Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hahah diyar öldüm gülmekten

kızlar size lipton un erikli tarçınlı çayını tavsiye edicem
şeker dengeliyor vee metayı hızlandıryor
ve en önemlsii benim gibi atışrtıma iştahınız vars aonu bastrıyorr

kızlar size lipton un erikli tarçınlı çayını tavsiye edicem
şeker dengeliyor vee metayı hızlandıryor
ve en önemlsii benim gibi atışrtıma iştahınız vars aonu bastrıyorr

bencede tarcınlı meyve cayları en büyük yardımcım atıstırma olayını engelliyo..

ewet meyveemmm şu ara sürekli atıştırmka isitoyum birden aklıma geldi geçen yıl çok içerdim
karıştırıp buldum çekmecelerden
varmış allahtan 2 tane filan içerim günlükk

bende doğadan 5 i biryerde aldım ama evde unuttum bgn kahvaltımla

mumi bende yine başladım 5 1 yerde çayına
ama ben sallama degilde kendim alıyorum aktardan açık halde karıştırıyorum

ay walla tarçın konusunda katılıyorum size
bende 2 gündür acayip yeme isteiği var açlıktan değil tabiki göz açlığından
tarçınlı çayımı demlicem yarındna itibaren böyle olmaz herşeyde gözüm kalıyor şişicem :)

anammm topikçeeee hepimizzzz iştahlıyız bu araaa neyseki bayram var sırada ve biraz nefsimzi körlüycez

valla bayramda adanada beniii kebaplardan yağlı bilumum şeylerden korusun Allahım

bende doğadan 5 i biryerde aldım ama evde unuttum bgn kahvaltımla

mumi bende yine başladım 5 1 yerde çayına
ama ben sallama degilde kendim alıyorum aktardan açık halde karıştırıyorum

kızlar 5 i bi yerde fena halde kabız yapıyor haberiniz olsun..benim kanamam olmustu onu kullanırken o derece kötü yaptı beni..

oohh meyveem zateenn ben kronik kabızım:S

allah allah hiç duymaıdm ben kabız yaptıgını bi araştırayım ben bütün çindeki bitkilerii
bu arada 3ml leisle yaptım 500 de mekik yapıp geleyimm

işte her bünyeye etkisi aynı olmayabilio:S deniycezz

ZİLİGURTİ merhaba ben ilknur bende zayıflamak istyiyorum montıgnacın yedikce zayıfla ince kal kitabını aldım 1 hafta oldu başladım 1 kilo verdim.yalnız yapınca bazı şeyleri tam yapamıyorum iyimi olur kötümü olur bilemedigim için size danışmak istedim banada yardımcı olur musun neolur bende zayıf olmak istiyorum su an 70 kiloyum.arkadaşların mesajlarını okudum çok iyi sonuçlar varya süper sizinle irtibata gecmek istiyorum bana yardımcı olur musunuz?

masumcum demli çayda ishali durdurur diyordu annem.yada kahve yapardı bize çocukken soğuk yere oturup üşütürsek.yani gün içinde demli çay içiyorsanız yada kahve falan onlarında etkisi olabilir.ama hareketsizlikte etkilidir.bunuda dikkate alın.
ve küçük bir dipnot daha kızlar.doktorlar midesi ekşiyince ilaç almazlar..patatesi rendeleyip suyunu içerler.eşimde dahil olmak üzre..bir kaç gün ne ekşime ne yanma olmaz....
yeni gelen arkadaşımız ilkesu hoşgeldin cnm.bende kitap yok.ben bu diyete içeriği bununla neredeyse aynı olan muzaffer kuşhanın ayırma diyeti kitabıyla başlamıştım.ondada proteinle karbonhidratı doymuş yağlarla karbonhidratı ayırıyordu. montiden biraz daha katıydı bile diyebilirim.
topiğin kurucusu olan aeben arkadaşımıza ve bu diyeti yapan diğer arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince.kitap aebenimde var,bu konuda en detaylı bilgiyi ondan alabilirsin.ama takıldığın ne varsa sor burdaki herkes birbirine son derece yardımcı olmaya çalışıyor .bilmek istediğin herşeyi sor yardımcı olalım cnm....inşallah kısa sürede istediğin kiloya kavuşursun.cuma sabahları tartılıp kilo bildirimi yapılıyor ,sabah lavaboya gidip yemek yemeden önce tartıl buraya bildir kilonu...
şimdiden kolay gelsin...

Son düzenleme:
diyarcıgımın deyimmiyle ev revire döndü kime bakacagımı şaşırıdm
eşim midesini üşütmüş neyi var anlamaıdm bi agrıyo bi bulanıyoorr

çouklar grippp valla bende bayılacam şimdi

oyy masumum kıyamam ....tavuk suyuna çorba yap içsinler iyi gelir limonlu limonlu...çok geçmiş olsun cnm..eş yine bi derecede insan yawrusunun yüzü asılsa üzülüyor..hele hasta olsa ne yapayazağını bilemiyor ..eli ayağına dolaşıyor...inşallah hepsi en kısa sürede iyileşir hepsi...sanada allah kolaylık versin...

hu huuuu
banu kayboldun hatun nerelere gittin sanırım revirde hemşireye ihtiyaç lazım oldu kıyamadın çıktın netten sende haklısın bacum

herkese ii akşamlarrr nasılsınız iyisinizdir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…