kızlar çok kötü bişe oldu...
terastaydık bizim çay molasında bi çığlık karşı plazadan çocuk kendini atmışş:S
elim ayağım tutmuodu yarım saattir:S
günaydın meyvecim...montiye dönmene çok sevindim...günaydın sema abla...
ben burdayım.. :79:
günaydın kızlar :97:
günaydın gamzecim...bende 5,1 yerde içerken sivilce sorunu yaşadım ...bıraktım içmiyorum artık...yeşilçaylı iksir yetiyor..kızlar 5i biryerdeyi içerken dikkat edin benim cildimi bozdu sivlce sorunum olmazken bende sivilceler cıktı omzumda ve yuzumde cildim putur putur oldu bıraktım içmeyi duzeldi hemen hemenn :79:
merhaba kizlar gecen hafta yeniden baslamistim ve mönülerimi toplu yazmistim,aslinda hersey cok iyi gidiyordu.malesef bir yakinimizin ölüm haberini aldik ve o günden sonra diyet filan kalmadi cok ama cok üzgünüm daha 20 yasinda gencecík bir cocuktu ve hic bir sucu yokti.dikkatsiz daha dogrusu serseri bir sürücü yüzünden genc yasta nerdeyse butün vucudu parcalanarak aramizdan göctü.üzüntüden dudagimin kenari her taraf yara oldu.birseye cok üzüldümmü hep böyle oluyor.bunlari neden buraya yazdim eminim simdi aeben beni merak etmistir ve buraya diyetteyim diye yazmistim sorumluluk duygusu heralde devam edemememin sebebini anlatmak istedim.umarim hepiniz hedeflerinize ulasirsiniz.
canım başınız saolsunya nur içinde yatsın işte kendi canlarını düşünmüyorlar karşıdakini hiç düşünmüyorlar.allah sabırlar versin canım ailesine.mekanı cennet olsun.
birde masumcum bilgin varsa cvp yazarmısın bana...eşim bir kaç isim söyledi ama tadlarından dolayı oğlumun içeceğini sanmıyorum dedi.şurup içme özürlüsü bizim oğluş.çocukların severek içeceği ve etki gösteren iştah açıcı bir şurup arıyorum.doktra götürsem boşa panik yaptığımı söyleyecek,kilosu ve boyu persentil değerlerin üstünde zaten diyecek daha çok canımı sıkacak.kendimce bişeyler yapmam lazım.bir haftadır 3-4 biberon mamayla yaşıyor çocuk.o yemiyor diye bende yiyemez oldum ve elden ayaktan düşmek üzreyim.2,5 kilo vermişim on günde(
merhaba kizlar gecen hafta yeniden baslamistim ve mönülerimi toplu yazmistim,aslinda hersey cok iyi gidiyordu.malesef bir yakinimizin ölüm haberini aldik ve o günden sonra diyet filan kalmadi cok ama cok üzgünüm daha 20 yasinda gencecík bir cocuktu ve hic bir sucu yokti.dikkatsiz daha dogrusu serseri bir sürücü yüzünden genc yasta nerdeyse butün vucudu parcalanarak aramizdan göctü.üzüntüden dudagimin kenari her taraf yara oldu.birseye cok üzüldümmü hep böyle oluyor.bunlari neden buraya yazdim eminim simdi aeben beni merak etmistir ve buraya diyetteyim diye yazmistim sorumluluk duygusu heralde devam edemememin sebebini anlatmak istedim.umarim hepiniz hedeflerinize ulasirsiniz.
safinaz canım nerelerdesinn sen
canım buralardayım tatlım
pazartesi akşamı minik kızımı muayene için doktora götürdük hastaneye yattık bu yüzden 2 gündür yoktum tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?