Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

İyi akşamlar hanımlar,

Bugün kilo bildirimi yapamadım...Kızların babası geldi bugün ve az önce Ankara'ya gitmek üzere yola çıktılar(( Bayramın 3. gününe kadar orda kalacaklar (babalarını özlediler, bayram tatilinden istifade birlikte kalsınlar özlem gidersinler dedik)...yarın tartılır kilomu bildiririm artık...

mimu sizin orası neresi çünkü bizde de var
ben aebenime sormuştum bizde gendime deniyor ona eğer yanında etli birşey yemezsen abartmamak kaydıyla serbestti canım yani baklagil özelliği olduğu için yanında salata filanle oluyor

bizimkinde nohut yok ama

zilim aslında kilo vermedim ama atıştırmamı kesmişti
ama ertesi ünlerde çok açlık yaşamıştım meyve yemiştim sürekli
ama ben yanlış yapmıştım 2 saatt e bir yenmesi gerekirken ben 4 saatte filan yemiştim

diyar
senden bir tane daha var cnm üzülmem
benimde bu kilollar dogum dgeil cnm bekarlıkkilollarım 80 kilo ile hamile kaldım ben yani ozmanda vardı kilom

mumii
kız ben diyorudmki 90 kilo ile başladıımda 79.9 görsem ne isterim diyırdum ama bak şimdi 69 bilem gördüm
ama bogazımı tutamıyorum o ayrı:)

diyarım bende 22 yaşındayım ama katana gibiyim mübarekk boyum uzun Allahtan bi de o olmasa ama böylede kocaman duruyorumS:

daha yaşın küçük bence süper zamandasın, bende ünv tedeyken zayıflamıştım 68 e düşmüştüm akupuntur ile ama mezun olunca 30 kilo alarak bedenimde başı boş yağlara gökdelen dikme şansı tanımış oldum

benim boy 168 toğuklu giyince 175 oluyorum walla kendimdne korkuyorum gülüver cücler ülkesinin devi oluyorum o yüzden hep topuksuz giyiyorum :)

bayram nüfusumuz belli oldu :)
banu sende istanbula gelirsen yinede nete gir ama :) yada ben bir yolunu bulup seni görmeye geleyim :) göbüşlerimizi çarpıştıralım :))

ketum ya senin kilon benim hedeflerim hatta fantazilerimin arasında bile yer alamıyor :) çok şanslısın bu konuda bide ben diyim istedim:) seni tebrik ediyorum iradenden dolayı

haklısın diyarcım ama sana tebriklerr bugün iisin maşş.
ama be bgündee yedim yazmayımne yediigmii

3 yeşil çay 1 formçyını demleidm 4 dk
sogutup içiyorumşimdii
aslında keisyor iştahı gerçekten bir kaç gün yapauyım ben bunu:=)

Masummcumm, şuan montinin kitabını okuyorum...orda paragraf arasında bir yazıyı görünce sen geldin aklıma, monti amcam diyorki, bazen zayıflama gerçekleşse de bu tartıya yansımaz ve kişi kilo vermediğini düşünür...aslında vücutta olan kas artımıdır ve kas yağdan ağırdır gibi bir ifade var...belki senin de kas yoğunlun artmıştır...bunu ancak Aeben'in ara ara tartıldığı aletle anlayabilirsin, diyorum ki haftada bir onla bir tartılsan da kas, yağ ve su oranındaki değişimleri o şekilde takip etsen???

osmaniyeliyim canım beeenn:)

diyarım ben 1.83 üm ayakkabısız topuklu giydiimde insanlar yanından kovuo ama seviorum giymei
giyince 1.90 oluorum

diyarım
cnm tabiki hergün girmeye çalışıcam yoksam azıtırım yani alimallah 9 kiloyu atayımderken
almayımda

ketuma yazdıgınada çok güdüm ayrıca demek fantazilerinin arasında bilem yok hee
ketum gerçekten kilosu siperrr

katumcum olabilir cnm da ben 3 gündür yiyorum yani montiyi bırak diyete bile aykırı yiyorum
bayramda klsik avm geizleirmiz olur zaten gdiince tartılayım

cidden süper :) gözüm yok ama yanlış anlaşılmasın :)
doktorum bana en iyi 65 kg olursun demişti bende 62 ye ineyim diyorum işte en büyük fantezim bu :)))

şaka bi yana tartıdaki rakamların yanında bacaklarımın zayıflamasını ve normal insan bacaklarına erişmek istiyorum ki elbise alıcam kendime bütün paramla :)

ketum duy sesimiiii seviyorum seni :)

ketum ya senin kilon benim hedeflerim hatta fantazilerimin arasında bile yer alamıyor :) çok şanslısın bu konuda bide ben diyim istedim:) seni tebrik ediyorum iradenden dolayı

teşekkür ederim canım, isteyince gerçekten oluyor...geçen gün olumlu düşünme ile ilgili bir yazı yapıştırmıştım buraya, şu cümleleri asla kurmayın,
nerdeeeee
benim için hayal,
düşünemiyorum bileeee

vs.vs. gibi hedefinize ulaşmanıza ket vuracak cümlelermiş bunlar...üyesi olduğum bir sitede diyor ki;

hedef kilonuzu belirleyin ve (diyelim ki 60) 60 kilodayım ve 60 kiloda olmaktan memnunum diye kendinize telkin edin diyor...

canım diyarımm benim Allahtan bacaklarım ince yaniii kiloma göreee mini etek fln giyebiliorum ama simitlerim vee göbeğimm çok geniişşş.. onlarda gitmio saolsunlarrrr

osmaniyeliyim canım beeenn:)

diyarım ben 1.83 üm ayakkabısız topuklu giydiimde insanlar yanından kovuo ama seviorum giymei
giyince 1.90 oluorum

maşallah diyorum
aboooow da sanaydı :)

tü tü tü maşallah cidden yanında pigme kalıyoruz

sen zaten 60 olma boyunla kilon arasında 23 kg olmamalı dimi o hesapla benim 45 kg olmam gerekir ki zaten imkansız yani sen 70 kg olsam daş gibi olursun :)
yanlış mıyım????

mimu benimde göbek ve simitleirm varrr
hatta geçenlerde resim eklemiştim orda simit degil mübarek katmer olmuş yanalrımmm
sanki iki balon var yanımda leisle ile indi cnm ama yinede var

ketumcum ben senin yazını print etmiştim o an zaten arada çekmecemden çıkarıp okuyorum inan
tamam demiyorum artık
fantezilerim genişlicek :) söz

hepimiz muhteşimiz

size burdan pozitif enerji yüklemesi yapıyorum alıcılarınızla oynamayın :))

banu bugün bitmedi daha ama aburcubur hiiiç yemedim şükür allahıma
telefonumun not kısmına sabah ki kilomu yazdım zaten neon ışıkları gibi gözümü alıyor 77 rakamı yemeye cesaretim yok ki
bide telefonuma not yazdım LÜTFEN!!! diye gizli mesajın anlamı lütfen yeme aptal özlem o kadar uğraştım sen şişko mutlu değilsin ki yine yiyorsun demek hani telkin amaçlı

yaw ben cidden sıyırdım

hepimiz sıyırdık diyarcımm burdaa hahaha

masumummm bende fitness a gidiyorum sıkılaştırıcı haraketlerimi yapıyorumm ama yook o yanlardan kurtulamıorumm:S

ben 65 kilo çok güzeelliimm ketumm ablacımmm

diyarcımmm, canım sağol:)...kilo vermek fantazi olamaz...fantazi dediğin benim gibi 1.57 boyunda birinin mimu gibi 1.83 olduğunu hayal etmesi gibi bişey olur herhalde...

maşallah mimuuu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…