Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aaa nie kabul etmiolar canım yaaaa:S

kısmetin neredeyse orada olacaksınn .. ikna edemedin mi yani?

tatil güzeldi canım ama ben stresten yedim durdum..anneme evlenmek istediğimi söyledim sonunda ama kabul etmiyorlar..

oy oy oy işin zor valla cancağızım ne diyem
belkide ilk etata böyle bir tepki vermişlerdir canım bu kadar kasma kendini anne baba olmak zor
dibinde bile olsan evden çıkacağın için bazen zor koşarlar bazen naz niyaz yaparlar ama nasibinde varsa zaten herkesin ağzı dili kapanır evet deyiverirler yeterki rabbim hakkımızda hayırlı olanları nasip etsin....

canım ama lcw bedeni onun kiler 1 beden büyük yani 36 beden 38 oluyor.. ((

lcw kalıbı büyük demek ben ordan giyineyim o zaman yaaa psikolojikman eyii olurum

kısmetin neredeyse orada olacaksınn .. ikna edemedin mi yani?
dediğin gibi kısmet sekercim ama suan için beni zor günler belkiyor gibi..

evet tatlım 1 bedeb büyük oluyor hep...

zevcan evet seni zor günler bekliyor ama ne olursa olsun kocan dahi olsa elin erkeği için aileni karşına alma usulüne uygun herkesin gönlünü yapmaya çalış yumuşakça halletmeye çalış olurmu tatlişkom....
Anne Baba olmak zor çünkü evlat kolay yetişmiyor hak ver onlarada....

bende bi ara lcw den giyenibiloiodum bi tek nedeni bell oldu

canım zaten babam hayır derse olmaz yapıcak bişi yok.. ailemi ciğneyip baska işlere kalkısmam ..
herseyin güzelce olmasını istiyorum mutlu olmak istiyorum.. inş olurum..

aama hiç tanımadan etmeden hayır demezler gibime gelio meyvem

hatunlar salammmm
nasılsınız

meyvenulcum herşey istediğin gibi olur umarım

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz

tekrar kilo alınır mı die bi soru vardı canım adam gibi yersen almıyon benim gibi yersen alıyorsun ( yani dikkatli olup kıtlıktan çıkmaz isen sporda yaparsan almıyorsun

ben kilomu aldım göbeğimi yine büyüttüm ve suçlu bir şekilde döndüm ama biliyorum ki bu hafta sıkı yaparsam bu işi geri veririm buda beni nerden baksan 2 hafta geriye atıyor ki hiç gerek yoktu bu kadar geri gitmeme ne yazık ki canım sağolsun diyerek tekrar başlıyorum(anam bu kaçıncı oldu walla bende bilmiyorum)

aebenim zilim bende dün tarçınlı yoğurda başladım akşam eve geç dönmüştüm akşam yemeği yemek istemedim ve 3 kaşık yoğurda bir çay kaşığı tarçın koydum tadı güzeldi

dün yediklerim:
sabah: tb ekmekli kahvaltı
öğlen: z.yağlı fasulye+salata
akşam: tarçınlı yoğurt

spor: 3 saat horon tepinmece+45 dk yürüyüş(kilo aldığım için tepinirken zorlandım yağlandım resmen ya belim ağrıdı hep)

Zevcan canım herşeyi zamana bırak kendini kasma germe boşuna hiç kimsenin de üzerine gitme dur bakalım gelecek günler neler gösterecek...

Diyarcım bayram tatilinde kaç kilo aldın bacım çokmu dengesiz beslendin?

kızlar bi de dün gece eniştem aradı adanadan yarından itibaren rejime başlıyorum neler yapmam lazım diye montinin tarifini aldı benden

tek tek yazdııı:d

zamana bırak diyorsunda safişcim içim içimi yiyor sence anneme tekrar ne zaman sorayım..
Bu arada ben cok kilo aldım tartılmaya bile korkuyom..en son 3 kilo + daydım üstünde 3-4 gün gecti..
kızlar bi de dün gece eniştem aradı adanadan yarından itibaren rejime başlıyorum neler yapmam lazım diye montinin tarifini aldı benden:d

tek tek yazdııı:d

süpermiş yaa banada sordular anlattım ama bu bize göre değil cok zo dediler.. :))

canım benim sen sadece annenlemi konuştun bu mevzuyu yani annen babanın adınamı cevap verdi sana yorummu yaptı yoks gerçekten baban senin uzağa gitmenimi istemiyor?

Ayrıca babanla nasıl bir baba-kız ilişkiniz var?
Mesela ben annemde çok babama yakınımdır. Evlenmeye karar verdiğimde de annemle değil ilk babamla konuştum. Babam bana ;
"Senin yüreğin sevip seçtiyse eş olmaya aday gördüyse bize saygı duymak düşer" dedi.
Üstelikte babam bana resmen aşık bir babadır asla kimseyle paylaşamaz ama söz konusu kendi kızının mutluluğu olunca anne baba herşeye göğüs gerer. Yeterki doğru insan için adım at.

Bence şimdilik kapat konuyu ama tabii aile yapınızda çok önemli canım yaaa bilemiyorumki şimdilik bir şey deme bakalım ne olacak....

Ayrıca 3 kiloda fazla değilmi ne yedinde bu kadar kilo aldın balım şişlik falan olmasın

selamkızalr
bende tam anlamıyla start veridm bugün ve güsle bir kahvaltıyla başladım bende tam kaçkilo aldıgımı bilemiyorum
ama 1 kilodan fazla degildiidr şuan regli şişligide var cuma ola hayrola bakalımmm

tatlım sadece annemle konustum babama söylemeye cesaret edemedim ..
Bizde böyle seyler hiç konuslmaz o yüzden cok koktum ters bişi söyler die..
Annem önceden biliyordu anneme dedim biz artık bazı seyleri resmilestirmek istiyoruz die ..
Ben zaten ailemden ayrı yaşıyorum.. Onların yanına tekrar dönmem için memurluktan istifa etmem gerek ama ailem secim zamanı hakalrın verileceğini ve yanlarına döneceğimi düşünüyor bu yüzden istemiyor..
Eee bide diğer tarafın tutumu var tabi onlar ocak gibi söz falan istiyorlar.. Ondan cok da erteleme sansım yok olayı..

Yeme olayına gelince sürekli yedim gecek uyandım tatlı yedim yattım sıkıntıdan sürekli azımda bişilerle dolastım şimdide ii değilim ama artık yanlızım en azından kendi evime geldim...

günaydın kızlar...laptobu açtım açmasınada bir türlü elime alamadım o arada bile sayfalar akmış gitmiş....
Allahım kimimiz fazla yemekten kimimizde hiç yedirememekten şikayetçiyiz :)) (bu kişi ben oluyorum) bir gün topiğin ortasında kafamda huni,bacaklarımın arasında at niyetine ipinden tuttuğum bir çıtayla dehh dıgıdık dehh dıgıdık diye koşarken gören olursa şaşırmasın o benim :))
delirmeme ramak kaldı,oğlumun diş sıkntısı falan değilmişbu sabah erkenden pedagog'un yolunu tuttum,durduk yere 180 lirayı bayıldık kadına.dönemsel bişey 15.-20. aylar arası çocukların yaptığı bişey dedi.birde kişilikleri oluşmaya başladığı için ebeveynleriyle sürekli bir iddalaşma reddetme savaşı halindedileriler dedi.geçecek üstüne gitmeyin dedi.bu kadar...
ben zaten bunları biliyorumki.çözüm olarak ne öneriyorsunuz dedim.şimdilik bi çözümü yok sabredeceksiniz üstüne gitmeyeceksiniz,sinir etmeyeceksiniz dedi..içimden oooooldu başüstüne dedim çıktım geldim.bildiğimiz şeyleri anlatması için 180 lira vermemiz gerekiyormuş. eşim bir öncesinde bizim çocuğumuzda hiç bir sorun yok boşu boşuna gideceksin ama gitte bari için rahatlasın demişti doğru demiş adamcağız:))

yani ben daha bu durumu 4 ay daha çekeceğim en azından....oğlum 16.ayını bitirecek daha çünki...umarım delirmeden atlatırım bu dönemi...

meyvemin dediği gibi LCW'nin bedenleri oldukça geniş kalıplı.ben yzın 36 beden kapri almıştım beli çok boldu.norlamde 36 tam gelir.ordan aldığım kapri bol geldi.daralttırdım...oranın bedenlerine aldanmaın yani...

meyvem bu yeni kilolar yerleşmeden yollarsın sen onları cnm.detox iyi gelmişmiydi sana.geldiyse onu yapabilirsin.bende yarın yapıcam...

evet sitenin yeni hali berbat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…