şafiş camlıca günaydın kızlar..
gğnayydddııınn güzellerrrr
karın sancısı dolu bir güne uyandım nasıl biticek bugün bilmiyorum:S
gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
evett safişimm erken oldum bi de hiç beklemiyodum yani:S
şimdide ayağa kalkamıyorum:S
mimucum öyle deme onu arayıda bulamayanlar var kac gündür bekliyorum biliyormusun ama hala gelmiyo...
canım glisemik indeksi 50 yazıyor nette ben arada az az yemeyi düşünüyorum dünkü kilo verişim ondanmı yoksa kendiliğindenmi öğrenmem lazım..meyvenul dun yer elmasindan bahsetmisti arastirdigim kadariyla bizim icin bicilmis kaftan vucuda faydalari o kadar cokki ama bunlarin arasinda en onemlileri metobalizmayi hizlandirmasi ve kan degerini dusuk tutmasi bu ozelliklerinden dolayi seker hastalarinin yemesi gereken sebzelerin arasinda yer aliyomus ve bagirsaklari calistiriyomus yalniz cok iyi yikanip hatta fircalanip kabuklari soyulmadan tuketmek gerekiyomus kizlar.valla gozume carparsa marketlerde alip bi deniycem
zilim yaaa dün 1.300 zayıflamısım bu hiç normal gelmedi monti amcamın memleketinde olsaydı bence o da kesfederdi bunu kacırdı malesef.. ölmeden öğrenmesini isterdim.. :86:günaydın kızlar....sitedemi bir yavaşlama söz konusu yoksa beni laptoptamı anlamadım.eşim akşam proğram indiriyorum demişti flaşdiske attıktan sonra silmedi galiba acaip kasılıyor sayfaları zor açıyorum....
meyvem bende yer elmasını sevmem tatsız tussuz bişey ama çok faydalıymış birde bağırsak çalıştırıyormuş ama monti amcamın memleketinde yoktur yer elması nerden bilsin adamcağız o sebeple gl.indeksini yazmamış bak,yemeyin sizde gariii
masum bende tenceremi 320 lt ye almıştım geçen yıl cnm.banada çok gelmişti ve üstelik bir ay önce başka bir düdüklü almıştım.ama acaip memnunum eski evde tüp doğalgaza bağlı değildi bir tüp 1,5 ay giderken 3 aya çıkmıştı düdüklüden sonra..bu evde bilemiyorum tüpte doğal gaza bağlı ...dün oğluma(belki yer diye) patates haşladım ..b,rbuçuk dakikada haşlandı...oğluma çorbalar yaptığım dönemdede 2-3 dakikada sebze çorbalarını pişiriyordu..markası fissler.
benim işler bitti misafirleri beklemek kaldı bana...o sebeplede burda rahatça kalabiliyorum...
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
valla biz kadınların bünyesi garip be güzelim
kimine stres yorgunluk geciktirir kiminde erkenden gelir
ne ettin kısss kanama olsun deyii bişilermi yedin içtin
Dikkat et kendine ağrın çok fazla ise ilaç al yoksa gün geçmez....
hamilemisin yoksa bacım
kaç gün geçti?
aaa camlıca bende deniyim onu yaaaa
montinin sitesinde buldum ben bu gl. degerini yalniz ben italyan sitesinden bakiyorum adi TOPINAMBUR diye geciyo ama ayni seyden bahsediyo kontrol ettim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?