tarçın tokmu tutuodu canlar?
tarçın tokmu tutuodu canlar?
isteksizlik nasıl bişi mimu hele bi tarif et :)
sanırım tarçınlı yogurtdan bahsediyorsunuz fıstık hatunlar....ye diyarım ye ..afiyet olsun...
walla masumcum vaktim çok kısıtlı olmasa bakar sölerdim önceki sayfalardan.aebenim bayramda yazmıştı hatta.ama o kadar çok ütülecek kıyafeti varki oğlumun şimdi başlasam bir saatten fazla sürer.bulabilirseniz bi bakın önceki sayfalara.aebenim kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden önce yiyiyorum demişti yalnış kalmadıysa aklımda....
diyarım öğrencim vardı onu gönderdim ancak geldim.şimdi cvpliim cnm...aebenimde öyle yapıyormuş bende öyle yapıyorum.yemekten yarım saat yada bir saat önce yiyiyorum cnm.nasıl dengeliyor kan şekerimi anlatamam.eğer dün yoğurt yemeseydim ıspanaklı böreğe gerçekten yumulacaktım.çok severim kendilerinide:)) uzun süredirde yemiyordum ...tepsiyi götürecektim gibi geldi eğer yoğurt yemeseydim.ve ben tam bir tarçın delisiym.yiyebilsem kuru kuru yiycem o derece yanii..babamda diabet benim eşim yıllardır babama hep tarçınlı yağsız süt iç der.babam ne zaman şekeri yükselecek gibi olsa içmeye başlar.bir haftada düzene girer şekeri.meyveyle sütü yiyebildiğinize göre,meyveyle yoğurtta yenir zannımca:)ama aebenim bu konuyada el atar gelince...ben elma rendelendiğinde çok lezzetli olacağını düşünüyorum açıkçası....
meyvem sakın kendini az yiyeceğim psikolojisine kaptırma cnm.o zaman hiç doymuyor beyin ve ona bağlı mide de...bunu bayram süresince çok denedim.sabahları envaii çeşit yiyeceklerle donattığım kahvaltı masalarında içimden bir ses yemesene kızım dombili olacaksın bu gidişle dedi durdu.ama diğer bir seste senede bir kez abartmadan yersen bişey olmaz dedi.ben ikinci sesi dinledim ve hepsinden yeterli miktarda abartmadan yedim ve bir gram almadan atlattım bayramı...dün yediğim iki parça el büyüklüğünde bol ıspanaklı az yufkalı ve peynirli böreği telafi etmek için bu gün zeytin yağlı karnıbahar ve bol yoğurt yedim öğlen,akşamada salata ekleyerek yiycem.yarında detox yapıp yoluma devam edeceğim.bağırsaklarım temizlensin diye yapıyorum bunuda.dediğim gibi hiç kilo almadım.ama normalde yediğimin dışına çıkınca içim kirlenmiş gibi bir ağırlık geliyor ,bir an önce içim temizlensin istiyorum.
bir yere gidincede tatlı,tuzlu,hamur,çamur ne gelirse yediğimizde ben acaip raatsız oluyorum ve tüm sindirim sistemime çamur tıkanmış gibi sıkışık hissediyorum kendimi...detox çok iyi geliyor bana...(buğday ,nohut,yeşil mercimek,nane,ayran ve salatalıkla yaptığımız çorba)
isterseniz sizde deneyin.....
aebenim ağzına sağlık
zilim yazına sağlık :)
yiyn gardaşlar diyorsunuz anladım :)
günde 2 kere yiyim belkim iştahım hafifler
aslında sıl sorun bende zamanında yemek yemek ve yapmak için o kadar çok zaman harcıyordum ki şimdi artan bu zamanı nereye yönlendireceğimi bulamadığım için gözüm beynüm yemek düşüncesiyle dolu oluyor
ben sırf yemek yemek için değil kendim bizzati aşçı olmak istediğim için ilgileniyordum ki hala ilgiliyim işte böyle :) diyet sitesinde yemek yapma aşkımı dile getirdim allahım :))
ben yemk yemek için yaşıodum yaaa 12 saat yol boyunca annem babam ve kardeşim o kadar çok şey yediler ki en sonunda napıyosunuz dedim yanio kadar battı. ben meyvemi bile saatine göre yedim... hiç bişe bulamazsam 4 saat aralıklarla ayran beyaz leblebi yedim...
osmaniyede çok meşhur bir pizzacı var ustasını tanıyorum benim diyen pizzacı yapamaz onun pizzasından dominos vs. hikaye.
ama bizimkilere yedirdim ben fırında tavuk yedim.
tatlımı lazımm... kilolalarca aldımm herkese verdim bol bol yiyin benim yerimede diyee...
dün buradaki dedeme fıstık getirip götürdüm benim içnde ye nolur falan diyeee...
başkaları yiyince mutlu oluyorum:d ama annem ve babam çok rahatsız olmaya başladılar. senden korkuyoruz diyolar.
annem babam boylu poslu insanlar ve zayıflar kardeşimde 1.90 boyunda 65 kilo bir bayan
o yüzden gönül rahatlıyla yediriorumahahaha
AEBEN merhaba önerilerini okuyorum çok faydalanan arkadaşlar var.neyse fazla uzatmaya gerek yok bende montıgnac yedikce zayıfle ince kal kitabını aldım ve okudum ama diyetler yalnız olmuyo bende zayıflamak istiyorum banada yardımcı olurmusun bazı şeyleri dogrumu yalnışmı yapıyorum bilmiyorum sormak istiyorum.bayramdan 2 hafta önce başlamıştım 1 kilo verdim ama bayramda geri aldım o 1 kiloyu şimdi yeniden başlıcam.bende zayıf olmak istiyorum çok başarılı arkadaşlar var şu an 71 kiloyum hedefim 58 olmak olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?