canım yenilebilecekler arasındamı yazıyor..
ben dün aradım bulamadım ama yen micek besinlerin gl değerleri 60-70 gösteriyordu sitede..
koca yok bende ne hamilesi safiş annem koca almama izin vermiyo :95:
camlıca biz aralarda yiyelim bakalım canım işe yarar gibi gelio bana kendimizi monti için kullanalım belkide yeni bi akım baslatırızcanim orta gl. diye geciyo ne dusuk ne yuksek seninde dedigin gibi aralarda etkilerinden faydalanmak icin abartmadan yenilebilinir bence.
ilahiii koca olmadığını biliyor heralde beee
annenmi izin vermiyor yoksa babanmı?
en iisi biz hiç bişe yemeyelim monti amcanın kemiklerini sızlatmıyalım.. bu arada dün akşam salondaki hocalar kitabuın adını aldılarr bizde alcaz diyeeE:d beniii böle görünce
camlıca biz aralarda yiyelim bakalım canım işe yarar gibi gelio bana kendimizi monti için kullanalım belkide yeni bi akım baslatırız
babişkomum daha haberi bilem yok :85:annem olmaz kabul etmez dedi sonrada ben yinede bi söylerim dedi beklemedeyim :96:
sema ablam hastamısın hayırdır.. dikkat et kendine..günaydın fıstıklar...
bugün hiç halim yok dökülüyorum....
supersin ya meyvenul ben bugun markete cikip alicam amaaan kobay olduk iyimi
mimum teşekkürler cnm...
kızlar boşwerin montiyi,hadi gelin bu gün bizde oturalım..hepsi montiye birbirinden aykırı şeyler yaptım.oturun yiyin gariii ben yemiyorum ama size bubi tuzağı kudum.bakalım kim önce düşecek
bayramdan sonra başka bir tuzağa düşecek varmıdır topikte bilmem ama bu gün gelecek olan arkadaşlar bayağı bir kalori yüklenip gidekler:)) 7 çeşit yaptım:)) kendi okulumdaki arkadaşların büyük bölümü sürekli diyette .onlar gelince masum şeyler yapıyorum...bu okuldaki arkadaşlar maşallah bibiriyle yarışıyorlar 4 kişi bir arabaya bindiklerinde kapıları kaldırıma oturup kapanmıyordu en son hatırladığım:) onlara ikramlık hazırlarken yağlı şekerli diye yemezlerse diyerek hiç kasmadan yaptım ikramlıkları... kendi okulumdan arkadaşlar gelince ayy içinde şeker varsa ben almiim cnm ,katı yağ varsa ben hiç yemiiim diyetteyim cnm dedikleri için bende hep lıght şeyler yapıyordum :86: o zamanda tadından ödün vermek zorunda kalıyorum diye içim rahat etmiyordu...bu gün gelenlere yağdan undan şekerden tuzdan kısmadım..tadlarına bakmadım ama güzel oldular gibi görünüyor...gelin yiyelim diyemiycem gelin yiyin diyorum (ben diyetteyimde)
günaydın fıstıklar...
bugün hiç halim yok dökülüyorum....
bugunku menum
sabah:3 kayısı 1 bardak su 1 saat sonra tb ekmek yumartasız menemen salatalık yeşil zeytin birde oğluma yumurta yapmıstım 2 catalyumurta sıonuydu bitsin diye
öğle:etli kapuska yogurt salata
aksam:kapuskayı fazla yapmısım eşimde yemiyor 3 gun gider bana o aksamda aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?