Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aebenim mutlaka cvp verecektir ilkesucum ama daha evvelde yazıştım cnm .yumurtanın yendiği kahvaltıda ekmek yok cnm....

Son düzenleme:
selam ii akşamalr hatunar
eben ablam geçmiş olsun kızınaaa

tarçınlı yogrda bende başlıyorum yarın diyetin ilk günü süper geçti ve sanki hiç ara vermemmiş gibiyimm süperimm yani

aben ablam bend eşöle düşünüyorum öglen ve akşam yemeyi
yemegin yanında yedigim yogurda katarımm diye düşünüyorum bakalım

brokoliyi yarım lt suda haşaldım çok geldi
bir barak suda haşlıycam bir dahaki sefere

kızlarrr günaydııınn

zilimm tahtında gözüm var

günaydın hatunlarrr
meyvenul,camlıca,mimu,safinaz şimdilik aşağıda var olanlarıda öpüyorum :)

dün çok güzel geçti sıfır kaçamakla atlattım nihayet

akşam halkoyunlarına gitmeden yoğurdumu tarçınladım yanına 2 günkurusu ile yedim eve geldiğimde de bir tane nar yedim(nar yasak mı bilmiyorum)

dünün menüsü:
kahvaltı: klasik tb ekmekli kahvaltı(5 tane siyah zeytin yiyorum bunu 2 ye indiricem)
öğlen: buğulama mezgitten 3 parça, yoğurtlu ıspanak salatası,yeşillik salatası
ara: 3 mandalina,1 sade nescafe
akşam: tarçınlı ypğurt,günkurusu
ara: bir nar

spor: 1,5 saat halkoyunları+60 mekik

dünkü menüme gelince

07:30 1 elma
08:30 2 dilim tam buğday ekmeği,salatalık,süt,peynir
12:45 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak kurufasülye, çok az turp ve yeşillik, 1.5 kase cacık
17:20 2 mandalina
20:30 1 adet hurma meyvesi

kızlar akşam yemk yerine hurma meyvesi yiyorum inanın ertesi gün hemen tuvalete çıkarıyor aman nazar değmesin ama beni çok rhatlıtıyor:S

bi de cacık olmasa aç kalırım şirkette

merhaba kizlar anca donebildim araniza ama yaklasik 500 gr. fazlalikla ...dunden beri yine montiye uygun yiyorum yalniz bi birakinca eski ritmi bulmak cok zormus hic bu kadar uzun vadeli birakmadigim icin bi tuhaf oldum.duzelmek zorundayim ama acayip istah var nasil yapicam bilmiyom sizlerinde yardimiyla olucak insallah,bu arada bisey sorucam bu saracoglunun lahana suyunu hic yapip deneyen varmi biz ilave olarak yapsak ne olur?

diyarı cem yılmazın öyle bir esprisi varyaa tahtımda gözüvarmış dikkatt etsinde ben üstündeyken oturmasın diye o aklıma geldi gülüyorum

eveetttttt
günaydınnnnn.....
bu gün kü menüm
sabah 3 dilim kızarmıs ekmeğe marmelat sürdüm(ince olarak) ve süt
öğlen mercimek corba süt menemen
aksam meyve süt kuruyemiş..

mimu88 kullanıcısından alıntı
diyarı cem yılmazın öyle bir esprisi varyaa tahtımda gözüvarmış dikkatt etsinde ben üstündeyken oturmasın diye o aklıma geldi gülüyorum

:)))) allah iyiliğini versin yaaaa

o zaman zilime yazık değil mi :)) kızcağız altta kalıcak :)) hele ki benim ağırlımın altında kimse kalmasın walla yazık olar :)

meyvenul lessi güzel hareket ettiriyor ama ben akşamları evde yapıyorken sanki apartman sallanıyor gibi geliyor altkattan bize gelicekler die korkuyorum :)

benim ağırlığımı hafife alıosun diyarım senden ağırım

meyvenul lessi güzel hareket ettiriyor ama ben akşamları evde yapıyorken sanki apartman sallanıyor gibi geliyor altkattan bize gelicekler die korkuyorum :)

benim ağırlığımı hafife alıosun diyarım senden ağırım

kızlar yaa siz cok yasayım böyle gergin halimde beni nasıl güldürdünüz
diyarım dende alttakilerin oturmadığı odada yapıyorum bide lastik terliklerim var onlarla ses fazla olmuyor :))

günaydın kızlarrr ebende dünü kazasız atlattım
inşş bundna sonra öle gider diye düşünüyorummm
öglene nohut salatası yiycemm bugün menümü akşamları yazıcm günlük olarak

bu arada kızlar benim minicik bi not defterim var adını monti defteri koydum yediklerimi saatleriyle beraber yazıyorum günbe gün bgn mesela 33.gün
hem böylece kaçamak yapmk iice gözünüze batar. hemde düzenli olur. bence bi deneyin. hep yanımda hiç ayırmıyorum. ondan buraya da saatleriyle yazabiliyorum.

mimucum ben o işi beceremedim tatlımya deniyeyim dedim olmadı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…