Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

DİYARIM NEDEN KİO ALDIGIN BELLİ TAHMİN ETTİGİM GİBİ....
BU PİSKOLAJİYİ EN İYİ BİLENLERDEN BİRİYİM ...EE ÇOK YAŞADIM TABE.
SANA İLK ÖNERİM BU PİKOLAJİDEN KURTULMAK İÇİN KENDİNİ RAHAT BIRAK . RAHAT BIRAK DRRKEN GİT YEMEKLERE SALDIR DEMİYORUM ... AMA DİREMCİN KIRILMIŞ BU NOKTADA . TEKRAR SII BİR ŞEKİLDE DÖNMEK İÇİNDE KENDİNİ HAZIR HİSETMİYORSUN BİR YANDANDA ÇOK YEDİGİNDEN ÇOKK SÜÇLULUK HİSSEDİYORSUN . DİMİ.
önce kendine odaklan kendini bu halinlede sev .
ne yapalım kilo aldıysan yediysen dünyanın sonumu ....asla pişmanlık duyma .. ....kendine verdigin bir mola gibi gör ... fazla baskülle haşır neşir olma bu günlerde .. ama beynini şuna odakla ben kilo alsamda kendimi seviyorum daha ileri gitmeden kendim için duracagım yerdeyim ..
.. öncelikle karnını bir güzel doyur aç kalma ki abur cuburra yönelme ....
ilk önce Küçük bişiden bişi olmaz deriz ardından ay bir lokmadaha alayım .ardından nasıl olsa yedin 1 göfret daha .. sonra zaten ipin ucu kaşmıştır battı balık misali...
unların hepsini zaten biliyorsun . hepimizde yaşıyoruzda bilki yanlız deyilsin ...
şimdi bu yazıdan sonra Kendin düşün biraz kaçamaklara son vermek senin elinde ..
şunu BİLKİ BÜYÜK KAÇAMAKLAR BİLE HEP 2. LOKMAYLA BAŞLAR .
ONUN ÖNÜNE GEÇERSEN GERİSİ ÇORAP SÖKÜGÜ GİBİ GELİR ....

appplaaaaaaaaaaaaaa :79: :79: :79: :79:

nedsin sen beea :76: :76: :76:

össledimmmmmmm
HİŞ SORMA SASİŞİM .TEMİZLİKDİ ALIŞ VERİŞDİ .ÇOÇUKLARIN OKUL DERKEN..
BU ARADA KİLOMDAN MEMNUN OLMASAMDA GÖRÜNÜNDE ÇOK DEGİŞİKLİK VER BENDE ...
NOT ALDIM MEYVEM ....
geçen hafta liste yapamadım zaten ama not almıştım bu hafta 2 haftalık yaparı inşallah ....
moral bozmak babında deyilde kardeşın daha önce diyet yapmadıysa( vede erkekse)bilki senden fazla kilo verir .kilo fazlalagıda var o yüzden kendini bu konuda sıkma ..

aebeniim 3 haftadır en az 1 kilo verdiğim için şımardım sanırım ama bu hafta tartıda 83 ü görmek istemiştim:S
işte beklenti büyük olunca verilen kilo azımsanıyor mimum ...
ama biliyormusun asıl kiloyu bu haftalarda veriyorsun daha önceki çok verdigin ilk haftalar seni yanıltmasın ....
haftada 500gr çok iyi bir rakam .
biliyorum aeben ablam durdu metom ama su var 2 gün monti yaptım ve 800 gr verdim..
zaman ne göstercek benim için... simdi bayrama odaklanmıs durumdayım..
hakkımda hayırlısı olsun..
kuzum sen ne şok diyeti yaptın ki kilo aldın ben anlamadım ???
ayrıca kilo vermenede sevindim ... çukuladan uzakdur .

SAFİŞİM BUDA BİŞİDİR ARTIDA OLMAKDAN İYİDİR SANIRIM ...

KUZUŞ HASTA OLMUŞ HS. YATMIŞINIZ BACIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÖNEMLİ BİŞİ DEYİLDİR İNŞALLAH ...

evet ablacım ben bu cuma artı bekliyordum çünkü bu hafta hastanede kızımla uğraşmakla geçtiği için ne diyet yaptım nede monti aksine önüme geleni yemek zorunda kaldım aç durmamak için. Bu yüzden kilomun aynı olması aslında sevindirici benim için....

Evet ablam yaa hasta oldu malesef ama şimdi çok şükür daha iyi bayram tatili boyunca annesiyle olacağı için dahada iyi olucak inş.

HİŞ SORMA SASİŞİM .TEMİZLİKDİ ALIŞ VERİŞDİ .ÇOÇUKLARIN OKUL DERKEN..
BU ARADA KİLOMDAN MEMNUN OLMASAMDA GÖRÜNÜNDE ÇOK DEGİŞİKLİK VER BENDE ...

ooyyyy ooyy bitmezki iş güç ömür biter iş bitmez be ablam
neyseki iyisin yeterki gelememe sebebin bunlar olsun gerisi önemli değil.....

aeben ablacım 5 günde 5 kilo diyetini yaptım gecen hafta ama cumartesi pazar börekler kekler kurabiyeler yedim durdum..bu hafta yine baslamıstım o diyete ama ağır geldi yarıda bıraktım yani diyetle hafta içi 2 bucuk kilo verdim hafta sonu aynını geri aldım
kardeşim kız ama benden hızlı zayıflayacağı kesin kilo durumu ve uyduruk diyet yapmadığından..

aebencim haklısın herşey benim elimde
bu ara biraz diyet yapıyorum yada yasaklar var die düşünmicem herşey serbest ama ben yemicem
bayram dönüşüne kadar kendime izin verdim yoksa baskı arttıkça sağıtıyorum
herşey için teşekkürler arkadaşlar hepimize sabırlar
not: kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim :)) mutlu olalım kötü düşünmeyelim ii şeyler olacak eminim

kızlar tatlandırıcılı sakız ciğnemek montiyi bozuyormu..
çigne meyvem ama normal şekersiz sakız niyen çignemiyorsun .
allah rahmet eylesin yanlızım .....
ölüm genç yaşlı dinlemiyor sırası gelen gidiyor gerçek dünyaya .

kızlar çok kötü bişe oldu...

Terastaydık bizim çay molasında bi çığlık karşı plazadan çocuk kendini atmışş:s

elim ayağım tutmuodu yarım saattir:s
ne çok kötü heber aldık yav ..

:26:masumum dikat et güzelim fazla bozma düzenini...
...

bu meajlar tam çerçeve yapılacak mesajlar olmuş ...
ilke hoşgeldin ...
Günlük menü ve sorularını bekliyoruz güzelim ...
kıslar bugünlerde tarcınlı yogurda dadandım tatlı oulyor tavsiye ederim 1 kş yogurda 1 çorçkalıgı katıyorum bi güzel yiyyorum ...

diyarım evet izin ver kendine ama miktarlarını abartma ... Yanındada telafi edici şeyler yemeyi unutma ... 2. Aşama gbi inan kilo almassın .

.. Hadi bakalım kilo almamaya bak bayram boyunca ...

Kıslar bana musade .....
Hepinize şimdiden iyi bayramlar dilerim ....

hayırlı cumalar kızlar bugun cok mutluyum sonunda 7 li rakamları gördüm ama bayramdan cok korkuyorum pilavlar etler tatlılar börekler offfff offfffffff
bu haftaki kilom
gecen hafta.........80
bu hafta..............79

aben ablam gelmiş ama bend eyoktum
kayra nın bogazı enfeksyon kapmış denizinde kulagı ikisnede antibiyotik verdi dr şimdi uyuttum geldim

aben ablam diyara yazdıkalırnı kendi üzeirme alındım
bende kaçamklıyım baya gündür 10 ayda yaşmadıgım patlamayı yaşadım ve
1100 gr artıdayım bende malesef regliolucam belki onun da etkisi var bilemiyorum ama yedim gerçektn öneüme ne geldiysen

bugün sabahtan iksir yaptım yeşil çay ve form çayını demleidm sogutupiçicem
sema abla çok faydasını görmüş bana ne oldu bilmiyorum
ama şunu diyebilirim mide yanmalarım ekşimeleirm tekrardan başladı
merger diyet yaprken ne kadar keyifli ve mutluymuşum

geçmiş olsun kuzucuklara

öğlen yemeğindne geldim ama birde bana sorun kendimi telkin ede ede yemeğimi yedim :)
şu içseslerimizi dışarıdan birileri okusa sanırım oturup halime acırdı :)

aebencim annem kuşburnu marmelatı yaptı ama %100 kendisi eliyle yaptı içinde un filan yok sadece çok çok az şeker ve kuşburnu ile kaynatmış zaten buruk tadı var ekşi gibi kahvaltıda yedim 6 çay kaşığı bir yumurta birazcıcık peynir domates
öğlen: 3 kaşık et soteli mantar
salata
200 mg yoğurt
1 biber kızartması

herkes aşağıda ama yazan yookkk

hayatım boyunca taze fasülye yemedim.. ama üç gündür yokluktan salata bardan taze fasulye ile besleniyorumm... bgn yine kabak tatlısı vardııı ağladım

slm kızlar.tahmin ettiğim üzre bu hafta çok fazla farkla kilo veren olmamış.ama olsun,bir sefer olmadı diye bir daha olmayacak demek değil bu...zaten hepiniz yaptığınız yada yapmadığınız şeyleri biliyorsunuz.ve bunları kolayca telafi edebilirsiniz.bayram malesef biraz balta vuracak diyetinize ama kaldığımız yerden devam edeceğiz haftaya.biz bayramda bir yere gidemeyeceğiz malesef.eşim bayramın iki günü nöbetçi olacak.bende oğlumun düzeni bir daha bozulmasın diye ailemin yanına üzülerekte olsa gitmemeyi tercih ettim sırf bu yüzden.geldiğimde tekrardan düzen kurana kadar mahvoluyor çünki...
masumcum sen bundan bir ay önce falanda bıldırcın yumurtası demiştinya cnm hemen o akşam eşime iş çıkışı gelirken aldırttım.her sabah veriyorum ..proteini normal yumurtaya göre 6 kat daha fazla.9 kat daha fazla selenyum içeriyor ve daha bir çok zengin mineraller ve amino asitler var normal yumurtaya oranla.hemde küçük olduğu için yemesi daha kolay oluyor.
bu günde polen ve arı sütü alıcam.1 yaşına kadar verilmiyormuş ama 16 aylık benim yawruş ona verebilirim onunda faydaları saymakla bitmiyor akşam çok araştırdım..
aebenim oğlumun sıkıntısı diş yüzünden ...arka dişler arka arkaya çıkıyor.önlerde öyle olmuştu.bir başladılar 8.ayda hala daha sıra sıra çıkıyorlar.tam biri bitti oh artık yer bir kaç hafta toparlar diyoruz hoop bir haftaya kalmıyor diğeri çıkmaya başlıyor...hepsi çıksada kurtulsak ama daha bayağı hırpalayacak gibi duruyor.en sevdiği havucu veriyorum eline büyük bir hevesle alıyor tam ısıracak nasıl ağrıyorsa diş eti kafasını bir o yana bir bu yana acıyla sallıyor(yiyemediği ve canı istediği içinde ağlıyor...
meyvem bayramda az sık dişini tatlım.bu kadar çektiğin eziyete değsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…