canım buralardayım tatlım
pazartesi akşamı minik kızımı muayene için doktora götürdük hastaneye yattık bu yüzden 2 gündür yoktum tatlım.
Safinaz cım çok geçmiş olsun.neyi var yavrumun?
safişim çok geçmiş olsun ...nesi varki hastaneye yattınız??? bu kız nerelerde takıma yazmaktan buraya fırsat bulamıyor dedim kendi kendime
Ay kızlar regl olmucam ama felaket bir ağrı var anlamadım gitti sebebini(
sağol birtanem valla neyi yokki gülüm yaaa
Kısaca özet geçeyim:
Geçen hafta cumartesi kontrol için kendi doktoruna götürdüğümüzde alerjik astım dedi. Sprey maske vs. verdi. Bizde açıkçası test tahlil olmadan kullanmak istemedik ve başka bir doktora götürdük pazartesi akşamı. yalnız bu arada haftasonuda ishal ve istifra başladı kızımda, Pazartesi gün boyu uyku hali falan neyse gittiğimiz diğer doktorda muayeneden sonra hastaneye yatırmamız gerekli ayakta tedavi olacak kadar iyi değil dedi. E tabii bizde hemen iyileşsin yavrum diye yatırdık 2 şişe serum taktılar yavruma hastanede yattığı sürece kan idrar kaka tahilleri yapıldı ciğer filmi çekildi ve çok şükür ki hepsi temiz çıktı. Kızımın gözüde biraz açılınca taburcu olmak istedik ilaç tedavisine evde devam ediyoruz şuan.
Doktorun demesine göre yedği bir şey dokunmuş ve bu yüzden hem ishal hem istifra var.
Ama bize göre bebeğim şu sıra azı dişlerini çıkarıyor tek sebep bu....
Anlayacağın durum bundan ibaret cancağızım....
Şimdi daha iyi şükürler olsun ki, Ama haftasonundan beri öldüm öldüm dirildim
ANNELİK OLAĞAN ÜSTÜ BİR DUYGU TARİFİ İMKANSIZ...
AMA ÇOCUKLARIN HASTA OMALARI VE ANNELERİN BİR ŞEY YAPAMAMASI ÇARESİZ KALMASI FECİİİ BİR HAL.
RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN....
sağolasın ablacım....
yok be ablam ne takımı orayada girmedim.
Yukarıda yazdığım gibi işte ablacım hastalıklarla boğuştuk malesef.
Neyseki geçti sayılır
Sen nasılsın ablam iyimisin
safinazcım çok çok geçmiş olsun ya.ama bu aralar benim çevremde sık sık ishal kusma görülüyor.mevsimsel bişeyde olabilir dişte olabilir dediğin gibi.allahım acil şifa versin.gerçekten çok güzel bir duygu allah ım isteyen herkese tattırsın.onlara bişey olunca zaten bizde hemen yıkılıyoruz.rabbim acılaırnı göstermesin.
ben sanırım üşüttüm canım aldım bakalım ağrı kesici inş.geçer
safinazcım çok çok geçmiş olsun ya.ama bu aralar benim çevremde sık sık ishal kusma görülüyor.mevsimsel bişeyde olabilir dişte olabilir dediğin gibi.allahım acil şifa versin.gerçekten çok güzel bir duygu allah ım isteyen herkese tattırsın.onlara bişey olunca zaten bizde hemen yıkılıyoruz.rabbim acılaırnı göstermesin.
ben sanırım üşüttüm canım aldım bakalım ağrı kesici inş.geçer
teşekkür ederim canım iyiyim... aslında biraz burukluk var içimde bayram yaklaştı ve bu bayramda oğluşumdan ayrı geçecek...izin alır gelir yada ben giderim van'a diyordum ama olmuyor... bayramda oğluşumun bölük komutanı nöbetçiymiş oğluşta onun postası olduğundan mecbur nöbetçi kalacakmış
canım buralardayım tatlım
pazartesi akşamı minik kızımı muayene için doktora götürdük hastaneye yattık bu yüzden 2 gündür yoktum tatlım.
birde masumcum bilgin varsa cvp yazarmısın bana...eşim bir kaç isim söyledi ama tadlarından dolayı oğlumun içeceğini sanmıyorum dedi.şurup içme özürlüsü bizim oğluş.çocukların severek içeceği ve etki gösteren iştah açıcı bir şurup arıyorum.doktra götürsem boşa panik yaptığımı söyleyecek,kilosu ve boyu persentil değerlerin üstünde zaten diyecek daha çok canımı sıkacak.kendimce bişeyler yapmam lazım.bir haftadır 3-4 biberon mamayla yaşıyor çocuk.o yemiyor diye bende yiyemez oldum ve elden ayaktan düşmek üzreyim.2,5 kilo vermişim on günde(
bu saat oldu ancak girebildim.öğleden sonra arka arkaya öğrencim geldi dersimiz vardı.sonra benim tenis kursum derken ancak oturabildim.monticiler adına zor bir gün olmuş anlaşılan.oğluşundan uzak kalanlar,ağrıs olanlar,çocuğu hasta olanlar.....inşallah bayram tatili hepimize iyi gelir ,ilaç olur.tüm sıkıntılarımız püff diye uçar gider..
arı poleni işini araştıracağım şimdi kızlar.umarım küçük sayılmaz da verebilirim.eşime kalsa hemen yazdıracak bir kaç ilaç.ama hiç alışsın istemiyorum öyle şeylere..herşeyin doğalından yanayım.
safinazım yawruna çok geçmiş olsun tatlım.allah insanı yawrusuyla üzmesin.çok başka gerçekten.içim çekiliyor gibi oluyorum o yemedikçe.annem oğlun seninle savaşıyor ,sen onunla diyor:)bakalım kim galip gelecek diyor.keşke ben olabilsem.
senin kızının çektiği sıkıntıyı biz haziranda çektik cnm.oğlum 11 aylıktı.üst dişleri çıkıyordu .ishal oldu ateşlendi kustu vs..soldu iki günde..eşim dr. ama söz konusu evlat olunca bildiği herşeyi unuttu resmen.nasıl ağladık görsen.bir güne soğuk su dolu küvete 6 kez soktuk çocuğu düşmedi ateşi.fitil yaptık olmadı en son hastaneye gittik yatırdık.öle düştü.makattan 39,5 oldu ateşi ..fitille bile...geçti çok şükür ama şimdide yemek yemiyor.bende çaresizlikten uykusunda veriyorum yemediklerini.
bu sabah kahvaltısı etmedi döktüm ..saat 1 gbi uyudu yarım saat sonra falan kahvaltıda veremediğim herşeyi blendır yapıp sütü ile verdim.
çocuklar insanı mucit yapıyor walla...
aebenim bu gün hiç girmemiş galiba....:44:
bu saat oldu ancak girebildim.öğleden sonra arka arkaya öğrencim geldi dersimiz vardı.sonra benim tenis kursum derken ancak oturabildim.monticiler adına zor bir gün olmuş anlaşılan.oğluşundan uzak kalanlar,ağrıs olanlar,çocuğu hasta olanlar.....inşallah bayram tatili hepimize iyi gelir ,ilaç olur.tüm sıkıntılarımız püff diye uçar gider..
arı poleni işini araştıracağım şimdi kızlar.umarım küçük sayılmaz da verebilirim.eşime kalsa hemen yazdıracak bir kaç ilaç.ama hiç alışsın istemiyorum öyle şeylere..herşeyin doğalından yanayım.
safinazım yawruna çok geçmiş olsun tatlım.allah insanı yawrusuyla üzmesin.çok başka gerçekten.içim çekiliyor gibi oluyorum o yemedikçe.annem oğlun seninle savaşıyor ,sen onunla diyor:)bakalım kim galip gelecek diyor.keşke ben olabilsem.
senin kızının çektiği sıkıntıyı biz haziranda çektik cnm.oğlum 11 aylıktı.üst dişleri çıkıyordu .ishal oldu ateşlendi kustu vs..soldu iki günde..eşim dr. ama söz konusu evlat olunca bildiği herşeyi unuttu resmen.nasıl ağladık görsen.bir güne soğuk su dolu küvete 6 kez soktuk çocuğu düşmedi ateşi.fitil yaptık olmadı en son hastaneye gittik yatırdık.öle düştü.makattan 39,5 oldu ateşi ..fitille bile...geçti çok şükür ama şimdide yemek yemiyor.bende çaresizlikten uykusunda veriyorum yemediklerini.
bu sabah kahvaltısı etmedi döktüm ..saat 1 gbi uyudu yarım saat sonra falan kahvaltıda veremediğim herşeyi blendır yapıp sütü ile verdim.
çocuklar insanı mucit yapıyor walla...
aebenim bu gün hiç girmemiş galiba....:44:
selam kızlar
bir hastalık haberide benden kayra ateşleniyor yarın sabah dr gidecegiz
benimde bogazımacıyor ve krizim devam eidyor uyamıyorum diyetime filan yarın ne kadar artı çıkarım bilmiyorum
safiş geçmiş olsun
zilim arısütü ve polen çok ii diyorlar bende deniycem birde ben bıldırcın yumurtasından fayda gördüm cnm tavsiye edeirm haşlayıp yedir günde 1 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?