Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

allahım altta kaldım ölüyorrrruuuuuuuum

kızlar siz çok yaşayın walla,bacaklarım popoma vurarak evin içinde hızlı gonzales gibi başdöndürürcesine koştururken bir bakayım dedim topiğimize güldürdünüz beni....
yarın bende misafir var.geçen yıl işitme engellilere haftada 3 gün derse gidiyordum ordan arkadaşlarım geleceklermiş.akşam börekleri sardım attı dondurucuya,şimdide minik köstebeklerin keklerini yaptım soğumasını bekliyorum.birde çoook iştahlı olan oğlumla uğraştım daha salatalar sarmalar kupta tatlılar yapıcam:) iki kat 8 oda olan evi kakılmış edasıyla vileda yapıp tozunu alıcam akşama...çok giremeyebilirim yani....

diyar nar yasak değil,aksine şeker düşürücü etkisi var cnm...babama doktoru çok tavsiye ediyor bolayva ve nar yemesini...bu arada yvada çok tok tutuyor bilginize.yarım ayva yediğimde yemek yiyemiyorum....tıkıyor....

mimum o büyük hurmalar gerçekten sindirim sistemini düzenlemeye çok yardımcıymış annemde çok sever onları oda aynı şeyi söylüyor...ama çok şeker ihtiva ediyor ,çok sık tüketme istersen tatlım....

masumcum brokoliyi suda haşlamıyorum ben ,su yutmuş gibi sulu sulu oluyor tadı.pek tadı kalmıyor yani..hemde tüm besleyici özelliği suya gidiyor.bende bu gün brokoli pişiricem kendime.eşim öyle faydalı şeyleri hiç yemezde:) ben düdüklümün buhar ssepetine koyup içimden 30 'a kadar sayıp kapatıyorum.benimki çok hızlı pişiriyor.bir seferinde 2 dakika tutmuştum brokoli püresi oldu çöpe gitti ama düdüklün varsa yada normal tencerede olur sanırım.içine süzgeç oturtarak buharda yapabilirsin.suya değmediği için çok lezzetli ve yemyeşil kalıyor...

sitenin yeni hali ne biçim yaaa,ne smiley var,ne bir düzen..bu ne böyle allah aşkına..yokmu bizi bi duyan yaaaaa.....huuuuu......

Son düzenleme:
ziliimm evin hangi semtte çok güzel valla 8 oda:d

bu arada kızlar kahvaltıda hafif acı yeşil sivri biberlerden yemekte metabolizmayı hızlandırıyor.bir dönem çoook yerdim...aklıma gelmişken yazayım dedim...bütün diyetisyenlerde öneriyor...

kizlar hayirlisiyla bende yine basladim.dün kazasiz atlattim hemen yediklerimi yaziyim,
kahvalti malesef yapamadim cünkü erken saatte discide randevum vardi yemek yemek icin 3 saat beklemem lazimdi
ÖGLEN
mercimek corbasi,yogurt
AKSAM
mantar kavurmasi,salata,yogurt
ARA
1 armut

insallah böyle devam eder.bu arada kilom 71,100 ben bu bayram cozuttum.burda bayram yok gerci ama ben gidip kendime baklava aldim o kadar baklavayi tek basima yedim.sözde kendi kendime bayram kutladim.bu sefer kesin basarmam lazim yeter artik bu gidise bir son demem lazim.

mimum okulumda eşimin hastaneside aynı semtte o sebeple yazamıyorum. bu semtte tek güzel sanatlar var oda benim okul...yazsam anında deşifre olucam...öğrencilerim yada velileri tarafından....eşim zaten bir tek evin adresini yazmadın deyip duruyor:)) o sebeple sansür var yani bana biraz....iki katın toplamı 8 oda cnm, ve bunlardan biri eşimin çalışma odası ,diğeri benim öğrenci aldığım müzik odam,biride çamaşır ütü odası.yani iki tane salonumuz falan yok...bende büyük eve çıkıyoruz diye zıplıyordum yazın ama temizliği ve toplaması o kadar zor ki......belimin oku çıkıyor resmen.temizlikçi kadına hiç itimadım yok ama nasıl kalkacağım çalışmaya başlayınca işlerin altından bilmem....4 oda kafiymiş....

Son düzenleme:
anladım zilicim

benimde en büyük hayalim giyinme odamın olması böyle dolap kapağı olmadan bütün kıyafetlerimin muntazam olduğu takılarım ayakkabılarımın mevsime göre sıralandığı

ay ne güzel güldürdüysek çook mutlu oldum :) çünkü ben hep gülüyorum ve seviyorum :) hepimiz gülelim :))

acıkmaya başladım sanırım birazdan yoğurduma tarçınımı katıp yicem öğlen yemeği zamanında iştahımı kesicek mi hepbirlikte öğrenicez. kendimi bilim adına feda ediyorum kızlar :) öğleden sonra sonuçları siz sevgili bilim kadınlarıyla paylaşıcam.

ben bgn öğlen aç kaldım yemekte mantı ve bezelye var. uyuz oldum hıhhh

merhaba montici kızlar....
bugünki menüm
sabah
1 bardak iksir,tiroid ilacım
yolda
1 armut
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,çay
ara
1 türkkahvesi ( sade )
öğle
yumurtalı ıspanak,yoğurt,salata
ara
elma
akşam
nohut yemeği,yoğurt,salata

bol su ve bitki çayları....

meyvem patates ve havuç ile yapıyolar ayrıca hazır bezelye kullanıyorlar bir de bezelye yemem

canım yumurtalı pırasa yapabilirsin biraz suda yağda kavurup pişince içine baharat ve yumurta kırabilirsin yada kıymalı pırasa yapabilirsin

kimsecikler yok muuu

kıymalı ıspanak yemeği yanında 1 kaşık kısır yedim etle bakliyat olmuş oldu ama kıymalı olduğu sonradan aklıma geldi bilerek değil anladığım an bıraktım

diyara sopaları hazırlayınnnn

he onuda ruhum anlamsız buluyor demek ki bilinçaltımdan silmişim

bu arada tarçınlı yoğurdu denedim ama akşam yediğim kadar tok tutmadı beni yinede akşam yiyicem canım tatlı istemiyor en azından

bu arada çekirdek serbest mi ara öğün olarak yesek biraz siyah çekirdek??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…