Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canım yenilebilecekler arasındamı yazıyor..
ben dün aradım bulamadım ama yen micek besinlerin gl değerleri 60-70 gösteriyordu sitede..

canim orta gl. diye geciyo ne dusuk ne yuksek seninde dedigin gibi aralarda etkilerinden faydalanmak icin abartmadan yenilebilinir bence.

en iisi biz hiç bişe yemeyelim monti amcanın kemiklerini sızlatmıyalım.. bu arada dün akşam salondaki hocalar kitabuın adını aldılarr bizde alcaz diyeeE:d beniii böle görünce

canim orta gl. diye geciyo ne dusuk ne yuksek seninde dedigin gibi aralarda etkilerinden faydalanmak icin abartmadan yenilebilinir bence.
camlıca biz aralarda yiyelim bakalım canım işe yarar gibi gelio bana kendimizi monti için kullanalım belkide yeni bi akım baslatırız

ilahiii koca olmadığını biliyor heralde beee

annenmi izin vermiyor yoksa babanmı?

babişkomum daha haberi bilem yok :85:annem olmaz kabul etmez dedi sonrada ben yinede bi söylerim dedi beklemedeyim :96:

en iisi biz hiç bişe yemeyelim monti amcanın kemiklerini sızlatmıyalım.. bu arada dün akşam salondaki hocalar kitabuın adını aldılarr bizde alcaz diyeeE:d beniii böle görünce

mimu sende bekle canım biz bi deniyelim işe yarıcakmı bakalım.. hepimiz birden tehlikeye girmeyelim..

supersin ya meyvenul ben bugun markete cikip alicam amaaan kobay olduk iyimi

mimum teşekkürler cnm...

kızlar boşwerin montiyi,hadi gelin bu gün bizde oturalım..hepsi montiye birbirinden aykırı şeyler yaptım. oturun yiyin gariii ben yemiyorum ama size bubi tuzağı kudum.bakalım kim önce düşecek

bayramdan sonra başka bir tuzağa düşecek varmıdır topikte bilmem ama bu gün gelecek olan arkadaşlar bayağı bir kalori yüklenip gidekler:)) 7 çeşit yaptım:)) kendi okulumdaki arkadaşların büyük bölümü sürekli diyette .onlar gelince masum şeyler yapıyorum...bu okuldaki arkadaşlar maşallah bibiriyle yarışıyorlar 4 kişi bir arabaya bindiklerinde kapıları kaldırıma oturup kapanmıyordu en son hatırladığım:) onlara ikramlık hazırlarken yağlı şekerli diye yemezlerse diyerek hiç kasmadan yaptım ikramlıkları... kendi okulumdan arkadaşlar gelince ayy içinde şeker varsa ben almiim cnm ,katı yağ varsa ben hiç yemiiim diyetteyim cnm dedikleri için bende hep lıght şeyler yapıyordum :86: o zamanda tadından ödün vermek zorunda kalıyorum diye içim rahat etmiyordu...bu gün gelenlere yağdan undan şekerden tuzdan kısmadım..tadlarına bakmadım ama güzel oldular gibi görünüyor...gelin yiyelim diyemiycem gelin yiyin diyorum (ben diyetteyimde)

zilim ben 3 kilo aldıktan sonra hiç bi tuzağa düşecek gibi görünmüyorum düşersemde zaten diğerlerine yazık heryeri kaplarım
eminim yaptıkların cok güzel olmustur ama onları siz öğretmenler afiyetle yiyin gari öğretmenler gününüz kutlu olsun ..
sende yee misafirlere ayıp olur yemezsen onlar yicek sen yemicen olurmu hiç...detox falan bahane boşver mis gibi börekler tatlılar varken

Son düzenleme:
kızlar uzun bir aradan sonra merhaba.

umarım ehrkes keyif li güzel bir bayram geçirmiştir.

gelelim bana bayramda diyet miyet hak getire tabi yediklerime dikate ttim ama 53,7 olan ben 55,3 le diyete geri başladım ne kadar ekmekte yemesem hayır diyemedim ama ne yapalım sağlşık olsun veririm yine.bugün montimşn 1.günü:))

zevcan cım ben de düdüklüde fisler derim süper hem ekonomik tip daha uzun süre dayanıyor.hemde lezzeti çok güzel.

bugunku menum
sabah:3 kayısı 1 bardak su 1 saat sonra tb ekmek yumartasız menemen salatalık yeşil zeytin birde oğluma yumurta yapmıstım 2 catalyumurta sıonuydu bitsin diye
öğle:etli kapuska yogurt salata
aksam:kapuskayı fazla yapmısım eşimde yemiyor 3 gun gider bana o aksamda aynı

hasta değilimde keyifsiz halsiz dolanıyorum ortalardakızzz fazlaysa akşam kapuskaya eşlik edebilirim

zilimm benimde anacıımın günü varr.. annem normalde çalışıyo ama kuzenleri gelinler falan 15 de bir toplanıyolar yakın zamanda çok kişi kaybettik bizim aileden ilk önce onlara yasin okuyorlar sonra da muhabbet dedikodu hem birbirlerini görmüş oluyorlar. bir de biri başlatmış her gelene kendi hediyeler yapmış. annemin bir kuzenii çok hoşş peçetelerin kenarlarına işlemeler yapmış onlardan dağıtmış hepsine hatıra annemde bu sayede 15 de 1 işe gitmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…