kızlar dünkü menüm
sabah
3 dlm t.b.ekmeği tuzsuz salça soslu
6-7 zeytin çay
öğlen
1 tabak börülce salata 2 kaşık yopurt
akşam
2 kaşık etli türlü
domates salatalık 1 kaşık yoğurt
su yeşil çay
bugünki menüm....
sabah
tiroid ilacım,su,elma
kahvaltı
denge ekmek,peynir,zeytin,maydanoz,çay
öğle
balık,salata,ayran
ara
elma
akşam
çorba,salata,yoğurt
su,mürdüm erikli çay,ıhlamur,papatya,
regl olduğumda papatya çayı içiyorum rahatlatıyor..... akşama kadar dursaydı ne güzel evde olacaktım......reglimin ilk günü işte olmayı hiç istemiyorum..... :78::78:
tlyonum biliyorsunki kilon az oldugundan sonuçda gidende az oluyor ...kızlar bu hafta kilo veremdim 1 gr.bile hala 54,3 üm ve bu drum benim azmimi kırıyor ya sanırım kalan kilomun hepsi yağ gitmekde zorlanıyor sporda yapıyorum akşamalrı ama yok yok yok valla ağladım akşam ya
derinnim kimse kimseye kırgın deyil güzelim ortada öyle bir durumda yok ..mimucum seni kırdıysam özür dilerim ben sadece ogün masumun kusura bakama ama diye başalayan cümlesine alındım biraz okadar ...birde aebenim zorlamıyoruz istersen yapmayabilirsin dedi belki bunlarda bişey yok benim alıngan tarafımdandı bilemiyorum ...yoksa ben kimseyi kırdığımı düşünmüyorum eğer istemeden kırdıysam özür dilerim çünki ben yeni katılsamda sizleri az çok tanıyordum kıştan beri takip ediyordu arada sizleri zilimi meraak ediyordum giriyordum çok güzel motive ettiği için..bende 15 gün kaldım burada ve inanki iki kez kaçamak yaptım biri tatlıydı diğeride geçen haftaki 3 kurabiye yoksa önüme neler geldi ilk defa yemedim ve herkezde şaşırdı eşim bileeee ben yine arada girip sizleri okuyorum kiöseye düşmanlığım yok diyette olduğumuz için bazı duygu durumları yaşayabiliyoruz
çk teşekkür ediyorum sizlere başta zilim aeben olmak üzere
canım nereye hemen pes etmek yok öyle bakın bana gitsem ben giderdim...sen kimsenin lafına bakma herkesin bünyesi farklı...hem söylemeyin diyette olduğunuzu kimseye ...ben öyle yapıyorum valla çokta rahat ediyorum ...gereksiz yorumları duymamış oluyorum...neden yemediğimi soranlarada ya aç değilim diyorum yada midem rahatsız dokunuyor diyorum...:82::82:( yalannnnnnnnn monti yapıyorumm ):83::83:
1 hafta oldu başlayalı.2.900 verdim. Herkese başarılar.
yanlızım mönülerim güzel ...merhaba kizlar nasilsiniz.masallah herkez kilo vermis.ben yine basladim tarti 72 gösterince kafama dank etti.en azindan tekrar deneme karar verdim.bugün 4. günüm menö lerim söyle
1.GÜN
KAHVALTI
2 dilim ekmek, domates salatalik,5 zeytin biraz peynir
ÖGLEN
yesil mercimek,salata, yogurt
AKSAM
yesil mercimek,salata yogurt
2.GÜN
KAHVALTI
klasik ekmekli kahvalti
ÖGLEN
1 yumurta,1 bardak süt(misafirlikteydim bunlari uydurdum)
AKSAM
2 parca tavuk gögsü,yogurt,salata
3.GÜN
KAHVALTI
klasik ekmekli kahvalti
ÖGLEN
mercimek corbasi,yogurt
AKSAM
öglenle ayni disciye gitmistim sadece corba icebiliyordum
ara yarim elma,1 portakal
4 GUN
2 mandelin
KAHVALTI
klasik ekmekli kahvalti
ÖGLEN
bezelye yemegi,yogurt,salata
AKSAM
yumurta salatasi,yogurt
kahvaltıdan önce: 1bardak kiraz sapı suyu,5 dk sonra 1mandalina
sabah:1 dilim ligh labne sürülmüş ekmek
şekersiz çay
öğlen: 1 kutu light yoğurt,3-4 galeta,2 kuru kayısı
akşam : ızgara tavuk (teflon tavada) közlenmiş yoğurtlu patlıcan salata
takyicim . neden fazla kilo kaybetigin belli odu canım sen baya kl kısıtlamasına gitmişin ... ondan bukadar fazla kilo kaybetmişin ilk hafta ...kahvaltıdan önce: 1bardak kiraz sapı suyu,5 dk sonra 1mandalina
sabah:1 dilim ligh labne sürülmüş ekmek
şekersiz çay
öğlen: 1 kutu light yoğurt,3-4 galeta,2 kuru kayısı
akşam : ızgara tavuk (teflon tavada) közlenmiş yoğurtlu patlıcan salata
kaç kilosun güzelim ??Bu bir hafta içinde çalıştığım için
öğlen götürebilirsem bazen salata yada yoğurt-ızgara tavuk yada sebze yemeği (kabak,pazı,taze fasulye)yoğurt.
Akşamları sebze yemekleri,salata-yoğurt. roka ,tereyi çok tüketmeye çalıştım.
Günde en az 2.5lt su içiyorum.Arada çok aç hisssedersem bir avuçtan az beyaz leblebl yedim.Çayımı kuru kayısı yiyerek içtim. Böylece tatlandırıcıyı da azalttım. Şekersiz çay içemiyorum.Aralarda elma ve mandalina yedim.Sonuçtan menmunum ama vereceğim kilo çok. O yüzden aşılacak tepem çok.:26:
cucum kıs menülerin tek tek bakılınca güzel ama tüm olarak degerlendirirsem gün boyu karbonhidrat almışın hemde her ögünde ..İyi akşamlar kızlarrr gerçi kimse kalmamıştır bu saatte ama olsun
Kilo veren vermeyen herkezi kutluyorum Allah ım nice nice kiloların sağlıkla bidaha dönmemek üzere gitmsini nasip etsin inşallah
Aebenim sen söyleyince çok etkili oluyor bende ya bu kadar etkilenmem normal mi acababugün çikolatadan bi karecik yedim kuruyemişte hiç yemedim darısı diğer günlere işşallahhh menüme geçeyim
Sabah
Bir kase yulaf ezmesi,1 bardak yarım yağlı süt,bir tatlı kaşığı marmelat
Öğle
Bir tabak spagetti,1tabak roka salatası,yoğurt,1 kare çikolata
Akşam
Bir tabak mercimek çorbası(unsuz),yoğurt,roka salatası
:81:takyi cnm öncelikle verdiğin kilolar için tebrik ederim cnm seni.normaldekinden çöok daha az yemeğe başlamışsın anladığım kadarıyle.o sebeple ilk etapta kilo kaybının fazlaca olması çok normal.ama bir süre sonra kilo verme hızın düşebilir yediklerin zaten az olduğu için dahada azaltamassın doğal olarak ve takılır kilon.mutlaka doyana kadar ye.yediklerinden çok fazla kısma.
bu günki yediklerinde sabah labne (yağ oranı yüksek olduğundan)
öğlen galeta (beyaz undan olduğu için)
olmamış tatşım.bunlara dikkat edersen senin için iyi olur.yediğin peynirin yağ oranı %2- 2,5 civarı olmalı bu diyette. ve beyaz undan yapılmış hiç birşey yenmiyor.ve sabah hariç ekmek yenmiyor.sen öğlende yemiş olmuşsun galeta yiyerek cnm....
bunca zamanlık deneyimime dayanarak söylüyorum kıslar her hafta düzenli 200.400gr vs. vererek daha kalıcı kilo veriliyor ...gunaydin arkadaslar dun cok yogundum kilo bildirimi yapamadim
kilom 54 500 olmus 200 gr gitmis bunada sukurinsallah bu cumaya kadar daha cok gidecek....
fark etmemişmi masumum .... canın sagolsun haftaya inşallah ...günaydın kızlarrrrr
tartıldım ve sabitim bu hafta aslında çokta dikkat etmiştim ama haftaya inşş diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?