu aralar, pek birbirimizi aramıyoruz, en büyük sorunum da bu bu aralar(

ketum canım ya ben buraya 12.10 girdiğimde 55.8 dim.şu an 54.3 üm hedafim ise en az 51 yada 50 ama aynı yerdeyim gitmiyor hatta az önce arkadaşım diyorki o kadar yapıyorsun diye bende dkkat etmeidğim halde daha fazla kilo evriyorumm diyor.onada anlatıyorum herkesin bünyesi farklı diye ama yok anlamıyorlar beni.

Aceleci olma canım, bak safişe o da verememekten şikayet ediyordu ama bu hafta 900 gr. vermiş...dediğin gibi herkesin bünyesi aynı değil...belki montiye alışma sürecindesin, belki yağlar yeni yeni çözünüyor da birden cevabını alacaksın bilemeyizki, birazcık sabır...

ketum canım saolasın.tabiki vazgeçmek yok en azındn kasım sonuna kadar bu diyete devam edicem hala değişiklik yoksa bırakıcam.

ketum canım saolasın.tabiki vazgeçmek yok en azındn kasım sonuna kadar bu diyete devam edicem hala değişiklik yoksa bırakıcam.

canım nereye hemen pes etmek yok öyle bakın bana gitsem ben giderdim...sen kimsenin lafına bakma herkesin bünyesi farklı...hem söylemeyin diyette olduğunuzu kimseye ...ben öyle yapıyorum valla çokta rahat ediyorum ...gereksiz yorumları duymamış oluyorum...neden yemediğimi soranlarada ya aç değilim diyorum yada midem rahatsız dokunuyor diyorum...:82::82:( yalannnnnnnnn monti yapıyorumm ):83::83:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…