yanlızım hoşgeldinkizlar menümü vereyim hemen,
1 armut
KAHVALTI
haslanmis yumurta,domates,1 bardak süt
ÖGLEN
bezelye yemegi,salata,yogurt
AKSAM
125 gram somon baligi,salata
eger ara yaparsam muhtemelen 1 bardak tarcinli süt olur herhalde.Unutmadan 2 litre su ve 3 bardak yesil cay.
fotoş kıs tahmin ettigim hatunmusun .... selam ...merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım masumm nicki banu arkadaşım sağolsun üye olmamda yardımcı oldu çok teşekkür ederim kendisine. site güzel umarım bende faydalı bilgilere sahip olurum site sayesinde :)
teşekür ederim ilkesu... kızımın durumu acil bir durum deyil çok nadir karnım agrıyor diyor iyce detaylı bir araştırma yapıyorlar bakalım ..aeben çok yoruldu herhalde çocugunu dr. götürcekti ya bugün aramızda göremedik inş. önemli birseyi yoktur
bizdende efemSelamlar Sevgiler Saygılar
Monti amcam yine sardı sarmaladı beni.
Toparlandım geri döndüm.
İşte bugün ki menüm.
Sabah
3 çeri domates, 4 zeytin, kk peynir, 1 dilim buğday ekmek
Öğlen
Ezogelin çorba (montiye uygun), sade kuru fasulye, biber turşusu, limonlu göbek marul ve kırmızı lahana.
Ara
yarım mandalina, light yoğurt
Akşam
Yoğurt, Salata, etli Patlıcan yemeği
Bu da dün yediklerimdi.
Sabah
3 çeri domates, kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim buğday ekmek
Öğlen
Ispanak, yoğurt, salata
Ara
2 mandalina
Akşam
Taze fasulye, yoğurt, salata
Ara
2 ceviz
diger alıntı yaptıgım mesajlar nirde.selam kızalr sayfayı açtım ama yyazamaıdm elektiriklerde gitti sabahtan yeni geldi
diyarr toparlan artık kuzum yaaa
bende menülerimi paylaşıcam artık akşamları
zilim snein düdüklünün markası ne acepp ereklam olmazsa verebilirimsinn
birde bende broliyi snein yaptıgın gibi yapıyorum soslu hoşuma gidiyorr
meyvem mönün güzel ama akaŞAMki kuru yemiş vs yazarken miktar yazarsanız daha iyi olur .eveetttttt
günaydınnnnn.....
bu gün kü menüm
sabah 3 dilim kızarmıs ekmeğe marmelat sürdüm(ince olarak) ve süt
öğlen mercimek corba süt menemen
aksam meyve süt kuruyemiş..
bu arada kızlar benim minicik bi not defterim var adını monti defteri koydum yediklerimi saatleriyle beraber yazıyorum günbe gün bgn mesela 33.gün
hem böylece kaçamak yapmk iice gözünüze batar. hemde düzenli olur. bence bi deneyin. hep yanımda hiç ayırmıyorum. ondan buraya da saatleriyle yazabiliyorum.
günaydın hatunlarrr
meyvenul,camlıca,mimu,safinaz şimdilik aşağıda var olanlarıda öpüyorum :)
dün çok güzel geçti sıfır kaçamakla atlattım nihayet
akşam halkoyunlarına gitmeden yoğurdumu tarçınladım yanına 2 günkurusu ile yedim eve geldiğimde de bir tane nar yedim(nar yasak mı bilmiyorum)
dünün menüsü:
kahvaltı: klasik tb ekmekli kahvaltı(5 tane siyah zeytin yiyorum bunu 2 ye indiricem)
öğlen: buğulama mezgitten 3 parça, yoğurtlu ıspanak salatası,yeşillik salatası
ara: 3 mandalina,1 sade nescafe
akşam: tarçınlı ypğurt,günkurusu
ara: bir nar
spor: 1,5 saat halkoyunları+60 mekik
menünü begendim mimün öglenin fazla olunca akşamı aramamışsın hafif geçmiş ..yanlız hergün böyle karbonhidrat menüleri olmasın sebze ve etede yer ver.....dünkü menüme gelince
07:30 1 elma
08:30 2 dilim tam buğday ekmeği,salatalık,süt,peynir
12:45 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak kurufasülye, çok az turp ve yeşillik, 1.5 kase cacık
17:20 2 mandalina
20:30 1 adet hurma meyvesi
kızlar akşam yemk yerine hurma meyvesi yiyorum inanın ertesi gün hemen tuvalete çıkarıyor aman nazar değmesin ama beni çok rhatlıtıyor:S
bi de cacık olmasa aç kalırım şirkette
hhoş geldin çamlıcam . 500gr nedirki ...merhaba kizlar anca donebildim araniza ama yaklasik 500 gr. fazlalikla ...dunden beri yine montiye uygun yiyorum yalniz bi birakinca eski ritmi bulmak cok zormus hic bu kadar uzun vadeli birakmadigim icin bi tuhaf oldum.duzelmek zorundayim ama acayip istah var nasil yapicam bilmiyom sizlerinde yardimiyla olucak insallah,bu arada bisey sorucam bu saracoglunun lahana suyunu hic yapip deneyen varmi biz ilave olarak yapsak ne olur?
diyarı cem yılmazın öyle bir esprisi varyaa tahtımda gözüvarmış dikkatt etsinde ben üstündeyken oturmasın diye o aklıma geldi gülüyorum
ÇAMLICAM ATLAMIŞIM ....merhaba kizlar anca donebildim araniza ama yaklasik 500 gr. fazlalikla ...dunden beri yine montiye uygun yiyorum yalniz bi birakinca eski ritmi bulmak cok zormus hic bu kadar uzun vadeli birakmadigim icin bi tuhaf oldum.duzelmek zorundayim ama acayip istah var nasil yapicam bilmiyom sizlerinde yardimiyla olucak insallah,bu arada bisey sorucam bu saracoglunun lahana suyunu hic yapip deneyen varmi biz ilave olarak yapsak ne olur?
MENÜN GÜZEL KALMERA . YANLIZ SENİNDE FARK ETİTGİN ÜZERE ÖYLENİ ATLAMAN İYİ OLMIŞ ....ohhh aman aman nazar değmesin sayfa canlanmış anca gelebildim çok zormuş 9 gün el ense yat sen öğlen uyan pazartesi gününe adapte olama bugün çok yoğun şükürler olsun çünkü yoğun olunca aklım kaçamaklara dayanmıyor 7 de uyandım bu
sabah kahvaltı ile başladı gün klasik kahvaltı
öğlen yine birşey yiyemedim lazer epilasyon yaptırmaya karar vermiştim gezdim sonunda kafama yatan yere gittim öğlen sonrası çıkabildim ama hala oturamıyorum acıdan:)))))
akşam pırasa 1 tabak domates biber yoğurt yarın öğle yemeğini atlamıyacağım evde hazırlayıp götürecem şimdi ise bir bardak ılık su ve erik kuru bir kaçtane
aebencim teşekkürler..
.ben sabahları kahvaltıdan önce 1 mandalina yiyiyorum
1 dilim çavdar ekmegi çay 2-3 bardak tatlandırıcılı yumurta peynir zeytin yiyorum reçel v.s tatlı şeyler yemiyorum.ama ben geç kalkıyorum günü 3 öğün yiyerek bitiremiyorum.yani kahvaltı ve akşam yemegiyle günü bitiriyorum.akşam yemeklerinde de sebze yemegi ve bol salata yogurt yiyiyorum bu yaptıklarım dogrumu?
mimum walla iradene hayran kaldım.aebenimin dediği gibi benden hızlı vereceksin sen kiloları cnm...
diyar bende yemek yapmayı çok seviyorum cnm.tüm hayalim bir pastane sahibi olmak emekli olunca...yemek yapmaya hiç üşenmem.eşime gecenin 12 sinde kısır yaptığımı bilirim.yada isafir gelecekse mutlaka yemekli çağırmak isterim.. ama eskisi gibi yeme isteğim yok artık o açıdan çok rahatı.eskiden daha pişerken zor sabrederdim..
ama aebenimin tarçınlı yoğurduyla sizinde yemek yeme isteğiniz bitecek gerçekten .....
aebenim bu arada hafta sonu posta gazetesinde bayram detoxu diye bir yazısı vardı ender saraç'ın ordada günde iki kez birer çay kaşığı tarçını önermişti.sabah süte katarak için yazmış,öğleden sonraki aradada yoğurda katıp yiyin yazıyordu.sabah süt içenler varsa sütede eklenebilir....
bu arada yawruna çok geçmiş olsun aebenim...umarım hiç bir şey çıkmaz yarın muayenede...
çkk yalnızım somona bayılırım
selammmm
aben ablam yok gıı o sibel degil sen sibel sandın sanırımm ama oda benim arkadaşımm
ve zayıflamaya ihtiyacı var....
düdüklünün fiyatı ne kadardı peki ablam onuda söylesen çok sevinirim düüdklüm yeni benimde eger çoksa almam yani
ama tencere içi süzgeçler varya onlardan almayı düşünüyorum
birde birşey sorucam abala
yemek saati en geç kaç olmalı 7.30 geçmi akşam yemegiiçin
12 de yattıgımı farzedersekkkk
mönü güzel masumum .....menümü yazayım
sabah
2 dilim ekemk
kahvaltılık salça,peynir,zeytin,şekersiz çay
öglen
nohut salata,yogurt(kalan kısmına tarçın attım)
ara
yarım elma
akşam
yumurtalı karnıbahar,yogurt,marul salata(tarçın attım yogurda)
ben uzun zmandır nar yemiyordum ama artık yiycemm çok faydalıymış zayıflamaya
ve ayvada öylee artık tek geçilmezleirmm
elleirni havaya kaldıran simileyy)
hosbulduk canim.tekrar geri döndüm insallah bu sefer kurtulucam fazlaliklardan.
diger alıntı yaptıgım mesajlar nirde.
masumum ben buldum o düdüklüleri..kızılayda YKM de 1. katta ...her boyu var . hatta 2 lilisi var o çok hoşuma getti .... 2tencere aynı kapak artı birde normal kakap her iki tencerede kulanılabiliyor ...yeni almamış olsaydım bende onlardan deneyecektim ama ben aldıgım düdüklüdende mennunun 20 dk olmadan pişirsi kuruyu . 10 yılda garantili şükürki patlama riskide yok ...
mimüm dolap düşünüyorsan LAZZONİYİ öneririm harika takımları var hemde her böy ve seçme şansı ... ben yatak odasından çok memnunun diger hiçbir markada 3 metreyi aşkın dolap bulamadım .... bu markada istersen metrelerce gardurop var.
yer elmesi muhabbeti meyvem kıs nerden bulursun böyle şeyleri ya yokmu başka yiyecek bişi ...du bakayım sanırım görmüştüm gl degerini.
baktüm tüm norlara ve kitaba ama bulamadım sanırım eski kitapdamı gözüme çartmişti onuda arkadaşa vermiştim ....
meyvem ögünlerd özelikle etürüyle YEME .
EMİN OLMADIGIMIZ ŞEYLERDEN UZAKDUR (NERDEN BULURSUN İLGİNÇ ŞEYLERİ)
meyvem mönün güzel ama akaŞAMki kuru yemiş vs yazarken miktar yazarsanız daha iyi olur .
şimdi fark ettim çok sür içmisiisn sürde ayrıca bol karbonhidrat var yogurda yüklen ...
şimdi kesin evde kalmadı diyceksin bende bu durumda boynum kıldan ince diycem :))))
tarçınlı yogurdu sende dene ...!!!!
mimüm bu defteri yenimi keşfettin gı .. benim 2 ajanda doldu.. saati bırak içtigim su bilem yazılı . 2 sene evvelini sor tarihiyle ne yemişim ne haltlar etmişim yazayım ....
diyerim süper ....
nar neden yasak olsun .... afiyet olsun ..
hatta şu tarçın yazısında günde 1 br da nar suyu öneriyordu ...
menünü begendim mimün öglenin fazla olunca akşamı aramamışsın hafif geçmiş ..yanlız hergün böyle karbonhidrat menüleri olmasın sebze ve etede yer ver.....
hhoş geldin çamlıcam . 500gr nedirki ...
YANLIZ BU KONUDA BİR UYARIM VAR SİZLERE .... UZUN VADELİ KAÇAMAKLARDAN SONRA BASKÜLDE AZ ARTI GÖRÜNSEDE (MORALİNİZİ BOZMAYIM AMA ) ARTESİ HAFTALAR KİLO VERME KONUSUNDA BAYA ZORLAMA OLUYOR .
TECRÜBEYLE SABİTTİR.
DEMEDİ DEMEYİN ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?