ketum abla ben hayatımda hiç o sopa gibi durumda olmadım hep şişmandım şimdi vermeye baslamısken iice inceleyim diyorum nasılsa hemen kilo alabliyorum beğenmezsen birazcık yiyip alırım kilo ama incecik olmak nasıl bi duygu onu tatmak istiyorum...
bir gün gelecek bir kilo kalacak meyveemahahah
[sıze="2"]öyle mutlu olacaksan tabii ki canım...ama ortalıkta mukavvagibi dolanan o kadar çok hatun var ki, ne biliimmm o kadarı da fazla gibi geliyor bana...hatun dediğin şişman değil ama azcuk da etine dolgun olmalı, bana göre tabii ki:)) ah ahh hepimiz dayatmaların kurbanıyızzz...[/sıze]
bir gün gelecek bir kilo kalacak meyveem:d:d ahahah
bence o bile kalmayacak:)) monti kitabımı buldum, kaçamaklı 2. Aşamaya hazırlanıyorum ben de...karışık gibi görünse de yapılabilir...bakalım göreceğiz...olmadı burdan hiç çıkmayacağız, topik de öyyylee sürüp gidecek
selam kızlar cuma günü montiye geri dönüyorum...
Suanda yine sağlıksız diyeti yapıyorum..
Gerci bi fark yok ben yine aynıyım herkese foto ekledim sizede foto ekleyeyim dedim bakalım farkı görebilecekmisiniz iki resim arasındaki farkları buluyoruz :82:
Günaydın canımm...evet o benim...ancak böyle resim koyabiliyorum, pc kamerasından..henüz pc ye foto yüklemeyi bilmiyorum..(daha önce eşim yapardı onları, ben elimi sürmezdim)...iş başa düşünce onu da artık yapıcaz mecburen...albümü nasıl oluşturuyorsunuz acaba???
canıımm bu ilk seansımm heycanlıyım emla diye bi krem varmış onu alıcam .... Nefertiti diye bir güzellik salonu bizim orada. Koltuk altı ve genitalle başlıcam.. ama korkuyorum ve utanıyorum:S:S
Öyle mutlu olacaksan tabii ki canım...ama ortalıkta mukavvagibi dolanan o kadar çok hatun var ki, ne biliimmm o kadarı da fazla gibi geliyor bana...hatun dediğin şişman değil ama azcuk da etine dolgun olmalı, bana göre tabii ki:)) ah ahh hepimiz dayatmaların kurbanıyızzz...
Neyse size hoş sohbetler...kızlarıma börekk yapıp götüreceğim...ben de dahil herkese işlerinde kolaylıklar dilerim (açık bırakayım da ara ara bakarım, ne kaynatıyorsunuz diyee:) )
6 kilo farkı var ..
Ama belli değil hiç kimse inanmıyo aradaki farka..
ayy safişim korkutma beni ::S ooff yaaaa çok korkayrum
kızlar merhaba.ben bu hafta sonuda karmakarışıktım.o yüzden beni affedin menü falan yazamıcam.midem bulanıyor migrenim tuttu kötüyüm kısaca.
biliyorsunuz geçen hafta kayınpederim veaft etti bu hafta cts gecede teyzem.çok üzgünümya şunu anladım hayatta hişçbişey ertlemeye gelmiyor.yanına gideyim derken işten fırsat bulup gidemedim.çok üzgünüm ya
zilim bayram hedefimize bi ulaşssaaak ben bayram dfönüşü yeni yıl hedefimide koyucam:S
esas ben kendi kendime konuşuyorum bakıntabii saat gecenin bir buçuğu olunca benden başka herkes normal insanlar gibi uyuyor doğal olarak..walla şaka bi yana diyarla masumun gece yazılarını okumadan yatmak istemiyorum.içimden gülümseyerek gidiyorum yatağıma mutlu mesut önceden gece pek giren olmadı bende gece girip bakmazdım yazan yok nasılsa diye:)
diyar kepeklide olsa iki tane kocaman gözleme çok olmuş cnm.ama ben olsam bende dayanamazdım.hamuru çok seviyorum,kilo almayacağımı bilsem erman kuzu gibi kafam büyüyene kadar yerim walla börek poğaça gözleme bazlama ne bulsam yerim yani...eşimle dışarı çıktığımızda hafta sonları o et restoranlarına girelim diye ısrar eder ben kilo almayacağımı bilsem pizzacıdan hamburgerciden makarna yapan yerlerden çıkmayacağım ama onda kollesterol var et yedirmiyorum pek dışarda.bende kilo almamak için pizza vs.. yemiyorum. salata ve tavuk gibi bişeylerle kandırıyoruz kendimizi:)
bu arada masum durumun iyice vahimleşmeden bir ilaç falanmı alsan acaba cnm? yoksa kilo vermenede etki eder kabızlık.bol bol su içsen oda iyi gelir aslında .ne kadar su içiyorsun bir günde?eğer 1,5 lt'den azsa bir şişe ile ölç onu bitirmeden yatma cnm.ben kışın hiç su içemiyorum ama ödem yapmasın vücudum diye şişeyle dolaşıyorum.bu saate kadarda ondan yatmadım.dışardaydık tüm gün ve ben hiç su içmedim soğuk olur zaten boğazım şiş diye.eve geldiğimizde akşam olmak üzreydi ama şişemi yeni doldurmuştum ve bu saat oldu hem herkes uyudu diye kafamı dinledim azcık ve repertuar hazırladım kendime.hemde suyumu bitirdim (ama burnumdan gelmek üzre:)) şimdide yatmaya gidiyorum...byeee
diyene bak duyanda 60 kioo sanır sen neden o kadan zayıflıyorsun pekiiiiiiQUOTE]
Canımm, benim kilo bölgesel, özellikle karın bölgem çok yağlı, hedefe vardığımda 20kg. vermiş olacağım ama inanır mısın hala göbek tam anlamıyla küçülmüş değil...ben de çabuk kilo alabilen bir yapıya sahibim, bu kadar aşşağıya çekmemin nedeni de alma durumlarında 55-52 arasında kalabilmek...aslına bakarsan benim ideal kilom 48 (boy kısa olunca) ama bu yaşta o killoda olmak da doğru değil, bunu korusam yeter bana:112:
kızlar merhaba.ben bu hafta sonuda karmakarışıktım.o yüzden beni affedin menü falan yazamıcam.midem bulanıyor migrenim tuttu kötüyüm kısaca.
biliyorsunuz geçen hafta kayınpederim veaft etti bu hafta cts gecede teyzem.çok üzgünümya şunu anladım hayatta hişçbişey ertlemeye gelmiyor.yanına gideyim derken işten fırsat bulup gidemedim.çok üzgünüm ya
meyvem cnm hoşgeldim tekrardan ....walla iki resim arasında çoook fark var dikkatli bakınca...yanlarında hiç fazlalık kalmamış cnm.benimde kilolu olduğum zamanlardaki vücut tipime benziyor senin vücudunda.yani vücut şeklimiz aynı gibi ama benim yanlarım yoktu önde arkadada birikiyordu fazlalıklarım.popom çok çıkık duruyordu birde göbişim ve midem çıkmıştı.ben armut tipliyim üst yok .omuzlar dar,göğüs küçük ama basen allah ne verdiyse oraya birikmişti.üst bacaklarımda kalındı.ama şu an belimi iki elimle avuçlayabiliyorum ellerimin kavuşmasına bir parmak ya kalıyor ya kalmıyor.kalçam belime göre yine geniş ama türk kadınız vücut şeklimiz böyle.38 bedenim.lcw den alırsam 36(kalıpları geniş oranın) hatta geçen gün çocuk reyonundan bir kazak beğendim çizgili gri ve pembe çizgileri var aldım.bir kaç gün sonra oğlumu oyun salonları oluyorla alışveriş merkezlerinin oraya götürdük 8-9 yaşlarında bir kızdada aynısı vardıPişti olduk.ben hemen montumu geçirdim üstüme ordan çıkana kadar (burdanda şunu çıkarttım çocukların olma ihtimali yerlere giderken o kazak giyilmeyecek;:))
sende istediğin vücut ölçülerine geleceksin hemde kısa bir zaman sonra.ama sakın verdim nasılsa diye ipin ucunu bırakma cnm.vermekten daha da zor korumak kiloyu.ama sen onuda başarırsın bu azimle...
5 günde 5 kilo diyetini yapıyorsun sanırım.bazen önceki sayfaları okuyorum daha evelde yapmışsın sen bu diyeti.umarım metabolizmanı durdurup montiden sonuç alamamam gibi bir durum yaşamassın.ve o diyetlerle verdiğini hızlıca geri almassın ve vücudunu kitlemessin tatlım...
Yeni yıla kadar birer hedef koyun kendinize ve ona ulaşmak için dahada azimlenin kızlar..hedef olunca insan çok kaçamak yapamıyor gibi geliyor bana ben öyleydim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?