DİYARIM NEDEN KİO ALDIGIN BELLİ TAHMİN ETTİGİM GİBİ....aebencim acil motivasyonuna ihtiyacım var
yaz bağır ara döv ama ilgilen lütfen
ben yemek yemiyorum adeta kendime işkence ediyorum
arkadaşlar regl değil bildiğiniz yediğim için böyle kilo aldım ama görseniz adam akıllı birşey yemedim düzenim bozuldu abur cuburla böyle oldu artık beynimi kontrol edemiyorum ellerimide
ben kilo veremicem artık bari almayayım diyorum ama alıyorumda
dengesizim tekiyim ya ben
HİŞ SORMA SASİŞİM .TEMİZLİKDİ ALIŞ VERİŞDİ .ÇOÇUKLARIN OKUL DERKEN..appplaaaaaaaaaaaaaa :79: :79: :79: :79:
nedsin sen beea :76: :76: :76:
össledimmmmmmm
NOT ALDIM MEYVEM ....hoşgeldin aeben abla ..
sanada hayırlı cumalar..
ben erken geldim.. 3 gündür monti yapıyorum dün öğlen ayranımı içmeyi unutmusum
tek bozukluk o oldu..
metobolisman şimdilik düzenli calısıyor inş ilerde sorun yasatmaz bana bu gün kardeşimide montiye baslattım kendisi 82.7 kiloda bakalım hangimiz önce zayıflıcak onun müthiş bi iradesi vardır basladımı sonunu getirir..
bu arada benim montiden ayrılıs kilom 61,9 du sen 61, gecmişsin..
su anda 61.8 kiloyum...
işte beklenti büyük olunca verilen kilo azımsanıyor mimum ...aebeniim 3 haftadır en az 1 kilo verdiğim için şımardım sanırım ama bu hafta tartıda 83 ü görmek istemiştim:S
kuzum sen ne şok diyeti yaptın ki kilo aldın ben anlamadım ???biliyorum aeben ablam durdu metom ama su var 2 gün monti yaptım ve 800 gr verdim..
zaman ne göstercek benim için... simdi bayrama odaklanmıs durumdayım..
hakkımda hayırlısı olsun..
SAFİŞİM BUDA BİŞİDİR ARTIDA OLMAKDAN İYİDİR SANIRIM ...
KUZUŞ HASTA OLMUŞ HS. YATMIŞINIZ BACIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÖNEMLİ BİŞİ DEYİLDİR İNŞALLAH ...
HİŞ SORMA SASİŞİM .TEMİZLİKDİ ALIŞ VERİŞDİ .ÇOÇUKLARIN OKUL DERKEN..
BU ARADA KİLOMDAN MEMNUN OLMASAMDAGÖRÜNÜNDE ÇOK DEGİŞİKLİK VER BENDE ...
çigne meyvem ama normal şekersiz sakız niyen çignemiyorsun .kızlar tatlandırıcılı sakız ciğnemek montiyi bozuyormu..
allah rahmet eylesin yanlızım .....merhaba kizlar gecen hafta yeniden baslamistim ve mönülerimi toplu yazmistim,aslinda hersey cok iyi gidiyordu.malesef bir yakinimizin ölüm haberini aldik ve o günden sonra diyet filan kalmadi cok ama cok üzgünüm daha 20 yasinda gencecík bir cocuktu ve hic bir sucu yokti.dikkatsiz daha dogrusu serseri bir sürücü yüzünden genc yasta nerdeyse butün vucudu parcalanarak aramizdan göctü.üzüntüden dudagimin kenari her taraf yara oldu.birseye cok üzüldümmü hep böyle oluyor.bunlari neden buraya yazdim eminim simdi aeben beni merak etmistir ve buraya diyetteyim diye yazmistim sorumluluk duygusu heralde devam edemememin sebebini anlatmak istedim.umarim hepiniz hedeflerinize ulasirsiniz.
kızlar çok kötü bişe oldu...
Terastaydık bizim çay molasında bi çığlık karşı plazadan çocuk kendini atmışş:s
elim ayağım tutmuodu yarım saattir:s
zilim ne güzel yazmışsın
banu bende aynı durumdayım biliyorsun 3. Gündür diyetten uzağım sanki zayıflamak istemiyorum yani ben istiyorum ama sanki gizli bir güç bunu engelliyor
ama zilimi okuyunca anladım vücudum artık vermemek için direnç gösteriyor ve direniyor o yüzden
düşünce gücüne inanırım bende bu akşam ketumun yazdığı yazıyı okuyacağım ve olumlu düşüneceğim
diyorum ki yolun büyük kısmını bitirdim sayılır bu verdiğimden daha az kilo vericem hatta 10 kg daha versem yeter bile durdu resmen beynim beynim emirlerimi yerine getiremiyor
eskiden canım yemek isterdi artık istemiyor ama sebepsiz yere acıkmadan yiyorum ben kendime tuzak kuruyorum
psikolojim bozuldu sanırım artık
menülerimi yazamıyorum ama burda kalmaya devam edicem sizlersiz hiçbirşey olmuyor
:26:masumum dikat et güzelim fazla bozma düzenini...diyar tam beniyazmışsın
aç degili cnm yemek istemiyor ama yiyorummm garip bir durum biraz önce 3 mil lesile yaptım
bende menüleirmi yazmıyorum çünkü kaçıyor arada tıkıyorum agzıma bişeylerr
bugün mekik çekmeidm çünkü dün 500 mekik çektm karnımve sırtım agrıdı bugün ara veridmm
...masumcum canımsın...bak bu yazacaklarımı sakın zili beni motive etmek için yazmış diye düşünme..
Seni o kadar iyi anlıyorumki cnm,diyet yapan yada yapmış olan herkeste anlar eminim.ben 96 kilolardan 70 lere falan o kadar kolay düştümkiii...... Her ay 2'şer 3'er giderdi.hatta ilk zamanlar 4-5 gittiğide olmuştu abur cuburu kesince...
Amaaaa.....70'li kilolara bir geldim...alışmıştımda o zamana kadar fazalca gitmesine nasıl morelim bozulurdu yarım kilo gitmişse yada hiç gitmemişse...hatta almışsam....oturup çocuk gibi ağlardım nerde yalnış yapıyorum diye..eşim hep olur bu tür şeyler diyette,tabii takılacak.demekki sağlıklı çalışan bir metabolizman varki savunmaya geçmiş buna sevinmelisin bile diyordu.o zamanlar onu anlayamıyordum ve hatta sinir oluyordum kızıyordum ona.savunmasın o zaman diye söyleniyordum.
Ama haklıydı da....vücut ver ver ver nereye kadar diyor....ve rölantiye alıyor kendini.biraz dinlenip toparlamak için...bizde öyle değilmiyiz.hızlı yürüyünce yada koşunca nefes nefese kalıp dinlenmiyormuyuz cnm??soluklandıktan sonra yolumuza devam ediyoruz.vücutta öyle.hep verse hasta olursun zaten ..vücut düşer düşer ve artık bünye kendini toparlayamayacak hale gelir.vücudunda depolarını boş tutmamak adına şu an kendine çalışıyor...koruma altına aldı kendini.biraz toparlanıp kaldığı yerden devam edecek cnm öyle düşün.....
Ister sitemez morali bozuluyor insanın,direnci kırılıyor ama yılma tatlım...senin 2 kilo fazal çıkma sebebinide biliyorsun zaten kabızlıktan ...o geçince birden eksik gösterek tartın inan bak..imkanın varsa çık uzuuuuun uzuuuun yürü.benim yürüyüş arkadaşımında kronik kabızlığı vardı dün akşam valla şu aralar günde 2 kere gidiyorum hatta bazen okulda zor durumda kalıyorum derste diyor..önceden haftada 2 kez çıktığı olurdu hep şiş gezerdi elleri ayakları bile...
Dün yazdığım şeyi yapsaydın cnm.ama sende evdekilere bakmaktan kendine bakamadınve benim bir kaç gün önceki halim gibi melankolik takılmaya başladın üst üste gelen aksiliklerden dolayı.en kötü ihtimal lavman yap birden boşalsın bağısaklar yada müshil ialcı iç ama mutlaka hallet bu sorunu.elde ayakta şişlikten tutta nsanın ten renginde değişime kadar yol açıyor...
Direncini kırma sakın cnm..bayramda tatlı değilde başka küçük kaçamaklarla geçiştirmeye çalış.kaçamak yapmak üzre proğramlama kendini...herşey güzel olacak cnm.......:13:
canım bu şekilde şartlama kendini...şu beynimiz ne menem şeyse kanıveriyor bazı şeylere...ben hiç öyle düşünmedim (kabızlık sorunu çektiğimde ya da kilom durduğunda bile)...akışına bırak, sıkma kendini...normal beslendiğini düşün, diyet modundan çık...sonuçları yavaş yavaş göreceksin..
bu meajlar tam çerçeve yapılacak mesajlar olmuş ...günaydın kızlar....meyvem tekrardan hoşgeldin çokta doğru ettin canım benim..şok diyet fok diyet boşwer sen onları.yapa yapa metabolizmanı iyice yavaşlatıyorsun ve direnmeye başlıyor.sonrasında sağlıklıda beslensen etkisini göstermesi uzun zaman alıyor .mideni alt üst ettiğinde cabası..
Ben o diyeti bayağı bir kurcaladım günlerdir.eski sayfaları falan karıştırdım okudum biraz.güle güle öldüm ve insanın zor durumda kaldığında sınırlarını nasıl zorladığını gördüm.bir zamanlar kendi yapmaya çalıştığım apır sapır diyetlerde kendi yaşadığım zorlukları gördüm insanların yazdıklarında..çaresizlik yada kısa çoldan çözüm arayışının insana yaptıramayacağı şey yok...
Bazı arkadaşlar oraya artık patates göresimiz yok.ne kadar güzel bakmaya çalışsamda öylede soğuk bir patates böylede patates yazmışlar .hem güldüm okurken hemde sinirlerim bozuldu.çook önceleri kendi yaptığım saçma sapan diyetler geldi ....
Insan vücudundan kısa sürede faza kilo verilimişse bilinki bu bir kilo kaybı değildir arkadaşlar.vüccut su atıyor.bu demek değilki kilo veriyoruz.iki üç gün normal şekilde yiyin hoopp geri gelir. Bunada diyete yo-yo etkisi deniyor.al ver -al ver bu seferde vücut beyne kıtlık sinyali gönderiyor.uzun süreli açlıklar yaşadığımızda.geleni boşaltıma yollama depo yap vücuda giren bir şey yok zaten ne gelirsede depola zor zamanlarda kullan diye sinyali yolluyor beyne..üç gün beş gün neyse artık aç gezdin diyelim yarı aç yarı tok....5.günün sonunda az da olsa düzenli yemeğe başladın diyelim..insan vücudu mükemmel çalışan bir makine ve asla kandıramıyoruz beyni.düzenli yemek yemeye başlamanla birlikte üç günde boşalmaya başlayan miden indiği için inceldim sanılıyor ama yemeğe başladığın gibide fazlasıyla geri geliyor.giden suyun bir kısmıda yağ olarak geri geliyor.(vücut girenin bir kısmını zor günler için hemen depolara gönderdiğinden dolayı)
kısaca özetleyecek olursak verdiğimiz kilo olmadığından su olduğundan dolayı çok çabuk geri geliyor.vücut bir kilo yağ kaybedebilmek için tam tamına 7 kilo vermesi gerekiyor.yani 7 kilo verirsek 1 kilo yağ gitmiş oluyor.vücut 1 molekül yağı parçalamak için 3 molekül su kullanıyor .su kaybı yağ kaybı olmuyor ne yazıkki....
Dengeli ve düzenli beslenerek belki hedefimize çok kısa sürede ulaşamayız ama kalıcılığı sağlamak adına bu yoldan geçmek zorundayız....metabolizmayı sallamk için 1 yada en fazla 2 gün detoks türü şeyler yapılabilir ama daha fazlası zarardan başka bir şey değil kızlar.....
ilke hoşgeldin ...ziligurti merhaba ben ilknur bende zayıflamak istyiyorum montıgnacın yedikce zayıfla ince kal kitabını aldım 1 hafta oldu başladım 1 kilo verdim.yalnız yapınca bazı şeyleri tam yapamıyorum iyimi olur kötümü olur bilemedigim için size danışmak istedim banada yardımcı olur musun neolur bende zayıf olmak istiyorum su an 70 kiloyum.arkadaşların mesajlarını okudum çok iyi sonuçlar varya süper sizinle irtibata gecmek istiyorum bana yardımcı olur musunuz?
kıslar bugünlerde tarcınlı yogurda dadandım tatlı oulyor tavsiye ederim 1 kş yogurda 1 çorçkalıgı katıyorum bi güzel yiyyorum ...ay walla tarçın konusunda katılıyorum size
bende 2 gündür acayip yeme isteiği var açlıktan değil tabiki göz açlığından
tarçınlı çayımı demlicem yarındna itibaren böyle olmaz herşeyde gözüm kalıyor şişicem :)
aebencim haklısın herşey benim elimde
bu ara biraz diyet yapıyorum yada yasaklar var die düşünmicem herşey serbest ama ben yemicem
bayram dönüşüne kadar kendime izin verdim yoksa baskı arttıkça sağıtıyorum
herşey için teşekkürler arkadaşlar hepimize sabırlar
not: Kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim :)) mutlu olalım kötü düşünmeyelim ii şeyler olacak eminim
çigne meyvem ama normal şekersiz sakız niyen çignemiyorsun .
aeben ablacım 5 günde 5 kilo diyetini yaptım gecen hafta ama cumartesi pazar börekler kekler kurabiyeler yedim durdum..bu hafta yine baslamıstım o diyete ama ağır geldi yarıda bıraktım yani diyetle hafta içi 2 bucuk kilo verdim hafta sonu aynını geri aldım
kardeşim kız ama benden hızlı zayıflayacağı kesin kilo durumu ve uyduruk diyet yapmadığından..
yardımcı olursan çok sevinirim...teşekkür ederim aebencim...yagmurum sabır biliyorum çok yavaş gidiyor ama sonuçda gidiyor ...
bayramı atlatalım biraz proteine egırlık verelim menülerini degiştirelim ...
aben ablam gelmiş ama bend eyoktum
kayra nın bogazı enfeksyon kapmış denizinde kulagı ikisnede antibiyotik verdi dr şimdi uyuttum geldim
aben ablam diyara yazdıkalırnı kendi üzeirme alındım
bende kaçamklıyım baya gündür 10 ayda yaşmadıgım patlamayı yaşadım ve
1100 gr artıdayım bende malesef regliolucam belki onun da etkisi var bilemiyorum ama yedim gerçektn öneüme ne geldiysen
bugün sabahtan iksir yaptım yeşil çay ve form çayını demleidm sogutupiçicem
sema abla çok faydasını görmüş bana ne oldu bilmiyorum
ama şunu diyebilirim mide yanmalarım ekşimeleirm tekrardan başladı
merger diyet yaprken ne kadar keyifli ve mutluymuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?