kıs gamze hala ögrenemedinmi meyvenin önceden yenecegini...
Boya badana var desene sende ...
yağmurummm bendeee çok yüksek belli pantolonlar ve kalem etekler istiyorm benimde sorun bel bölgemde ve yanlarımda mini etek falan tamam da beli ortaya çıkaran kıyafetler giyemiyorum maalesef
banada öyle geliyor ne yalan sölim yağmurgözlü
kızlar diğer topikte arkadaşlar zayıflayınca ne giymek istersiniz diye bir sohbet konusu açmışlar konu harika olmuş herkes bişeyler yazmış benimde hayalim tiril tiril elbiseler birde topuklu uzun çizme giymek bu kütük bacaklar erirse inş seneye kışa :97::78:üst bedenim iyice gitti badi giymeye başladım pazarda satılan düz renk badilerin büyük bedenleri olmaya başladı sevinçten her rengini aldım gri,yeşil,siyah,kahvebasenler ve bacaklar gitmiyor yaaa:84::84::84:
ayyy bende hanı simdi moda ya daracık skin jeanlar beyaz bir vucudu saran kot giymek istiyorum sorunum daha cok basen bolgesi ya daha cok yolum var birde vucudu saran kalem etek ve elbise
kız sende basen yokki en azından göze batan bir fazlalık yok senin üst beden de sorun var üst kollar mide birde arkadan kalça üstü yanların var oraya ne deniyor bilmiyorum...
evet canım ta kendisiyeşilçay iksiri ama ben karabiber koymuyorum....1 çubuk tarçın,2,3 karanfil,1 limon ve tabiki yeşilçay....
benim tiroidten dolayı ödemim çok fazla oluyor...bu iksirle buldum çaresini...sabah yediğim meyveye gelince evimden durağa yaklaşık bir 15 dk yürümem gerekiyor şekercim yürürken yiyorum sabah karanlıkta kimsede görmüyor.....saat 06,10
şimdii aklıma geldide çok sinirlendim..
şimdi ben hormon testi yaptırmak istiyodum reglimin 3.günü yapılıyomuş. benim reglimin 3.günüde cumaaa hiç mi h. içine denk gelmez arkadaşım yaaaa
kızlar diğer topikte arkadaşlar zayıflayınca ne giymek istersiniz diye bir sohbet konusu açmışlar konu harika olmuş herkes bişeyler yazmış benimde hayalim tiril tiril elbiseler birde topuklu uzun çizme giymek bu kütük bacaklar erirse inş seneye kışa :97::78:üst bedenim iyice gitti badi giymeye başladım pazarda satılan düz renk badilerin büyük bedenleri olmaya başladı sevinçten her rengini aldım gri,yeşil,siyah,kahvebasenler ve bacaklar gitmiyor yaaa:84::84::84:
yağmurummm bendeee çok yüksek belli pantolonlar ve kalem etekler istiyorm benimde sorun bel bölgemde ve yanlarımda mini etek falan tamam da beli ortaya çıkaran kıyafetler giyemiyorum maalesef
bugun yamurgozluye ikinci kez katılıyorum banada oyle geliyor deil oyle belirli kişiler sedace kendi aralarında yazıyorlar bazen konuya bizde dahil olup yazıyopruz ama kimse oralı lmuyor
gamzee bende bendeeee bölee dapdarrr elbiseler isteyryummmm
aynen canım ya hatta dapdar elbise siyah soyle zarifcecik bugun kuafore gittim sahibide zayıp ben odadayım oda cay içiyor yanındakiyle konusuyor duyuyorum ben hiç kekimi pogacamı eksik etmem surekli yiyorum ama hala cok zayıfım kilo almıyorum dedi ayyysinir oldum duydukca valla yiyip yiyip nasıl kilo almıyolar anlamıyorum ve sinbir oluyorum:84:
hımmm anladım ablacım afiyet bal şeker olsunnnn
ee cuma git sendeeee
bacaklar için spor şart abla biliyorsun
yürüyüş koşu birebir
sen gel biz kıvırırken bel incelir anacım bir karış kalır
yaaa ne kadar alıngansınız ama bende alınıyorum artık heeeeeeeeeeeeee
hepinizin regl dönemi yaklaştı zaaarrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?