Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ATAMIZI SEVGİYLE ÖZLEMLE VE RAHMETLE ANIYORUZ..
HİÇ UNUTMADIK UNUTmAYACAĞIZ..​

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr
tartıdaa artı çıkıyorum hep yaaa neredeyse 1.5 kiloo

veee bir daha kendime hedef koymuycam şu zamanda şu kadar olucam diye
anladımki bu bende olumsuz etki yapıyorn hem yemeye itityor hemde ters tepiyorrr

kızlarr günaydııınnn karnımdaki kütleyle gezmeye devam ediyorum:S

dün kü menüm;

07:00 4 gün kurusu
08:30 1 portakal 1 bardak süt (yemeğimi evde unuttuğum için)
12:40 1 tabak tavuk sote, 1 kase yoğurtlu semiz otur, minnacık turp rendesi, 2 tane minik enginar.
16:30 1 elma
17:30 1 bardak süt
19:30 3 mandalina 1 elma

akşam eve gidemedim arkadaşıma uğramak zorunda kaldım:S ondan meyva ile geçiştirdim

slm kızlar dayanamadım sadece protein midemi cok kötü yaptı sabah az haslanmıs tavuk yedim ama devam edemicem ve montiye tekrar dönüyorum..
sabah az haslanmıs tavuk
öğlen salata yoğurt tavuk
aksam yoğurtlu kırmızı lahana salatası tavuk sote..

meyveem kendini hasta ediceksinh yaaaa

şok diyetler daha zararlı değilmi monti amcamız bunları anlatmış tek tek:S hattaaa öğün aralarının uzun olmaması bile gerektiğini yazmışş canıımm zayıflıcaksınn sende benim gibi takıntılısın

ben kitabı almadım canım ama zararlı kesinlikle ..

ee o zaman meyveeem nie harap ediosun kendiniii hadi benim gibi olsan neysede

ooff çok acıktım ve yiyecek doğru dürüst bişi yok yukardA:S

günaydın kızlar....meyvem tekrardan hoşgeldin çokta doğru ettin canım benim..şok diyet fok diyet boşwer sen onları.yapa yapa metabolizmanı iyice yavaşlatıyorsun ve direnmeye başlıyor.sonrasında sağlıklıda beslensen etkisini göstermesi uzun zaman alıyor .mideni alt üst ettiğinde cabası..
ben o diyeti bayağı bir kurcaladım günlerdir.eski sayfaları falan karıştırdım okudum biraz.güle güle öldüm ve insanın zor durumda kaldığında sınırlarını nasıl zorladığını gördüm.bir zamanlar kendi yapmaya çalıştığım apır sapır diyetlerde kendi yaşadığım zorlukları gördüm insanların yazdıklarında..çaresizlik yada kısa çoldan çözüm arayışının insana yaptıramayacağı şey yok...
bazı arkadaşlar oraya artık patates göresimiz yok.ne kadar güzel bakmaya çalışsamda öylede soğuk bir patates böylede patates yazmışlar .hem güldüm okurken hemde sinirlerim bozuldu.çook önceleri kendi yaptığım saçma sapan diyetler geldi ....
insan vücudundan kısa sürede faza kilo verilimişse bilinki bu bir kilo kaybı değildir arkadaşlar.vüccut su atıyor.bu demek değilki kilo veriyoruz.iki üç gün normal şekilde yiyin hoopp geri gelir. bunada diyete YO-YO etkisi deniyor.al ver -al ver bu seferde vücut beyne kıtlık sinyali gönderiyor.uzun süreli açlıklar yaşadığımızda.geleni boşaltıma yollama depo yap vücuda giren bir şey yok zaten ne gelirsede depola zor zamanlarda kullan diye sinyali yolluyor beyne..üç gün beş gün neyse artık aç gezdin diyelim yarı aç yarı tok....5.günün sonunda az da olsa düzenli yemeğe başladın diyelim..insan vücudu mükemmel çalışan bir makine ve asla kandıramıyoruz beyni.düzenli yemek yemeye başlamanla birlikte üç günde boşalmaya başlayan miden indiği için inceldim sanılıyor ama yemeğe başladığın gibide fazlasıyla geri geliyor.giden suyun bir kısmıda yağ olarak geri geliyor.(vücut girenin bir kısmını zor günler için hemen depolara gönderdiğinden dolayı)
kısaca özetleyecek olursak verdiğimiz kilo olmadığından su olduğundan dolayı çok çabuk geri geliyor.vücut bir kilo yağ kaybedebilmek için tam tamına 7 kilo vermesi gerekiyor.yani 7 kilo verirsek 1 kilo yağ gitmiş oluyor.vücut 1 molekül yağı parçalamak için 3 molekül su kullanıyor .su kaybı yağ kaybı olmuyor ne yazıkki....
dengeli ve düzenli beslenerek belki hedefimize çok kısa sürede ulaşamayız ama kalıcılığı sağlamak adına bu yoldan geçmek zorundayız....metabolizmayı sallamk için 1 yada en fazla 2 gün detoks türü şeyler yapılabilir ama daha fazlası zarardan başka bir şey değil kızlar.....

Son düzenleme:
zilimmm kaçırmışıms seni
cnm ya benim beynim diyet modunda ne gil ne yapsamda olmuyor yemiyorum ama
1 lokma kaşık ucu ile kaçırıyorum ve baskılayamıyorum bunu
ögünlerime dikkat eidyorum tabi
ve sanırım ben kendimi artık toparlayamıycamm
yani bayram sonun akadar
bayramdada ister istemez düzen bozulucak yani 2 hafta monti amacama yamuk yapmış olucamm
geri ye dönüşte neler olur merak ediyorum dogrusu snaırım vucuduma rtık diremnecek son 9 kiloyu atmakta birde tartuılıyorum ve 2 kilo fazla çıkıyorum çıldırcam
gerçekten yemiyorumda 2 kilo alacak kadarrrü

valla nefes alamadıgımı hissediyorumm
deridm keisnlikle yemek degil yaskalı şeyleri sadece diyet modunda degili nasıl kurtulcam((((((((((88

Selamlarrrr,

Meyvem belki ordan beni hatırlayacaksındır, o diyeti ben de 3 hafta kadar yapmıştım ve çin işkencesi onun yanında solda sıfır kalır...ben o diyetin bir işe yaramayacağını anladığımda zaten siteyi didiklemeye başlamış ve o zaman montiyi keşfetmiştim ve hazirandan bu yana da hiç alternatif aramadım kendime...eşimden ayrlma ve istanbul'a yerleşme sürecinde ben montiye ihanet etmiş olsam bile o bana asla ihanet etmedi...öyle olduğu halde 12kg.mı monti ile verdim...bayrama sanırım bikaçyüz gr. farkla hedefte olacağım...yani yolun sonuna geldim...bence sende diğer arkadaşlarda bu beslenme tarzından başka yollara sapmayın...ben çok memnunum ve sanırım montiyi hayatımın geri kalan bölümünde hep uygulayacağım...çünkü beni hiç zorlamadı ve hakikaten yiyerek zayıfladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…