Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

faydasıı gördüm tabiii ayy beni çok rahatlattı ama
içmedigimde kabızım yani

esas ben kendi kendime konuşuyorum bakın tabii saat gecenin bir buçuğu olunca benden başka herkes normal insanlar gibi uyuyor doğal olarak..walla şaka bi yana diyarla masumun gece yazılarını okumadan yatmak istemiyorum.içimden gülümseyerek gidiyorum yatağıma mutlu mesut önceden gece pek giren olmadı bende gece girip bakmazdım yazan yok nasılsa diye:)
diyar kepeklide olsa iki tane kocaman gözleme çok olmuş cnm.ama ben olsam bende dayanamazdım.hamuru çok seviyorum,kilo almayacağımı bilsem erman kuzu gibi kafam büyüyene kadar yerim walla börek poğaça gözleme bazlama ne bulsam yerim yani...eşimle dışarı çıktığımızda hafta sonları o et restoranlarına girelim diye ısrar eder ben kilo almayacağımı bilsem pizzacıdan hamburgerciden makarna yapan yerlerden çıkmayacağım ama onda kollesterol var et yedirmiyorum pek dışarda.bende kilo almamak için pizza vs.. yemiyorum. salata ve tavuk gibi bişeylerle kandırıyoruz kendimizi:)

bu arada masum durumun iyice vahimleşmeden bir ilaç falanmı alsan acaba cnm? yoksa kilo vermenede etki eder kabızlık.bol bol su içsen oda iyi gelir aslında .ne kadar su içiyorsun bir günde?eğer 1,5 lt'den azsa bir şişe ile ölç onu bitirmeden yatma cnm.ben kışın hiç su içemiyorum ama ödem yapmasın vücudum diye şişeyle dolaşıyorum.bu saate kadarda ondan yatmadım.dışardaydık tüm gün ve ben hiç su içmedim soğuk olur zaten boğazım şiş diye.eve geldiğimizde akşam olmak üzreydi ama şişemi yeni doldurmuştum ve bu saat oldu hem herkes uyudu diye kafamı dinledim azcık ve repertuar hazırladım kendime.hemde suyumu bitirdim (ama burnumdan gelmek üzre:)) şimdide yatmaya gidiyorum...byeee

Son düzenleme:
Günaydınnnnn kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrr herkese güzel bir hafta diliyorum canlarım.....

günaydıınn kızlarrr bu kabızlık beni öldürücek. o kadar su içiyorum yeşilçay Allahım. kızlar çok fenayım yaaa:S:S

sabah 3 gün kurusu aç karnına bi de üstüne yeşilçay içtiimm yook haraket dahi yok taş gibi karnım.:S

aaaa kimse yok vallahii:S

canım bu sıkıntıda dolayı doktora çıktınmı hayatım?
Belkide başka bir sebep var kabızlığa neden olan sen bence evde kendince çözümler bulmayı bırak ve doktora git birtanem....

aaaa kimse yok vallahii:S

herkes çok yoğun sanırsam....

günaydınnnnnnn.......
hayırlı haftalar herkeseeeeeeeee.........

Günaydın sema abla nasılsın :76:

safişim doktora gitmeyi hep ihmal ediyorumS: Bugün işten erken çıkacağım. saat 6 da lazer epilasyon randevum var.

Aranızda yaptıran var mı kızlar?

safişim doktora gitmeyi hep ihmal ediyorumS: Bugün işten erken çıkacağım. saat 6 da lazer epilasyon randevum var.

Aranızda yaptıran var mı kızlar?

Bence lazeri ihmal et sporu ihmal et ama sağlığını asla canım....

Ben düşünüyorum ama bir türlü ona sıra gelemedi her günü dolu dolu geçiyor malesef ona vakit ayıramadım daha bir kere başladımmıda hep olması gerek düzenli bakalım nasip ne zamana....

Sen ne zamandır gidiyorsun? Nerelerine uygulama yapılıyor? Ne kadar? Memnunmusun?
Yan etkisi varmı? Hangi doktor?

Bu kadan soru yeter heralde

Günaydın hanımlarrrr,

yine yeni bir hafta, dilerim herkesin yüzünü güldüren haftalardan biri olur...:))

selam kızlar cuma günü montiye geri dönüyorum...
Suanda yine sağlıksız diyeti yapıyorum..
Gerci bi fark yok ben yine aynıyım herkese foto ekledim sizede foto ekleyeyim dedim bakalım farkı görebilecekmisiniz iki resim arasındaki farkları buluyoruz :82:

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnn

res,mdeki senmisin?

Albüm yapıp resimlerini koysana seni görelim merak ettim vallaaa

Günaydın canımm...evet o benim...ancak böyle resim koyabiliyorum, pc kamerasından..henüz pc ye foto yüklemeyi bilmiyorum..(daha önce eşim yapardı onları, ben elimi sürmezdim)...iş başa düşünce onu da artık yapıcaz mecburen...albümü nasıl oluşturuyorsunuz acaba???

Meyvemmmm, bence çok iyisin, ben fazlalık göremiyorum heeee sopa gibi dolanmaksa niyetin onu bilemicammm:))

canıımm bu ilk seansımm heycanlıyım emla diye bi krem varmış onu alıcam .... Nefertiti diye bir güzellik salonu bizim orada. Koltuk altı ve genitalle başlıcam.. ama korkuyorum ve utanıyorum:S:S

meyvemmmm, bence çok iyisin, ben fazlalık göremiyorum Heeee sopa gibi dolanmaksa niyetin onu bilemicammm:))

ketum abla ben hayatımda hiç o sopa gibi durumda olmadım hep şişmandım şimdi vermeye baslamısken iice inceleyim diyorum nasılsa hemen kilo alabliyorum beğenmezsen birazcık yiyip alırım kilo ama incecik olmak nasıl bi duygu onu tatmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…