Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canım sen birde haftaya gör topiği

zilim bende seni cok seviyorum canım benim...
kuzenini merak ettim bu arada :86:
tatlım dr muayene etti safra kesesi olabilir dedi ama bana karaciğerle ilgili gibi gelio çünkü ara sıra azımda pas tadı olur benim..bakalım inş bayramım güzel gecer tek istediğim o suanda..
bayramda bende burdayım zilim gelirim seni yanlız bırakmam.

diyarcımmm ben insan kaynakları uzmanııımm bir tekstil firmasında

bilgilerde pazarlama uzmanı yazıyıor çünkü bundan önceki işimde reklam ajansının pazarlamasında çalışıodumm hatta size bişe sölücemm benim burayı keşfimle alakalı

kadınlar kulubünün reklamlarını ben satıyodum bu sitenin sahiplerinide iiyi tanıyorum:)

üye olmam içerideki profili görmek amaçlıydııı sonra o işten ayrıldııımm burada da zayıflamaya karar verdim

iyi akşamlar iyi tatiller kızlar...hafta sonu temizlikti alışverişti giremessem nete bayramınızı şimdiden kutlayayım...hiçbir hazırlığım yok daha ne yaparım nasıl işin içinden çıkarım bilmiyorum:97::97::92:

bize her gün bayram ama herkesin bayramını bende kutlarım...
yağmur dediğine aynen katılıyorum.şimdi bunlar bayramda ne varsa yiycekler yiycekler çatlayana kadar.sonrada eyvah kilo aldım diye koşa koşa burda alacaklar soluğu
hatta yeni monticilerde katılıacaktır büyük ihtimal
diyarım ve meyvem size yağlar yapışmıycak o zaman bayramda burdaysanız
meyvem o kadar yumurtayı yrsen o karaciğer kapkaraciğere döner allah korusun cnm..bi daha böyle diyet yapacakmısın söle bakiiiim söle dedim yapacakmısın
şaka bi yana inşallah hiç bişeyin yoktur daha yaşın kaç cnm benim ...allah korusun...

bende bayramda kahvaltıda yumurta ile kahvaltı yapmayı düşünüyorum işyerinde yemeye fırsat olmuyor
birde Allah yüzümü kara çıkartmasın ama hedefim 73 kg olmak
73,9 olsada olur :)) 26 kasım cuma günü için hedefim budur
14 günüm var kendimle iddiaya giriyorum :)

zilim evet bana hergün bayram :))

valla bayramda ne yapıcaz özellikle diyarla ben bilemiyorum yani
ben istanbla gitme durumum var yarın belliolcak
orda dzüenim dagılcaka ama en azından atıştırma olamayacakk

ben bayram sonuna kadar diyetee adepte degilim olamıyorumza zaten amacımkilo vermek degil kilomu korumak 1 hafta

bugün 1100 gr rtıçıktım ama dün tuşu yemiştim akşam birde regli olcma ondandır die ümit eidyorum

diyarım bende 80 kilo olsam ama sanırım hayal kendisi

mimu olursun cnm 80 değil 70 hatta 60 bile olursun.yeterki iste...bende 90'lı kilolarda iken öyle derdim bir on kilocuk verdiğimi görsen derdim ama şu an nerdeyse yarısıyım:) r yada geç amacından sapmassan vazgeçmessen hedefine varırsın....

zilim ben 3 gündür çokkaçırdım ya
acaba detoks mu yapsam die düşünüyorum
1 gün yapıyım ama nasıl yapcam bielmiyorum yarın anneme gidicem kardeşim izne geliyor oraya mı götürsem bilemedmm

bu arada kebap yiyebilirsin çok yağlı olmamsı kaydıylse ve ekmek pilav gibi şeyler yemeden...cnm montide şalgam yok yani monti amcamız şalgamla tanışmadan göçtü gitti...ama şalgamda bir kök sebze olduğuna göre...ve kök sebzeler yüksek oranda şeker içerdiklerine göre...sanırım serbest olmasa gerek diye tahmin ediyorum...(patates,havuç,pancar gibi)
ve şalgam bir tür havuç yani....

detoks daha önce yaptığında iyi gelmişmiydi banum??
eğer iyi geldiyse yap tabii,koy bir kavanoza acıktıkça dök kaseye ye...bağırsaklarına iyi gelir...

diyarım bende 80 kilo olsam ama sanırım hayal kendisi

zilim haklı mimu 80 olucaz sonra 70 olucaz 60...ve diyeceğizki 59 olsun :))

yani boğazımızı tutar azimli olursak yapıcaz

benim gibi yapma ama bir hafta verip diğer hafta alma

zilim benim kadar dengesizi yok dimi zaten iradlei olsam bu kadar sene bu kilolarla yaşamazdım

herkes ya doğumda kilo almış yada hastalık olmuş ben maşallah bekarım hastalıkta şeker hastalığı hariç yok ama maşallahım var:)

artık gülüyorum ya walla sanırım sıyırdım :)

zilimm haklısınnn amaan içmeyiveririm ne olurrr

gerçekten o kadar hayal ki benim için o kilolar 80 hayal değil ama 75 70 hayal gibi..

bi de zilimm bizim toğga diye bir çorbamız var ayran aşı çorbasıda denioo sanırım ama bizimki özel dövme buğdayla yapılıoo içinde yoğurt dövme nohut oluooo

dövme buğday aklıma takıldı acaba yenir mi?

diyarım bende 22 yaşındayım ama katana gibiyim mübarekk boyum uzun Allahtan bi de o olmasa ama böylede kocaman duruyorumS:

banu detoks iyi gelmedi sana daha önce hatırlıyorum

bence yapma onun yerine daha çok meyve yoğurt yiyelim ferah şeylerle beslenelim akşamları olmaz mı

bugünkü menüm:
sabah: bir yumurta,6 çay kaşığı kuşburnu marmelatı,domates,salatalık,2 çatal peynir
öğlen: 4 kaşık mantarlı et sote,salata,1 biber kızartması,yoğurt
ara: 2 portakal
ara: bir nescafe
akşam: bir yada iki tabak mercimek çorbası,yoğurt,varsa salata

akşam nasıl olmuş zilim uygun dimi

bide sabahları süt içmeyi gaz patlamamdan dolayı bırakmıştım tekrar başlıcam ama çok iyi tok tutuyordu beni kahvaltıda içince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…