Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Öyle mutlu olacaksan tabii ki canım...ama ortalıkta mukavvagibi dolanan o kadar çok hatun var ki, ne biliimmm o kadarı da fazla gibi geliyor bana...hatun dediğin şişman değil ama azcuk da etine dolgun olmalı, bana göre tabii ki:)) ah ahh hepimiz dayatmaların kurbanıyızzz...

bir gün gelecek bir kilo kalacak meyveem ahahah

bir gün gelecek bir kilo kalacak meyveem ahahah

bence o bile kalmayacak:)) monti kitabımı buldum, kaçamaklı 2. aşamaya hazırlanıyorum ben de...karışık gibi görünse de yapılabilir...bakalım göreceğiz...olmadı burdan hiç çıkmayacağız, topik de öyyylee sürüp gidecek

Neyse size hoş sohbetler...kızlarıma börekk yapıp götüreceğim...ben de dahil herkese işlerinde kolaylıklar dilerim (açık bırakayım da ara ara bakarım, ne kaynatıyorsunuz diyee:) )

bir gün gelecek bir kilo kalacak meyveem:d:d ahahah

bilmiyorum kızlar inş hiç kalmz kilolarım incecik olurum..ketum ablam inş bende senin gibi 2. Asamaya gecerim...

canımcım aradaki kilo farkını söylesen
benim gözüme pek bir fark gelmedi çünkü biri uzak biri yakın çekim.

canım sen bir ara burda iken anlatırım sana sende yaparsın çok basit....

canıımm bu ilk seansımm heycanlıyım emla diye bi krem varmış onu alıcam .... Nefertiti diye bir güzellik salonu bizim orada. Koltuk altı ve genitalle başlıcam.. ama korkuyorum ve utanıyorum:S:S

emla kremi hiç bir işe yaramıyor canım benden söylemesi bende kullandım ne uyuşma ne bişi aynen olduğu gibi kaldı ama belkide bana etki etmedi bilemicem. Acı çokmu oluyormki uyuşturucu krem al dediler sana bence önce minik bir yerinde deneme yapılması gerek o oldumu güzelim? Pat diye gidip yayma kendini belkide alerjin var yan etki yapıcak...

diyene bak duyanda 60 kioo sanır sen neden o kadan zayıflıyorsun pekiiiiii

Neyse size hoş sohbetler...kızlarıma börekk yapıp götüreceğim...ben de dahil herkese işlerinde kolaylıklar dilerim (açık bırakayım da ara ara bakarım, ne kaynatıyorsunuz diyee:) )

iyi hadi oku bakalım

ayy safişim korkutma beni ::S ooff yaaaa çok korkayrum

6 kilo farkı var ..
Ama belli değil hiç kimse inanmıyo aradaki farka..

canımm demekki mucizevi bir değişiklik yok
yani yanlış anlama ama bende o kadar fark göremedim arada.....

ayy safişim korkutma beni ::S ooff yaaaa çok korkayrum

kkııss korkma ama bunlar olması gereken şeyler canım yaaa
öyle pat diye bir işlemyapılırmı vücuda allah korusun yaaa.....

kızlar merhaba.ben bu hafta sonuda karmakarışıktım.o yüzden beni affedin menü falan yazamıcam.midem bulanıyor migrenim tuttu kötüyüm kısaca.

biliyorsunuz geçen hafta kayınpederim veaft etti bu hafta cts gecede teyzem.çok üzgünümya şunu anladım hayatta hişçbişey ertlemeye gelmiyor.yanına gideyim derken işten fırsat bulup gidemedim.çok üzgünüm ya

meyvem cnm hoşgeldim tekrardan ....walla iki resim arasında çoook fark var dikkatli bakınca...yanlarında hiç fazlalık kalmamış cnm.benimde kilolu olduğum zamanlardaki vücut tipime benziyor senin vücudunda.yani vücut şeklimiz aynı gibi ama benim yanlarım yoktu önde arkadada birikiyordu fazlalıklarım.popom çok çıkık duruyordu birde göbişim ve midem çıkmıştı.ben armut tipliyim üst yok .omuzlar dar,göğüs küçük ama basen Allah ne verdiyse oraya birikmişti.üst bacaklarımda kalındı.ama şu an belimi iki elimle avuçlayabiliyorum ellerimin kavuşmasına bir parmak ya kalıyor ya kalmıyor.kalçam belime göre yine geniş ama türk kadınız vücut şeklimiz böyle.38 bedenim.LCW den alırsam 36(kalıpları geniş oranın) hatta geçen gün çocuk reyonundan bir kazak beğendim çizgili gri ve pembe çizgileri var aldım.bir kaç gün sonra oğlumu oyun salonları oluyorla alışveriş merkezlerinin oraya götürdük 8-9 yaşlarında bir kızdada aynısı vardı pişti olduk.ben hemen montumu geçirdim üstüme ordan çıkana kadar (burdanda şunu çıkarttım çocukların olma ihtimali yerlere giderken o kazak giyilmeyecek;:))
sende istediğin vücut ölçülerine geleceksin hemde kısa bir zaman sonra.ama sakın verdim nasılsa diye ipin ucunu bırakma cnm.vermekten daha da zor korumak kiloyu.ama sen onuda başarırsın bu azimle...
5 günde 5 kilo diyetini yapıyorsun sanırım.bazen önceki sayfaları okuyorum daha evelde yapmışsın sen bu diyeti.umarım metabolizmanı durdurup montiden sonuç alamamam gibi bir durum yaşamassın.ve o diyetlerle verdiğini hızlıca geri almassın ve vücudunu kitlemessin tatlım...
yeni yıla kadar birer hedef koyun kendinize ve ona ulaşmak için dahada azimlenin kızlar..hedef olunca insan çok kaçamak yapamıyor gibi geliyor bana ben öyleydim....

zilim bayram hedefimize bi ulaşssaaak ben bayram dfönüşü yeni yıl hedefimide koyucam:S

oyyy başın sağolsun güzelim yaaaa allah sabır vesin
hayat işte o kadar kısa ki bu gün varız yarın yokuz
dediğin gibi hiç birşeyi ertelememek gerekli....

zilim bayram hedefimize bi ulaşssaaak ben bayram dfönüşü yeni yıl hedefimide koyucam:S

hadi bakalım ben bayram hedefime ulaşamıcam o kesin emmeeee yılbaşına bende yeni hedef koyma fikrindeyimm

zilmmm dr gidiyorum ilaç veriyor ama kullandıgım sürede iiyim sonra yine aynı
keten tohumu ii geliyordu ama sanırım artık alıştı vucudum
günde en az 2 lt suyu içerim cnm yanında içtigim birki çayladrıda cabasıı
ama yok işte olmuyor....

bu arada gece bi ben bide diyar kalıyoruz burda sende gel aramıza gece kuşu 3 olsun

tlyonn
başın sagolsun cnm ((((((

zilim bayramda 65 olmak istiyorudm ama olmadı
yılbaşına kadar ben 60 kilo olup 2. aşamaya geçmek istiyorum çünkü 5 ocakta tam 1 yıl olacak bana

Başın sağolsun canımm, sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elimden...kayınpederine ve teyzene allahtan rahmet diliyorum..

kuru fasulye yaptımm
bol sogan ve yeşil biberlii
yanınada pilav yaparım kociş ve çocuklara

gerçi bu aralar eşime çok sinirleniyorum sebezsi yere gıcık oluyorum
hiç bişiy yapasım gelmiyor

tylon cnm başınız sağolsun.bir haftada iki yakının kaybettin hiç kolay değil.allah anamıza babamıza sağlık sıhat versin başımızda dursunlar.gölgeleri bile yetiyor insana.

kızlar çok kötüyüm yaaa ben....şu anda bile hüngür hüngür ağlıyorum .sesimi alt katlardan duymasınlar diyede üst kattaki kış bahçesine geldim.katılıdm ağlamaktan .burda sizinde canınızı sıkmak istemiyorum ama az ewel annemi aradım kadıncağız dedem hastalanmış ona üzüntüsünden şekeri tansiyonu fırlamış onu teselli edip kapadım teli.ablamı aradım okuldayım toplantım var dedi sessizce onunlada konuşup dertleşemedim kapadım.içime tıkıldı iyice.normalde hiç karamsar bir tip değilimdir etrafıma neşe saçarım.ağlayan insanı güldürürüm ama oğlum iki gündür ağzını bile açmadı ,hiç bir şey yemiyor.eşim öğlen eve geldi beni gözler kıpkırmızı ve bitkin bi şekilde gördü hemen anladı yemedi yine değilmi diye.elinde iştah açıcı şuruplarla gelmiş ağzını bile açmadı tükürdü...yine dişleri çıkıyor anlaşılan.geçen haftalarda yine böyle olmuştu ve o zaman hazır satılan meyveli yoğurtlarla falan geçiştirmiştim ama şimdi onlarıda yemiyor.hiiiiiç bir şeye açmıyor ağzını.evde yemek yedireceğim diye eline vermedim şey kalmadı.normalde çocuksuz olsaydım benim yaptıklarıma yapan bir kadın görsem ne kadarda şımartıyor derdim ama neyi yapmam dediysem hepsini yaptırdı oğlum bana.yine yemedi yine yemedi.sevdiği her şeyi yaptım gene olmadı..sinirlerim o kadar yıprandıki şu bir haftada...eşime psikiyatr arkadaşından randevu al gitmem lazım çok kötüyüm dedim.onunda gözleri doldu(...
ben gelemem randevusu 1 ay önceden verilmiş ameliyatlarım var ama siz oğlumla gidin bir tatil yapın dedi.ben çocukla tek başıma ne yapayım tatilde.zaten onun sorunlarından sıyrılmak için çabalıyorken yeniden düzenimizi bozmamak için olmaz dedim.ama o kadar bunaldımkiiii......burasıda olmasa ne yapçam bilmem...
sizinde başınızı ağrıttım ama yazmasam içimde şişecekti sanki...bunalttıysam özür dilerim herkesten...

zilim hoşbulduk canımm..evet o sağlıksız seyi yapıyorum ama ne faydası var ne zararı hiç bi fark yok anlıcan...
Keske senin gibi olabilsem biliyorsun idolümsün...
Yılbasına kadar hedefim 57 olmak yani 4 kiloluk bi hedefim var canım..zaten cuma montiye baslıyorum belki bayramda cok küçük kacamağım olur ama düzenli gideceğimden etki etmez diyorum ..3 senedir görmediğim arkadasımla görüşücem ona mamalar ısmarlıcam :)) o kacamkda o yüzden...
Bacaklarım incelsin diye leslie yapmaya sıkı sıkı devam...
Inş en kısa zamnda senin gibi olurum ama canım benim sana ulasmam için cok zamn var baksana belim 2 karıs diyorsun benim belim 3 bucuk karıs yani 72 cm falan sana yetişmem için ooffff ooffff cok var..
Sen bide doğum yaptın süpersin yaaa...
Nys er yada gec olucak benimkide ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…