Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bende tam mimuşuma cvp yazıyordum netim gitti.sonrada işlere bir koyuldum eşim geldi yemek vs..derken bu saat oldu ama işler bitmedi...bazen gerçekten paspal bir kadın olsaymışım diyorum..mükemmeliyetçilik başa bela..yarın gelecek olan misafirlerin bardak çardak çatal bıçak ne varsa (çekmecede kutu içinde olmalarına rağmen)onları bile tek sildim.manyadım iyice....herşey kusursuz olacak...annem kendine yazık ediyorsun yaş geçtikçe acısı çıkar,yapma bu kadar sen artık çocuklusun olduğu kadar olsun desede kendimi frenleyemiyorum...

mimum bende kozmetik ayakkabı ve giyim alışverişine çıkınca ayarım kaçıyor resmen.lazımsızda olsa alıyorum...daha giyilmemiş kaç çift ayakkabım varken ve daha bir ay önce deri hem yelek hem mont hemde çizme almışken üstelik şimdide taba rengi deri mont ve tüylü çizme almak istiyorum.kartlarımın limitleri ayın birince ödeme yapınca açılacak sabırsızlıkla bekliyorum ayın birini....kozmetiktede aynı şey oluyor,hangi standa bakmak için yaklaşsam bişey almadan uzaklaşamıyorum....kilo konusundaki dirayetimi malesef kozmetik alışverişinde kullanamıyorum...

meyvem yasak olmasa gerek cnm yer elması ,şekerli bir meyve değil çünki.....ama aebenim yarın iyice araştırıp detay verir....
herkese bye ben kaçar işler beni bekler....

iyigeceler monti güzelleri....

site berbat mesajlarınızda karışık

yanlızım hoşgeldin
mönünde harika olmuş ...
fotoş kıs tahmin ettigim hatunmusun .... selam ...
aeben çok yoruldu herhalde çocugunu dr. götürcekti ya bugün aramızda göremedik inş. önemli birseyi yoktur
teşekür ederim ilkesu... kızımın durumu acil bir durum deyil çok nadir karnım agrıyor diyor iyce detaylı bir araştırma yapıyorlar bakalım ..
bizdende efem
iermim seni gördügüme sevindim canım benim .... bu topigiin eskilerini yeniden görmek güzel ...
menülerinde çüper bu arada ...

diger alıntı yaptıgım mesajlar nirde.

masumum ben buldum o düdüklüleri.. kızılayda YKM de 1. katta ...her boyu var . hatta 2 lilisi var o çok hoşuma getti .... 2tencere aynı kapak artı birde normal kakap her iki tencerede kulanılabiliyor ...yeni almamış olsaydım bende onlardan deneyecektim ama ben aldıgım düdüklüdende mennunun 20 dk olmadan pişirsi kuruyu . 10 yılda garantili şükürki patlama riskide yok ...

mimüm dolap düşünüyorsan LAZZONİYİ öneririm harika takımları var hemde her böy ve seçme şansı ... ben yatak odasından çok memnunun diger hiçbir markada 3 metreyi aşkın dolap bulamadım .... bu markada istersen metrelerce gardurop var.

yer elmesi muhabbeti meyvem kıs nerden bulursun böyle şeyleri ya yokmu başka yiyecek bişi ... du bakayım sanırım görmüştüm gl degerini.
baktüm tüm norlara ve kitaba ama bulamadım sanırım eski kitapdamı gözüme çartmişti onuda arkadaşa vermiştim ....
meyvem ögünlerd özelikle etürüyle YEME .
EMİN OLMADIGIMIZ ŞEYLERDEN UZAKDUR (NERDEN BULURSUN İLGİNÇ ŞEYLERİ)

HAYIRDIR DİYİM ablam ...HAYIR OLSUN İNŞALLAH ....
can sıkıntın ablacınla ilgili deyildir temenimide ekleyim hemen .

Son düzenleme:
eveetttttt
günaydınnnnn.....
bu gün kü menüm
sabah 3 dilim kızarmıs ekmeğe marmelat sürdüm(ince olarak) ve süt
öğlen mercimek corba süt menemen
aksam meyve süt kuruyemiş..
meyvem mönün güzel ama akaŞAMki kuru yemiş vs yazarken miktar yazarsanız daha iyi olur .
şimdi fark ettim çok sür içmisiisn sürde ayrıca bol karbonhidrat var yogurda yüklen ...
şimdi kesin evde kalmadı diyceksin bende bu durumda boynum kıldan ince diycem :))))
tarçınlı yogurdu sende dene ...!!!!

mimüm bu defteri yenimi keşfettin gı .. benim 2 ajanda doldu.. saati bırak içtigim su bilem yazılı . 2 sene evvelini sor tarihiyle ne yemişim ne haltlar etmişim yazayım ....
diyerim süper ....

nar neden yasak olsun .... afiyet olsun ..
hatta şu tarçın yazısında günde 1 br da nar suyu öneriyordu ...
menünü begendim mimün öglenin fazla olunca akşamı aramamışsın hafif geçmiş ..yanlız hergün böyle karbonhidrat menüleri olmasın sebze ve etede yer ver.....

hhoş geldin çamlıcam . 500gr nedirki ...

YANLIZ BU KONUDA BİR UYARIM VAR SİZLERE .... UZUN VADELİ KAÇAMAKLARDAN SONRA BASKÜLDE AZ ARTI GÖRÜNSEDE (MORALİNİZİ BOZMAYIM AMA ) ARTESİ HAFTALAR KİLO VERME KONUSUNDA BAYA ZORLAMA OLUYOR .
TECRÜBEYLE SABİTTİR.
DEMEDİ DEMEYİN ..

diyarı cem yılmazın öyle bir esprisi varyaa tahtımda gözüvarmış dikkatt etsinde ben üstündeyken oturmasın diye o aklıma geldi gülüyorum

ÇAMLICAM ATLAMIŞIM ....
LAHANA SUYUNUN BİR ZARARI YOK YADA MONTİYE BİR ENGELİ İÇEBİLİYSAN AFİYET OLSUN ...
İŞTAH KONUSUNDA ESKİ SAYFALARI OKUMUYORSUN ANLAŞILAN . TARCINLI YOGURT ÖNERDİK VEDE ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM ...LAHANA SUYUNDAN İYİDİR BÖGG.
MENÜN GÜZEL KALMERA . YANLIZ SENİNDE FARK ETİTGİN ÜZERE ÖYLENİ ATLAMAN İYİ OLMIŞ ....
HER ATLADIGINIZI ÖGÜN BİR SONKİ ÖGÜN NE YERSENİZ YİYİN DEPOYA GİDER AKLINIZDA OLSUN ...
BÖYLE DURUMLARDA TÜMDEN AÇ KALMAK YERİNE 1 ACUÇ LEBLEBİ TAŞIYIN YADA MEYVE YİYİN ... YADA BİRKAÇ YAGLI KURU YEMİŞ ..

İLKEM kahvaltı 10 dan önce yapılmalıki meto çalışsın ....
2 ögün yemek miktar açısında kar gibi görünsede tam tersi ....
sabah erken kalkıp güzel bir kahvaltı yapmak daha güzel kilo verdirir ...
akmakla yumurta yemiyoruz zilimde dedigi gibi...

yenek ögünlerinde et türü proteinede agırlık ver....

selammmm
aben ablam yok gıı o sibel degil sen sibel sandın sanırımm ama oda benim arkadaşımm
ve zayıflamaya ihtiyacı var....

düdüklünün fiyatı ne kadardı peki ablam onuda söylesen çok sevinirim düüdklüm yeni benimde eger çoksa almam yani
ama tencere içi süzgeçler varya onlardan almayı düşünüyorum

birde birşey sorucam abala
yemek saati en geç kaç olmalı 7.30 geçmi akşam yemegiiçin
12 de yattıgımı farzedersekkkk

menümü yazayım
sabah
2 dilim ekemk
kahvaltılık salça,peynir,zeytin,şekersiz çay

öglen
nohut salata,yogurt(kalan kısmına tarçın attım)

ara
yarım elma

akşam
yumurtalı karnıbahar,yogurt,marul salata(tarçın attım yogurda)

ben uzun zmandır nar yemiyordum ama artık yiycemm çok faydalıymış zayıflamaya
ve ayvada öylee artık tek geçilmezleirmm

elleirni havaya kaldıran simileyy)

çkk yalnızım somona bayılırım

ben normalde balik sevmem mimucum senede 1 sefer bile zor yerdim,ama hamile kalinca mecburiyetten yemeye basladim.oglumda sevmezdi,hem kendimi hem oglumu alistirdim.sadece somon baligini yiyiyorum.baligi sadece tuzluyorum ve firina veriyorum süper kizariyor oldukca yagli bir balik ama cok faydali yaninda birde salata süper oldu canim.birde bir gazetede okumustum diyet yapanlara somon baligi tavsiye ediyorlardi.yanlis hatirlamiyorsam gülben ergen de haftada en az 3 kez somon baligi yiyerek hamilelik sonrasi kilolarindan kurtuldugunu okumustum.

yanlızım hoşgeldin
mönünde harika olmuş ...

hosbulduk canim.tekrar geri döndüm insallah bu sefer kurtulucam fazlaliklardan.

Son düzenleme:

7:30 iyi akşam için .
masumum düdüklü az tuzlu bacım o ikilidi 450 tl. tekli küçükleride var 250 den başlıyor 450 kadar.yolu var ..
bende 240 aldım noble'ninkini.
mönü güzel masumum .....
bende simileyler var gelişmiş mesajda ... ama hiç bişi tam düzenli deyil ...
hosbulduk canim.tekrar geri döndüm insallah bu sefer kurtulucam fazlaliklardan.

inşallah yanlızım daha sık bekliyorum bak yazınca daha düzenli yapılıyor monti...

Son düzenleme:
ayyy alamamm valla o fiyata geçen yıl aldım düdüklümü daha
en iyisi sebze haşlama aparatı alayım ben 15 liraya

Herkeze iyi sabahlar diliyorum, aslında sabah yazacaktım ama bekleyemedim, yatmadan yazayım istedim.Daha evel de aranıza katılmıştım ama yeni bebeğim olmuştu süt verdiğim için de montiye uyamadım, aslında doğruyu söylemek gerekirse bu da benim bahanem olmuştu.Ama artık bahanem de kalmadı.Bugün yazmaya fırsatım olmadı ama bugün itibariyle ben de aranızdayım.16 şubat doğum günüm.O tarihe kadar ne kadar kilo verebilirim bilemiyorum ama iyi görünmek istiyorum.30 lu yaşlarıma kilo problemimi taşımak istemiyorum.Anlayacağınız kaybedecek 1 günüm bile yok.Yazmadığım sürelerde sizi takip etmeyi bırakmadım, yazdıklarınızı okuyordum ancakl yazmaya çekinir olmuştum çünkü yemeye özellikle de tatlıları vazgeçemiyordum.Ama şimdi kararlıyım, kendimi aklanmış hissediyorum.Günbegün ben de menümü burada paylaşıp önerilerinize uyacağım.Daha evel yediklerimi yazdığım bir defterim vardı ama özensiz birşeydi.Şimdi güzel bir defter edindim oldukça kalın, çünkü yaşam biçimi haline getirmek istiyorum bunu.Çok konuştum, kısacası sizinleyim.
Montiye uygun ezogelin çorbasından bahsedilmiş, nasıl yapılıyor, tarif rica ediyorum.
Herkeze tatlı rüyalar, sabah görüşürüz...

gunaydin arkadaslar bayagi erkenciyim daha kimsecikler yok kahvaltimi yaptim bi bakinim dedim..
dunki menum
sabah(ben kahvaltiyi hep saat 6 da yapiyorum)1 dilim t.b ekmek.peynir,6 zeytin biraz marmelat ve capuccino
ara 1 elma ve 5 mandalina
oglen 1 tabak taze fasulye,4 zeytin ve yogurt
ara 2 kase elma hosafi (sekersiz)icine kayisi ve karanfil ilave ettim
aksam yogurtlu patlican ve cok az et ve coban salatasi

bugunki menum
sabah 1 dilim t.b. ekmek ,peynir ,5 zeytin az marmelat ve capuccino
ara 1 kase elme hosafi
oglen firinda tavuk ve ayran
ara 1 kase elma hosafi ve belki mandalina yerim
aksam izgara kofta,salata ve ayran

herkeze kacamaksiz birgun diliyom

bu arada unutmadan dun oglenden sonra tarcinli yogurt yemeye basladim valla ise yariyo saolsun aeben
ve dun internetten arastirdim tarcinin vucuttaki kan sekerini duzgun tutma gibi bi ozelligi varmis bundan olmali biz faydasini goruyoruz.

Bende iki günlük menümü vereyim değilmi canlar :

Pazartesi

Kahvaltı 06.30

tb ekmek ve light peynirden yapılmış iki adet tost
Bir bardak süt....

Öğle 12.30
Musakka yemeği , Yoğurt (salata yoktu iş yerimde)

Akşam 18.00
Bir tabak nohut yemeği, Salata, Bir kase yoğurt....

Bir büyük kupa tarçınlı yeşil çay....
1.5 lt. su
Spor

Salı

Kahvaltı 06.45
2 dilim tb ekmek kızarmış
kk peynir
domates salata ve bir bardak yeşil çay....

Öğle 12.30
Bir porsiyon tavuk şiş
salata ve ayran

Ara 16.00
5-6 adet fındık içi

Akşam 18.00
2 tane tavuk göğsü eti haşlama
domates salata ayran....

Gün boyu sınırsız çay şekersiz....
1 lt. su
Spor

aeben ablam önce yer elması konusunu anlatayım.. :90: dün iş yerinde baktım herkes katurkutur yer elması yiyo bende hiç yememişsim tabi oturdum küçük bi tanede ben yedim tadını beğenmedim acıydı ama herkesin içindede onlar iştahla yerken bişi diyemedim..
süte geleyimm malum bayram dönüşü ve benim evde 10 gündür kimse olmadığından yicek bişi yok :93: ilçe markettede sadece süt var dikkat ettiysen peynir de yemiyorun yok çünkü dün gece evde yaptım yağsız sütten oda giç güzel olmadı ama bu sabah azcık yedim bu gün gelebilirmiş öğlen bi gidip bakıcam umarım gelmiştir.. :76:
kuruyemiş miktarımda 50 gr fındık oldu dün aksam :))
bu arada nedendir bilmem yer elmasındanmı oldudur artık cünkü tek farklı sey onu yedim 1.300 zayıflamısım dünden beri sabah cığlık atasım geldi üç kilonun nerdeyse yarısı gitti :92: :87: :86:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…