Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

şimdii aklıma geldide çok sinirlendim..
şimdi ben hormon testi yaptırmak istiyodum reglimin 3.günü yapılıyomuş. benim reglimin 3.günüde cumaaa hiç mi h. içine denk gelmez arkadaşım yaaaa

kızlar diğer topikte arkadaşlar zayıflayınca ne giymek istersiniz diye bir sohbet konusu açmışlar konu harika olmuş herkes bişeyler yazmış benimde hayalim tiril tiril elbiseler birde topuklu uzun çizme giymek bu kütük bacaklar erirse inş seneye kışa :97::78:üst bedenim iyice gitti badi giymeye başladım pazarda satılan düz renk badilerin büyük bedenleri olmaya başladı sevinçten her rengini aldım gri,yeşil,siyah,kahve basenler ve bacaklar gitmiyor yaaa:84::84::84:

yağmurummm bendeee çok yüksek belli pantolonlar ve kalem etekler istiyorm benimde sorun bel bölgemde ve yanlarımda mini etek falan tamam da beli ortaya çıkaran kıyafetler giyemiyorum maalesef

kıs gamze hala ögrenemedinmi meyvenin önceden yenecegini...

Boya badana var desene sende ...

ayy haklısın aebencim valla ben onu unutmusum bende insulin direnci var bayadırda baktırmıyorum ozellikle bayram donusu su bir kac gundur yemeğimi guzel yiyorum ama 1 1.5 saat sonra resmen aclıktan ellerim titrer hale geldim yogurdun yanında kayısı yıyım dedim ama yanlısmıs neyse bi dahakine 2 jkere dusuneyim

yağmurummm bendeee çok yüksek belli pantolonlar ve kalem etekler istiyorm benimde sorun bel bölgemde ve yanlarımda mini etek falan tamam da beli ortaya çıkaran kıyafetler giyemiyorum maalesef

pantalon hayalimi yazmayı unutmuşum...bacaklar kalın olunca hiç güzel durmuyor incelsin pantalonda alıcam.....:78:

ayyy bende hanı simdi moda ya daracık skin jeanlar beyaz bir vucudu saran kot giymek istiyorum sorunum daha cok basen bolgesi ya daha cok yolum var birde vucudu saran kalem etek ve elbise

gamzee bende bendeeee bölee dapdarrr elbiseler isteyryummmm

ayyy bende hanı simdi moda ya daracık skin jeanlar beyaz bir vucudu saran kot giymek istiyorum sorunum daha cok basen bolgesi ya daha cok yolum var birde vucudu saran kalem etek ve elbise

kız sende basen yokki en azından göze batan bir fazlalık yok senin üst beden de sorun var üst kollar mide birde arkadan kalça üstü yanların var oraya ne deniyor bilmiyorum...

kız sende basen yokki en azından göze batan bir fazlalık yok senin üst beden de sorun var üst kollar mide birde arkadan kalça üstü yanların var oraya ne deniyor bilmiyorum...

can simidi deniyor abla dogru son zamanlarda uzt daha fazla cıkınca alt taraf golgede kaldı vallaaa

hımmm anladım ablacım afiyet bal şeker olsunnnn

şimdii aklıma geldide çok sinirlendim..
şimdi ben hormon testi yaptırmak istiyodum reglimin 3.günü yapılıyomuş. benim reglimin 3.günüde cumaaa hiç mi h. içine denk gelmez arkadaşım yaaaa

ee cuma git sendeeee

bacaklar için spor şart abla biliyorsun
yürüyüş koşu birebir

sen gel biz kıvırırken bel incelir anacım bir karış kalır

bugun yamurgozluye ikinci kez katılıyorum banada oyle geliyor deil oyle belirli kişiler sedace kendi aralarında yazıyorlar bazen konuya bizde dahil olup yazıyopruz ama kimse oralı lmuyor

yaaa ne kadar alıngansınız ama bende alınıyorum artık heeeeeeeeeeeeee

hepinizin regl dönemi yaklaştı zaaarrr...

gamzee bende bendeeee bölee dapdarrr elbiseler isteyryummmm

aynen canım ya hatta dapdar elbise siyah soyle zarifcecik bugun kuafore gittim sahibide zayıp ben odadayım oda cay içiyor yanındakiyle konusuyor duyuyorum ben hiç kekimi pogacamı eksik etmem surekli yiyorum ama hala cok zayıfım kilo almıyorum dedi ayyysinir oldum duydukca valla yiyip yiyip nasıl kilo almıyolar anlamıyorum ve sinbir oluyorum:84:

fesatlarda ondan....

benim babaannem hep derdi
"içine fit koyacağına
k...na et koy1

rahmetliiiii kendiside accık kiloluyduda

safiscim sen ustune alınmı bizim en azınddan benım lafım sana değil

safişcim haklısın yürümek ve koşmak bacaklar için mükemmel
ben mesela o uzay mekiği aletini hiç sevmiyorum. bu arada sporda üyliğim bitti ama 3 haftalık bir aerobik alacağım vardı salondan perşembe ona başlıyorum inş. 3 hafta sonra 79 u görürsem yeniden yazılacağım spora. kendime böyle bir ödül vereceğim

79u görmek 79.99 da olur yane

oo hayaller yazılmışşş bende lk hayalim kot giydimmm

bird esiyah dar elbise giymek isityourmmmm

kızlar bend eüzeirme alınmaya başladım valla
gruplaşma lafınıı çogumuzn yazsıı havada kalıyor eskisi ibi muhabbet yokkk
ama farkınd aolmadan yapıyormuyuz acaba diye düşlündümmm
bence varsa bişe açıkc ayazınnn

masumum bende h&m den ceket aldım bayramdan önce bgn giydim şirkette herkes hasta oldu gören sordu 42 beden nihahahah artık 2 3 ay sonra bol gelir ama napalım

kimle kimin arasında mesela herkes zan altında kalıo canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…