ketum sen 6 ayda 12 kg mı verdin:)
Selamlarrrr,
Meyvem belki ordan beni hatırlayacaksındır, o diyeti ben de 3 hafta kadar yapmıştım ve çin işkencesi onun yanında solda sıfır kalır...ben o diyetin bir işe yaramayacağını anladığımda zaten siteyi didiklemeye başlamış ve o zaman montiyi keşfetmiştim ve hazirandan bu yana da hiç alternatif aramadım kendime...eşimden ayrlma ve istanbul'a yerleşme sürecinde ben montiye ihanet etmiş olsam bile o bana asla ihanet etmedi...öyle olduğu halde 12kg.mı monti ile verdim...bayrama sanırım bikaçyüz gr. farkla hedefte olacağım...yani yolun sonuna geldim...bence sende diğer arkadaşlarda bu beslenme tarzından başka yollara sapmayın...ben çok memnunum ve sanırım montiyi hayatımın geri kalan bölümünde hep uygulayacağım...çünkü beni hiç zorlamadı ve hakikaten yiyerek zayıfladım...
ketum ablam hiç hatırlamıyorum seni..6 hafta yapmıstım o diyeti aslında bende ondan montiye basladım ama bi türlü istikrarlı devam edemediğimden sürekli bozduğumdan geri aldım...
senin gibi doğru bi yolda ilerleseydim bende şimdi asıl istediğim kiloda olurdum...
nys en azından artık doğru yolun bu olduğunu tamamen anlamıs bulunmaktayım..
hakkaten yaa nesıl bi işkence ... montiyle tanısmamıs olsam belki işkence olduğunu bile fark etemzdim ..
vermem gereken 7 kilom var kasım sonuna kadar 2 versem diyorum ama cok zor görünüyor sanırım benim meto biraz yavasladı hızlandırmak gerek..
Canım bu şekilde şartlama kendini...şu beynimiz ne menem şeyse kanıveriyor bazı şeylere...ben hiç öyle düşünmedim (kabızlık sorunu çektiğimde ya da kilom durduğunda bile)...akışına bırak, sıkma kendini...normal beslendiğini düşün, diyet modundan çık...sonuçları yavaş yavaş göreceksin..
haklısın galiba normal gibi devam edeyim burayada diyete değil muhabbete geliyorum die düşüneyimm..
var 59 u bi göreyim cocuklar gibi havalarda zıplıcam :86:
Ben de kilolar gittikçe dediğin gibi havalara uçasım geldi de, yaşın verdiği ağırlıktan olsa gerek hep içimde yaşadım sevincimii, o bile güzel (hani ilk aşka yelken açarsında kıpır kıpırdır için işte öylee...) Allahım montiylle aşk yaşıyorummmm:98:
bende bende bende ama dahaaa çoook var çoook
daha regli olmama 9 gün varyani regli şımarmasıda dgeil bu ne ben anlamaıd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?