aaa nie kabul etmiolar canım yaaaa:S
tatil güzeldi canım ama ben stresten yedim durdum..anneme evlenmek istediğimi söyledim sonunda ama kabul etmiyorlar..
canım ama lcw bedeni onun kiler 1 beden büyük yani 36 beden 38 oluyor..((
dediğin gibi kısmet sekercim ama suan için beni zor günler belkiyor gibi..kısmetin neredeyse orada olacaksınn .. ikna edemedin mi yani?
oy oy oy işin zor valla cancağızım ne diyem
belkide ilk etata böyle bir tepki vermişlerdir canım bu kadar kasma kendini anne baba olmak zor
dibinde bile olsan evden çıkacağın için bazen zor koşarlar bazen naz niyaz yaparlar ama nasibinde varsa zaten herkesin ağzı dili kapanır evet deyiverirler yeterki rabbim hakkımızda hayırlı olanları nasip etsin....
hayırlısı olsun safişcim... allah yardımcım olsun cok ypranıyorum çünkü..
lcw kalıbı büyük demek ben ordan giyineyim o zaman yaaa psikolojikman eyii olurum
zevcan evet seni zor günler bekliyor ama ne olursa olsun kocan dahi olsa elin erkeği için aileni karşına alma usulüne uygun herkesin gönlünü yapmaya çalış yumuşakça halletmeye çalış olurmu tatlişkom....
Anne Baba olmak zor çünkü evlat kolay yetişmiyor hak ver onlarada....
aama hiç tanımadan etmeden hayır demezler gibime gelio meyvem
zevcan canım herşeyi zamana bırak kendini kasma germe boşuna hiç kimsenin de üzerine gitme dur bakalım gelecek günler neler gösterecek...
Diyarcım bayram tatilinde kaç kilo aldın bacım çokmu dengesiz beslendin?
kızlar bi de dün gece eniştem aradı adanadan yarından itibaren rejime başlıyorum neler yapmam lazım diye montinin tarifini aldı benden:d
tek tek yazdııı:d
zamana bırak diyorsunda safişcim içim içimi yiyor sence anneme tekrar ne zaman sorayım..
Bu arada ben cok kilo aldım tartılmaya bile korkuyom..en son 3 kilo + daydım üstünde 3-4 gün gecti..
süpermiş yaa banada sordular anlattım ama bu bize göre değil cok zo dediler.. :))
canım benim sen sadece annenlemi konuştun bu mevzuyu yani annen babanın adınamı cevap verdi sana yorummu yaptı yoks gerçekten baban senin uzağa gitmenimi istemiyor?
Ayrıca babanla nasıl bir baba-kız ilişkiniz var?
Mesela ben annemde çok babama yakınımdır. Evlenmeye karar verdiğimde de annemle değil ilk babamla konuştum. Babam bana ;
"senin yüreğin sevip seçtiyse eş olmaya aday gördüyse bize saygı duymak düşer" dedi.
üstelikte babam bana resmen aşık bir babadır asla kimseyle paylaşamaz ama söz konusu kendi kızının mutluluğu olunca anne baba herşeye göğüs gerer. Yeterki doğru insan için adım at.
Bence şimdilik kapat konuyu ama tabii aile yapınızda çok önemli canım yaaa bilemiyorumki şimdilik bir şey deme bakalım ne olacak....
Ayrıca 3 kiloda fazla değilmi ne yedinde bu kadar kilo aldın balım şişlik falan olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?