Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin banucum üzülme bende bayram sonu tartıya çıktığımda şoka uğradım ama birazda beklenen bir durumdu pişman değilim.. pazartesiden itibaren tam gaz montiye döndüm ve aldığımın yarısı gitti bile demekki ödemmiş...:78:

aebencim rastlaşamadık bir türlü birazda alınganlık oldu desem yeridir belli kişiler belli kişilere cevap yazıyor ...sanki gruplaşma var gibi geldi bana..
yok yagmurum .. Bak ben 2.5 senedir buralardayım inan onca takım içindeydim halada içindeyim ... Bu her topikde dile gelirhelde yeni gelen sendiromu olur ...bunu ben bile yaşamıştım 6.takıma ilk girdigimde ... Ama inan hiçkimse bunu bilinçli yapmaz .....buna emin olun kıslar.. Sadece daha az ve çok mesaj yazanlar var. Her kesin durumuna göre ...
Ben bile bazan okadar sayfaları didikledigim halda bazı yazıları kaçırıyorum ...
Hemde ne gruplaşmesi hepimiz aynı yoldayız ....

oşbulduk sema abla
valla ben anlamaıdm aldıgımı ne oldunu ödemmi kilomu cumaya belli olarr

müşteri temsilcisi yeevrumm çok eski çalışan olduğu için böyle şeyler yapabiliyo babamla beraber çalışıyolar babam ikisinin yerinede gidiyo o gnler:d

çokkkk gözeeeellllll

kızlar yanlış anlamayın ama çok alındım en azından biriniz selamıma cevap verebilirdi.

e ben sana yazdım ammaaaaaaaaaa
site mağdurumuyum acabaaaa

alınma canım çoğu zaman benimde yazdıklarım havada kalıyor..

aynen canım alınma yagmur gözlüye katılıyorum benımde genelde yazdıklarım hep havada kalıyor alıştım yani

aaaaa bu ne alınganlık hatunlar noliiiii
ben çoğu zaman takımdayım buraya fazla yazmıyorum ne olur kişisel algılamayın yafff....

sağol ablam sağolda
tarçını süte katmadım ki ben o nerden çıktı

tarçınlı süt içmem ben
tarçınlı yeşil çay içmiştim ordan yanıldın zaaarr

yoğurdu sverim ama tarçınlı denemedim denemek gerenk.

tarçınla ilgili bildiğim ayıp bişi vardı benim ben bi deniyeyim

TARÇIN HAKKINDA EN AYRINTILIVE DÜZGÜN YAZIYI BURD BULDUM KISLAR BİR OKUYUN DERİM ....

Tarçın - Ayhan AKTAR - HABER DÜKKÂNI - HAYATIN AYNASI

ellerine sağlık aplaaaaaaaa

Siteye ne oldu yine böyle herşey karıştı yine öff.

herkes aynı dertten muzdarip....

benimkilerde kalıyo havada ama şikayetçi deeleem ayy balamlar:d

uleeeennn noliiiiii sizeeeee

aebencim rastlaşamadık bir türlü birazda alınganlık oldu desem yeridir belli kişiler belli kişilere cevap yazıyor ...sanki gruplaşma var gibi geldi bana..

hiiyy sema abla duymamış okumamış olayım olurmu hiç öyle şey neden böyle bir düşüneye girdiniz yaaaaaaaaaaa

aben abla
sana ne sorucm hani marmelat yapmıştım yaa hurmadan o dolapta semsert olmuş yaaa
böle nasıl dyiim sana ktılaşmış
dışarda mı tutayım birazzz

bu konuda dün yazmıştım masumum ...
Uzun süreli 3.5. Gün gibi kaçamakların ardından ilk atepda az alınmış gibi görünsede acısı sonraki haftalarda çıkar ..
Hatta ilk gün ay az ilmışım dersin diyete 4 elle sarılırsın .. Ertesi gün basküle bir çıkarsın (affedersiniz )oooha dersin .
Hep uyarıyorum sizi ..siz giderken ben dönüyordun o yolardan canlarım ya ....

Ama üzülme şişlik çabuk iner .. Az öncede meyveme dedigim gibi bu yeni alınan kilonun 1/3 zorlar sizi ...2/3 çabuk gider....

:78:

aben abla
sana ne sorucm hani marmelat yapmıştım yaa hurmadan o dolapta semsert olmuş yaaa
böle nasıl dyiim sana ktılaşmış
dışarda mı tutayım birazzz
2 mandalina sıkıp yeniden fıkırdatsana banuuuu ..(yani pişir )

oy safişim ...kıs kaç kişiye mönü yorumu yaparsan benim gibi kafan döner böyle ....

Bazanda bir önceki mönüde aklımda kalnları uyarı niteliginde bir diger mesaja yazıyorum . Siz anlavirin gariii....kızım sana diyom gelinim sen anla misali...:94::76:

HE BİRDE TARCINLA BİLDİGİM ÖZEL KONU VARMIŞ . ANLADIK DEDİKYA İŞTE HERŞEYE İYİ GELİYİ DİYE .... TATLI SAPIK SAFİŞİM BENİM ....::)))

Son düzenleme:
şimdi sitede yenilik yapmaya ne erk vardı acaba bizide bu kadar çıldırtmya anlamıyorumm kiii
yazdıgım gitmiyor 10 saatte açılıyor ssayfalarrr

aben abla ben 10 aydır ilk tekrardan kilo aldım diyet yaptıgım sür eiçinde hiç artııyı görmmiştim şişlik olurdu ama bu kilo
cuma belli olcek bakalım
bide cnm n e istediyse yeidm evd eolsam yine okadar olmazdımda başka yerde oluncaa kötü oldiii
saglık olsun 3 gündür süperim yaniii

ben anladım seni abla rahat ol sen
istediğini yaz ben ayıklarım aralardan

heee o tarçınla bildiğin şey acaba benim bahsini ettiğim şeymi bilmiyim amaa
ayıp yazamam buralarda
deniyeyim o vakit ben
kocamada yedireyim hatta puhaha

şimdi sitede yenilik yapmaya ne erk vardı acaba bizide bu kadar çıldırtmya anlamıyorumm kiii
yazdıgım gitmiyor 10 saatte açılıyor ssayfalarrr

banucum sakin ol şekercim dellenme boşver
bu halede alışırız nolcek....

bu günki menüm
SABAH
1 bardak iksir,tiroid ilacım
YOLDA
yarım elma
KAHVALTI
tb ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,biber,çay
ÖĞLE
yumurtalı ıspanak,yoğurt,salata
ARA
armut
AKŞAM
tonlu salata,yoğurt

bol su,iksir,bitki çayları

spor
35 dk yürüyüş...

alemsin safiş

afiyet olsun yagmurum ......

safiş yanee tarçın hakkında da bilmediin bi o kalmıştı puhahahah.D hepimizin içinde ki safiş ortaya çıksın ama benim için daa erken ben yemiyimmi safişim

BAK SEMA ABLA CEVAP VERİYORUM
ben kolay kolay menülere yorum yapmam
aeben ablam varken haşa ne haddime demiii
ama şu iksir dediğin yeşil çay iksiri demiiii tarçınlı karabiberli falan
o varyaaaa bende acaip işe yarıyor
sindirim sistemim acaip çalışıyor onu içince
sende de aynı etki varmı acep merak ettim????

birde sen istanbul trafiğinde beklerkene yiyorsun sanırım o elmayı demiiiii
allah yardımcınız olsun

yaaa bunu herkes diyo banaaaaa
alemmiyim neyimmm

safiş yanee tarçın hakkında da bilmediin bi o kalmıştı puhahahah.D hepimizin içinde ki safiş ortaya çıksın ama benim için daa erken ben yemiyimmi safişim

yok annem sen ye
sen ye ama
sevgilin yemesin
yada sevgilinde yesin
ama o yedikten sonra yalnız kalmayın
hele hele karanlık ortamlarda
nihahahaha

evet canım ta kendisi yeşilçay iksiri ama ben karabiber koymuyorum....1 çubuk tarçın,2,3 karanfil,1 limon ve tabiki yeşilçay....
benim tiroidten dolayı ödemim çok fazla oluyor...bu iksirle buldum çaresini...sabah yediğim meyveye gelince evimden durağa yaklaşık bir 15 dk yürümem gerekiyor şekercim yürürken yiyorum sabah karanlıkta kimsede görmüyor.....saat 06,10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…