Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bende acıktım meyveemm bgnn et türü bişe yemek istiorum artık 3 gündür ota döndü beynimm ot kafa oldum

woowwww süpperrrrr
banada yollasana o hediyelerden

ayrıcaaaa
annen ne iş yapıyor kııı 15 te bir çalışmıyor ne kadan güzelmiş öyle

müşteri temsilcisi yeevrumm çok eski çalışan olduğu için böyle şeyler yapabiliyo babamla beraber çalışıyolar babam ikisinin yerinede gidiyo o gnler:d

bende şimdi tarcınlı yogurt yaptım yanındada kuru kayısı yiyorum 2 tane olurmu birlikte birazdanda kuafore gidicem beyaz leblebi atıstırayım ordada yanıma alıp eve gelene kadar idare etsin beni

SELAM KISLAR .......

tekrR HOŞGELDİN SİNEM ....
NİCİNİ HATIRLIYORUM ..
AMA BÖYLE TAKİP EDİPDE BİR MERHEBE YAZMAYANLARA KZIIYORUM MONTİ YAPMANIZDA ŞART DEYİL KUZULAR YA ....
TARÇINLI YOGURDU DENMENE SEVİNDİM ÇAMLICAM .... DÜZENLİ KULANIN AMA ...

MENÜLERİN GÜZEL CANIM AFİYET OSUN ...
YANLIZ KÜÇÜK BİR UYARI MEYVEYE FAZLA YÜKLENMİŞİN (HOŞAF OLARAKDA .)
BİRAZ AZALT...
BİRDE ETLE ÇEVLELENMİŞ BİR MENÜNÜN FAZLA YANINA YANAŞTIRMA HOŞAFI ...EN AZ 3 SAAT ARAN OLSUN .
SEN ARA OLARAK KULANMIŞIN . BAKLİYAT YADA SEBZE MENÜNÜN YANINDADA İÇEBİLİRSİN .... AMA ET MENÜSÜNE YAKLAŞTIRMA .

DÜN BENDE HOŞAF KUYUSUNA DÜŞTÜM SEN GİBİ ...
KISLAR ŞEKERSİZ SAKIN İYİ OLMAZ DİYE AKLINIZA GELMESİN ...
AZ SUYLA KAYNATIN VE BİRAZ FAZLA FİŞİRİN ... VE BİRSÜRE İÇMEYİN İNANIN O MEYVENİN ŞEKERİ SUYA ÇIKTIMI ŞEKERLİ HOŞAF HALT ETMŞ ... BEN ANECİMN ELERİYLE KURTTUGU ERİKLERDEN YAPIYORUM SANIRIM ELMEYE NAZARAN DAHA TATLILAR SÜPER OLUYORDA....

SAFİŞİM MENÜLERİN YİNE 10 NUMERO
TARÇINI SÜTE KATINCA BARDAGIN DİBİNDE KALIYOR .YOGURDA DENE...
2 GÜNDÜR TARÇININ ZARARINA BAKIYORUM BİR TÜRLÜ BULAMADIM ....
ARAŞTIRIRKEN KESTANE BALIYLA KARIŞIMI DİKATİMİ ÇEKTİ . EŞİM KARA DENİZDEN GELİRKEN ALMIŞ . ACI BAL DİYORUM BEN .BU BALLA BAYA DERDE DEVAYMIŞ . İLAÇ NİYETİNE BEBELERE YAPAYIM ...
ÖNCELİKLE AMNNN MEYVEM DERT ETİGİN KÜÇÜÇÜK YER ELMASIMIYDI ...

MEYVEM DÜZENLİ YMEGE GEÇİNCE NORMAL OLRAK YENİ ALINAN KİLOCUKLAR UÇAR SEN O KİLONUN KALAN 1 KİLOSUNDAN KORK DÖNDÜYSE O YAGA DÖNMİŞTÜR GERİSİ İNER KAFANI YORMA ...
50 GR FUNDUKK ÇOK BEN BİLMEMMİ MİKTAR YAZMAYINCA MUAMMADA KALIYORUM İŞTE BUNDAN MİKTARINIZ ÇOK OLUYOR ...

SENİN EV MUTFAK DURUMUNU BİLDİGİMDEN DEDİM CADI ZATEN ...

bende şimdi tarcınlı yogurt yaptım yanındada kuru kayısı yiyorum 2 tane olurmu birlikte birazdanda kuafore gidicem beyaz leblebi atıstırayım ordada yanıma alıp eve gelene kadar idare etsin beni
kıs gamze hala ögrenemedinmi meyvenin önceden yenecegini...

Boya badana var desene sende ...

Siteye ne oldu yine böyle herşey karıştı yine öff.

benimkilerde kalıyo havada ama şikayetçi deeleem ayy balamlar:d

aebenim bende dün migrosta minik yoğurtlardan gördüm light bir kere yemelik onlardan aldımda işe getirmeyi unuttum yoksa tarçınlayıp yicektimmm yemek nietine yiyoruz demi?

kızlar yanlış anlamayın ama çok alındım en azından biriniz selamıma cevap verebilirdi.

aynen canım alınma yagmur gözlüye katılıyorum benımde genelde yazdıklarım hep havada kalıyor alıştım yani
KISLAR BAZAN OKURKEN ARAYA KARIŞIYOR .YADA CEVAP YAZMAYA ZAMAN OLMUYOR BU YÜZDEN BURDA HERKES DOST ,ARKADAŞ YANLIŞ ANLAMALAR AKLINIZA GELMESİN SAKIN .
HADİ BAKALIM HAYIRLI OLSUN TLYONUM

AFİYET OLSUN GAMZEM ....

en iisi biz hiç bişe yemeyelim monti amcanın kemiklerini sızlatmıyalım.. bu arada dün akşam salondaki hocalar kitabuın adını aldılarr bizde alcaz diyeeE:d beniii böle görünce
YAP YAP REKLAM YAP .. 1KİŞİ BİLE FAYDALANSA KARDIR .
günaydın fıstıklar...
bugün hiç halim yok dökülüyorum....

YAGMURUM BAYRAMDAN SONRA BİR TÜRLÜ GÖREMEDİM SENİ
BENDE NE UNUTTUM DİYORDUM ...

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ELERİNDEN ÖPÜYORUZ İYİKİ VARLAR ....
yer elmasinin gl.indeksi 50 mis kizlar simdi buldum ama bilmiyorum yiyebilirmiyiz biraz yuksek gibi ne dersiniz?
BİR YERDEN GÖZÜME ÇARPMIŞTI O İSTEDEMİYMİŞ ...
50 NORMALDE YÜKSEK FAKAT YİYECEGİN TAZA YADA LİFLİ OLMASI GL DEGERİNİ BİRAZ DÜŞÜRÜYOR ...
ARADA BİR ARA ÖGÜNLERDE KEMİRMENİZDE BİR SAKINCA YOK OZAMAN MEYVEM ...
bende bu günkü menümü yazayım ..
sabah ekmek marmelat peynir zeytin
öğlen mercimek corba salata yoğurt(inş gelmiştir)
aksam meyve tarcınlı yoğurt
AFİYET OLSUN MEYVEM ...

AFİYET OLSUN ...
mimucum öyle deme onu arayıda bulamayanlar var kac gündür bekliyorum biliyormusun ama hala gelmiyo...
KISLAR TARCIN REGL DÜZENLEMEDE HATTA ARALARDA( AFEDERSİNİZ) AKINDTISI OLAN HATUNLARA DA İYİ GELİYORMUŞ ...
aebenim bende dün migrosta minik yoğurtlardan gördüm light bir kere yemelik onlardan aldımda işe getirmeyi unuttum yoksa tarçınlayıp yicektimmm yemek nietine yiyoruz demi?
HEM YEMEKLERLE HEMDE ARALARDA YİYORUM MİMÜM 2 KERE NASIL CANIM ÇEKERSE ....
AMA ARTIK % 100 EMİNİM BENİM ŞEKERİMİ VE İŞTAHIMI DENGELEDİ...VE YENEK YERKEN ÇABUÇAK DOYMAMI SAGLIYOR .... DAHA NE DİYİM 1 HAFTA DENEYİN DÜZENLİ VAZGEÇEMİYCEKSİNİZ ...
HA UUNUTMADAN FAZLASI KABIZLIK YAPIYORMUŞ ABARTMAYIN GÜNDE 2 DEFA .AŞIRI DOLDURMAYIN ÇAY KAŞIGINI ..

ZİLİM BU TARÇIN LI YOGURDU BABACINA ÖNER CANIM .GÜNLÜK AKSATMASIN ŞEKER HASTALARINA BİRE BİRMİŞ ....

slm kızlar bugünüm hızlı başladı uyuya kalmışım ne ara giyindim ne ara kahvaltı yaptım bilmiyorum ama evden çıkıp arabaya bindiğimde doyduğumu anladım KAHVALTI:normal domates peynir zeytin ekmek ÖĞLEN : bir kase çorba yanında pilav üzeri tavuk vardı içim gitti ama sadece tavuktan aldım akşamda patlıcan ezme yoğurt salata olacak kilo veremiyorum reglime az kaldı umarım bittikten sonra vermeye başlayacağım

Umarım atladıgım mesaj kalmamıştır ......
Ketumu göremedim galiba ...

afiyet olsun öylen iş yerinde zorluklar oluyor ende olsan salata ve ogurdunda olurdu ...

Kalimeracım beklentilerini anlıyorum ama biraz sabır ....

:44:selam ben geldimm
hiç keyfim yok hava berabet bebeler uyuyor ama uyumak istemiyorum ben direniyorum resmen
tarçınlı yogurdu end edeniyorum ablam ve süper atıştırma ihtiyacım olmuyor hiç
ben yogurdumu yiyip kalana ekliyorum

birde sanırım ben 7 li rajkalara tekrar döndüm

aebencim rastlaşamadık bir türlü birazda alınganlık oldu desem yeridir belli kişiler belli kişilere cevap yazıyor ...sanki gruplaşma var gibi geldi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…