Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilimcim bayramda mümkün olduğunca sıkıcam kendimi zaten sabahtan beri ağrı çekiyorum karaciğer safra kesesi nin olduğu yerden hiç gecmeyen bi ağrım var idrar temiz hemogram temiz neden böyle anlamadım..
bayram üstü allahım bişi olmasın bana..

oğluşlara çok geçmiş olsun banucum

masummm diyarr aşağıdasınızz nabaysunuzzz

selam
sema abla iksiri yaptım sabah içiyorum 1 bardak içtim şimdi yine içicem
tşk edeirmm ogluşlIRMDA İİLEŞSE DAHHA İİ OLCAK

zilim
evet cnm bıldırcın yumurtası hem yemeis kolay hemde faydalı
bende alıcam arı sütü ve polen cnm bagışıklık sistemleir gelişsin die

diyarcım
geldim cnm ehh işte çocukalrr ii sayılır
bend ebugün kaçmak yapmaıdm benimkisi zaten kaçamak degidli gerçekten hayvan gibi yeidmm afersiniz ama hayvanca yeidm gerçekten düşüncesizce
ama gerçekten hem midme kötü hem huzursuzumm
cnmm bitki çaylarına agırlık veridm bugün bayramda dikkatli olmaya çalışıcamm inşş

meyveeemm buralardamısınnn halaa?

diyar
aşagıda görüyorum senii
birazcık iiyim ben bugün cnmm ama midem fena çöp tenekesi gibi.

çoK sakin bugün buralar snaırım bayram sonuna kadar böyle olacak
akşama ne yesem bilemiyorum
karnı bahar mı yapsam pırasamıı:)

kızlar yazdıklarımıza gülesim geliyo bazen walla (kendinde dahil:))
sanki birbirimizi kırk yıldır tanıyormuşuz gibiyiz değilmi? o kadar samimi ve içten konuşuyoruz...bu çok güzel...zaten masumla diyarımın akşamları yazdıklarını okumadan yatmak olmuyor:)
meyvemi ise sanki 40 yıldır tanıyor gibiyim.(kırk olamaz zaten kırk yaşında değilim olsa olsa 29 olur )
çünki kuzenime çoook benziyor.mimum ve diğer herkes yani hepiniiz çoktandır tanıyor gibiyim. hepinizi seviyorum kısacası kızlar....

masumcum insan normal yemeğe alışınca fazal yediğinde hem psikolojik hemde fiziksel anlamda gerçekten çok rahatsız hissediyor kendini...bende bazen akşamları hem kuruyemiş hemde meyve çay falan arka arkaya yer içersem miktarları çok az bile olsa midem fena oluyor.gerçekten çöp tenekesi gibi hissediyorum kendimi...bin pişman oluyorum yediğim bir elmaya bile...

meyvem cnm dikkat et kendine...bak şimdi hem merkalandım hem üzüldüm.bişeyin olmasa bari...önceki diyetinden dolayı rahatsızlanmayasın cnm?? çok geçmiş olsun inşallah bişeyin yoktur hemen geçer ağrın..

ne oluyor bu monticilere yahu patır patır dökülüyoruz...nazar değdi topiğimize....elemterefişşşş ken gözlere şişşşşş...tüüü tüüüüü ttüüüü

Haaa bu arada kıslar..bayramda ben buralardayım,fırsatını buldukça girin ..yalnız kalmayayım...ağlarım yoksa...
Beni burda yalnız bırakanların yağları erimesin Yapışsın üstüne kara yağlar
Beli fıçı gibi olsun Her gittiği evden avuç avuç çikolata yesin baklava yesin et yesin Börek çörek ne bulursa yesin patlayana kadar

şaka bi yana girin bak bayramda buraya ....yoksa gerçekten sıpa gibi kalıcam

banuuuu yetişemedim sana
ay ben yine tek kaldım :)

2 tane portakal hüplettim biraz önce yarım saat sonra yemek gerekirdi ama çalışmaktan yoruldum ağzım boş durunca kötü birşeyler yemekten korkuyorum

huuu kimse yok mu??

kızlar vallaaaa kalmışız 4 kişi mesai 7 de bitio veee ben bitsin die bekliorum tatil moduna girdim sanırım artık iiceeee

ooofffff başım ağrıdı ekrana bakmaktan:S

zilim ben osmaniyey gidicem Allahın izniyleeee şimdiden korkusu bastııı yöresel yemekleriinnnn şalgam suyu içebililirmiiiz zili bi de kebap olcak tabikii kuşbaşı kebaptan ekmeksiz yiyebilirmiiiz

zilim bayramda burdayım :) yağlarım gider dimi seni yalnız bırakmıyacağım
kitap okuyp film izleyip spor yapmayı planlıyorum zaten bayram tatilim sadece 4 gün diğer günler çalışıcam klasik

evet ben bu tip sitelere üye olup hiç konuşmayan okuyan bir tiptim ama burada sanki evimde gibiyim
diğer topikleri ziyaret ederken elimde çiçek çikulatam eksik sanki misafir gezmelerine gidiyorum :)

kızlar vallaaaa kalmışız 4 kişi mesai 7 de bitio veee ben bitsin die bekliorum tatil moduna girdim sanırım artık iiceeee

ooofffff başım ağrıdı ekrana bakmaktan:S

benimde bilgisayara bakmadan gözlerim başım ağrıyor artık
gözlük alıcam bayramda artık numaraları sürekli artıyor

sen ne iş yapıyordun canım yazmışsındır belki ama ben unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…