Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yağmurgözlü saol canım.ya pes etmek tabiki istemem ama ne bileyim ya hani boşa kürek çekiyor gibi geliyor bana o kdar iradene hakim ol aynı kiloda kal.ben her şeyi yerken bile aynı kiloda sabit kalıyordum ama tabiki pes etmemek laızm.

kızlar bu hafta kilo veremdim 1 gr.bile hala 54,3 üm ve bu drum benim azmimi kırıyor ya sanırım kalan kilomun hepsi yağ gitmekde zorlanıyor sporda yapıyorum akşamalrı ama yok yok yok valla ağladım akşam ya
tlyonum biliyorsunki kilon az oldugundan sonuçda gidende az oluyor ...
ama bu demek deyilki kilo vermiyorsun . yagmura bak haftalardır 1kilonun içinde kaldı ama yılmadı . senin daha kaç hafta olmuş başlayalı :26:
birde bence spor yaptıgındanda yagdan kaybediyorsun . bazan basküle yansımaz .
bu günlerde hiç yag ölçümü yaptırdınmı .yada giysilerinden belli olur ?..

abencim saolasın canım.yağ ölçümü yaptırmadım hiç.ama bu aralar hep aynı kıyafetlerimi giyiyorum fark edemiyorum belkide o yüzden.haklısın kilom az giden de az.en iyisi düğmesi kapanmayan bir pantolonla her hafta deneme yapmak:)

derinnim kimse kimseye kırgın deyil güzelim ortada öyle bir durumda yok ....
biliyorum yazmasanda bizlerle birlikde oldugunu ...
duygularınıda gayet iyi anlıyorum diyet yaparken insan piskolajisi degişebiliyor bazan bazı kelimeler yanlış analaşıla biliyor .ama şunuda bilmeni isterimki amaç sadece yardım ve destek . zaten başkada ne olabilirki ...
zorlamıyoruza gelincede tabiki zorla deyil herşey istemekle.her zaman bekleriz ....:13:

dimi ama ...

merhaba kizlar nasilsiniz.masallah herkez kilo vermis.ben yine basladim tarti 72 gösterince kafama dank etti.en azindan tekrar deneme karar verdim.bugün 4. günüm menö lerim söyle
1.GÜN

KAHVALTI
2 dilim ekmek, domates salatalik,5 zeytin biraz peynir

ÖGLEN
yesil mercimek,salata, yogurt

AKSAM
yesil mercimek,salata yogurt

2.GÜN

KAHVALTI
klasik ekmekli kahvalti

ÖGLEN
1 yumurta,1 bardak süt(misafirlikteydim bunlari uydurdum)

AKSAM
2 parca tavuk gögsü,yogurt,salata

3.GÜN

KAHVALTI
klasik ekmekli kahvalti

ÖGLEN
mercimek corbasi,yogurt

AKSAM
öglenle ayni disciye gitmistim sadece corba icebiliyordum
ara yarim elma,1 portakal

4 GUN

2 mandelin
KAHVALTI
klasik ekmekli kahvalti

ÖGLEN
bezelye yemegi,yogurt,salata

AKSAM
yumurta salatasi,yogurt

Son düzenleme:
takyii sana teprik koydummm

1 hafta oldu başlayalı.2.900 verdim. Herkese başarılar.

güzelim neden yazmıyorsun topige..? bekleriz herdaim ...
yanlızım mönülerim güzel ...
. birazda meyve ekle...

72 mi güzelim ..
daha sık ugra topige ..

kahvaltıdan önce: 1bardak kiraz sapı suyu,5 dk sonra 1mandalina

sabah:1 dilim ligh labne sürülmüş ekmek
şekersiz çay
öğlen: 1 kutu light yoğurt,3-4 galeta,2 kuru kayısı
akşam : ızgara tavuk (teflon tavada) közlenmiş yoğurtlu patlıcan salata

Bu bir hafta içinde çalıştığım için öğlen götürebilirsem bazen salata yada yoğurt-ızgara tavuk yada sebze yemeği (kabak,pazı,taze fasulye)yoğurt.Akşamları sebze yemekleri,salata-yoğurt. roka ,tereyi çok tüketmeye çalıştım. Günde en az 2.5lt su içiyorum.Arada çok aç hisssedersem bir avuçtan az beyaz leblebl yedim.Çayımı kuru kayısı yiyerek içtim. Böylece tatlandırıcıyı da azalttım. Şekersiz çay içemiyorum.Aralarda elma ve mandalina yedim.Sonuçtan menmunum ama vereceğim kilo çok. O yüzden aşılacak tepem çok.:26:

İyi akşamlar kızlarrr gerçi kimse kalmamıştır bu saatte ama olsun
Kilo veren vermeyen herkezi kutluyorum Allah ım nice nice kiloların sağlıkla bidaha dönmemek üzere gitmsini nasip etsin inşallah
Aebenim sen söyleyince çok etkili oluyor bende ya bu kadar etkilenmem normal mi acababugün çikolatadan bi karecik yedim kuruyemişte hiç yemedim darısı diğer günlere işşallahhh menüme geçeyim
Sabah
Bir kase yulaf ezmesi,1 bardak yarım yağlı süt,bir tatlı kaşığı marmelat

Öğle
Bir tabak spagetti,1tabak roka salatası,yoğurt,1 kare çikolata

Akşam
Bir tabak mercimek çorbası(unsuz),yoğurt,roka salatası

takyi cnm öncelikle verdiğin kilolar için tebrik ederim cnm seni.normaldekinden çöok daha az yemeğe başlamışsın anladığım kadarıyle.o sebeple ilk etapta kilo kaybının fazlaca olması çok normal.ama bir süre sonra kilo verme hızın düşebilir yediklerin zaten az olduğu için dahada azaltamassın doğal olarak ve takılır kilon.mutlaka doyana kadar ye.yediklerinden çok fazla kısma.
bu günki yediklerinde sabah labne (yağ oranı yüksek olduğundan)
öğlen galeta (beyaz undan olduğu için)
olmamış tatşım.bunlara dikkat edersen senin için iyi olur.yediğin peynirin yağ oranı %2- 2,5 civarı olmalı bu diyette. ve beyaz undan yapılmış hiç birşey yenmiyor.ve sabah hariç ekmek yenmiyor.sen öğlende yemiş olmuşsun galeta yiyerek cnm....

selam ben geldim annemde oldugum için tartılmadım
sabah tartılcam öpt hepinizi

gunaydin arkadaslar dun cok yogundum kilo bildirimi yapamadim
kilom 54 500 olmus 200 gr gitmis bunada sukur insallah bu cumaya kadar daha cok gidecek....

takyicim . neden fazla kilo kaybetigin belli odu canım sen baya kl kısıtlamasına gitmişin ... ondan bukadar fazla kilo kaybetmişin ilk hafta ...
aşagıda zilimin uayarıları var bende katılıyorum .
sonraki haftalarda kilo vermen durur ve tekrar alman kolay olur ...
önemli olan normal yemenden kısıtlamadan kilo varmek burda onu yapmaya çalışıyoruz sanda bunu tavsiye ederim ...
kaç kilosun güzelim ??
birde burda yazdıgım menüler dünkü menüne benzemiyor .. burdaki anlatıkların montiye uygun beslendigini gösteriyor . böyleyse ala
fakat dünki menün pek olmamış .

cucum kıs menülerin tek tek bakılınca güzel ama tüm olarak degerlendirirsem gün boyu karbonhidrat almışın hemde her ögünde ...öyleninde yumurta yada et türevi proteinli bir menü olsaydı süperdi ama .....

.....tabi etkileneceksin bacum biz niye burda yazıp duruyoruz..
sizleri dogru yönlendirmek için yoksa niye çabalayalım ki.....
:81:
gunaydin arkadaslar dun cok yogundum kilo bildirimi yapamadim
kilom 54 500 olmus 200 gr gitmis bunada sukur insallah bu cumaya kadar daha cok gidecek....
bunca zamanlık deneyimime dayanarak söylüyorum kıslar her hafta düzenli 200.400gr vs. vererek daha kalıcı kilo veriliyor ...
bir hafta 1.2. kilo verip ertesi hafta geri birazını al ver olyından daha etkili vede saglıklı .....

günaydın kızlarrrrr
tartıldım ve sabitim bu hafta aslında çokta dikkat etmiştim ama haftaya inşş diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…