tylon cnm başınız sağolsun.bir haftada iki yakının kaybettin hiç kolay değil.allah anamıza babamıza sağlık sıhat versin başımızda dursunlar.gölgeleri bile yetiyor insana.
Kızlar çok kötüyüm yaaa ben....şu anda bile hüngür hüngür ağlıyorum .sesimi alt katlardan duymasınlar diyede üst kattaki kış bahçesine geldim.katılıdm ağlamaktan .burda sizinde canınızı sıkmak istemiyorum ama az ewel annemi aradım kadıncağız dedem hastalanmış ona üzüntüsünden şekeri tansiyonu fırlamış onu teselli edip kapadım teli.ablamı aradım okuldayım toplantım var dedi sessizce onunlada konuşup dertleşemedim kapadım.içime tıkıldı iyice.normalde hiç karamsar bir tip değilimdir etrafıma neşe saçarım.ağlayan insanı güldürürüm ama oğlum iki gündür ağzını bile açmadı ,hiç bir şey yemiyor.eşim öğlen eve geldi beni gözler kıpkırmızı ve bitkin bi şekilde gördü hemen anladı yemedi yine değilmi diye.elinde iştah açıcı şuruplarla gelmiş ağzını bile açmadı tükürdü...yine dişleri çıkıyor anlaşılan.geçen haftalarda yine böyle olmuştu ve o zaman hazır satılan meyveli yoğurtlarla falan geçiştirmiştim ama şimdi onlarıda yemiyor.hiiiiiç bir şeye açmıyor ağzını.evde yemek yedireceğim diye eline vermedim şey kalmadı.normalde çocuksuz olsaydım benim yaptıklarıma yapan bir kadın görsem ne kadarda şımartıyor derdim ama neyi yapmam dediysem hepsini yaptırdı oğlum bana.yine yemedi yine yemedi.sevdiği her şeyi yaptım gene olmadı..sinirlerim o kadar yıprandıki şu bir haftada...eşime psikiyatr arkadaşından randevu al gitmem lazım çok kötüyüm dedim.onunda gözleri doldu(...
Ben gelemem randevusu 1 ay önceden verilmiş ameliyatlarım var ama siz oğlumla gidin bir tatil yapın dedi.ben çocukla tek başıma ne yapayım tatilde.zaten onun sorunlarından sıyrılmak için çabalıyorken yeniden düzenimizi bozmamak için olmaz dedim.ama o kadar bunaldımkiiii......burasıda olmasa ne yapçam bilmem...
Sizinde başınızı ağrıttım ama yazmasam içimde şişecekti sanki...bunalttıysam özür dilerim herkesten...
kızlar merhaba.ben bu hafta sonuda karmakarışıktım.o yüzden beni affedin menü falan yazamıcam.midem bulanıyor migrenim tuttu kötüyüm kısaca.
biliyorsunuz geçen hafta kayınpederim veaft etti bu hafta cts gecede teyzem.çok üzgünümya şunu anladım hayatta hişçbişey ertlemeye gelmiyor.yanına gideyim derken işten fırsat bulup gidemedim.çok üzgünüm ya
tylon cnm başınız sağolsun.bir haftada iki yakının kaybettin hiç kolay değil.allah anamıza babamıza sağlık sıhat versin başımızda dursunlar.gölgeleri bile yetiyor insana.
kızlar çok kötüyüm yaaa ben....şu anda bile hüngür hüngür ağlıyorum .sesimi alt katlardan duymasınlar diyede üst kattaki kış bahçesine geldim.katılıdm ağlamaktan .burda sizinde canınızı sıkmak istemiyorum ama az ewel annemi aradım kadıncağız dedem hastalanmış ona üzüntüsünden şekeri tansiyonu fırlamış onu teselli edip kapadım teli.ablamı aradım okuldayım toplantım var dedi sessizce onunlada konuşup dertleşemedim kapadım.içime tıkıldı iyice.normalde hiç karamsar bir tip değilimdir etrafıma neşe saçarım.ağlayan insanı güldürürüm ama oğlum iki gündür ağzını bile açmadı ,hiç bir şey yemiyor.eşim öğlen eve geldi beni gözler kıpkırmızı ve bitkin bi şekilde gördü hemen anladı yemedi yine değilmi diye.elinde iştah açıcı şuruplarla gelmiş ağzını bile açmadı tükürdü...yine dişleri çıkıyor anlaşılan.geçen haftalarda yine böyle olmuştu ve o zaman hazır satılan meyveli yoğurtlarla falan geçiştirmiştim ama şimdi onlarıda yemiyor.hiiiiiç bir şeye açmıyor ağzını.evde yemek yedireceğim diye eline vermedim şey kalmadı.normalde çocuksuz olsaydım benim yaptıklarıma yapan bir kadın görsem ne kadarda şımartıyor derdim ama neyi yapmam dediysem hepsini yaptırdı oğlum bana.yine yemedi yine yemedi.sevdiği her şeyi yaptım gene olmadı..sinirlerim o kadar yıprandıki şu bir haftada...eşime psikiyatr arkadaşından randevu al gitmem lazım çok kötüyüm dedim.onunda gözleri doldu(...
ben gelemem randevusu 1 ay önceden verilmiş ameliyatlarım var ama siz oğlumla gidin bir tatil yapın dedi.ben çocukla tek başıma ne yapayım tatilde.zaten onun sorunlarından sıyrılmak için çabalıyorken yeniden düzenimizi bozmamak için olmaz dedim.ama o kadar bunaldımkiiii......burasıda olmasa ne yapçam bilmem...
sizinde başınızı ağrıttım ama yazmasam içimde şişecekti sanki...bunalttıysam özür dilerim herkesten...
belkide haklısın ketumcum.benim kadar (oğlum olana kadar)faal olan tipler için şu anki durumum fazla sıkıcı. ama normalde yemek yese halimden hiç şikayetçi olmayacağım.yani hemen hergün öğrencim geliyor yada ben gdiyorum ders veriyorum.her gün bir saat sporumu yapmak için evden çıkıyorum.haftada en az 2-3 gün dışarı çıkıyoruz ailece.hafta sonlarıda hiç evde durmuyoruz.yani sanırım herkes kadar aktifiz ama oğluma çok üzüldüğüm için yıprandım.benden bile yemek yemeyen bir çocuğu bakıcıya nasıl güvenip giderim onuda bilemiyorum.zaman her şeye ilaç olacak gibi geliyor...inşallah öyle olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?