Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada menumu yazmadan yazim firlamis gitmis nasil oldu bi is booooo
bugunki menumu yazayim
sabah iki dilim ekmek peynir zeytin ve capuccino
ara 3 mandalina
oglen taze fasulye ve ayran
ara 1 elma ve 1 mandalina
aksam etsiz nohut yemegi ,yaninda pilav iyi olurdu ama ben onun yerine 1 tabak salata ve 1 bardak ayran icicem artik :128::128::128:

Menümü yazıcam ama önce birşey sorucam şimdi kızlar biz meyveyi yemekle beraber yemiyoruz ya yemeği pişirirken meyve koyabiliyorumuyuz peki kereviz yaparken mandalinaları dilimleyip içine koyuyorum su yerine de mandalina suyu koyuyorum aklım karıştı özetle:26:

gelelim menüme
Sabah
Yulaf ezmesi koca bir tabak,1 tatlı kaşığı marmelat,az yağlı süt

Öğlen
1tabak kereviz,yoğurt,roka
6 tane badem

Akşam
Izgara tavuk,yoğurt,salata

2 tane günkurusu

iyi geceler herkese ne var ne yok diye bakayım dedim zilinin yazdıklarını okuyunca resmen gözlerim doldu

zilicim ben senin yaşadıklarının aynısını hatta fazlasını yaşadım çünkü ben tüm bunları yaşarken eşim okadar yogun çalışıyordu ki bırak bana destek olmayı olayın tam anlamıyla farkında bile değildi.canım şuan benim kızım 5.5 yaşında ve okul panosunda resmini görenler yada kendini görenler beni durdurup bunu neyle besliyorsun diye soruyorlar sana sırrını söyleyeyim canım ketum ablanında dediği gibi benim kızım kreşe başladıktan sonra çocukları göre göre yemeye başladı evde balık yediremediğim kızım okulda arkadaşı lara nın ona balıgın tadına baksana çok güzel demesiyle balık yiyebiliyor yada efenin çorba yarışı yapmasıyla 3 tabak çorba yiyebiliyor .canım bence sende benim bir zamanlar yaptıgım gibi çok fazla oglunla kendini eve iç dünyanıza kapatmışsın insanlarla hernekadar görüşsende eminimki hep aklın oglundadır.nacizane fikrim işine dönmen ve oglunun kreşe gitmesi.ben bakıcıdan daha çok kreşe güveniyorum benim kızım 3 yıldır gidiyor .ben ilk yıl hiç inanmıyordum ögretmenlerin bana tüm yemeklerini yedi demelerine ragmen ama baktım ki boyuda kilosuda çok güzel gelişiyor.hem kreşte diger anneleride görüyorsun konuşuyorsun ve bir ben değilim bunları yaşayan diyorsun.canım çok fazla hırpalama kendini inanki bu sana hastalık olarak geri döner Allah korusun tıpkı bana oldugu gibi.şuan kızım gayet mutlu olan bana oldu 13 ay depresan kullandım lütfen sende benim düştüğüm hataya düşme canım.

Son düzenleme:
birrr sürü şey yazmıştım yanlışla sildim
özetle bende deniz ve ketuma katılıyorum çocuklar başka çocukalrın yanında daha ii yiyor benim böyle bir deridm olmadı ikiz olduklarından hep kıskana kıskana yediler

ama bence zilimin ki geçici bir durum dişleri çıkınca rahatlıycak ogluşu
ama kreş için çok erken benim komşum kreş ögretmeni 3.5 yaştan öncesini tavsiye etmiyor bende bu yıl verip çalışayım dedim ama 1.5 yıl daha bekliycemmm

diyarrrr gece kuşum nirdesinn yaww annen geldi unuttun beni burda yalnız bıraktın
tek başıma sohbet eidyorum

masum diyarda olmayınca erken kaçmışsın tatlım.evet benimki gerçekten geçici bir durum.evde olmaktan gerçekten hiç şikayetçi değilim hatta ilk okula başladıkltan sonra(annem çalıştığı için öncesindede anaokulu ve kreş) ilk kez evde kalıyorum.ortaokul bittiği gibi konservatuar ordanda ilk atamayla doğuya ordan evlendim eşimin bulunduğu yerdeki güzel sanatlara vs..vs.. derken ben çocukluğumdan beri hiç evde kalamadım doğurağım güne kadar okuldaydım.yaz okuluna not yükseltmelere bile gittim.perşembe oğlum doğdu çarşamba akşama kadar okuldaydım düşünün.kıvrana kıvrana merdiven çıktım okulda o derece....
oğlum doğunca farklı bir boyuta geçtim ve inanın tatilde gibiyim.evdeyim ama eve çok kapanmadım.yarın akşam tenis kursum başlıyor mesela...oğlumun diş çıkarması ve yemek yememesi çok üzüp yıprattı beni.bir hafta falan sürüyor bu durum dişi patlıyor yemeğe iyi kötü devam ediyoruz.iki gün önce aşısı için gittiğimizde bir ayda 900 gr almış ve fazla bile dedi dr.ama annelik işte şimdi yemiyor gelişemiycek diye tasası tuttu.geçici olarak melankolik takılıyorum bir iki gündür....ama geçecek....
bu akşamda oğlumu babasına bırakıp arabayla çıktım biraz alışveriş yaptım ,oğlumada değişik oyuncaklar aldım belki aldanır yer diye bir kaç kaşık bişeyler yedi.bu seferde sevinçten ağlıycaktım az daha:)) şu an içim rahat.uyududa,birazdanda biberon maması vereceğim.hatta sabah ta yemeyecek nasılsa diye saat 5e falan saat kurup bir postada o zaman vereceğim mamayı.sabah yemesse aç diye üzülmem bari...

kreş olayı için daha çoook erken...bende pedagoji eğitimi aldım,ve 16 aylık bir bebeğin kreşe gitmesine gönlüm el vermez o sebeple herşeyi askıya alıp işe ara verdim...ama hep böyle gitmeyecek büyüyor oğlum ve en fazla bir sene sonra derdini tamamıyle anlatmaya başladığında mecburen gidecek kreşe...
ne yapalım katlanacağız şimdilik....onun için herşeye değer...

zilicim rahatlamış olmana sevindim canım.hepimiz bu süreçlerden geçtik annelik işte endişelenmeden yapamıyoruz.ben bebişinin 16 aylık oldugunu bilmiyordum.evladın için dogru zamanı tabiki en iyi sen bilirsin canım.

günaydın kızlarrrr güne kötü başladımmm:S

tuvalete çıkamıyorum dün ilaçta aldım eczaneden adam 1 dedi 2 içtim yok yok yok tık yok...
sonra sabah da kalktım tartıldım 85.5 ağlıcam yaaa tüm sinirlerim alt üst oldu.

şimdide iş yerine geldi. Evden getirdiim kahvaltılığımı evde unutmuşumm.. vallaaa karnım çatlıcak yaaa:S:S
kaçamakta yapmıyorum ben neden kilom artıyo kızlar

günaydın fıstık hatunlar .....

tahmin etmişinizdir temizlige gömüldüm, çıkacak gibide deyilim ...::))))
bugün birde kzımın toplantısı var ..
özleyin beni anacım .::))))

kabızlıkdan mimum .....
bol salata bol su iç .
hatta masumumun yaptıgı kayısılardan dene ...fayda edecektir ....
sebze be salata yönünden yoksunmu besleniyorsun .. birde baklagillere agırlık ver bir kaçgün ...

mimum hiç sebze yememşin ....
dönerde şu hazır olanlardan sanırım katkı malzemasi çok birde tuzlular su tutmuş olmayasın ...
birde öylenle akşam araların ço uzun gün boyu aç kalmak iyideyildir ....
kahveyide bukadar sık içme istersen .

yok aebenim dediklerinin hepsini yapıyorum salata baklagil. dün daha nohut yedim.

acaip moralim bozuk aebenim yaa bu kadar uğraşıyorum ama fazla çıkıp duruyo:S

hergün gün kurusu üstüne sıcak su. sinameki bile içtim yok yok yok...

dün bi de kitabı okurken mercimek ve kuru fasülye yasak yazıyodu aebenim yaaa:s

dünkü menümüde yazıyım;

07:00 3 gün kurusu
08:30 2 dilim tb ekmeği, peynir, salatalık
12:40 1 kase mercimek çorbası, yarım tabak nohut, 3 adet enginar ama minik, 1 kase cacık
17:00 1 tabak bimin tavuk döneri dün zilim tavsiye etmişti sanırım yanında da activia yedimm

bu arada lazer hiç acımadı kızlarrr

öylenki gözlemen fazla olmuş diyarim ..
annecine selam ....
:13:
başın sagolsun tlyon . ..:26:...
ah zilim bu oglan seni baya yıpratacak bu dişler yüzünden ....
umarım bugün daha iyisindir ....

ne demek bunaltmak yazınca bir nebze olsun insan rahatlıyor ... her zaman yanındayız. keşke daha fazlasını yapabilsek .:26:...

günaydınnn bennimde kilom fazla çıkıyor sinrilerim bozuldu iice
bırakıcmsa ipin ucunuu

ben sabah kahvaltısı için domates ve biber salçasını karıştırıp kahvaltılık hazırladım
domates salçası biraz tuzlu ve yeidm 2 3 gün acaba ödemm yapıyor olabilirimi bende
bilemiyorum

mercimek kuru vs diger ön sayfadaki menünlerle yasak etle vs ..
.121. 122. 123. sayfadakiler 1 ögünde beraber yenilebilecek yiyecekler ...

..124. sayfadakı sadece baklıyatlı ögünler (karbonhidratlı)..bu menüdede farkıdaysan et türü vs yok ..yenmiycek ... başli başına başka ögün bu saydfadaki.

dikatli oku ... ...

ayy yoruldum iki günlük okudum neler olmuş bitmiş ya
tlyonn canım başın saolsun neler oluyor hayatlarımızda sonra birden gramların peşine düşüyoruz veremedik aldık die allah sağlık versin gerisi boş başın tekrar tekrar sağolsun başka dertler göstermesin

banucum kabızlık kalıcı sende anladım ben artık böylr kabullenicez demek ki kayısıyada vücut alışırsa o da zamanla fayda etmicek sanırım, çörek otunu hiç denemedim o yüzden bişi diyemicem

zilim okudum walla ben ağladım hatta telefonunu bilsem arayıp bebeği bana yolla benim iştahım ikimizede yeter dicektim ben beslerim onu ama sonra bişiler yedi yazdın ben rahatladım :) kardeşimde böyleydi annem kaşıkları kardeşime uzatırken bir kolu diğerinden fazla uzamıştı zavallı annemin
tahmin edersiniz ki beni beslerken hiç sorun çekmemiş meyvesuyu gördüğümde ikincisi için zıplıyormuşum :)))

annem geldi ama düzenim bozuldu walla kadın yemek ye demiyor zorlamıyor beni ama evdekiler sakıncalı dün sabah kahvaltılık götüremedim işe ve kötü bir gün geçirdim o yüzden kızlar bir öğün atlayınca walla düzenim bozuluyor yanlış şeyler yiyorum ki burda yazmıyım şimdi dünküleri

ve en önemlisi dün bu siteye girmedim ve anlayın ki ne zaman girmesem okumasam sizi walla diyetim elden gidiyor baktınız ben yokum burda anlayın özlem havalarda

karnım çok şiş hem pazar günü yediklerim hem dünkü saçmalıklarım iyice şişirdi inen göbeğimi çıkardı yine bu hafta kilomda artık muhakkak olacaktır ama uzun süren diyetlerde olur sanırım böyle şeyler marttan beri sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyorum

dün akşamda halkoyunlarındna sonra eve yürüyerek geldim banyo filan derken geç oldu giremedim banucum yoksam annem ayrı sen ayrı :) unuturmuyum hiç seni

amma yazdım dimi şimdilik bu kadar
öpüyorum siziiiiiiii

diyar gördün güzelleri bizi unuttun misali gördün anneni bizi unuttun vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…