Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bende tıkındım geldim,dizlerimin bağı çözüldü yorgunluktan valla.yoğurtlayıp yiyecektim brokolimi ama evdeki tüm yoğurdu bçreğe çöreğe kullanınca bitti:) bende sarmısaklı limonlu z.yağlı sos yaptım yanınada beyaz peynir çıkarttık yedim...yawrumuda uyuttum azcık dinleneyim.banyo wc işlerine girişeceğim.ve oğlumun kendini öpmek için yaladığı gardrop kapaklarındaki aynaları silmem lazım...

mimum bezelye konserve olanı yasak tatlım iyi olmuş yemediğin ama sakın aç kalma.ye birşeyler yemediysen hala...kızlar valla en iyi spor ev temizliği...insanda mecal bırakmıyor:)) ben 7 km yürüyüp üstünede bir saat step yapınca bile böyle yorulmuyorum...

mimum o kapaksız gardropları gördüm cnm kataloklarda falan ama çok düzensiz gösteriyor odayı.yani bi giyinme odam yok zaten ama olmuş olsada o dolaptan almazdım gibi geliyor..kapağını katınca ortalık toplanıyor kapaklı olduğunda hiç değilse...

diyar tuzsuz çekirdek yiyebilirsin biraz.ama çok tuzluysa şişirir seni....
beyaz leblebi yeme şansın varsa ye biraz...

Selamlar Sevgiler Saygılar
Monti amcam yine sardı sarmaladı beni.
Toparlandım geri döndüm.
İşte bugün ki menüm.

Sabah
3 çeri domates, 4 zeytin, kk peynir, 1 dilim buğday ekmek

Öğlen
Ezogelin çorba (montiye uygun), sade kuru fasulye, biber turşusu, limonlu göbek marul ve kırmızı lahana.

Ara
yarım mandalina, light yoğurt

Akşam
Yoğurt, Salata, etli Patlıcan yemeği

Bu da dün yediklerimdi.
Sabah
3 çeri domates, kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim buğday ekmek

Öğlen
Ispanak, yoğurt, salata

Ara
2 mandalina

Akşam
Taze fasulye, yoğurt, salata

Ara
2 ceviz

Son düzenleme:
zilimmm yeşillik yedim sevmediğimi biliyosun bende üzerine peynir koydum bi koca tabak yedim öyle yeşillik. z.yağı koymadım peynir var diye.. peynirle olunca hoşuma gitti:)

büyük ihtimalle bende kapaklı olsun isterim ama böyle dev aynaların olduğu kendimi prenses gibi hissedebilceğim bir giyinme makyaj odam olsaaa ahh hayaller:d benimm kozmetik-dermokozmetik ürünlerim ve parfümlerim için ayrı bir oda lazım zaten

heyoooooooo kızlarrrr nabersinizzzzz
işlere daldım bu gün size eşlik edemedim yaaaaaa
nedir bu dolap mevzuuuu giyinme odası hayalleri oohhooo
allah herkesin gönlüne göre versin canlar
giyinme odası çok iyi oluyor benimde evimde giyinme odam var
yatak odamda gardolap istemediğim için ayriyetten giyinme odası yapmıştık çokta iyi olmul herşey orda kalıyor
miraycım zilim haklı açık kapaklı dolapları asla tavsiye etmem asla hijyenik olmaz ve dediği gibi dağınık bir görüntü olur hoş durmaz
Bence yaptıracaksan kapaklı olacak ve bol aynalı benimki öyle ve çok memnunum.....

eeee daha daha nasılsınız bakalım hatunlar ben menüde vermedim heeeee

ahh safişcim ne kadan güzel inş. benimde olur aman ilk önce bi beni alan olsunda

mimu
masun
diyar
asağıda görüyorum sizi bilmiyormusunuz kızlar yaa yenmiormu yer elması ilk sayfada göremedim..
yer elmasın metabolizma hızlandırıcı etkisi varmıs zayıflamak için cok etkiliymiş..

selam kızalr sayfayı açtım ama yyazamaıdm elektiriklerde gitti sabahtan yeni geldi
diyarr toparlan artık kuzum yaaa
bende menülerimi paylaşıcam artık akşamları

zilim snein düdüklünün markası ne acepp ereklam olmazsa verebilirimsinn

birde bende broliyi snein yaptıgın gibi yapıyorum soslu hoşuma gidiyorr

hiç bir fikrim yok meyveeem yaaa yer elması nasıl bişe onuda bilmiyorum dsem

kizlar menümü vereyim hemen,
1 armut
KAHVALTI
haslanmis yumurta,domates,1 bardak süt
ÖGLEN
bezelye yemegi,salata,yogurt
AKSAM
125 gram somon baligi,salata

eger ara yaparsam muhtemelen 1 bardak tarcinli süt olur herhalde.Unutmadan 2 litre su ve 3 bardak yesil cay.

mimu
masun
diyar
asağıda görüyorum sizi bilmiyormusunuz kızlar yaa yenmiormu yer elması ilk sayfada göremedim..
yer elmasın metabolizma hızlandırıcı etkisi varmıs zayıflamak için cok etkiliymiş..

İyi akşamlarrr,

evet meyvem, metobolizmayı hızlandıran etkisi var..vücutta doğal olarak bulunan ve yaş ilerledikçe de azalan 7 keto denen maddeyi içeriyormuşş..turp serbest ama turba nazaran ''bana göre'' daha çok şeker ihtiva ediyor olabilir..netten besin değerlerini araştırıp yiyip yememekte kendi kararını verebilirsin canım..şu an müsait olsaydım araştırırdım ama vaktim yok(

turp nasıl güzl bir şeydir ketum abla yeaa

çkk yalnızım somona bayılırım

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım masumm nicki banu arkadaşım sağolsun üye olmamda yardımcı oldu çok teşekkür ederim kendisine. site güzel umarım bende faydalı bilgilere sahip olurum site sayesinde :)

neyse ben kaçar, kırtasiyeye gitmem lazım..büyük kızın harita ödevi var, fotokopi ile büyütüp aynı ebatta kağıda tekrar çizecek...öğrencilik yılları çooookk gerilerde kaldı ama ikinci diplomayı hakettim yani, o derece içindeyim olayın:)))) iyi akşamlarrr...

aeben çok yoruldu herhalde çocugunu dr. götürcekti ya bugün aramızda göremedik inş. önemli birseyi yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…