kabızlıkdan mimum .....günaydın kızlarrrr güne kötü başladımmm:S
tuvalete çıkamıyorum dün ilaçta aldım eczaneden adam 1 dedi 2 içtim yok yok yok tık yok...
sonra sabah da kalktım tartıldım 85.5 ağlıcam yaaa tüm sinirlerim alt üst oldu.
şimdide iş yerine geldi. Evden getirdiim kahvaltılığımı evde unutmuşumm.. vallaaa karnım çatlıcak yaaa:S:S
kaçamakta yapmıyorum ben neden kilom artıyo kızlar
mimum hiç sebze yememşin ....3 gündür menü bildirmiodumm kızlarr başlayyayım
cuma;
07:00 4 gün kurusu
08:30 2 dilim tb ekmeği,peynir, salatalık, süt, badem(6)
11:50 döner eti, yeşillik 1 bardak ayran
12.30 türk kahvesi şekersiz, soda sade
17:30 mandalina 2, 1 elma
21:30 light süt 5 badem
cumartesi
09:30 4 gün kurusu
11:00 2 dilim tb ekmeği peynir salatalık
soda türk kahvesi sade.
17:00 1 mandalina
18:00 1 tabak hindi döner eti yoğurt soda
yatmadan 1 bardak tarçını süt
pazar:
10:00 4 gün kurusu
11:00 3 dilim tb ekmeği, peynir, domates, salatalık çook az acı sos,reçel,z.ezmesi ama hepsi diyete uygun ve kaşığın ucuylaaa
14:00 1 elma 1 mandalina
17:00 1 ayran
18:30 3 tavuk but derilerini ayıkladım bol yeşillik yoğurt
ohhhh bu kadar kızlarrrr ne diosunuzD
masumcum o kadarda fena değilmiş cnm kaçamağın.hatta ilk okuduğumda bir kez daha okudum bu kaçamakları masummu yapmış yahu dedim içimden:sen pek kaçamak yapmıyorsun normalde ya ondan olsa gerek şaşırdım.ama küçük simitlerden olduğunada sevindim .kötünün iyisi yani...
hepimizin oluyor cnm arada böyle yaptığı,insanız nefsimize yeniliyoruz.annemin çok dini bütün bir yazlık komşu var ben bazen yemiycem diyetteyim dediğimde nefsine bu kadar eziyet iyi değil kızım derdi.bu demek değilki gömüle gömüle yiycez ama arada sırada ucundanda tadına bakmak bir sonraki adım olan ne olursa olsun yiyeceğim kısmının önüne geçiyor hiç değilse. yoksa insanın aklı hep iyemediğinde kalıyor ve olay orda kopuyor gözün dönüp karnın değil beynin doyana kadar yiyiyorsun.bunu zamanında benimde yaptığım olmuştur.hatta eşim mide fesadı geçireğimi düşünerek ilaç bile vermişti bir şey olmayayım diye.dolabı kurutmuştum 1-2 saatin içinde:)) mide değil uzun zamandır kendini terbiye etmeye çalışan beynin doymuyor çünki cnm.sen bu kaçamağından da hiç pişmanlık duyma tatlım daha fenasını yapmanı engellemiştir diye avun...
....
öylenki gözlemen fazla olmuş diyarim ..iyi akşamşar kızlar
yine ben ve yine tekim burda :)
annem geldi çok sevinçliyim ama gümbür gümbür geldi :) tahmin edin neler getirmiş :) tam buğday unundan yapılmış lavaş ekmekler ve gözlemeler getirmiş pırasalı peynirli
bende tambuğdaydan olduğu için yedim sabah bir tane pırasalı peynirli gözleme kötü olansa öğlen yemeğinde de bir tane gözleme yedim
sabah: bir tane gözleme,yarım dilim tb ekmeği, peynir, domates salatalık çay
öğlen: bir gözleme, patlıcan salatası
akşam: bir elma bol çay
spor: 50 dk horon
45 dk tempolu yürüyüş
:13:yaklaşık 3 hafttadır sabahları zaten ilk uyandığımda su ve meyve yedim bu alışkanlığı kazandım sorun yaşamıycam , zaten ekmek olarak denge light ekmek var kahverengi onu kullanıyorum yaklaşık bir yılldır. Zorluk yaşıycağım tek konu sanırım yemekler umarım bu alışkanlığıda kazanabilirim. Tatlı çokta mühim değil zaten 8 yaşından beri şekersiz çay içerim vs. vs. yağ oranı az peynir süt ayarlamalıyım. Hergün oğlumu okula götürüyorum günde toplam 8 kez gidip geliyorum yaklaşık 400metre mesafe var yani ara ara da olsa 3200m yapar. Sanki hazırmıyım neyim
başın sagolsun tlyon . ..:26:...kızlar merhaba.ben bu hafta sonuda karmakarışıktım.o yüzden beni affedin menü falan yazamıcam.midem bulanıyor migrenim tuttu kötüyüm kısaca.
biliyorsunuz geçen hafta kayınpederim veaft etti bu hafta cts gecede teyzem.çok üzgünümya şunu anladım hayatta hişçbişey ertlemeye gelmiyor.yanına gideyim derken işten fırsat bulup gidemedim.çok üzgünüm ya
ah zilim bu oglan seni baya yıpratacak bu dişler yüzünden ....tylon cnm başınız sağolsun.bir haftada iki yakının kaybettin hiç kolay değil.allah anamıza babamıza sağlık sıhat versin başımızda dursunlar.gölgeleri bile yetiyor insana.
kızlar çok kötüyüm yaaa ben....şu anda bile hüngür hüngür ağlıyorum .sesimi alt katlardan duymasınlar diyede üst kattaki kış bahçesine geldim.katılıdm ağlamaktan .burda sizinde canınızı sıkmak istemiyorum ama az ewel annemi aradım kadıncağız dedem hastalanmış ona üzüntüsünden şekeri tansiyonu fırlamış onu teselli edip kapadım teli.ablamı aradım okuldayım toplantım var dedi sessizce onunlada konuşup dertleşemedim kapadım.içime tıkıldı iyice.normalde hiç karamsar bir tip değilimdir etrafıma neşe saçarım.ağlayan insanı güldürürüm ama oğlum iki gündür ağzını bile açmadı ,hiç bir şey yemiyor.eşim öğlen eve geldi beni gözler kıpkırmızı ve bitkin bi şekilde gördü hemen anladı yemedi yine değilmi diye.elinde iştah açıcı şuruplarla gelmiş ağzını bile açmadı tükürdü...yine dişleri çıkıyor anlaşılan.geçen haftalarda yine böyle olmuştu ve o zaman hazır satılan meyveli yoğurtlarla falan geçiştirmiştim ama şimdi onlarıda yemiyor.hiiiiiç bir şeye açmıyor ağzını.evde yemek yedireceğim diye eline vermedim şey kalmadı.normalde çocuksuz olsaydım benim yaptıklarıma yapan bir kadın görsem ne kadarda şımartıyor derdim ama neyi yapmam dediysem hepsini yaptırdı oğlum bana.yine yemedi yine yemedi.sevdiği her şeyi yaptım gene olmadı..sinirlerim o kadar yıprandıki şu bir haftada...eşime psikiyatr arkadaşından randevu al gitmem lazım çok kötüyüm dedim.onunda gözleri doldu(...
ben gelemem randevusu 1 ay önceden verilmiş ameliyatlarım var ama siz oğlumla gidin bir tatil yapın dedi.ben çocukla tek başıma ne yapayım tatilde.zaten onun sorunlarından sıyrılmak için çabalıyorken yeniden düzenimizi bozmamak için olmaz dedim.ama o kadar bunaldımkiiii......burasıda olmasa ne yapçam bilmem...
sizinde başınızı ağrıttım ama yazmasam içimde şişecekti sanki...bunalttıysam özür dilerim herkesten...
mercimek kuru vs diger ön sayfadaki menünlerle yasak etle vs ..yok aebenim dediklerinin hepsini yapıyorum salata baklagil. dün daha nohut yedim.
acaip moralim bozuk aebenim yaa bu kadar uğraşıyorum ama fazla çıkıp duruyo:S
hergün gün kurusu üstüne sıcak su. sinameki bile içtim yok yok yok...
dün bi de kitabı okurken mercimek ve kuru fasülye yasak yazıyodu aebenim yaaa:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?