Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar çok kötü bişe oldu...

terastaydık bizim çay molasında bi çığlık karşı plazadan çocuk kendini atmışş:S

elim ayağım tutmuodu yarım saattir:S

ayy inanmıyorumya off kimbilir ne derdi vardı tühh yazık olmuş tüh ya içim acıdı valla..

küçücük çocuk canım yaaa:S

günaydın sema abla...
ben burdayım.. :79:
günaydın meyvecim...montiye dönmene çok sevindim...
günaydın kızlar :97:

kızlar 5i biryerdeyi içerken dikkat edin benim cildimi bozdu sivlce sorunum olmazken bende sivilceler cıktı omzumda ve yuzumde cildim putur putur oldu bıraktım içmeyi duzeldi hemen hemenn :79:
günaydın gamzecim...bende 5,1 yerde içerken sivilce sorunu yaşadım ...bıraktım içmiyorum artık...yeşilçaylı iksir yetiyor..
kızlar çok kötü bişe oldu...

terastaydık bizim çay molasında bi çığlık karşı plazadan çocuk kendini atmışş:S

elim ayağım tutmuodu yarım saattir:S

ahhh canım yaa kimbilir ne derdi vardı canına kıyacak duruma geldi...içim acıdı...

terasta adamlar tutmaya çalışmışş bırakın demiş atlamışş:S:S

yazık çok yazık:S

günaydın kızlar.mimum son yazdığını okuyana kadar düşmüştür belki dedim içimden ama ....
allah affetsin....
mimum kabızlıkğın için bir seferliğine bekunis diye bi ilaç var.bildiğim kadarıyle btkisel.onu al kullan.tembellikte yapmıyormuş.ablamda bu sorunu sık yaşayanlardan o içiyordu...
aebenim uğramıyor merak ettim walla.herşey yolundadır umarım...

Son düzenleme:
merhaba kizlar gecen hafta yeniden baslamistim ve mönülerimi toplu yazmistim,aslinda hersey cok iyi gidiyordu.malesef bir yakinimizin ölüm haberini aldik ve o günden sonra diyet filan kalmadi cok ama cok üzgünüm daha 20 yasinda gencecík bir cocuktu ve hic bir sucu yokti.dikkatsiz daha dogrusu serseri bir sürücü yüzünden genc yasta nerdeyse butün vucudu parcalanarak aramizdan göctü.üzüntüden dudagimin kenari her taraf yara oldu.birseye cok üzüldümmü hep böyle oluyor.bunlari neden buraya yazdim eminim simdi aeben beni merak etmistir ve buraya diyetteyim diye yazmistim sorumluluk duygusu heralde devam edemememin sebebini anlatmak istedim.umarim hepiniz hedeflerinize ulasirsiniz.

birde masumcum bilgin varsa cvp yazarmısın bana...eşim bir kaç isim söyledi ama tadlarından dolayı oğlumun içeceğini sanmıyorum dedi.şurup içme özürlüsü bizim oğluş.çocukların severek içeceği ve etki gösteren iştah açıcı bir şurup arıyorum.doktra götürsem boşa panik yaptığımı söyleyecek,kilosu ve boyu persentil değerlerin üstünde zaten diyecek daha çok canımı sıkacak.kendimce bişeyler yapmam lazım.bir haftadır 3-4 biberon mamayla yaşıyor çocuk.o yemiyor diye bende yiyemez oldum ve elden ayaktan düşmek üzreyim.2,5 kilo vermişim on günde(

canım başınız saolsunya nur içinde yatsın işte kendi canlarını düşünmüyorlar karşıdakini hiç düşünmüyorlar.allah sabırlar versin canım ailesine.mekanı cennet olsun.

zilimm eet o ilaçtan içiorum bende eczacı onu verdi ama etkisi hiç yok:S desem hemde 2 şer tane içmeme rağmen:S

canım başınız saolsunya nur içinde yatsın işte kendi canlarını düşünmüyorlar karşıdakini hiç düşünmüyorlar.allah sabırlar versin canım ailesine.mekanı cennet olsun.

amin tesekkurler.ailesi mahfoldu babasi ve kardesinin psikolojiler cok bozuldu yani akli dengelerinin bozuldugunu söylüyorlar allah kimseye yasatmasin.hayat bu kadar ucuz olmamali sadece hava atmak icin arabayla zigzag lar cizmenin o kisiye ne faydasi oldu acaba.kendisi yasiyor ama o cocuk ve ailesi daha 20 yasindaydi.offffffff özur dilerim sizlerinde moralini bozmak istemezdim.

zilicim aslında biraz rahat olabilsen çocuklarda zaman zaman olur bu iştahsızlık durumları diş çıkarma vs...
düzelecektir üzülme...biz anneler böyleyiz işte yüreğimiz elvermiyor....zilicim arı sütü ve polen denedinmi..?
kuzenimin çocuğu rahatsızdı ( bağışıklık sistemi zayıfmış ) ve iştahsız bir çocuk ne eve misafir alabiliyor nede kendi bir yere gidebiliyor anne baba dışında kimseye izin yok doktoru yasaklamış çünki hemen hasta oluyor...
neyse fazla uzatmayayım...geçenlerde gördüm çocuk bayağı toparlamış sordum nasıl oldu bu diye arı sütü ve polen veriyorum dedi...

çok acı Allah ailesine yakınlarına sabır versin...Allah rahmet eylesin...

canım buralardayım tatlım
pazartesi akşamı minik kızımı muayene için doktora götürdük hastaneye yattık bu yüzden 2 gündür yoktum tatlım.

safişim çok geçmiş olsun ...nesi varki hastaneye yattınız??? bu kız nerelerde takıma yazmaktan buraya fırsat bulamıyor dedim kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…