kızlar yazdıklarımıza gülesim geliyo bazen walla (kendinde dahil:))
sanki birbirimizi kırk yıldır tanıyormuşuz gibiyiz değilmi? o kadar samimi ve içten konuşuyoruz...bu çok güzel...zaten masumla diyarımın akşamları yazdıklarını okumadan yatmak olmuyor:)
meyvemi ise sanki 40 yıldır tanıyor gibiyim.(kırk olamaz zaten kırk yaşında değilim olsa olsa 29 olur)
çünki kuzenime çoook benziyor.mimum ve diğer herkes yani hepiniiz çoktandır tanıyor gibiyim. hepinizi seviyorum kısacası kızlar....
masumcum insan normal yemeğe alışınca fazal yediğinde hem psikolojik hemde fiziksel anlamda gerçekten çok rahatsız hissediyor kendini...bende bazen akşamları hem kuruyemiş hemde meyve çay falan arka arkaya yer içersem miktarları çok az bile olsa midem fena oluyor.gerçekten çöp tenekesi gibi hissediyorum kendimi...bin pişman oluyorum yediğim bir elmaya bile...
meyvem cnm dikkat et kendine...bak şimdi hem merkalandım hem üzüldüm.bişeyin olmasa bari...önceki diyetinden dolayı rahatsızlanmayasın cnm?? çok geçmiş olsun inşallah bişeyin yoktur hemen geçer ağrın..
ne oluyor bu monticilere yahu patır patır dökülüyoruz...nazar değdi topiğimize....elemterefişşşş ken gözlere şişşşşş...tüüü tüüüüü ttüüüü
diyarım bende 80 kilo olsam ama sanırım hayal kendisi
mimu olursun cnm 80 değil 70 hatta 60 bile olursun.yeterki iste...bende 90'lı kilolarda iken öyle derdim bir on kilocuk verdiğimi görsen derdim ama şu an nerdeyse yarısıyım:) r yada geç amacından sapmassan vazgeçmessen hedefine varırsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?