zilimm benimde anacıımın günü varr.. annem normalde çalışıyo ama kuzenleri gelinler falan 15 de bir toplanıyolar yakın zamanda çok kişi kaybettik bizim aileden ilk önce onlara yasin okuyorlar sonra da muhabbet dedikodu hem birbirlerini görmüş oluyorlar. bir de biri başlatmış her gelene kendi hediyeler yapmış. annemin bir kuzenii çok hoşş peçetelerin kenarlarına işlemeler yapmış onlardan dağıtmış hepsine hatıra annemde bu sayede 15 de 1 işe gitmio
kızlar yanlış anlamayın ama çok alındım en azından biriniz selamıma cevap verebilirdi.
kızlar yanlış anlamayın ama çok alındım en azından biriniz selamıma cevap verebilirdi.
hasta değilimde keyifsiz halsiz dolanıyorum ortalardakızzz fazlaysa akşam kapuskaya eşlik edebilirim
tekrR HOŞGELDİN SİNEM ....Herkeze iyi sabahlar diliyorum, aslında sabah yazacaktım ama bekleyemedim, yatmadan yazayım istedim.Daha evel de aranıza katılmıştım ama yeni bebeğim olmuştu süt verdiğim için de montiye uyamadım, aslında doğruyu söylemek gerekirse bu da benim bahanem olmuştu.Ama artık bahanem de kalmadı.Bugün yazmaya fırsatım olmadı ama bugün itibariyle ben de aranızdayım.16 şubat doğum günüm.O tarihe kadar ne kadar kilo verebilirim bilemiyorum ama iyi görünmek istiyorum.30 lu yaşlarıma kilo problemimi taşımak istemiyorum.Anlayacağınız kaybedecek 1 günüm bile yok.Yazmadığım sürelerde sizi takip etmeyi bırakmadım, yazdıklarınızı okuyordum ancakl yazmaya çekinir olmuştum çünkü yemeye özellikle de tatlıları vazgeçemiyordum.Ama şimdi kararlıyım, kendimi aklanmış hissediyorum.Günbegün ben de menümü burada paylaşıp önerilerinize uyacağım.Daha evel yediklerimi yazdığım bir defterim vardı ama özensiz birşeydi.Şimdi güzel bir defter edindim oldukça kalın, çünkü yaşam biçimi haline getirmek istiyorum bunu.Çok konuştum, kısacası sizinleyim.
Montiye uygun ezogelin çorbasından bahsedilmiş, nasıl yapılıyor, tarif rica ediyorum.
Herkeze tatlı rüyalar, sabah görüşürüz...
TARÇINLI YOGURDU DENMENE SEVİNDİM ÇAMLICAM .... DÜZENLİ KULANIN AMA ...gunaydinarkadaslar bayagi erkenciyim daha kimsecikler yok kahvaltimi yaptim bi bakinim dedim..
dunki menum
sabah(ben kahvaltiyi hep saat 6 da yapiyorum)1 dilim t.b ekmek.peynir,6 zeytin biraz marmelat ve capuccino
ara 1 elma ve 5 mandalina
oglen 1 tabak taze fasulye,4 zeytin ve yogurt
ara 2 kase elma hosafi (sekersiz)icine kayisi ve karanfil ilave ettim
aksam yogurtlu patlican ve cok az et ve coban salatasi
bugunki menum
sabah 1 dilim t.b. ekmek ,peynir ,5 zeytin az marmelat ve capuccino
ara 1 kase elme hosafi
oglen firinda tavuk ve ayran
ara 1 kase elma hosafi ve belki mandalina yerim
aksam izgara kofta,salata ve ayran
herkeze kacamaksiz birgun diliyom
bu arada unutmadan dun oglenden sonra tarcinli yogurt yemeye basladim valla ise yariyo saolsun aeben
ve dun internetten arastirdim tarcinin vucuttaki kan sekerini duzgun tutma gibi bi ozelligi varmis bundan olmali biz faydasini goruyoruz.
SAFİŞİM MENÜLERİN YİNE 10 NUMEROBende iki günlük menümü vereyim değilmi canlar :
Pazartesi
Kahvaltı 06.30
tb ekmek ve light peynirden yapılmış iki adet tost
Bir bardak süt....
Öğle 12.30
Musakka yemeği , Yoğurt (salata yoktu iş yerimde)
Akşam 18.00
Bir tabak nohut yemeği, Salata, Bir kase yoğurt....
Bir büyük kupa tarçınlı yeşil çay....
1.5 lt. su
Spor
Salı
Kahvaltı 06.45
2 dilim tb ekmek kızarmış
kk peynir
domates salata ve bir bardak yeşil çay....
Öğle 12.30
Bir porsiyon tavuk şiş
salata ve ayran
Ara 16.00
5-6 adet fındık içi
Akşam 18.00
2 tane tavuk göğsü eti haşlama
domates salata ayran....
Gün boyu sınırsız çay şekersiz....
1 lt. su
Spor
ÖNCELİKLE AMNNN MEYVEM DERT ETİGİN KÜÇÜÇÜK YER ELMASIMIYDI ...
aeben ablam önce yer elması konusunu anlatayım.. :90: dün iş yerinde baktım herkes katurkutur yer elması yiyo bende hiç yememişsim tabi oturdum küçük bi tanede ben yedim tadını beğenmedim acıydı ama herkesin içindede onlar iştahla yerken bişi diyemedim..
süte geleyimm malum bayram dönüşü ve benim evde 10 gündür kimse olmadığından yicek bişi yok :93: ilçe markettede sadece süt var dikkat ettiysen peynir de yemiyorun yok çünkü dün gece evde yaptım yağsız sütten oda giç güzel olmadı ama bu sabah azcık yedim bu gün gelebilirmiş öğlen bi gidip bakıcam umarım gelmiştir.. :76:
kuruyemiş miktarımda 50 gr fındık oldu dün aksam :))
bu arada nedendir bilmem yer elmasındanmı oldudur artık cünkü tek farklı sey onu yedim 1.300 zayıflamısım dünden beri sabah cığlık atasım geldi üç kilonun nerdeyse yarısı gitti:92: :87: :86:
kıs gamze hala ögrenemedinmi meyvenin önceden yenecegini...bende şimdi tarcınlı yogurt yaptım yanındada kuru kayısı yiyorum 2 tane olurmu birlikte birazdanda kuafore gidicem beyaz leblebi atıstırayım ordada yanıma alıp eve gelene kadar idare etsin beni
KISLAR BAZAN OKURKEN ARAYA KARIŞIYOR .YADA CEVAP YAZMAYA ZAMAN OLMUYOR BU YÜZDEN BURDA HERKES DOST ,ARKADAŞaynen canım alınma yagmur gözlüye katılıyorum benımde genelde yazdıklarım hep havada kalıyor alıştım yani
HADİ BAKALIM HAYIRLI OLSUN TLYONUMkızlar uzun bir aradan sonra merhaba.
umarım ehrkes keyif li güzel bir bayram geçirmiştir.
gelelim bana bayramda diyet miyet hak getire tabi yediklerime dikate ttim ama 53,7 olan ben 55,3 le diyete geri başladımne kadar ekmekte yemesem hayır diyemedim ama ne yapalım sağlşık olsun veririm yine.bugün montimşn 1.günü:))
bugunku menum
sabah:3 kayısı 1 bardak su 1 saat sonra tb ekmek yumartasız menemen salatalık yeşil zeytin birde oğluma yumurta yapmıstım 2 catalyumurta sıonuydu bitsin diye
öğle:etli kapuska yogurt salata
aksam:kapuskayı fazla yapmısım eşimde yemiyor 3 gun gider bana o aksamda aynı
YAP YAP REKLAM YAP ..en iisi biz hiç bişe yemeyelim monti amcanın kemiklerini sızlatmıyalım.. bu arada dün akşam salondaki hocalar kitabuın adını aldılarr bizde alcaz diyeeE:d beniii böle görünce
günaydın fıstıklar...
bugün hiç halim yok dökülüyorum....
BENDE NE UNUTTUM DİYORDUM ...
BİR YERDEN GÖZÜME ÇARPMIŞTI O İSTEDEMİYMİŞ ...yer elmasinin gl.indeksi 50 mis kizlar simdi buldum ama bilmiyorum yiyebilirmiyiz biraz yuksek gibi ne dersiniz?
AFİYET OLSUN MEYVEM ...bende bu günkü menümü yazayım ..
sabah ekmek marmelat peynir zeytin
öğlen mercimek corba salata yoğurt(inş gelmiştir)
aksam meyve tarcınlı yoğurt
AFİYET OLSUN ...dünkü menüm;
07:00 2 yumurta, 1 dilim peynir, minnacık şekersiz marmelat
12:45 1 büyük tabak yeşillik kırmızı lahana ile üzerine peynir serptimm mükemmel oldu
16:00 1 elma
17:30 1 elma
19:30 3 4 kaşık kabak yemeği, 2 kaşık ıspanak yoğurt ile yedim
bir de yatmadan önce hurmadan iki ısırık aldım ama ağzımı buruşturdu olmamıştı tam yiyemedim:S
bu kadaaaan
KISLAR TARCIN REGL DÜZENLEMEDE HATTA ARALARDA( AFEDERSİNİZ) AKINDTISI OLAN HATUNLARA DA İYİ GELİYORMUŞ ...mimucum öyle deme onu arayıda bulamayanlar var kac gündür bekliyorum biliyormusun ama hala gelmiyo...
HEM YEMEKLERLE HEMDE ARALARDA YİYORUM MİMÜM 2 KERE NASIL CANIM ÇEKERSE ....aebenim bende dün migrosta minik yoğurtlardan gördüm light bir kere yemelik onlardan aldımda işe getirmeyi unuttum yoksa tarçınlayıp yicektimmm yemek nietine yiyoruz demi?
slm kızlar bugünüm hızlı başladı uyuya kalmışım ne ara giyindim ne ara kahvaltı yaptım bilmiyorum ama evden çıkıp arabaya bindiğimde doyduğumu anladım kahvaltı:normal domates peynir zeytin ekmek öğlen : Bir kase çorba yanında pilav üzeri tavuk vardı içim gitti ama sadece tavuktan aldım akşamda patlıcan ezme yoğurt salata olacak kilo veremiyorum reglime az kaldı umarım bittikten sonra vermeye başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?