Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınkızlarr ben eveime döndümçokşükür
site çokkötü yaa ne zmna düzelecek yeni hali hiç güzeld egilll

hoşgeldin masumm
walla siteyi bilmiyorum ama benim halimde hiç güzel değil
bugün nasıl geçicek işe geldik diyet zaten yok

ben her daim burdayım diyarım. birinizden biriniz diyete hala devam ediyorum der diye ama nafile biriniz bırakmadım deyin yahu :44: bir gün bıraktınız hadi niye devamını getiriyorsunuz kızlar?? tamam o gün istediğinizi yiyin için,gözünüzü doyurun ama ertesi hatta daha ertesi gün neden devam ediyorsunuz anacım....
durun durun siiiiz ..pazartesine az kaldı...aeben gelecek ifadenizi alacak hangi elinizle yediyseniz o elinize oklava inecek....son iki gün sıkın dişinizi,yiyebildiğiniz kardır...pazartesi oklavayı yiyince hizaya gelirsiniz nasılsa....

diyar gerçekten kaçamağa hala devam ediyormusun cnm??umarım çok değildir...yoksa bir kaç haftan boşa geçecek diyete dönüncede...meyvem neler yaptı acaba??
ve ketum gelmiyor bir iki gündür??

Son düzenleme:
kızlaarrımmm günayyydınlarr selaamlarrr

biliyosunuz adanadaydımm kebaplar yöresel yemekler yağlı ekmekler

tatlılar baklavalar künefeler

gece yarısı yenen dürümler

amaaa beeen 0 kaçamaksızz veee 82.5 kilo olarak döndüüm aranızaaa

kimse inananmadı

hergören fark etti hergören fark etti

herkes dietimin sırrını istedi

kuzeniimmm bişe yemiorum diee çok sıkıcı bi insansın dedii

çook mutlu geri döndüm

herkesler kilo almış dimekkk
bende sabah tartıldım 70.5 çıktım yanii
500 gr almışım gibi görünüyorum ama
2 gündür wc ye yok birde regli olmam lazımm

ödem ve şişlik var
artık kafam rahat verdigim ara çok ii geldi bana ve tam gazz monticiyim artık
cnm istedikelrini yeidm içtim
yedikleirmi yazmayım ama hep dengeledim öglen yediysem akşama meyve yedim yada süt içtim
ama 3 kilo almışımdır diye düşünüyordum ama okadar almamaışım

merhaba hanımlar. gecmis bayramınız mübarek olsun. nasılsınız bakalım?
Aaben abla gelmedimi daha.montiye uygun hurma receli yapmıstı sanırım.onu
soracaktım kendine. geldiginde yazarsa seviniirm.kendinize iyi bakın. hayırlı gunler....

Son düzenleme:

walla tebrikler mimum.monti amcam yaşaydı gözleri yaşarırdı walla cnm.senle gurur duyardı.bayramı kazasız atlatan bir sen varsın galiba....tebrikler walla..sende kendi irademi gördüm.bende diyet döneminde bayram seyran demezdim.zaten tatlıyı hiç sevmem,etide..o sebeple bir tek hamur işine zor dayanıyordum ama sonunda zafer benim oluyordu. şu anda bile arkadaş gezmelerinde ye diye yalvarsalar yemiyorum.kısır yada salata türü soğuk bişey varsa onu yiyiyorum birde küçük bir parça börek gibi bişey..tatlıyı sevmediğim için onu bırakıyorum.evdende öğle öğünümü yemeden gittiğim için öğlen yemeğim gibi oluyor .sıkıntı olmuyor yani...
adanaya gidipte bu kadar drendiysen yılbaşına kalmaz 72-73 leri görürsün sen cnm...darısı isteyen herkesin başlına....

meyvem senin daha evel yaptığın şok diyetlerinde etkisi oldu cnm bu hızlı kilo artışında.bak masumda kaçamk yaptı diyarda ama onlar o kadar almadılar...(diyar almadın dimi:44: )
sen günlerce yarı aç gezdin cnm ,diyetin yo-yo etkisi olarakta hızla geri geldi verilen kilo fazlasıyla...
artık yapma tatlışım bu diyetleri,boşwer onları.dön pazartesi sen monti amcanın şevkatli kollarına...
kiloyu al-ver al -ver vücut bir süre sonra korumaya alıyor kendini ve veremez oluyorsun.o zinciri kırana kadarda sinirler harap oluyor güzelim...

pazartesine herkes yeni hedefiyle start verir umarım....

ben start verdim zilim bugün sabah kahvaltımı yaptım ,öglen yumurta salatamı yeidm yogurtla akşamda yumurtalı karnıbahr yiycem
tekrar nasıl dönerim diye düşünmedim hiç çünkü yediklerimde çokta zevk almaıdmaslında ve diyeti özleidm desem yeridir ama benimiçin bu ara iyi oldu
kaç haftama maal olacak bilemiyorum ama
dengeleyerek yeidm hep ve hergün tatlıda yeidmçok şerbetl, tatlı yemedim ama
karbonhidratı dengeleidm hep
eger arada vermesem zaten bayramda tam yapazmışımm çünkü evde degildim
kaçamk yaptım desem mutsuz oluyorum ben o yüzden ara verrdim diye düşününce daha rahat oluyorum
haydi rasgele diyorum uzun bir süre takılmadan ve kaçamak yapmadan devam etmek istiyorum

mimu tebrikler afferim kız sana

zilim geldim bugün başladım biraz düzensiz oldu ama kaçamaksızdı

sabah: fırsat olmadı kahvaltıya elma yedim
öğlen: kahvaltı yaptım geç kahvaltı tb ekmek domates zeytin
ara: mandalina
akşam: yemek daha hazır dğeil ızgarada et salata ve ayran

evet hata ettim montisiz herşey saçma zararlı ve en önemlisi beni mutsuz ediyor bende 3 verip 5 almaktan yoruldum
irade ise irade bende yok mu hayır var

bu ara herkes için iyi olacak galiba masumum,bak diyarımda vermiş startı.yorulmuş bünyenize ve beyninize tatil sayın bu arayı.ders zili çaldı,ders başladı.karnemizde ne olursa olsun şu ana kadar nasıl norlar aldıysak alalım hala kurtarma şansımız var diye düşünüüp yolumuza devam edelim.yeni sınıf arkadaşlarımızla...

diyarım sende irade olmasa bu kadar yol katedebilirmiydin cnm....ama zayıflıyor işte bazen iradelerimiz.hepimizin başına geliyor bu durum zaman zaman.biraz soluklanıp o gücü toplayıp yolumuza devam edeceğiz .sende toparlanmışsın zaten.pazartesiyi görmeden startını vermişsin tatlım.inşallah yılbaşı olmadan incecik olursun.bacakların incelmesi konusunuda sakın takmayın,kilo gidince gerçekten inceliyorlar.ben kiloluyken zor girdiğim pantolunuma zayıflayınca iki bacağımı da çok rahat şekilde soktum.gerçekten ....size motivasyon için yazmıyorum.keşke resimlerim olsaydı da gösterseydim pantolonun içindeyken..

ama sporsuz olmuyor..yani o zaman tam istediğiniz gibi olmayabilir.yada yumuşak yumuşak olur etiniz sıkı görünmez.ben çok spor yaptım ve hala yapıyorum.bir ay yapamasam gevşemeye başlıyorum.sporu ve sağlıklı yemek yemeyi bir yaşam biçimi halie getirmeniz gerekiyor..masumunda dediği gibi normalde yemediğini şeyleri yediğinizde mideniz ve ruhunuz rahatsız olmaya başlıyor zaten...

umarım yeni yıla herkes ideal kilosuna inerek ve nutlu bir şekilde girer...ben bunun için elimden geleni yapmaya hazırım kızlar...

zilim iyi ki varsın iyiki burası var ciddiyim böyle bağlanacağımı düşünmezdim buraya ama yanlış birşey yaparsam sanki siz yanımdasınız gibi dikkat ediyorum :)

başaracağımı biliyorum biraz geciktim ama sonuna kadar gidicem

spor konusunda haklısın haftada 2 kere halkoyunları var 2 günde eliptik bisikletteyim pazar günleride yürüyorum

aklıma hergeldiğinde yatıp mekik çekiyorum

hepinizin akşamı iyi olsun öncelikle bugün yediklerimi yazmak istiyorum klasik kahvaltı yaptım öğlen sadece elma yiyebildim akşam ise karnıbahar ve kabak haşladım sarımsaklı yoğurt ile hüplettim bende 2 günde 200gram gitmiş bu benim için çünkü daha önceleri kaçgün aç kaldığımı bilirim gram bilem oynamazdı en azından burda karnım doyuyor :)

kızlarr teşekkür ederim çook valla ii oldu yaa daa var ama bğirde şu hurma meyvesi serbestmii kuzenim beni bağırsakları çalıştırıo diyerek yedirdi ama tadı mükemmeldiii

günaydın bu sayfa pazartesi canlanacak buna inanıyorum zillim menüme bir göz atsan hata varmı bugün güzel bir kahvaltı ile başladım annemin kışlık olarak hazırladığı menemen lik vardı yumurtasız 2tb ekmeği yeşillik ve çayla bir güzel afiyetledim öğlen haşlanmış tavuk yoğurt ve yeşillik olacak akşamda patlıcan ezmesi yine yoğurtla tuz ve yağ asla kullanmıyorum doğrumu yanlış mı acaba birde ben hergün tartılıyorum yoksa içim rahat etmiyor cuma günü 64.100gr la başlamıştım bugün 63.600gr

kalemeraam gayet güzel gisiyorsun cnm.ilk başta karışık gibi gelen diyeti yaptıkça ve okudukça daha iyi kavrıyor insan değilmi tatlım...
dünki menün güzel,öğlen yememişsin bir şey meyveyle geçiştirmişsin ama acıkmadıysan hiç yoktan iyidir...
bu günki menünde gayet güzel cnm,yalnız yağ ve tuzu kesme..tuz iyi bir şey değil ama tamamen kesmente tansiyonunu düşürür.ayakta kalamssın bir zaman sonra.fazlası iyi değil tabiiki ama azda olsa kulan.birde yağ konusu var..yağı tamemen kısmakta çok yalnış kızlar.daha az evvel aylık abone olduğumuz (eşmin olduğu) bir dergi geldi ve okudum ...yağlar tok kalmayı sağlıyor..hm tamamen yağsız yemek diyetten usandırıyor insanı,yavan geliyor yiyecekler çünki.ve yutmayı zorlaştırıyor yağsız salata.takılıp kalıyor sanki insanın boğazına..azda olsa zeytin yağını kullanın mutlaka.omega yağları açısındanda zengin bir yağ ve kalp sağlığı içinde çok gerekli ve faydalı aynı zamanda..hatta şu an elimde bulunan posta gazetes ekinde mehmet özün bir yazısı var tokluk hissini kontrol edebilirmiyiz? başlıklı.aynen yazıyorum buraya..

konu kilo almak olunca bir kalori bir kaloridir.vücudunuz tarafından enerji için alınan kullanılmayan kaloirler ya stık olurlar,yada yağ olarak depolanırlar.ancak bu bütük kalorilerin vücudunuz tarafından aynı muameleyi gördüğü anlamına gelmiyor.
örneğin yüksek su içerikli protein ve lif tokluk üzerinde büyük etkiye sahiptir..YAĞDA PROTEİN VE LİFLE AYNI ETKİYE SAHİPTİR.BUDA DÜŞÜK YAĞLI DİYET UYGULAYAN İNSANLARIN NEDEN SÜREKLİ AÇ OLDUĞUNU GÖSTERİYOR...

bu yazıdada olduğu gbi tamamen yağsız yapılan bir diyet hiçde salıklı değil arkadaşlar.vücudun onada ihtiyacı var.abartmadan ve katı yağlar kullanmadan diyetimize yağlarıda dahil etmek geekiyor.

diyarım bende size ve bu topiğe çok alıştım.evde çok canım sıkılacaktı eminim burayı farketmeseydim.herşeyimizi paylaşabiliyor olmak çok güzel...iyiki varsınız..

mimum o hurmaları bliyorum,çok aşırı tatlılar.onlardan marmelat yapıyor arkadaşlar şekersiz olarak.ama sadece kahvaltılarda yiyiorlar azar azar..o meyvede kavun karpuz yada incir üzüm gibi çok şekerli bir meyve.ilk aşamada yemesen iyi edersin.çok tatlıya aşermedikçe yemessin yani.ama dayanılmacak kadar gözün dönerse baklava yemekten iyidir:)
aebenimde bu konuda mutlaka bilgi verir size.ama oda sık yenmemesi konusunda yazmıştı diye hatırlıyrum daha evvelden...

birde merak ettiğim bir şey var kilo sabitlemede yani ikinci aşamada yada sonrasında kilo alan oldu mu? masumm ve diyarking arkadaşlarım çok güzel kilo vermişler inşallah bunların dönüşü olmaz hayatta insanı en motive ve mutlu eden kendisi aynaya baktığın zaman gülebiliyorsan ve kendini beğeniyorsan gerisi vızzz gelir insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…