Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

walla ben okuduğum kitabın adını unuttum kapağıda kopuktu ama arka kapağı çimen yeşili bir kitaptı...
ondan sonra merak sarıp %100 düşünce gücünü okumuştum...

canım saolasın.nette bir araştırma yapaayım.değişiklik olur bu aralar farklı kitaplar okumam.

ayy çook merak etttiiimmmm:)

zayıflıyıımmmm

arabam olsunn :) ( tabii bunun parasını kazanacak güzel işimde tabbikii:):))

evleniyimm bide gönlümün muradıyla

Canım R.Şanal'ın Kuantum Düşünce Tekniği/Arıtan yayınları, başlangıç için bunu alabilirsin...(Olumlama ile ilgili kitabı da mevcut sanırım, araştırmak lazım) Ben de bir kitap daha var ama onu henüz okumadım ''yanlış yönde kuantum sıçramaları'' idi sanırım, yazarı yabancı, okumadığım için içeriğini henüz bilmiyorum..okuduğumda iyi bir kitapsa tavsiye ederim...

ziilimmm yine keyifle okduumyazdıklarınııı

bende olumlamayapıcamzayıflayımdieee

kızlar ben çıkıyorum bugün minnoşumun son aşısı oldu ateşi çıkmamış ama anneme acıo kolum acıo diye ellettirmemiş hiç.erkenden çıkıp alayım onu.iyi akşamlar

ketum canım teşekkürler. yarın d&r dan araştırıp yada netten alayım.

ne demek canım lafı mı olur? bişeylere vesile olacaksam ne mutlu bana...

kızlar ben çıkıyorum bugün minnoşumun son aşısı oldu ateşi çıkmamış ama anneme acıo kolum acıo diye ellettirmemiş hiç.erkenden çıkıp alayım onu.iyi akşamlar

oy kıyamam ona, geçmiş olsun miniğimizee..iyi akşamlar..

lafa daldım bugünki menümü yazmayı unuttum...
sabah
su,tiroid ilacı
yolda
4 kuru kayısı,1 küçük su
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,çay
öğle
kıymalı türlü,yoğurt,b,lahana salatası
ara
elma
akşam
tonlu salata,yoğurt
su,iksir,yeşilçay,mürdüm erikli çay,
spor
45 dk bantta yürüyüş

Son düzenleme:
İYİ akşamlarrr yağmöurgözlüüü:d

zilim ne güzel yazmışsın
banu bende aynı durumdayım biliyorsun 3. gündür diyetten uzağım sanki zayıflamak istemiyorum yani ben istiyorum ama sanki gizli bir güç bunu engelliyor
ama zilimi okuyunca anladım vücudum artık vermemek için direnç gösteriyor ve direniyor o yüzden
düşünce gücüne inanırım bende bu akşam ketumun yazdığı yazıyı okuyacağım ve olumlu düşüneceğim
diyorum ki yolun büyük kısmını bitirdim sayılır bu verdiğimden daha az kilo vericem hatta 10 kg daha versem yeter bile durdu resmen beynim beynim emirlerimi yerine getiremiyor
eskiden canım yemek isterdi artık istemiyor ama sebepsiz yere acıkmadan yiyorum ben kendime tuzak kuruyorum
psikolojim bozuldu sanırım artık
menülerimi yazamıyorum ama burda kalmaya devam edicem sizlersiz hiçbirşey olmuyor

diyar tam beniyazmışsın
aç degili cnm yemek istemiyor ama yiyorummm garip bir durum biraz önce 3 mil lesile yaptım
bende menüleirmi yazmıyorum çünkü kaçıyor arada tıkıyorum agzıma bişeylerr

bugün mekik çekmeidm çünkü dün 500 mekik çektm karnımve sırtım agrıdı bugün ara veridmm

kızlar görümcemin dogumgünüü kitap layım diyorum hatta olumlu düşüce kitabıı alayımm
biraz sorunalrı var ve hep negatifdirr varmı tavsiyesi olan:9

günaydın kızlar...
sabah lor peynirli omlet 4 zeytin 2 ç.k. kendi yaptığım şekersiz marmelattan
öğlen tavuklu salata ayran ( doymazsam pırasa)
aksam öğlen pırasa yemezsem pırasa yoğurt salata
öğle pırasa yersem meyve süt

günaydıınn safişş ve meyveee neasılsıınızzz

safişş ufaklık nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…