Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

eneden günlük tartılmaya başladım masumum....
sende biliyorsun eger şimdi ipleri kaparırsan önüne geçemessin ve toparlayamassın ...

... kıslar kabızken kilo artışınız normal bunu sizde benim kadar biliyorsunuz .... birde reglim gelecek diyorsun ... tuzluda yediysen ..
ne oldu her zor durumda havlu atmak varmı .

dogru tabi iice kötüye gidecek bırakınca abla ama
ne bilieyim yaaa baksanaa şştim iice ince görüneyimd erken bayrama kadar davul oldum

dogru tabi iice kötüye gidecek bırakınca abla ama
ne bilieyim yaaa baksanaa şştim iice ince görüneyimd erken bayrama kadar davul oldum
şişkinligin kabız olmandan masumum klo almandan deyilya ...buda geçici ama ipin ucunu bırakıssan kalıcı olacak ...bunu farkındasındır inşallah ....

nerde o azimli masummmmmmm ..
git dopapda ne var yok ye ozaman mutlumu olacaksın şuankinden ......
çizelgene bak 20 kilodan fazla olmuş...bunu sen verdin neden hedefinede sen gelemeyesin ....
farkındayım her ana dolaba saldırma potansiyelin var ... önce bundan kurtul ...
kendini hedefinde hayal et incecik bie banu :92:

Son düzenleme:
sonra midem ekşisin yanısnn vs vs vsss

valla ben yedigim zamn hiç mutlu olmuyor aksine mutsuz oluyorum
deridm yemekte degilde şiştimya sinirleniyorum 18 de regli olmam laızm
şimdiiden olmaz sanırım ödemm

günaydın kızlar.başınsaolsun dilekelriniz içni teşekkürler kızlar.
allahım sabır versin çokda fazla diyecek bişey sözün bititği yer oluyor ölümler(

dünkü menüm
sabah
3 dlim ekmek zeytin domates çay
öğlen
yarım tabak barbunya salata 2 kaşık yoğurt
akşam
2 kaşık tavuksuyu çorba haşlanmş tavuk 1 parça yoğurt
yeşilçay su çay

aebenimm eve gidince dediğin sayfaları bir daha okuycam. bir de dün montide yemekle beraber meyve yemiyoruz diye iice açıklamış kitapta ama marmelat içinde kendi suyuyla pişmiş meyve olduğu için uygun oluyor demiş. Ama reçel şekersizde olsa yok demiş.

bir de öğünlerde sırf meyve yemek zorunda kalıyorsanız yanına bir süt ürünü ekleyin demiş.

Bende bugün yemeğimmi evde unuttuğum için 1 portakal bir bardak süt içtim sabah kah.sı niyetine

bugünki menüm...
sabah acele çıktım evden ne ilaç ne su içebildim unuttum....((((((
yolda
4 kuru kayısı,su ( çantamda varmış ):86:
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,tere,çay
öğle
mantarlı tavuk sote,yoğurtlu biber
ara
1 nar
akşam
peynirli roka salatası,yoğurt

Son düzenleme:
günaydın kızlar...mimu ve masum kabızlık çok zordur bende yaşamaıştım bu sorunu önceden.gebeliktede bebeğin makata ve bağırsaklara yaptığı baskıdan dolayı hemen herkes yaşıyor bu durumu.bendede olmuştu kısa bir dönem.ve o kadar yeşillik yememe rağmen olmuştu üstelik bu durum.doktorauma sorduğumda kuru kuru yeşillikte bağırsağı tam çalıştıramaz dedi.mutlaka sulu bir şeyler ye iç demişti.bir kaç gün çorbaya ağırlık verdim ve sorunum çözülmüştü.sizlerde bir kaç gün mercimek çorbası ,buğdaylı ayran çorbası falan bağırsakları gevşetecek yumuşatacak şeyler yiyip için...akşam yemeklerinizde çorba salata yapın bir iki gün umarım çözüm olur...
birde tam doymuyorsanızda bağırsaklar beyne dışkılama sinyali gönderemiyormuş.bunuda doktorum demişti,az yiyiyorsanda çıkamassın diye.hakikatten tam doymadan wc olayı olmuyor.karnınızı tam doyurun bağırsak yeterli hareketliliğe kavuşsun işlevini görsün kızlar....
inşallah en kısa sürede çözlürü sorununuz,önemsiz gibi görünsede günlük yaşamın en önemli parçası sayılır normal şekilde tuvalete çıkabilmek.yoksa tüm gününüz ve günlük yaşamınızı olumsuz etkiliyor...geçmiş olsun kızlar....

turşu yasak değil cnm ama çok tuzlu bir yiyecek olduğundan ödem yapıyor şişiriyor.sen zaten şu aralar şişsin dahada fena yapar seni....

ayy aklımdayken yazayım,bamyada bağırsakları çok çalıştıran bir şey...derin dondurucunuzda varsa bol domatesle zeytinyağla yapın oda iyi gelir.
birde ibrahim saraçoğlu hoca pırasayı zeytinyağıyla kavurup pirinç yumurta vs.. birşeyle karıştırmadan yiyin demişti...birde taze portakal yaprağı birebir demişti...7-8 taze portakal yaprağını 5 dakika kaynatıp için demişti kesin çözümmüş....manava yada pazara gelen portakalların bazıları yapraklı oluyor istesenz verirler...aklımdayken yazayım dedm..

ben bilinen bir yöntem deniyorum kabızlık için 2 gündür biaraz rahatladım
3 gün kurusu kayısıyı suyun içine bırakıyorum sabah kalktıgımda hem suyu içip hemde kaysıları yiyorumm

portakal kabugu ii fikir cnmm denemekte yarar varr

selam ketumm topik çok sessşz bugün kimseickler yok bayram geliyorya herkes temizlikte snaırımm

merhaba merhaba merhaba
öğlen için parlak sayılmıyacak yemekler vardı
kıymalı patates pilav makarna salatası unlu mercimek çorbası haşlama bulgur köftesi salata amerikan salatası. sıra geldi benim yediklerime

sabah:
1 dilim tb ekmeği
peynir,z.ezmesi, salatalık,domates

öğlen:
10 tane minik haşlanmış domates soslu bulgur topları
salata
yoğurt

ara:
mandalina

akşam:
belli değil ne yemem lazım öğlen bulgur yedim ya mecburiyetten ama akşama ne yiyeyim???
et türü mü sebze mi

bende temizlikte değilim benimlede konuşabilirsin:)
diyarım sen akşama et yeme cnm,sebze ye hafif geçir,bi sebze yemeği birde salata yoğurt falan tamamla menünü...
bu arada bir kaç sabahtır denk gelirse beş on dakika ebru şallı ile plates yaptım.tutulmuş gibi olan vücudum resmen açıldı...oğlumdan dolayı pek yapamıyorum sonuna kadar ,bunu bi oyun sanıyor ve üstüme çıkıyor taklit ediyor ve gülmekten kırılıyor bana bakıp bakıp sıpa..o öle yapınca benide gülme tutuyor yapamıyorum...ama vakti olanlar yapsın valla çok iyi geliyor.
hani size benim okuldan arkadaşım da monti yapıyor 22 kg verdi demiştimya oda öğlen gidiyor okula sabah yapıyormuş.22 değilde sanki 30-35 kilo vermiş gbi nasıl incelmişşş anlatamam size....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…