Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ye diyarım ye ..afiyet olsun...
walla masumcum vaktim çok kısıtlı olmasa bakar sölerdim önceki sayfalardan.aebenim bayramda yazmıştı hatta.ama o kadar çok ütülecek kıyafeti varki oğlumun şimdi başlasam bir saatten fazla sürer.bulabilirseniz bi bakın önceki sayfalara.aebenim kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden önce yiyiyorum demişti yalnış kalmadıysa aklımda....

saol zilim :)))

mandalina mı yedim arada biraz kesti beni ( tabi ki bayramda midemi genişlettiğim için adeta hortum gibi süpüresim geliyor)

akşamda eve gidip yoğurdumu tarçınlar içine belki elma yapar yerim eve gider gitmez halkoyunlarına gideceğimden eve dönüşümde saat 9 gibi yapıcam bunu

eğer aebenimde karşı çıkmaz ise öğlen yemeğinden bir saat önce yicem az yemek için birde akşam yemeğinden önce götürücem ara niyetine saat 16:00 gibin bakalım hele ( şimdiden yarın ne yiyeceğimi planlıyorum yaaa) ( hatta babamla yılbaşı yemeğini konuştuk kararlaştırdık düşünün bizim aileyi :) )

tarçın tokmu tutuodu canlar?

bende şu an öle bi istek yok yemiyim o zaman

iyi akşamlar kıslar ......
beni affedin giremedim nete .ortanca cadı hastalandı karnım diyip duruyor okula yollayamadım ..
.yarında hastanede ultrasonu var ,sabahdan ....gelemem haberiniz olsun ...
ilkgünlerde yanınızda olup moral olmak isterdim kusuruma bakmayın, bebeler söz konusu olunca evdeki hesap çarşıya uymuyor işte :)))

isteksizlik nasıl bişi mimu hele bi tarif et :)

çok güzelbir soru ::))))
bazan bende sorardım kendime ::))
..
yemek yedikden sonra yokmu daha yemek istiyordum diye sag sola bakmıyorsun ..
ögün aralarında ara saatim gelmedimi diye saate bakmıyorsun ...
ögün vaktinde karnının boş hissedince yemek yemen gerekdigini hatırlıyorsun ...

Son düzenleme:
sanırım tarçınlı yogurtdan bahsediyorsunuz fıstık hatunlar....

kıslar gün içinde 2 kere yiyin vakti size kalmş ister ögünlerde ister aralarda önemli loan tarcını gün boyu belli zamanlarda almak ..
bu konuda genişbir araştırma yapamadım .vaktiniz olursa bir bakın günlük tarçın kulanımının ne gibi yarar ve zararları var ... kaş yapalım derken göz çıkarmayalım ...
gerçi ben bu tavsiyeleri bir dr. sayfasından almıştım ama yinede iyi araştırmak lazım ... gün boyu 2 çy. kş tarçının bir zararı olummu ???

Son düzenleme:

zilim yerimben senin içindeki sesi....::))))
en dogrusunu söylemiş sende yapmışın .....

ben bugün tam yapamadım detosksu ....

masumum tarçınlı yogurdu.. genelde yemeklerle yiyorum ... yani şöyle açıklayım; DÜZENLİ sabah ve akşam alınan tarçın zaten tüm gün atki ediyr o yüzden yemek öncesi sonrası bahsi yok ... ilk gün etki etmişmiydi ben tam hattırlamıyorum ama ben ogündür bırakmadım ve regl öncesi bile iştahım artmadi .. normalde relg öncesi artar ...

Son düzenleme:
aebenim ağzına sağlık

zilim yazına sağlık :)

yiyn gardaşlar diyorsunuz anladım :)

günde 2 kere yiyim belkim iştahım hafifler

aslında sıl sorun bende zamanında yemek yemek ve yapmak için o kadar çok zaman harcıyordum ki şimdi artan bu zamanı nereye yönlendireceğimi bulamadığım için gözüm beynüm yemek düşüncesiyle dolu oluyor

ben sırf yemek yemek için değil kendim bizzati aşçı olmak istediğim için ilgileniyordum ki hala ilgiliyim işte böyle :) diyet sitesinde yemek yapma aşkımı dile getirdim allahım :))

ben yemk yemek için yaşıodum yaaa 12 saat yol boyunca annem babam ve kardeşim o kadar çok şey yediler ki en sonunda napıyosunuz dedim yani o kadar battı. ben meyvemi bile saatine göre yedim... hiç bişe bulamazsam 4 saat aralıklarla ayran beyaz leblebi yedim...

osmaniyede çok meşhur bir pizzacı var ustasını tanıyorum benim diyen pizzacı yapamaz onun pizzasından dominos vs. hikaye.
ama bizimkilere yedirdim ben fırında tavuk yedim.
tatlımı lazımm... kilolalarca aldımm herkese verdim bol bol yiyin benim yerimede diyee...

dün buradaki dedeme fıstık getirip götürdüm benim içnde ye nolur falan diyeee...

başkaları yiyince mutlu oluyorum:d ama annem ve babam çok rahatsız olmaya başladılar. senden korkuyoruz diyolar.
annem babam boylu poslu insanlar ve zayıflar kardeşimde 1.90 boyunda 65 kilo bir bayan
o yüzden gönül rahatlıyla yediriorum ahahaha

AEBEN merhaba önerilerini okuyorum çok faydalanan arkadaşlar var.neyse fazla uzatmaya gerek yok bende montıgnac yedikce zayıfle ince kal kitabını aldım ve okudum ama diyetler yalnız olmuyo bende zayıflamak istiyorum banada yardımcı olurmusun bazı şeyleri dogrumu yalnışmı yapıyorum bilmiyorum sormak istiyorum.bayramdan 2 hafta önce başlamıştım 1 kilo verdim ama bayramda geri aldım o 1 kiloyu şimdi yeniden başlıcam.bende zayıf olmak istiyorum çok başarılı arkadaşlar var şu an 71 kiloyum hedefim 58 olmak olabilirmi

aşçı diyarim benim .kıs ben çok yemek pişirdigimde kokusundan doyar bişi yiyemem sende bu durum yokmu bacım ..?..
diyarım dene gerçekden tarçını aksatma günde 2 defa.. ilk birkaçgün 3 kerede yiyebilirsin madem iştah krizlerindesin ....

he mimum benseni zilimin tahtında gördüm .....ha ha ha .

ilkecim bizleri takip ediyorsan yardım edecegimizide bilirsin güzelim ... neden etmeyelim ... çogumuz eleyip elegimizi astık ama diger arkadaşlar için burayız anca beraber kance beraber monti...
hoşgeldin .....
artık önünde bayramda yok bak, hedefin şimdiden hayırlı olsun ....

şindi okadar alıntı yapdım ama cevap yazmadan kalkman gerekdi ... öffffff

ohhh aman aman nazar değmesin sayfa canlanmış anca gelebildim çok zormuş 9 gün el ense yat sen öğlen uyan pazartesi gününe adapte olama bugün çok yoğun şükürler olsun çünkü yoğun olunca aklım kaçamaklara dayanmıyor 7 de uyandım bu sabah kahvaltı ile başladı gün klasik kahvaltı öğlen yine birşey yiyemedim lazer epilasyon yaptırmaya karar vermiştim gezdim sonunda kafama yatan yere gittim öğlen sonrası çıkabildim ama hala oturamıyorum acıdan:))))) akşam pırasa 1 tabak domates biber yoğurt yarın öğle yemeğini atlamıyacağım evde hazırlayıp götürecem şimdi ise bir bardak ılık su ve erik kuru bir kaçtane

aebencim teşekkürler...ben sabahları kahvaltıdan önce 1 mandalina yiyiyorum 1 dilim çavdar ekmegi çay 2-3 bardak tatlandırıcılı yumurta peynir zeytin yiyorum reçel v.s tatlı şeyler yemiyorum.ama ben geç kalkıyorum günü 3 öğün yiyerek bitiremiyorum.yani kahvaltı ve akşam yemegiyle günü bitiriyorum.akşam yemeklerinde de sebze yemegi ve bol salata yogurt yiyiyorum bu yaptıklarım dogrumu?

mimum walla iradene hayran kaldım.aebenimin dediği gibi benden hızlı vereceksin sen kiloları cnm...
diyar bende yemek yapmayı çok seviyorum cnm.tüm hayalim bir pastane sahibi olmak emekli olunca...yemek yapmaya hiç üşenmem.eşime gecenin 12 sinde kısır yaptığımı bilirim.yada isafir gelecekse mutlaka yemekli çağırmak isterim.. ama eskisi gibi yeme isteğim yok artık o açıdan çok rahatı.eskiden daha pişerken zor sabrederdim..

ama aebenimin tarçınlı yoğurduyla sizinde yemek yeme isteğiniz bitecek gerçekten .....
aebenim bu arada hafta sonu posta gazetesinde bayram detoxu diye bir yazısı vardı ender saraç'ın ordada günde iki kez birer çay kaşığı tarçını önermişti.sabah süte katarak için yazmış,öğleden sonraki aradada yoğurda katıp yiyin yazıyordu.sabah süt içenler varsa sütede eklenebilir....

bu arada yawruna çok geçmiş olsun aebenim...umarım hiç bir şey çıkmaz yarın muayenede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…