Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

diyar bence sebze ye cnm
bende öglen 2 yumurtayla soganlı biberli omlet
3 parça turşu
ayran yeidm kesmedi 1.5 ceviz yeidm
akşamada sanırım pırasa yerim yada karnıbahar

zilimm zaten ben snein o arkadaşımı tebrik ediyorum gerçektennn
ben şunun şurasında 3 hafta sabredemedim güya sabredip 65 kilo olmak istiyordum ve olacaktım ama nerdeeee 68.9 da çakıldım kaldım

tabi bride şunun etkisi var uzun süre diyet yapmadnın belki bizlerde ilk monti yapsaydık
hemencik kavuşurduk istedigimiz kiloyaaa

ogluşun nasıl yedimiii bugün biraz dahaaa
benimkilerde hem grip hem azı diş çıkarıyorlar
yogurt yiyip yattılar
buzlukta miinik kekler vardı arasına puding yapıp koydum kalkınca yedircem pasta diye yerlerr

zilimmm şimdide ishal gibi birşey oldum ama yinede çıkmıyor midem berbat koşa koşa wc ye gidiyorum ama sonuç çok az:S karnım ağrıyo şimdide:S

masum ve mimu eşimi aradım kabızlıkla ilgili ilaçtan başka önereceğin bişey varmı diye sordum..o bilmiyordur tabii uzmanlık alanı değil ama gastroenteroloji dr'una sormuş aradı biraz önce.bir portakal,bir elma,yarım da limonu yarım litre kaar suda haşlayacakmışsınız cnm ve ılıdıktan sonra blendırla şurup gibi olana kadar çekecekmişsiniz.kronikleşmiş kabızlıklarda tavsiye ediyorlarmış ve uzun bir sürede bağısak sıkıntısı çekmiyormnuşsunuz.hem tadıda fena olmaz bunun bence.birde bitki yani ilaç değil....

oğlum sabah üç beş kaşık yedi ama eline aldansın diye verdiğim oyuncaklarla ağzımı yüzümü dağıttı walla:)oda bana yedirecekt aklı sıra ama demirden ambulans aracı var onunla dişime ve dudağıma bir vurdu kesti resmen kanadı:) ama 3-5 kaşık yediya ben hiç önemli değilm... uyudu az evvel bir biberon devam sütü ve içinede bal tahıl maması ekledim verdim..uyanıncada deniycem bişeyler ama yemessede aç değil diye çok sıkmıycam canımı...allah seninkilerede sanada kolaylık versin cnm..

zilimmmmmm
süper valla hemen yapalım peki günlükmü yaıcaz bunuu bir kerelikmi buU

haftada 1 yapsak ve bir hafta rahatlatsa süper olur yanii

bende akşama pırasa yaıcma zeytinyaglı pirinçsiz ve yumurtasızz

diyar bence sebze ye cnm
bende öglen 2 yumurtayla soganlı biberli omlet
3 parça turşu
ayran yeidm kesmedi 1.5 ceviz yeidm
akşamada sanırım pırasa yerim yada karnıbahar

ayy biberler acıymış yandım...:95:afiyet olsun banuş..:))) karnıbahar dedinde haftasonu ben karnıbaharı monti usulü fırında kızarttım çok güzel oldu
az haşlanmış karnıbaharı borcama dizdim...üzerine yumurtalı baharatlı bol maydanozlu karışımı gezdirdim...fırında kızarttım..

tarifi kim yazmıştı zilli miydi aeben miydi unuttum her ikisinede çok teşekkür ederim

pazar günü yolda annemin arkadaşını gördüm...marketten geliyordum ...göz ucuyla bana baktı öbür tarafa döndü şaşırdım ben yanına yaklaştım konuşunca şaşırdı sema kız ben seni tanıyamadım ya sen ne kadar zayıflamışın dedi...:79:çok mutlu oldum çççooookkkkkkkk
1 senedir memlekettelerdi yeni gelmişler...

kızlar bu sizin sayenizde oldu bıkmadan usanmadan sorularımıza cevap verdiniz...sıcak samimi candan yaklaşımınız devam etmemi sağladı çok teşekkür ederimmmmm

Son düzenleme:
cnm bu kür bir seferde iyi geliyormuş ama gelmesse aynı şeyi yarında pişirin yapın..montiyede aykırı değil içindekiler zaten.şeker falanda yok şekersiz komposto gibi yapın için.

ogluşlarada çorba yapayım biraz içine patates ve havu.ç atıp:)

zilimmm bunu yapalım biz masumumlaaa topğinn kronik kabızları olarak.. çok tatlısınız yaaa

montici hanımların imdadına doktorlarıda kattık karıştırdık kızlar
eşim hayırdır cnm kabızlıkmı yaşıyorsun dedi ben oldum sandı sorunca..yok cnm arkadaşlar dedim.durdu bi kere hangi arkadaşlar dedi,(herkes bir andamı kabız oldu dercesine )monticiler dedim.güldü hemen ilaç alsınlar dedi.olmaz ilaçla bi kere çıkıyorsun bi daha iyice tembelleşiyor bitkisel bi çözüm bul dedim.burası hastane aktar değilki dedi:)) ama tıpış tıpış gidip sordu:))
yaşasın montinin gücüüüüü

saolll zilimmmm valla yaaaa
en büyük duacınızzz mumi ben ve diyar olur heralde müzmin kabızlarrrr

ben ilaç almıştımda bitkiseldi eczacı öle demiştii yaaa ben insan gibi wc ye çıkartıcak bişe lazımm veee bunu denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…