Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar,günaydın aebenim...
günaydın zilim ....

bugün iş çok başlamadan sizler bakayım dedim ...
dün tam yorganları yıkarken ne oldu biliyormusunuz . su bitti... neyseki kartda biraz varmış ...
bugünde koltuk kılıflarını vs yıkıycam. eşimdende halı yıkama makinesi istedim şimdi yoluyorum kurumum birinden dedi .. hava çok güzel kaçırmayım bu fırsatı ....
hepinize iyi hafta sonları . sonra yine ugrarım .... listeleride boşbir vaktimde hazırlarım inşallah ...

Son düzenleme:
aben ablam fark etmemiş malesef oysaki çok dikkat ettim bu hafta hayırlısı bkalımm
ama insanın kilosu azaldıkça sabrıda kalmıyorr

yarın bi ark gelicek diyet yapmıyor montiye uygun ne yapabilirim acaba
hem monti ye uysun hem normalde ynsin

selam zilim nasılsınnn

belki kilo veremedim ama inceldigimi fark eidyorum
benim iç bacaklarım vardı daha sıkı şimdi ve degmiyor birbirinee

buldum sonunda dün hurma aldımd ayapıcma bugün

Merhabalarrrr,

Bugün güneşli, güzel bir gün, keyfini çıkarın hanımlarrrr...

Aebenim kolay gelsin canım...

Masummm, üzülme yalnız değilsin canım, ben de sabitim bu hafta

hepinizi kocamannnn öptüm
Bayıldım bu yeni smilelara çok şekerlerrr:)

AAAA ne çabuk unutmuşummmm, Ankara'da böyle bi durum varrr...Doğal gazı, suyu kart'a yüklüyorsun, sayaca aktarıyorsun, takip etmezsen ''zınk'' diye kalıveriyorsun ortada...hem iyi, hem kötü..iyi tarafı ise yüklü fatura ödemektense paran kadar alıyor olabilmennn:112:

yaban mersinin şekeirni yıkayarak alıyoruz dimi aben ablamm

Masumcum, en fazla tozunu, toprağını alabilirsin canımm, yıkamakla şekerini alamazsın, hem doğal meyve şekeri, marmelad için de gerekli yoksa neye benzer ki hiç şekersiz:120: bak tarifte aeben yazmış, HAŞLAYARAK şekerini alıyoruz diyee...bu şekilde bile şekerin bir kısmı kalıyordur...

Son düzenleme:
Masumcum, en fazla tozunu, toprağını alabilirsin canımm, yıkamakla şekerini alamazsın, hem doğal meyve şekeri, marmelad için de gerekli yoksa neye benzer ki hiç şekersiz:120:

aben ablam bi keresinde yaban merisni çok şeker içeryor yıkayıp şekerini alıyorum diye yazmıştı
yanlış hatırlamıyorsammm

ketumm çok hoşsun ayrıca bayıldım yeni resmineee

Menümü yazayım sonrada uyuyucam hemenutanmasam hava kararınca yatıcam bu ara 9 u göremiyorum kızlar ya hemen uyuyuveriyorum bugün gittim kan testi yaptırdım herşey normalmiş anlamadım niye böyle oluyo hayırlısı bakalım
Sabah
3 dilim tam buğday,roka salatası,domates,az yağlı peynir,1tatlı kaşığı marmelat

Öğlen
Hemen et yedim bugün aebenim:13:
1 porsiyon ciğer,yoğurt,salata

Akşam
Bir bardak cafeinsiz kahve 1 incir,1 kayısı,7 tane badem

bizde havayı güzel bulunca kendini dışarı atanlardandık bu gün...evi ancak buldurabildik...geze geze tabanlarım ağrıdı:)) oda yetmedi eve gelince birde yürüyüşe gittim:))eve geldim eşim hamsileri fırında 1 kaşık yağla miss gibi kızartmış salatayıda yapmış oğluşla beni bekliyorlardı...haftada birde olsa hazır yemek ne güzelmiş yahu hergün balık mı yesek naapsak hem oğluşta çok seviyor...evet evet biz her gün balık yiyelim bari hem çok sağlıklı

selaaam kızlarrr bi uğruyummm dediiimmmm

iyi akşamlar hatunlar
dün giremedim konsere gittim bayadır görmediğim arkadaşlarımı gördüm ama hiçbiri kilo verdiğimi farketmedi yada söylemediler üzüldüm
bugünkü menüm:
sabah: bir elma
öğlen: köfte,salata,ayran,imambayıldı
ara: bir light sütlü nescafe
akşam: iki tabak yeşil mercimek plavı,domates,ayran

spor 3 gündür yapamıyorum yarın horon var :) acısını çıkarıcam
ayrıca annem yarın nihayet evine dönüyor bayramdan beri görüşmedik bakalım kilo vermişsin diyecek mi :))

benim evi toplamam lazım malum annem geliyor kızmasını istemiyorum :))

ii akşamalr uğrıcam yine

banucum sabit kalsan bile o kadar lesslie ile incelmişsinidir zaten sende farkettin inceldiğini tebrik ediyorum spor azmin için

Hayırlı günler hanımlar nasılsınız bakalım.buraya yazmasamda montiye devam ediyorum.ve yavas yavas istedigimi alıyorum.kg vermeye basladım. ben birsey sormak istiyorum.istedigimiz kga ulassak bile belli zamana kadar montiye devammi etmeliiyiz yoksa ?.gerci montiye alistiktan sonra hayat yine öylece devam eder diye dusunuyorum.

kendinize iyi bakın. saglıklı günler ....

günaydın
sabah ekmek yoktu yulaf ezmesi ve süt yeidm ve beni hiç doyurmuyorr
sürekli kaçamka yapıyorum bugünd eöle oldu maleseffff

merhaba arkadaşlar sizi takip etmeye başlayalı sanırım 1 ay olmuştur bayıldım bu montiye ama nereden başlıycağını bilemezya insan işte tamda o noktadayım yardımlarınızla sanırım başlıycağım yeri bulabilirim.

hayırlı pazarlar güzeller ......

gözün aydın anecin geliyor ha .

.... iyi horonlar diyarim ..
.......kahvaltı kayıp ...
hasret ilk aşama en az 2 ay yapılmalıki pankreas düzene girsin ve kaçamaklara karşı koyabilsin ...
2.aşamda zaten kaçamaklı ama bazı kuralllar hala geçerli saglık için en azından ....
kilonu ve menülerini bekliyoruz hasret...
günaydın
sabah ekmek yoktu yulaf ezmesi ve süt yeidm ve beni hiç doyurmuyorr
sürekli kaçamka yapıyorum bugünd eöle oldu maleseffff
ne kaçamagı masumum 1 hafta sabitsin diye çoşma hemen gelmeyim yanına .. ne oli ..hani bayrama kadar kaçamak yoktu ...
hoş geldin... yardıma hazırız gülim nerden başlarsan başla ...

aben abla yazını gördüümm ama çoktan yapmıştım marmelatı suyun içinde bekletim ben bi süre
ama 6 saat filan baktım gitmişti şekeirii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…