Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bende bu günkü menümü yazayım ..
sabah ekmek marmelat peynir zeytin
öğlen mercimek corba salata yoğurt(inş gelmiştir)
aksam meyve tarcınlı yoğurt

gğnayydddııınn güzellerrrr
karın sancısı dolu bir güne uyandım nasıl biticek bugün bilmiyorum:S

dünkü menüm;

07:00 2 yumurta, 1 dilim peynir, minnacık şekersiz marmelat
12:45 1 büyük tabak yeşillik kırmızı lahana ile üzerine peynir serptimm mükemmel oldu
16:00 1 elma
17:30 1 elma
19:30 3 4 kaşık kabak yemeği, 2 kaşık ıspanak yoğurt ile yedim
bir de yatmadan önce hurmadan iki ısırık aldım ama ağzımı buruşturdu olmamıştı tam yiyemedim:S

bu kadaaaan

evett safişimm erken oldum bi de hiç beklemiyodum yani:S

şimdide ayağa kalkamıyorum:S

meyvenul dun yer elmasindan bahsetmisti arastirdigim kadariyla bizim icin bicilmis kaftan vucuda faydalari o kadar cokki ama bunlarin arasinda en onemlileri metobalizmayi hizlandirmasi ve kan degerini dusuk tutmasi bu ozelliklerinden dolayi seker hastalarinin yemesi gereken sebzelerin arasinda yer aliyomus ve bagirsaklari calistiriyomus yalniz cok iyi yikanip hatta fircalanip kabuklari soyulmadan tuketmek gerekiyomus kizlar.valla gozume carparsa marketlerde alip bi deniycem

haklısın şekerim insan rahatlıyo sancısıda olmasa:S

günaydın kızlar....sitedemi bir yavaşlama söz konusu yoksa beni laptoptamı anlamadım.eşim akşam proğram indiriyorum demişti flaşdiske attıktan sonra silmedi galiba acaip kasılıyor sayfaları zor açıyorum....
meyvem bende yer elmasını sevmem tatsız tussuz bişey ama çok faydalıymış birde bağırsak çalıştırıyormuş ama monti amcamın memleketinde yoktur yer elması nerden bilsin adamcağız o sebeple gl.indeksini yazmamış bak,yemeyin sizde gariii

masum bende tenceremi 320 lt ye almıştım geçen yıl cnm.banada çok gelmişti ve üstelik bir ay önce başka bir düdüklü almıştım.ama acaip memnunum eski evde tüp doğalgaza bağlı değildi bir tüp 1,5 ay giderken 3 aya çıkmıştı düdüklüden sonra..bu evde bilemiyorum tüpte doğal gaza bağlı ...dün oğluma(belki yer diye) patates haşladım ..b,rbuçuk dakikada haşlandı...oğluma çorbalar yaptığım dönemdede 2-3 dakikada sebze çorbalarını pişiriyordu..markası fissler.
benim işler bitti misafirleri beklemek kaldı bana...o sebeplede burda rahatça kalabiliyorum...

gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

evett safişimm erken oldum bi de hiç beklemiyodum yani:S

şimdide ayağa kalkamıyorum:S

valla biz kadınların bünyesi garip be güzelim
kimine stres yorgunluk geciktirir kiminde erkenden gelir
ne ettin kısss kanama olsun deyii bişilermi yedin içtin
Dikkat et kendine ağrın çok fazla ise ilaç al yoksa gün geçmez....

mimucum öyle deme onu arayıda bulamayanlar var kac gündür bekliyorum biliyormusun ama hala gelmiyo...

hamilemisin yoksa bacım
kaç gün geçti?

aaa camlıca bende deniyim onu yaaaa

canım glisemik indeksi 50 yazıyor nette ben arada az az yemeyi düşünüyorum dünkü kilo verişim ondanmı yoksa kendiliğindenmi öğrenmem lazım..
zilim yaaa dün 1.300 zayıflamısım bu hiç normal gelmedi monti amcamın memleketinde olsaydı bence o da kesfederdi bunu kacırdı malesef.. ölmeden öğrenmesini isterdim.. :86:

koca yok bende ne hamilesi safiş annem koca almama izin vermiyo :95:

aaa camlıca bende deniyim onu yaaaa

canım aeben ablada zilimde yemeyin dedi ona göre ben risk alıp yicem sonunda kilo almakda olabilir montiye uygun değilse .. bide yerseniz bile et proteini almadığınız öğünde yiin demiş aeben abla dikkatli yiyin ben ara olarak yemeği düşünüyorum..

yer elmasinin gl.indeksi 50 mis kizlar simdi buldum ama bilmiyorum yiyebilirmiyiz biraz yuksek gibi ne dersiniz?

montinin sitesinde buldum ben bu gl. degerini yalniz ben italyan sitesinden bakiyorum adi TOPINAMBUR diye geciyo ama ayni seyden bahsediyo kontrol ettim kizlar

montinin sitesinde buldum ben bu gl. degerini yalniz ben italyan sitesinden bakiyorum adi TOPINAMBUR diye geciyo ama ayni seyden bahsediyo kontrol ettim kizlar

canım yenilebilecekler arasındamı yazıyor..
ben dün aradım bulamadım ama yen micek besinlerin gl değerleri 60-70 gösteriyordu sitede..

ziliiiimm öğretmennler günüün kutluu mutlu olsuuuunnnn senden başka öretmen varmı bilmiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…