Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhabakızlar
kalemera cnm hep kafamda bu soru vardı benimde kilo alırmıyım diyeti bırakınca 1 haftadır yeidm içtim sadece 600 gr almışım oda reglim başladı ondan
zaten uzun süreli diyetlerden sonra rahat yemiyorusn eksisi gibi hep bir hesap oluyor kafandaaa hepp ayarlamaya çalışıyorusn yiyeceklerii

artoık sayfamız kalabalıklaşsaa diyorum hani

kalemeraa dikkat edersen alınmıyor masumunda dediği gibi.alınsa ben alırdım.7-8 yıldır almadım.bu arada birde doğum yaptım üstelik.gebelikte bile almadım fazladan kilo.tüm gebeliğimde bile montinyak yaptım.
ama diyat bitti istediğin kiloya geldin diye eski beslenme düzenine geri döner ve falzaca yersen hangi diyeti uygulamış olursan ol anında hooop diye geri gelir kilolar.biz montiyi hayatımıza uarladık.arada mutlaka kaçamaklar oluyor.ama ertesi gün dikkat ederekn yerleşmeden yolluyorum vücuduma...mesela bu sabah eşime kıymalı mantarlı,kendime ıspanaklı brek yaptım.yufkaları yağlamadım.bol ıspanak ve az miktarda yağsız peynirle yaptım.bir yufkaya yakın yedim.küçülmüş mideme o kadar fazla geldiki.sırf tadına doyamadığım için yedim zaten.ve sabahtan beri acıkmadım ve midem rahatsız hala...bu kadar yemeğe alışık olmadığından.yani uzun süredir bu kadar yediğimi hatırlamıyorum.bir küçük dilim kafii geliyordu hep..(siz börek yemeyin sakın ben 2.aşamada gittiğimden arada bir yiyiyorum.ayda 1-2 kez falan oda birer dilim)

dikkat edersen ,yani diyet bitti hominigırtlak yerim artık dersen gelir kilolar.ama dikkat ederek arada kaçamaklara müsade eder bünyendede..ertesi günde hafif beslenirsin dengelemiş olursun..

iyi akşamlar hanımlarrr,,

pazartesiden itibaren 2. aşamaya başlıyorum...kardeşimin hanımı ''deniz abla, daha fazla kilo verme çocuk gibi olmuşsun unutma sen kırk yaşında kadınsın dedi:))) (her ne kadar göbüşüm tam olarak erimediyse de, pilatesle biraz olsun küçültebileceğimi düşünüyorum)..

zilicimmm, bana biraz tüyo verebilir misin? kitapta büyük bi kaçamak olacaksa önceden 1-2 meyve alınmasını öneriyor, yemekle beraber yenecek salata miktarının dengelemeyi yapabilmesi için çok fazla olması gerektiğini (700-800 gr. kadar!) yazıyor...kaçamak yaptığın zaman sen ne şekilde telafi ediyorsun, 2. aşama deneyimleri burda yok, bana bi kaç örnekleme yapabilir misin canım? öptümm... smilelarımız nere gitti acep? onlar da mı 9 günlük tatildeler:))))

ziliiimm ben yedim valla bugün 1 tane ahahah

ama internette baktım glikoz deil fruktoz şekeri varmış....

mideye hazımda yardımcı oluomyuş falan ama pişman oldum şimdi

umarım alınmaz canım almassınızda kendime kızdım aslında nasıl bir gazla sadece 3 ay elma ile beslendim diye tek sorun yemek yemememmiş ve ayakta bir ondan bir bundan almakmış şimdi karnım öyle bir doyuyor ki korkmadan yemek yiyebiliyorum birde bu haftaiçi yada sonu regl olacam onunda şişkinliği vardır elbet keyfim yerinde yani birde ben akşam 6 dan sonra sadece bir elma yiyorum yarın mesai başlıyor 7 de kalk var gün içindeki koşturmalarla daha fazla gider umarım gerçi acelem yok gitsin ve bir daha geri gelmesin şu kilolar öğlen et yedim dışardaydım haşlama tarzında akşamda bol yoğurt ve yeşillikle ıspanak var hepinize teşekkür ediyorum destek olduğunuz için

iyi akşamlar kıslar .
tatil bitti ben döndüüüü.........

site eski halina dönmemiş demeki bu durum kalıcı .. ben alışmışım 3 senedir kırmızı sayfalara bu halini benimsiyemiyorum ....

nasılsınız bakem .... yeni arkideşler gelmiş hoşgelmişler .....

Son düzenleme:
hoşgeldin aeben bu fırtına öncesi sessizlik pazartesi başlar inşallah yoğunluk sayfaları takip etmekte zorlanacağız uzaktan takip etmekle olmuyormuş okuyup geçmekle destek geldiğini görünce insan daha fazla motive oluyor

az önce cevap yazmıştım bu masajlara uçtu gitti.((
güzelim münküm mertebe ögünlerini ye .
menün güzel olmuş afiyet olsun ...
yanlız yagve tuzu kesmem hatamı demişin tek kelimeyle EVET HATA .bunların fazlası kadar hiçyenmemeside zararlı ...
yağ olmassa bir çok vitamin bagırsaklarda emilmez ..
tabiki yazmak buraya olan sorunlulugu vede diyeti daha düzgün yapmayı saglıyor bu bir gerçek .

aebenim hoşgeldin şekerim... güç toplayıp birer birer dönüyor herkes..yarın sabah iştimada alıver ifadelerini(buraya gülen smiley koymam lazım ama yok o sebeple siz varmış gibi davranın:))

ketumcum bende kitap yok cnm.ben diyet yaparkende montinin ilkerini benimseyerek yazılmış bir kitaptan faydalanmıştım.bendeki kitabın kuralları çok daha katıydı.proteinle karbonhidratı asla yan yana yemeyye izin yoktu.aşamalı da değildi.ben kendim ayarlayarak geçtim 2.aşamaya.
bir gün kaçırdığımda ertesi gün bol salata ve sebzeye dayandım o şekilde telafi ettim.mesela bu gün sabah biraz fazla börek yedim. 7-8 yılda ilk kez diyebilirim.akşam tavuk sote yaptım yiycem birazdan salatayla.yarında karnıbahar yemeği yada brokoli salatalası yiycem kahvaltımıda bol yeşillikle (maydonoz roka-domates-salata)ile yapıcam.birde günde iki kere tarçınlı yoğurt ve bol yeşil çay içerek kapatıcam günü.
bu günki gibi abartmasam bile bazen bir yere gezmeye gidincede normalde yediğimden fazla yada ağır şeyler yediysem hemen midem rahatsız oluyor zaten.ertesi günde hafif bişey yemessem bir kaç gün rahatsızlık veriyor yediklerim.o sebeple yememeyi tercih ediyorum sırf hem midemi hemde o doluluktan rahatsız olan beynimi rahat ettirmek için...

yani ikinci aşamada salata meyve olayı nasıl olur bilmem ,o konuda aebenim yarın sabah mutlaka birşey der ama bir kişininde 600-700 gr.salata yemesi zor gibi geliyor.(aç olsam ben yerimde) birde yanında yemek falan yenecekse o miktar fazla gelir yani.ama yinede salatayı bol yersen yemeği otomatik olarak çok yiyemezsin kiloda almassın...

mimum hurma içinde üzme kend,ni o kadar kilo verdin bir hurmadan ne olurki cnm...
sitenin bu yeni hali hiç hoş olmamış birileri duysada düzenlese walla...
oğlum kolumu ısırıyor ben kaçar.....

.....ketumum senin okudugun eski kitap ve okudugun yer(o 600 700gr.salata bahsi) bir konu hakında örnek için verilmiş canım benim uygula diye deyil .....

2.aşamda aynen zilimin deigi gibi birgün yersen ertesi günü 1.aşama ya dön 1.2. gün .
yada kaçamakları yerken yanında telefisiyle bol (salta vs gibi)le ye .
hiç merak etme bende seninle 2.aşammadayım . zorlanmassın ...

hep olumlu eleştriler aldım bu tatil boyunca ilki eşimden . bina kapısında arabayla bizi bekliyordu .yine ay parçası gibi olmuşun didi.
gören sen yinemi kilo verdin diye soruyor .
ama yok kilo vermedim aski kilomdayım kuruyorum diyorum ...

bu arada son 1.2 gün biraz çeşitli yedim . öncesi gayet dengeliydi. ve bu bayram benim için en hasarsız bayram olrak tarihe geçti..
baskül 1 kiloya yakın artıda gibi ama bu sabah regl oldum sanırım birazda ondan . bir günlügüne ayram yapıcam şişligide alsın diye ondan sonrasıda 2.aşama ve tarçınlı yogurdumla mutlu mesut yaşayacagız inşallah ....
measjların hepsini yarın okurum inaşllah .. şimdi yemek hazırlama zamanı ....
iyi akşamlar efem

Son düzenleme:
aben ablam hoşgeldinn
bend edün start verdim ama bugünde düzenliolmadı eşimden kaynaklı
neyseki markete gittim ve montii mamalrı aldım bol sebze ve meyvee yarın başlıyorummm bende azimli,kararlı vee motive olmuş bir şekilde

zilimm bend eçok rahatsız oluyorum cnm artık yedigim şeylerind dışında yersem

Aebenim, monti amcam da zaten telafi için bu kadar miktarın fazla olduğunu vurgulamış, o yüzden (!) koydum oraya, bu miktarda salata yemenin mümkün olmadığını ama öncesinde mesela 2 elma yendiğinde dengelemenin daha kolay olacağını yazmış, bu şekilde en aza indirmek daha mümkünmüş ama sizin önerdiğiniz her zamanki gibi daha kolay ve en mantıklısı :128: iyi ki varsınız şekerlerrr..yaşasın monti kardeşliği

Çok sağol zilicim, yazdıklarınla yol haritamı belirlemiş oldum, iyi ki varsın, iyi ki burdasınız, iyi ki burdayım, öpüyorum canım...

Montici güzellerim canlarım ciğerlerim nasılsınız bakalım yavrulaaarrrrrr
nasıl geçti bayramınız anacımmmm
geçmişe pek göz atamadım malum mesainin ilk günü iş var lakin ason sayfada aeben ablamın yazısını okudumda sanırsam bayram hasarsız geçmiş yuupppiiiiiiiiii pekte güzel olmuş gariiiiii bende tatil sonu deyii bu sabah baskülle tanıştım tekrardan vedeeee sadece 200 gr. almış bulunmaktayım. Ayrıcaaa regl dönemim acaip şişim cumaya belli olur asıl olay diyorrrrrr ve sizleri özlediğimi dile getiriyorummmmmmmmmmmmm

selam fıstıklar ben geldim şişkolasmıs sekilde ben döndüm aranıza ...
bu sabah yine yeni yeniden durumlarındayım :)

oldan geldin tüngece yolculuk yaptın cok yorgunum sabah kuruyemiş ve sütle kahvaltı yapıcam diğer öğünleri bilmiyorum...

ama cok feci kilo aldım 36 beden pantolonum artık üzerimde durmuyo (

canımmm günaydın nasılsınnnn
nasıl geçti bayram bebekim herşey iyimi keyifler yerindemi?
Kaç kilo aldın bakalım bayram tatilinde sen bu kadar şikayet etmişsin?

günaydııınn güzellerrr meyveem 36 diosun yaaaa bence al yani

canımmm günaydın nasılsınnnn
nasıl geçti bayram bebekim herşey iyimi keyifler yerindemi?
Kaç kilo aldın bakalım bayram tatilinde sen bu kadar şikayet etmişsin?

tatil güzeldi canım ama ben stresten yedim durdum..anneme evlenmek istediğimi söyledim sonunda ama kabul etmiyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…