Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ketum sen 6 ayda 12 kg mı verdin:)

Kasımda olduğumuza göre 5 ay oluyor masummcummm...üstelik 1 ay kadar montiye tam anlamıyla uyamadığım halde..(3 hafta da kilo durma sorunu yaşamıştım, ondan öncesi)...yani araları çıkarırsak 3 ay diyebiliriz:)

ketum ablam hiç hatırlamıyorum seni..6 hafta yapmıstım o diyeti aslında bende ondan montiye basladım ama bi türlü istikrarlı devam edemediğimden sürekli bozduğumdan geri aldım...
senin gibi doğru bi yolda ilerleseydim bende şimdi asıl istediğim kiloda olurdum...
nys en azından artık doğru yolun bu olduğunu tamamen anlamıs bulunmaktayım..
hakkaten yaa nesıl bi işkence ... montiyle tanısmamıs olsam belki işkence olduğunu bile fark etemzdim ..
vermem gereken 7 kilom var kasım sonuna kadar 2 versem diyorum ama cok zor görünüyor sanırım benim meto biraz yavasladı hızlandırmak gerek..

masumcum canımsın...bak bu yazacaklarımı sakın zili beni motive etmek için yazmış diye düşünme..
seni o kadar iyi anlıyorumki cnm,diyet yapan yada yapmış olan herkeste anlar eminim.ben 96 kilolardan 70 lere falan o kadar kolay düştümkiii...... her ay 2'şer 3'er giderdi.hatta ilk zamanlar 4-5 gittiğide olmuştu abur cuburu kesince...
amaaaa.....70'li kilolara bir geldim...alışmıştımda o zamana kadar fazalca gitmesine nasıl morelim bozulurdu yarım kilo gitmişse yada hiç gitmemişse...hatta almışsam....oturup çocuk gibi ağlardım nerde yalnış yapıyorum diye..eşim hep olur bu tür şeyler diyette,tabii takılacak.demekki sağlıklı çalışan bir metabolizman varki savunmaya geçmiş buna sevinmelisin bile diyordu.o zamanlar onu anlayamıyordum ve hatta sinir oluyordum kızıyordum ona.savunmasın o zaman diye söyleniyordum.
ama haklıydı da....vücut ver ver ver nereye kadar diyor....ve rölantiye alıyor kendini.biraz dinlenip toparlamak için...bizde öyle değilmiyiz.hızlı yürüyünce yada koşunca nefes nefese kalıp dinlenmiyormuyuz cnm??soluklandıktan sonra yolumuza devam ediyoruz.vücutta öyle.hep verse hasta olursun zaten ..vücut düşer düşer ve artık bünye kendini toparlayamayacak hale gelir.vücudunda depolarını boş tutmamak adına şu an kendine çalışıyor...koruma altına aldı kendini.biraz toparlanıp kaldığı yerden devam edecek cnm öyle düşün.....
ister sitemez morali bozuluyor insanın,direnci kırılıyor ama yılma tatlım...senin 2 kilo fazal çıkma sebebinide biliyorsun zaten kabızlıktan ...o geçince birden eksik gösterek tartın inan bak..imkanın varsa çık uzuuuuun uzuuuun yürü.benim yürüyüş arkadaşımında kronik kabızlığı vardı dün akşam valla şu aralar günde 2 kere gidiyorum hatta bazen okulda zor durumda kalıyorum derste diyor..önceden haftada 2 kez çıktığı olurdu hep şiş gezerdi elleri ayakları bile...
dün yazdığım şeyi yapsaydın cnm.ama sende evdekilere bakmaktan kendine bakamadınve benim bir kaç gün önceki halim gibi melankolik takılmaya başladın üst üste gelen aksiliklerden dolayı.en kötü ihtimal lavman yap birden boşalsın bağısaklar yada müshil ialcı iç ama mutlaka hallet bu sorunu.elde ayakta şişlikten tutta nsanın ten renginde değişime kadar yol açıyor...
direncini kırma sakın cnm..bayramda tatlı değilde başka küçük kaçamaklarla geçiştirmeye çalış.kaçamak yapmak üzre proğramlama kendini...herşey güzel olacak cnm.......:13:

Canım bu şekilde şartlama kendini...şu beynimiz ne menem şeyse kanıveriyor bazı şeylere...ben hiç öyle düşünmedim (kabızlık sorunu çektiğimde ya da kilom durduğunda bile)...akışına bırak, sıkma kendini...normal beslendiğini düşün, diyet modundan çık...sonuçları yavaş yavaş göreceksin..

haklısın galiba normal gibi devam edeyim burayada diyete değil muhabbete geliyorum die düşüneyimm..
var 59 u bi göreyim cocuklar gibi havalarda zıplıcam :86:

haklısın galiba normal gibi devam edeyim burayada diyete değil muhabbete geliyorum die düşüneyimm..
var 59 u bi göreyim cocuklar gibi havalarda zıplıcam :86:

Ben de kilolar gittikçe dediğin gibi havalara uçasım geldi de, yaşın verdiği ağırlıktan olsa gerek hep içimde yaşadım sevincimii, o bile güzel (hani ilk aşka yelken açarsında kıpır kıpırdır için işte öylee...) Allahım montiylle aşk yaşıyorummmm:98:

kızlar merhaba..ben montiyi yapıyorum ama burada pek paylaşımlara katılamıyorum.o yüzden bu aralar bir tuhaflık hissdiyorum ama menülerimi en azndan yazayım.
sabah
3 dlm t.b.ekmeği zeytin domates biber şsiz çay
öğlen yarım tabak ıspanak salata yoğurt
ara mandalina
akşam
etli yahni salata yoğurt
yeşilçay su çay

aynen yaa ketum abla o içimdeki kıpırtıyı cok güzel anlatmıssın..
allah askınızı nazarlardan korusun
havalara ucacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum

bende bende bende ama dahaaa çoook var çoook

zilim yazdıklarınde herzamanki gibi haklısın cnm
valla dededim ya bu ara beynimi veremiyorum diete

bayrmadan sonra tam gaz gidicem inşş
ama bu kezde metom bana yamuk yapmaz umarım

kabızlık işide şölediyim bikaç gündür çıkıyorum wc ye ama kaysı kurusu filan yiyerek dünde pırasa pişiridm yagda kavurudm ama nafile hala çıkamadım wc ye eşime gelirken portakal al deidm ama unutmuş
bende çıkamadım yarın yapıcam inşş cnm

Dil, Realitemizi oluşturan en önemli araçlarımızdan birisidir. 21 gün - 1 Ay aralığında yapılan pozitif olumlamalar, içsel egomuzun ve inanışlarımızın yerini alarak yaydığımız titreşimleri değiştirecek ve hayatımızda realiteye dönüşecektir. Ayrıca, bilinçaltınızda yeni ve yapıcı düşünce şablonu oluşturmanıza da yardım edecektir. İçinde bulunduğunuz maddi şartlar, sosyal şartlar, ailevi şartlar, ülke şartları ve ruh durumunuz ne olursa olsun içsel sesinizi değiştirdiğiniz anda yaşadığınız dünyanın değiştiğini görebileceksiniz. Bu anlamasının zor olduğunu biliyorum. Bu yüzden Çekim yasası ve Kuantum düşünce bölümlerimizde vakit geçirmenizi ve farkındalığınızı arttırmanızı öneriyorum.

Önemle belirtmek isterim ki Gün içinde söylediğiniz sözlerin, dinlediğiniz şarkıların, verdiğiniz tepkilerin hayatımıza direkt etkileri vardır.

"Biz adam olmayız"
"Çok şansızım"
"İlişkilerim hep aynı"
"Çok Sakarımdır"

İşte çoğu insan farkında olmadan klişeleşmiş bir takım sözcükler seçiyor. Söyledikleri bu cümleler gayri ciddi ve espri olsa bile bilinçaltları bunu bir emir olarak algılayıp realiteye dönüştürmek için çalışmaya başlıyor. Bilinçaltımızın bu mükemmel sadakatini maalesef olumsuz şeyleri hayatımıza çekmek için kullanıyoruz...

Yani sorunları olduğu için mi söz ettiklerini, yoksa sorunlardan söz ettikleri için mi sorunların içinde olduklarını bilmeden !

SÖZ, bir enerji paketçiği ve düşüncenin somutlaşmış şekli olarak hayatımızda çok dikkat çekici etkiler yapar. Çevremizi ve hayatımızı değiştirebiliriz.

Bunun en iyi yöntemi de BİLİNÇLİ OLUMLAMADIR

Olumlamalar, rastgele hazırlanamaz. Kelimesi kelimesine özenle seçilmelidir. "Olacak, yapacak", "istiyorum", "Her şeye rağmen" gibi kelimeler KULLANILMAMALIDIR

OLUMLAMA NASIL YAPILMAZ

SE-SA eki;
Eğer çok Param olursa Mutlu olurum

Bu kalıp sizin hiç bir zaman mutlu olma becerisine sahip olamadığınızın ifadesidir. Çünkü mutluluğun sonucu bir şarta bağlıdır.

MELİ-MALI
Güçlü Olmalıyım

Zorunluluk öğesidir. Şimdiki zamanda güçsüz olduğunuz gerçeğini bilinçaltınıza verirsiniz.

ECEK-ACAK
Her şey çok güzel Olacak

Bu kalıp sizin isteğinizi hep geleceğe erteleyecektir.

TERSİNE SÖYLEM
Korkmuyorum

"Güvendeyim" yerine "korkmuyorum" derseniz, korkuya odaklanırsınız ve bu çözüm değildir.

BELİRSİZLİK
İyi bir hayat istiyorum

Nasıl bir hayatın sizin için iyi olacağını belirtmediğiniz için belirsizlik ifadesi vardır.

:::: OLUMLAMA NASIL YAPILIR ::::

- Olumlama yapmak için ilk önce geçmiş düşüncelerimiz ele alınmalıdır. Bilmeliyiz ki; geçmişteki anılarımızın oluşturduğu çekirdek inançlarımızı kırmadan ileriye gitmemiz çok yavaş ve zor olacaktır. Geçmişimizde bizi üzen insanlar, kötü anılar, maddi zorluklar hep blokaj oluşturacaktır. BU YÜZDEN İLK OLARAK AFFETME OLUMLAMALARI YAPILMALIDIR. Hayatımız boyunca geçmişimizde bizi üzen ve küstüğümüz insanların hayatımızda blokaj oluşturduğunu biliyor musunuz ? Ne yaşarsanız yaşayın geçmişteki herkesi kalben affetmeniz gerekmektedir. Kabul bu çok zor olabilir. Ama 1 ay içinde Hayatınızdaki mucizelere hayret edeceksiniz

- Olumlamaların her ay 1 konu üzerinde ve aynı olumlama metni üzerinde yapılmalıdır. Çünkü bilinçli yaptığınız olumlamalar 21. gün sonunda bilinçaltınız tarafında kabul görür ve hayatınızda Gerçekleştirmek için çalışmalara başlar. Bir olumlamayı 3 gün yapıp bırakırsanız hiç bir fayda etmeyecektir. Ya da 2 farklı olumlama yaparsanız enerji kanalınızı dağıtırsınız.

- Olumlama sesli bir şekilde, yavaş tempoda, hissederek yapılmalıdır. Sabah ilk uyandığınızda ve gece yatmadan 2-3 er kere yapılan olumlamalar bilinçaltına daha fazla ulaşırlar. Kendinizle yaptığınız bu konuşmalar bir süre sonra içsel egonuzun size inandırdıklarını silecek ve yerine yenilerini koyacaktır. Bilinçaltına kodladığınız yeni söz ve düşünceler inançları yeniler ve çekim yasasını harekete geçirir.

- Olumlamaları Ses kaydı haline getirip gün içinde dinleyebilirsiniz. Yaptığınız ses kaydını uyurken, çalışırken, kitap okurken dinleyebilirsiniz. Ses rahatsız olmayacağınız seviyede normal düzeyde olabilir. Zaten dikkatiniz başka yerde olacağı için SUBLİMİNAL etkisi yapacak ve bilinç daha kolay kırılıp bilinçaltına ulaşacaktır. Sakın bilinçli olumlamaları bırakmayın. Sadece ses kaydı ve subliminal telkin dinlemek çekim yasasını dağınık çalıştıracaktır.

- Yine gün içinde belirli kalıpları tekrarlayabilirsiniz. Örneğin o ay içinde "Bolluk ve bereket" olumlaması yapmaktasınız. yaptığınız çalışmalarla beraber boş zamanlarınızda yada dışarıdayken sadece "bolluk, bereket, para" diyerek veya tekrar edilerek odaklanma sağlanabilir ve bu kesinlikle faydalıdır.

Bir süre sonra görmeye başlayacaksınız ki, çevrenizde size olumsuzluk veren kişiler gidecek, yerinde sizin düşüncelerinizi destekleyen insanlar gelecektir. Geçmişte istemeden yada isteyerek söylediğiniz olumsuz sözcükler yerini olumlu ve yapıcı sözcüklere bırakacaktır.

İnançlarınızı değiştirmek için bu 1 er aylık çalışmaları yapın. Sakın olumsuzluğa kapılmayın...

Çünkü işe yarıyor...

Ben bazı durumlar için denemeyi düşünüyorum, affetmek ve güzel bir gelecek için...denemeden bilemeyiz...siz de olumsuz düşüncelerinizi bu sistemle olumlu hale getirebilirsiniz

daha regli olmama 9 gün varyani regli şımarmasıda dgeil bu ne ben anlamaıd

daha regli olmama 9 gün varyani regli şımarmasıda dgeil bu ne ben anlamaıd

Masumcummm, zili yazmış yaa, vücudun savunmadadır...kabızlık durumun malum, birkaç gün daha sabretsen....yoksa sen bırakmak için kendine bahaneler mi arıyorsun bakimmmm hııııı??

ketumum olumlama ile ilgili yazdıkların çok güzel ve tam zamnında burya konulmuş bir yazı.teşekkürler..ben bunu daha önce okuduğum ve etkisi altında kaldığım bir kitaptan yola çıkarak üniversite yıllarımda yapmıştım.ve gerçekten sonuç vermişti.ama şu an birde zayıflama ilgili yapsaymışımya diyorum ..o zamanlar kilom fazla olmasına rağmen şikayetçimi değildim nedir:))
okulumu bitirmeye 7 ay falan vardı arkadaşlardan birinin okuduğu ve bu tür şeylerle ilgili (bilinç altını etkileme vs..) kitap bulmuştum arkadaşın evinde aldım meraktan kurcaladım iyice etkilendim ve hepsini okudum.çocukça gelecek belki ama Allahım okul bitince babam araba alsın diye tutturdum içimden.olumlama yapıcamya aklımsıra...ve hiç lafı sözü olmadığı halde okulum bittikten 17 gün sonra babam elinde anahtarla geldi eve.allahım hiç unutmuyorum bayılacak gibi olmuştum sevinçten hıçkıra hıçkıra ağlamıştım.o sıralar babam istesem bile alamayacağı bir durumdaydı yeni bir iş kurmuştu yüklü müktar kredi çekmişti.ama iyi bir iş gelmiş ve ablamlara ev için para vermiş banada araba almış.hiç unutmuyorum.
okul bitti atamaları bekliyorum ve atama istediğim okulun keman-viyola kadrosu dolu allaha nasıl dua ettim allahım bişey olsada boşalsa ben gitsem diye ama ne olabilirki durup durduk yere?? yerine gideceğim hoca askere çağırılmış hooop ben gittim:)
bir gün öğrencilerimden birine okul önünde kamyon çarptı daha doğrusu altına aldı çocuğu.kafa göz paramparça.aylarca hastanede yattı hafta 2-3 gün okul çıkışı hastaneye gidip çocuğu soruyorum yoğun bakımlarda vs..eşim ameliyat etmiş:) çocuğun durumunu soruyorum ...nasıl tatlı dille anlatıyor adamcağız,hiç diğer hekimler gbibaşından savıştırmıyor sabırla her sorduğumuz şeye anlayacağımız dilde yanıt veriyor,çocuğun ailesine öyle ilgili davranıyor.ve yeşil kartları bile yok çocuğun ailesinin,nasılda yetenekli bir çocuk .para topladık okuldan vs.ama yetecek gibi değil aylarca tedavi uygulacak omuruda hasar görmüş.fiziktedavi vs..eşimde meslekte yeni sayılır o zamanlar.bir gün gözümü karattım girdim odasına çok tuhaf gelecek belki bu isteğim ama bu çocuğun ailesi bu çocuk burda rehin kalsa bu parayı bulup veremeycek bişeyler yapamazmısınız diye.gözleri doldu sanki akrabasıymış gibi çocuk.iki gün sonraki gidişimde görmüş beni geldi başhekimle konuştum hiç bir ücret ödemeycek hasta yakınları dedi.valla o anda sarılacaktım az daha boynuna .ağlayarak çıktım hastneden.Allahım ne iyi insan,böyle iyi insanlar hala var demekki diye düşündüm.ve kendi adıma allahtan böyle merhametli bir eş nasip etmesini olumladım.ve bu olaydan çoook sonra gene aynı hastanede arkadaşımız doğum yaptı gene gördüm ve slm verdim.o slmla başladı zaten herşey:)beni unutmamş vs..vs..
öle işte....buda olumladığım gibi oldu.
evlendik ettik neyse ama evimiz kira 7 ay oturduk öyle.her gece Allahım bize hayırlı yoldan zenginlik ver bir ev sahibi olalım dedim her gece yatarken.şu an 7.yıla giriyor evliliğimiz çok şükür 2.evimizi aldık.
inanarak neyi istediysem oldu.çok uzun süre çocuk istemedik herkes korkutuyordu olmaz bak korunuyorsunuz uzun süredir tembelleşmiştir yumurtalıkların diye.bir an aklımdan bile geçirmedim ya olmassayı,hep neden olmasınki yaa sağlıklıyız isteyince olur dedim.hiç anlamadan oldu oda:)
sizde neyi isteiyorsanız olumsuz düşünmeden isteyin...walla oluyor....
gene kafanızı şişirdim uzun uzun yazarak....
aebenim nerelerde temizlik yapıcam diye kırdı kendini...bayram bayram hasta olmasın.....
yani

Son düzenleme:
ketum canım çok güzel bir yazı.ben inanırım her zaman olumlu düşüncenin güzel şeyler getirdiğine.pozitif düşünelim ehrşey güzel olsun mantığıyla hareket ederim. acaba bununla ilgili bir kitap varmıdır kızlar bana adını verebileceğiniz?

walla ben okuduğum kitabın adını unuttum kapağıda kopuktu ama arka kapağı çimen yeşili bir kitaptı...
ondan sonra merak sarıp %100 düşünce gücünü okumuştum...

kabızlığa sabaları aç karnına çiğnemeden yutulan sarmısak ve üstüne içilenb bir bardak su iyi geliyormuş bu arada...

Teşekkür ederim Zilicimmm....var ki bi hikmeti alameti, meraklısı az değil...aile terapisi aldığımızda psikolog da buna benzer uygulamalar yapmıştı ve ben seans sonrası yarı sarhoş vaziyette seansdan çıkıyordum (her ne kadar eşimi etkilememiş olsa da/demek ki gerçekten istememiş bişeyleri düzeltmeyi neysee)...benimm de hayatımda imkansız diyebileceğim bazı şeyler gerçekleşmedi değil, o zamanlar bu konular bu kadar yaygın değildi, mucize diyorduk, geçiyorduk, belki de farkında olmadan doğru olumlamalar yapıyorduk da gerçekleşiyordu...denemeye değer diyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…