Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bugünki aptalca menümü yazayımm

sabah
süt
fındık ceviz
2 yk yulaf ezmesi

2 simit
bir bardak meyve suyu(yaptıgım marmelattan hazırladım9
3 çatal yaşpasta

bugünki aptalca menümü yazayımm

sabah
süt
fındık ceviz
2 yk yulaf ezmesi

2 simit
bir bardak meyve suyu(yaptıgım marmelattan hazırladım9
3 çatal yaşpasta
masumum bayram hakını erken kulanmışın ...
birde 2 kş az yulaf için ondan duyurmamıştır . 1 kase yapsaydınya . beni hep çok tok tutmuştur yulaf ....
birde ben geçengün ne yazmıştım kaçamak önce ve sonrası hiç yazdıklarımdan feyz almıyorsun masumum ... en azından salatalık yeseydin yada tarçınlı yogurt ....

abla nabersinnnnnnnn
yedim tarçınlı yogurdu şimdi karnıma cıktı bu kadar şeyden sonra
ıspanak yogurt yeidm içine tarçın attım azcıktaa

ha birde simit dedim ama bildigimiz simit degil
kendim yapmıştım minik simit kuru pastaalr olur ya minik minik susamlı ondan

ama bugünn gerçekten diyatten sıkıldıgımı anladımm
gözüm heryerde yani ne yesiem diye aranıyoum sürekli

10 aydır diet yapıyorum ve ilk kez bukadar bıkkınlık geldi bana
biliyorumki şimdi oturup yemek istediklerimi yesem zaen pişman olucam ve beni mutlu etmeyecek
dün eşimin ark yurt dışından 1 kutu çikolata göndermiş
elimi sürmedim kek var evde falan filan yani ama yemiyorum yemekte istemiyorum
ama bıktım yahu diyet yapmaktannnnn

birde sanırım ben kahvaltı yapmazsam o günüm ii gitmiyorrr

2 gündür beşibiryerde çayı içiyorum umarım kaçamaklarımınnn üstünü kapatır

iyi bari....
banum bunları bizlerin yaşamadıgını sanıyorsun ... senin 10 ay olmuş ben 2.5 senedir bu diyet işinin içindeyim canım benim ...
havlu atıgım çokk oldu ama ertesi gün mutsuzlugum ve yeniden başlamak beni dahada üzdü ...
iyi bir kahvaltı gün boyu tok tutyor bunu hep söylüyorum ....
ama ben seni ipincecik fıstık gibi bir ikiz annesi görücem
şimdi sakın bu kaçamaklar seni üzüp tümden iplari koparmasın ...
karnının acıkası tabi normal yediklerin seni tok tutmazki . yemek yemekle iyi atmışin bir güzel karnını doyur şimdi .. kaçamak için yer kalmasın ....

yemek hazırlıycam .kalkmam lazım ....
. seni seviyorum .sende kendini sevmeyi unutma ..

saollll ablacım bende seni seviyorum
işte oluyor tabi böyle şeyler kaçamaklarr yarın kaldıgım yerden devam edicemm
bu haftda sabit kalırım snaırımmm zaten mucize beklemiyorum

saollll ablacım bende seni seviyorum
işte oluyor tabi böyle şeyler kaçamaklarr yarın kaldıgım yerden devam edicemm
bu haftda sabit kalırım snaırımmm zaten mucize beklemiyorum
orası hiç belli olmaz . daha cumaya kaçç gün var.
en son böyle dediginde kilo vererek gelmiştin o cuma günü..

masumuuumm o kadar kilo vermişsin bunlarda geçiceek sabırr tatlım sabııırrr

3 gündür menü bildirmiodumm kızlarr başlayyayım

cuma;

07:00 4 gün kurusu

08:30 2 dilim tb ekmeği,peynir, salatalık, süt, badem(6)

11:50 döner eti, yeşillik 1 bardak ayran

12.30 türk kahvesi şekersiz, soda sade

17:30 mandalina 2, 1 elma

21:30 light süt 5 badem

cumartesi

09:30 4 gün kurusu
11:00 2 dilim tb ekmeği peynir salatalık

soda türk kahvesi sade.

17:00 1 mandalina
18:00 1 tabak hindi döner eti yoğurt soda

yatmadan 1 bardak tarçını süt

pazar:

10:00 4 gün kurusu

11:00 3 dilim tb ekmeği, peynir, domates, salatalık çook az acı sos,reçel,z.ezmesi ama hepsi diyete uygun ve kaşığın ucuylaaa

14:00 1 elma 1 mandalina

17:00 1 ayran

18:30 3 tavuk but derilerini ayıkladım bol yeşillik yoğurt

ohhhh bu kadar kızlarrrr ne diosunuzD

masumcum o kadarda fena değilmiş cnm kaçamağın.hatta ilk okuduğumda bir kez daha okudum bu kaçamakları masummu yapmış yahu dedim içimden:sen pek kaçamak yapmıyorsun normalde ya ondan olsa gerek şaşırdım.ama küçük simitlerden olduğunada sevindim .kötünün iyisi yani...
hepimizin oluyor cnm arada böyle yaptığı,insanız nefsimize yeniliyoruz.annemin çok dini bütün bir yazlık komşu var ben bazen yemiycem diyetteyim dediğimde nefsine bu kadar eziyet iyi değil kızım derdi.bu demek değilki gömüle gömüle yiycez ama arada sırada ucundanda tadına bakmak bir sonraki adım olan ne olursa olsun yiyeceğim kısmının önüne geçiyor hiç değilse. yoksa insanın aklı hep iyemediğinde kalıyor ve olay orda kopuyor gözün dönüp karnın değil beynin doyana kadar yiyiyorsun.bunu zamanında benimde yaptığım olmuştur.hatta eşim mide fesadı geçireğimi düşünerek ilaç bile vermişti bir şey olmayayım diye.dolabı kurutmuştum 1-2 saatin içinde:)) mide değil uzun zamandır kendini terbiye etmeye çalışan beynin doymuyor çünki cnm.sen bu kaçamağından da hiç pişmanlık duyma tatlım daha fenasını yapmanı engellemiştir diye avun...

kızlar bimde gördüm ama almadım hazır paketli tavuk dönerler var size seçenek olur diye aklıma geldi yazayım dedim.yanınada salata ayran monti menüsü olur diye düşündüm...
birde ben dışarda belli başlı şeylerin dışında titizlenmekten yemek yiyemiyorum uzun zamandır.kendi et dönerimi çoğu zaman evde yapıyorum.sizede alternatif olur onuda yapabilirsiniz.... yarın sabah görüşmek üzre iyi geceler herkese....

iyi akşamşar kızlar
yine ben ve yine tekim burda :)

annem geldi çok sevinçliyim ama gümbür gümbür geldi :) tahmin edin neler getirmiş :) tam buğday unundan yapılmış lavaş ekmekler ve gözlemeler getirmiş pırasalı peynirli

bende tambuğdaydan olduğu için yedim sabah bir tane pırasalı peynirli gözleme kötü olansa öğlen yemeğinde de bir tane gözleme yedim

sabah: bir tane gözleme,yarım dilim tb ekmeği, peynir, domates salatalık çay
öğlen: bir gözleme, patlıcan salatası
akşam: bir elma bol çay

spor: 50 dk horon
45 dk tempolu yürüyüş

yaklaşık 3 hafttadır sabahları zaten ilk uyandığımda su ve meyve yedim bu alışkanlığı kazandım sorun yaşamıycam , zaten ekmek olarak denge light ekmek var kahverengi onu kullanıyorum yaklaşık bir yılldır. Zorluk yaşıycağım tek konu sanırım yemekler umarım bu alışkanlığıda kazanabilirim. Tatlı çokta mühim değil zaten 8 yaşından beri şekersiz çay içerim vs. vs. yağ oranı az peynir süt ayarlamalıyım. Hergün oğlumu okula götürüyorum günde toplam 8 kez gidip geliyorum yaklaşık 400metre mesafe var yani ara ara da olsa 3200m yapar. Sanki hazırmıyım neyim

zilimmm
saol cnm yine döktürmüşsün çok keyfi veriyor senin uzun yazılarını okumak bana
malesef cnm insan kopuyor işte belli bir dönem sonra
aslınd akaçamak havasında degildiim ama ben sabahtan düzenli yemeyince hep düzensiz gidiyor o günüm bu bana der olsun bir daha ekmegim bitmeden alıcam digerini
sanırım normal simit sandın sen
cnm ben 2 simiti yesem pişmanlıktan geberirdim snaırım minicikti kendim yapmıştım ama kenimi zor tuttumm gözüm hep dolaptaydı şunumu yesem bunumu die birde eşimle limoni olduk oda etken tabii
neyse çok kaçırmadan döndüm direkten

kenimi bugün hep şiş ve kilo almış gibi hissediyorumm sinir oldum kenime birde reglim erken olucak sanırım öle tahmin eidyorum bu kaçamgın üstüne 3 mil leisle ve 450 mekik yaptım umarım üstüme yapışmadan atarım

merhaba
sen bence hazır ve nazır zaten monti yapmaya cnm
menülerini düzenle deidign gibi birde süt ürünleri yagsız ayarladınmı tmmdırrr
birde bol paylaşım tabiki

bende peynirden sıkıldım degiştireyim dedim döndüm durdum ama yok peynir ortalıklarda lıgyt diye gezen peynirleirn hepsi yaglı sütaş süzme peynir alayım dedim od açok yaglı

birde cnm kuru fasulye istedii yarın için ısladım pişiricemm
etsiz tabiki biraz boş boş oluyor ama napalım benim için sorun degilde eşim öle diyor
ben biraz köri katıyorum ve çok güsle oluyor tadı tavsiye ederim :))))

diyar bend esenin gibi oldum kendi kendime muhabbet eidyorum

son bir şey daha söleyip gidicem
bu kabızlık yine benim başıma belaa
napıcma ben keten tohumu artık fayda etmiyor
elma sirkesimi denesemmm

canım Allah kimseyi kabız etmesin walla bak bilirim kötü bişi
alıştım canım tek başıma dertleşmeye :))
yediklerimi gördün dimi sende bende kaçamak yapmışız ama nasıl kaçamak ben yine koca gözlemeyle senin 2 minik simitciği geçtim :) annem gelince zaten dengemin değişeceğini az çok tahmin ediyordum

günkurusunu içtiğin zaman hiç mi faydasını görmedin banu? o bana çok iyi geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…