allahım altta kaldım ölüyorrrruuuuuuuum
kızlar siz çok yaşayın walla,bacaklarım popoma vurarak evin içinde hızlı gonzales gibi başdöndürürcesine koştururken bir bakayım dedim topiğimize güldürdünüz beni....
yarın bende misafir var.geçen yıl işitme engellilere haftada 3 gün derse gidiyordum ordan arkadaşlarım geleceklermiş.akşam börekleri sardım attı dondurucuya,şimdide minik köstebeklerin keklerini yaptım soğumasını bekliyorum.birde çoook iştahlı olan oğlumla uğraştım
daha salatalar sarmalar kupta tatlılar yapıcam:) iki kat 8 oda olan evi kakılmış edasıyla vileda yapıp tozunu alıcam akşama...çok giremeyebilirim yani....
diyar nar yasak değil,aksine şeker düşürücü etkisi var cnm...babama doktoru çok tavsiye ediyor bolayva ve nar yemesini...bu arada yvada çok tok tutuyor bilginize.yarım ayva yediğimde yemek yiyemiyorum....tıkıyor....
mimum o büyük hurmalar gerçekten sindirim sistemini düzenlemeye çok yardımcıymış annemde çok sever onları oda aynı şeyi söylüyor...ama çok şeker ihtiva ediyor ,çok sık tüketme istersen tatlım....
masumcum brokoliyi suda haşlamıyorum ben ,su yutmuş gibi sulu sulu oluyor tadı.pek tadı kalmıyor yani..hemde tüm besleyici özelliği suya gidiyor.bende bu gün brokoli pişiricem kendime.eşim öyle faydalı şeyleri hiç yemezde:) ben düdüklümün buhar ssepetine koyup içimden 30 'a kadar sayıp kapatıyorum.benimki çok hızlı pişiriyor.bir seferinde 2 dakika tutmuştum brokoli püresi oldu çöpe gitti
ama düdüklün varsa yada normal tencerede olur sanırım.içine süzgeç oturtarak buharda yapabilirsin.suya değmediği için çok lezzetli ve yemyeşil kalıyor...
sitenin yeni hali ne biçim yaaa,ne smiley var,ne bir düzen..bu ne böyle allah aşkına..yokmu bizi bi duyan yaaaaa.....huuuuu......