Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ZİLİM OĞLUSUNU BUNCA ZAMAN BOSUNA MI DERT ETMİŞSSİN YANİ...
NYS PARANIN CIKACAĞI VARMIS :)) EN AZINDAN SAĞLIKLI Bİ BEBİŞİN OLDUĞU Bİ PROFESYONEL TARAFINDAN ONAYLANDI :))
SEN SAKİN OLMAYA CALIS..
BEN DETOKS OLAYINI HİÇ DENEMEDİM MUHTEMELEN İŞE YARAR BİLİYORSUN BÜNYE ALISIK AC GECMEYE SONRA COŞMAYA :)) YAPMICAM AMA COK FAZLA SPOR YAPCAM MONTİ İLE 2 HAFTADA ATMAYA CALISICAM ÜZERİMDEKİ FAZLALIĞI BİDE REGLİ DÖNEMİM ONUNDA ETKİSİ VAR BAKALIM NOLCAK...

yaaaa bu gülümsemeler nereye gitttiiii bende neden yokkkkkk

meyvem birde şu isteme işlerinde aileler bunu hep yaparlar cnm.bende 5 yıl çıktıktan sonra evleneceğimi çok zor söylemiştim.kendimde tayinci olmama rağmen eşimin işini sürekli bahane ederek 5 sene ertelettiler bana.onlara yokuşa sürdükçe ben bir süre ara verdim söylemedim .ama ayrılmadımda,eşimde çok sabırlı biridir 10 yılda olsa tatlılıkla halledelim dedi. aşağı yukarı her 6 ayda bir söyledim bıkıp usanmadan.annem daha babama söylemeden reddetti.ilk göz ağrısı olan ablam uzağa evlenince beni uzağa vermemek için içinden aht etmiş kadıncağız.o bastırdı olayacak oyalayıp durma alemin oğlunu yol ver gitsin kısmetini arasın diye,bende tamam tamam dedim ama bildiğimi okudum.o arada birde kardeşim askeri okula gitti o da tuz biber oldu hepten yalnız kalacaklarını anlayınca dahada bastırdı annem:)) ama biz bıkmadan usanmadan yolumuza devam ettik.iyikide etmişiz..annemde babamda eşimi çook fazla seviyorlar.çocuğumun inat edip yemek yememesinden dem vurdukça annem kimlere çekmiş acaba.5 yıl direnen babasınamıııı?yoksa annesinemi diye kızdırıyor beni:)
senin yaşın daha ne ki tatlım..anneni ikna edemiyorsan yawuklunu ikna etmeye çalış....annenin babanın ilk mürüveti olacaksa ondanda bu tür huysuzluklar yapıyorlardır... ben bu beş yılın sonunda annemi babama söylemeye ikna ettikten sonra annemi sıtmalar sardı.eşim sırf uzak diye nasıl söyliycez derdinden annem çok kilo verdi stresten.babama kalabalık bir aile meclisinde birden söyleyivermiş,babamda siz ana kız bildiğinizi okumuşsunuz benden habersiz zaten.nasıl isterseniz öyle yapın demiş düşün....ablamı verirkende aynı şeyi demişti:)) ama sonra mecbur yola gliyor...yani evleneceğin insan ailene yakışan bir kişiyse sorun olmaz...başta olacaktır hep bunlar hiç sıkma canını..işler olacağına varır...su yolunu buluyor yani...
sen sıkıntıdan yeme yeterki gerisi kolay....

kızlar bu detoks dedğiniz ayran aşı çorbasıydı değil mi buğdaydan yapıyodunuz?

ahhh zilim 3 sene bitti görüşmeye baslıyalı benim yas sorun değilde karsı tarafın yası olmus 27 sıkıstırıp duruyor düğüne kadar 28 olucak cocuk olana kadar 30diyip duruyor..
bakalım nolcak senden önce ben delirirsem sasırma
yememem gerek yedikce dahada mutsuz olucam ii biliyorum bunu

zilim bişi sorucam sana,

bu tarçınlı yoğurdu aralarda mı yoksa ana öğün yerine mi yiyebiliriz?

ara öğün olur ise yanında bir meyvada ekliyebilir miyim? süt ürünlerinden yarım saat öncede olduğu gibi öğle yemedğinden sonra ki meyve aramda meyvamı yiyip sonra bu yoğurdu mu yiyim? bilemedim??

akşam ana öğün olarak da yemem de skaınca var mı acaba???bunuda bilemedim??

bildiğim şu ki huni bize çok yakışır :))) sen takınca haber et bende seni yalnız bırakmam :)

meyveem bizim toğga diye bi çorbamız bvar döveme buğdaydan yapılıo ondan içtim bende adanada çok severim anneme söliimde bol bol yapsın nohutlu fln

Anladım canım ne yapacaksın arada gidip gelicek her iki tarafıda tatlılıkla bir şeylere ina edeceksin.
Allah yardımcın olsun güzelim...

yeme işine gelince abartma yeme diyetini yap sonra yine sen üzülüyorsun sen uğraşıyorsun şekercim....

canım yaaaa boşu boşune kendini kasıyorsun valla bende kızım hasta azı dişlerini çıkarıyor diye iştahı falan gitti ne yapıcam şaşırdım bayram öncesi felaketti ama sonra iyileşince tamamen bıraktım kendi haline yemiyormu ikinciye hiç götürmedim kaşığı ağzına bıraktım tezgahın üzerine beş on dakika sonra kendisi istedi tezgaha uzanıp bende koydum mama sandalyesine koydum önüne minik porsiyonlar kendi kendisine baby tv izlerken yedi ve şimdi maşallahı var iştahı düzeldi. Bunları dene birde istersen sonuçta benim kızımda 17 ayı yeni bitirdi çok byük değil aynı sayılırlar....

Ama çokta kasma kendini dert etme çocuklar bazı dönemlerde malesef olabiliyor böyle....

günaydınnnn kızlarrrrrr...
kürkçü dükkanına döndük...:))
sitenin yeni halini hiç beğenmedim..

Sema abla hoşgeldin nasılsın

evet bende beğenmedim alışamadım hala....

evet sitenin yeni hali berbat

bencedeeeeeeeeee

kıs 27 yaş çokmu deliye bak dert ettiği şeye bak yaaaa nasip ne zaman ise o zaman olur sen bunun için dua et yeter. Yaş olayına takılma

hoşbuldum canım sen nasılsın...ben berbat haldeyim sabah korkudan tartıya çıkamadım...( bayram boyunca diyet miyet olmadı bu biline...:))))) pişmanmıyım..... HAYIRRRRR

hatta zilim şunuda sorayım

öğlen yemeiğindne önce yesem tarçınlı yoğurdu iştahımıda keser hemde olmaz mı? sabah ile öğlen arasında ara yok biliyorum ama sorayım dedim

hoşbuldum canım sen nasılsın...ben berbat haldeyim sabah korkudan tartıya çıkamadım...( bayram boyunca diyet miyet olmadı bu biline...:))))) pişmanmıyım..... HAYIRRRRR

İyiyim ablacım çok şükür dolu dolu tam dokuz gün geçirdim kızımla birlikte o mutlu ben mutlu kocam daha mutlu daha ne olsun

berbat olmanı geretirecek bir durum yok zaten belediklerimiz bunlardı yani kendi adıma konuşayım ben zaten bayram tatilinde diyete mola vereceğim demiştim kendime abartmadan kaldıki zaten yenmiyorda fazla en azından ben istesemde yiyemedim midem küçülmüş montiye alışmışım bazı şeyler ağır geldi.

Neyse artık önümüzde bayram falanda kalmadı bu yüzden sıkı bir şekilde devam ediyoruz diyete....

evet safişim önümüzde bayram kalmadı ama üzücü adanayı özlücem:S

diyarım öğrencim vardı onu gönderdim ancak geldim.şimdi cvpliim cnm...aebenimde öyle yapıyormuş bende öyle yapıyorum.yemekten yarım saat yada bir saat önce yiyiyorum cnm.nasıl dengeliyor kan şekerimi anlatamam.eğer dün yoğurt yemeseydim ıspanaklı böreğe gerçekten yumulacaktım.çok severim kendilerinide:)) uzun süredirde yemiyordum ...tepsiyi götürecektim gibi geldi eğer yoğurt yemeseydim.ve ben tam bir tarçın delisiym.yiyebilsem kuru kuru yiycem o derece yanii..babamda diabet benim eşim yıllardır babama hep tarçınlı yağsız süt iç der.babam ne zaman şekeri yükselecek gibi olsa içmeye başlar.bir haftada düzene girer şekeri.meyveyle sütü yiyebildiğinize göre,meyveyle yoğurtta yenir zannımca:)ama aebenim bu konuyada el atar gelince...ben elma rendelendiğinde çok lezzetli olacağını düşünüyorum açıkçası....

meyvem sakın kendini az yiyeceğim psikolojisine kaptırma cnm.o zaman hiç doymuyor beyin ve ona bağlı mide de...bunu bayram süresince çok denedim.sabahları envaii çeşit yiyeceklerle donattığım kahvaltı masalarında içimden bir ses yemesene kızım dombili olacaksın bu gidişle dedi durdu.ama diğer bir seste senede bir kez abartmadan yersen bişey olmaz dedi.ben ikinci sesi dinledim ve hepsinden yeterli miktarda abartmadan yedim ve bir gram almadan atlattım bayramı...dün yediğim iki parça el büyüklüğünde bol ıspanaklı az yufkalı ve peynirli böreği telafi etmek için bu gün zeytin yağlı karnıbahar ve bol yoğurt yedim öğlen,akşamada salata ekleyerek yiycem.yarında detox yapıp yoluma devam edeceğim.bağırsaklarım temizlensin diye yapıyorum bunuda.dediğim gibi hiç kilo almadım.ama normalde yediğimin dışına çıkınca içim kirlenmiş gibi bir ağırlık geliyor ,bir an önce içim temizlensin istiyorum.
bir yere gidincede tatlı,tuzlu,hamur,çamur ne gelirse yediğimizde ben acaip raatsız oluyorum ve tüm sindirim sistemime çamur tıkanmış gibi sıkışık hissediyorum kendimi...detox çok iyi geliyor bana...(buğday ,nohut,yeşil mercimek,nane,ayran ve salatalıkla yaptığımız çorba)

isterseniz sizde deneyin.....

slmmm
zilimmm yemeklerden yarım saat önce yiyince ara yapmışoluyoruz bu arada yemege yakın bi ara oluyor
yanlış olmaz dimi monti açısından:)

merhabalar kızlar bayram dönüsü montiye devam bayramda 3 kilo almısım bu sabah tartıldım ve 82 den yola devam ediyorum
bughunku menum
sabah:tb ekmekten 2 tane tost salatalık domates yeşil zeytin
öğle:cevizli kereviz salatası ıspanak yogurt
aksam:ıspank yeşil salata yogurt

zilim az yiyerek yasayamıyorum ben zaten malesefki tansiyonum düşüyor carpıntım baslıyor..
bayramda evet cok yedim ama pişman değilim nedense suan için daha büyük mutsuzluklarım umutsuzluklarım var galiba o yüzden..
belki haftaya detox olayına bende bi el atarım..
haklısın iç kirlenmesi konusunda bende vücudumda aşırı derecede ağırlık ve kirlilik hissediyorum aslında ben bundan dahada kilolu zamanlarımı biliyorum ama temizlik böyle bişi galiba temizlendikce güzelliğe alısıyorsun sonra az bişide olsa kabullenemiyorsun...
bu haftayı bi atlatayımda denemeyi düşünüyorum..

kızlar brokoli aldım dün sizler naısl yapıyorsunuz haşlayım üzerine sos yapayım diyorum ama
vitaminleir kaybolmadna nasıl haşlayabilirimm

bugünki menüm
sabah
1 bardak iksir,tiroid ilacı
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,salatalık,çay
öğle
nohut yemeği,beyaz lahana salatası,yoğurt
ara
armut
akşam
z,yağlı pırasa,salata,yoğurt

su,iksir,yeşilçay,elma çayı,kuşburnu çayı
spor
45 dk bantta yürüyüş

banucum ben brokoliyi sadece yiyorum hiç haşlamadım yani :) yapıcı değil yiyiciyim brokoli konusunda. bir tencereye yarım bardak su koy hafif haşla üzerine sarımskalı yoğurt koyabilirsin yada limon sıkabilirsin hiçbişi olmadı üzerine peynir dilimle fırına ver haşlandıktna sonra. şimdilik aklıma gelenler bunlar ama yoğurtlu olanı tercih ederim :)

ben şimdi tarçınlı yoğurdu yemek öncesi yemedim şimdide midem tatlı istiyor acep şimdi yapsam yesem olar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…