az önce cevap yazmıştım bu masajlara uçtu gitti.hepinizin akşamı iyi olsun öncelikle bugün yediklerimi yazmak istiyorum klasik kahvaltı yaptım öğlen sadece elma yiyebildim akşam ise karnıbahar ve kabak haşladım sarımsaklı yoğurt ile hüplettim bende 2 günde 200gram gitmiş bu benim için çünkü daha önceleri kaçgün aç kaldığımı bilirim gram bilem oynamazdı en azından burda karnım doyuyor :)
menün güzel olmuş afiyet olsun ...günaydın bu sayfa pazartesi canlanacak buna inanıyorum zillim menüme bir göz atsan hata varmı bugün güzel bir kahvaltı ile başladım annemin kışlık olarak hazırladığı menemen lik vardı yumurtasız 2tb ekmeği yeşillik ve çayla bir güzel afiyetledim öğlen haşlanmış tavuk yoğurt ve yeşillik olacak akşamda patlıcan ezmesi yine yoğurtla tuz ve yağ asla kullanmıyorum doğrumu yanlış mı acaba birde ben hergün tartılıyorum yoksa içim rahat etmiyor cuma günü 64.100gr la başlamıştım bugün 63.600gr
tabiki yazmak buraya olan sorunlulugu vede diyeti daha düzgün yapmayı saglıyor bu bir gerçek .hoşgeldin aeben bu fırtına öncesi sessizlik pazartesi başlar inşallah yoğunluk sayfaları takip etmekte zorlanacağız uzaktan takip etmekle olmuyormuş okuyup geçmekle destek geldiğini görünce insan daha fazla motive oluyor
aebenim hoşgeldin şekerim... güç toplayıp birer birer dönüyor herkes..yarın sabah iştimada alıver ifadelerini(buraya gülen smiley koymam lazım ama yok o sebeple siz varmış gibi davranın:))
ketumcum bende kitap yok cnm.ben diyet yaparkende montinin ilkerini benimseyerek yazılmış bir kitaptan faydalanmıştım.bendeki kitabın kuralları çok daha katıydı.proteinle karbonhidratı asla yan yana yemeyye izin yoktu.aşamalı da değildi.ben kendim ayarlayarak geçtim 2.aşamaya.
bir gün kaçırdığımda ertesi gün bol salata ve sebzeye dayandım o şekilde telafi ettim.mesela bu gün sabah biraz fazla börek yedim. 7-8 yılda ilk kez diyebilirim.akşam tavuk sote yaptım yiycem birazdan salatayla.yarında karnıbahar yemeği yada brokoli salatalası yiycem kahvaltımıda bol yeşillikle (maydonoz roka-domates-salata)ile yapıcam.birde günde iki kere tarçınlı yoğurt ve bol yeşil çay içerek kapatıcam günü.
bu günki gibi abartmasam bile bazen bir yere gezmeye gidincede normalde yediğimden fazla yada ağır şeyler yediysem hemen midem rahatsız oluyor zaten.ertesi günde hafif bişey yemessem bir kaç gün rahatsızlık veriyor yediklerim.o sebeple yememeyi tercih ediyorum sırf hem midemi hemde o doluluktan rahatsız olan beynimi rahat ettirmek için...
yani ikinci aşamada salata meyve olayı nasıl olur bilmem ,o konuda aebenim yarın sabah mutlaka birşey der ama bir kişininde 600-700 gr.salata yemesi zor gibi geliyor.(aç olsam ben yerimde) birde yanında yemek falan yenecekse o miktar fazla gelir yani.ama yinede salatayı bol yersen yemeği otomatik olarak çok yiyemezsin kiloda almassın...
mimum hurma içinde üzme kend,ni o kadar kilo verdin bir hurmadan ne olurki cnm...
sitenin bu yeni hali hiç hoş olmamış birileri duysada düzenlese walla...
oğlum kolumu ısırıyor ben kaçar.....
.....ketumum senin okudugun eski kitap ve okudugun yer(o 600 700gr.salata bahsi) bir konu hakında örnek için verilmiş canım benim uygula diye deyil .....
2.aşamda aynen zilimin deigi gibi birgün yersen ertesi günü 1.aşama ya dön 1.2. gün .
yada kaçamakları yerken yanında telefisiyle bol (salta vs gibi)le ye .
hiç merak etme bende seninle 2.aşammadayım . zorlanmassın ...
hep olumlu eleştriler aldım bu tatil boyunca ilki eşimden . bina kapısında arabayla bizi bekliyordu .yine ay parçası gibi olmuşun didi.
gören sen yinemi kilo verdin diye soruyor .
ama yok kilo vermedim aski kilomdayım kuruyorum diyorum ...
bu arada son 1.2 gün biraz çeşitli yedim . öncesi gayet dengeliydi. ve bu bayram benim için en hasarsız bayram olrak tarihe geçti..
baskül 1 kiloya yakın artıda gibi ama bu sabah regl oldum sanırım birazda ondan . bir günlügüne ayram yapıcam şişligide alsın diye ondan sonrasıda 2.aşama ve tarçınlı yogurdumla mutlu mesut yaşayacagız inşallah ....
measjların hepsini yarın okurum inaşllah .. şimdi yemek hazırlama zamanı ....
iyi akşamlar efem
aebenim hoşgeldin şekerim... güç toplayıp birer birer dönüyor herkes..yarın sabah iştimada alıver ifadelerini(buraya gülen smiley koymam lazım ama yok o sebeple siz varmış gibi davranın:))
ketumcum bende kitap yok cnm.ben diyet yaparkende montinin ilkerini benimseyerek yazılmış bir kitaptan faydalanmıştım.bendeki kitabın kuralları çok daha katıydı.proteinle karbonhidratı asla yan yana yemeyye izin yoktu.aşamalı da değildi.ben kendim ayarlayarak geçtim 2.aşamaya.
bir gün kaçırdığımda ertesi gün bol salata ve sebzeye dayandım o şekilde telafi ettim.mesela bu gün sabah biraz fazla börek yedim. 7-8 yılda ilk kez diyebilirim.akşam tavuk sote yaptım yiycem birazdan salatayla.yarında karnıbahar yemeği yada brokoli salatalası yiycem kahvaltımıda bol yeşillikle (maydonoz roka-domates-salata)ile yapıcam.birde günde iki kere tarçınlı yoğurt ve bol yeşil çay içerek kapatıcam günü.
bu günki gibi abartmasam bile bazen bir yere gezmeye gidincede normalde yediğimden fazla yada ağır şeyler yediysem hemen midem rahatsız oluyor zaten.ertesi günde hafif bişey yemessem bir kaç gün rahatsızlık veriyor yediklerim.o sebeple yememeyi tercih ediyorum sırf hem midemi hemde o doluluktan rahatsız olan beynimi rahat ettirmek için...
yani ikinci aşamada salata meyve olayı nasıl olur bilmem ,o konuda aebenim yarın sabah mutlaka birşey der ama bir kişininde 600-700 gr.salata yemesi zor gibi geliyor.(aç olsam ben yerimde) birde yanında yemek falan yenecekse o miktar fazla gelir yani.ama yinede salatayı bol yersen yemeği otomatik olarak çok yiyemezsin kiloda almassın...
mimum hurma içinde üzme kend,ni o kadar kilo verdin bir hurmadan ne olurki cnm...
sitenin bu yeni hali hiç hoş olmamış birileri duysada düzenlese walla...
oğlum kolumu ısırıyor ben kaçar.....
selam fıstıklar ben geldim şişkolasmıs sekilde ben döndüm aranıza ...
bu sabah yine yeni yeniden durumlarındayım :)
oldan geldin tüngece yolculuk yaptın cok yorgunum sabah kuruyemiş ve sütle kahvaltı yapıcam diğer öğünleri bilmiyorum...
ama cok feci kilo aldım 36 beden pantolonum artık üzerimde durmuyo(
canımmm günaydın nasılsınnnn
nasıl geçti bayram bebekim herşey iyimi keyifler yerindemi?
Kaç kilo aldın bakalım bayram tatilinde sen bu kadar şikayet etmişsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?