Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

huuuu
yağmurum canım benimde bacaklarım kütük gibin sporun iyi geleceğini biliyorum elimden geleni yapıyorum ama yetmiyor tabi ki yaptığım spor

benim de hayalim etek giyinmek yada elbise

yahu uzun çizme bile olmuyor yaa ((

bide sayfalar açılmıyor bekle babam bekle bu nasıl iş sayfalar sonuna kadar da açılmıyor yarısı açılıyor sabahtan beri bir günlük yazı olkumaya çalışıyorum düşünün

Herkeze selam, ancak girebildim nete.Hemen bugünkü menümü yazayım:
sabah: 2 kuru incir, bol su
kahvaltı: 1 dilim tam buğday nekmeği, üzerine ev yapımı acılı ezme
3 zeytin
2 kk. aknaz peynir
domates-salatalık
açık çay
öğle: sebzeli yulaf pilavı,
kefir (1bardak)
Akşam: kapuska, peynir, salata

bu arada migrosun diet peynirini aldım yağ oranı % 2,5 yazıyordu

diğer diet reyonuna baktığımda en düşüğü % 8 idi neden bu bukadar düşüktür yani yanlış yazılmamıştır 2,5 değil mi hile yapıyorlar mı bu konuda bilmiyorum aknaz dışında birşey deniyeyim dedim

diyar dogrudur cnmmm
aman yagsız peynir degilmi hepsinin tadı aynı bacummm

ben aknazı ilk aldığımda krem gibi gelmişti geçen gün babam almışş normal peynir gibi niyedir ki kızlar

mimu sen istanbuldmaısın cnm istanbulda
2 çeşit yag oranı var ordaki ark hep söylüyorlardı bende bayramd abaktım gerçekten öle biri 9 digeri 2.5
elki snein aldıgın 9 dur bakarak al cnm

menümü yazayım

sabah kuru kaysı

kahvaltı
ekmekle klaisk kahvaltı

öglen
kurufasulye,yogurt,salata

ara
ayva,elma

akşam
bokoli,z.fasulye,yogurt

arada meyve yerimm

pilav yaptım hiç cnm çekmeidi
yogurdada tarçın kattımmm

kaçamkasızzzz 03 banu

slm topik sakinleri...
öğlenden itibaren giremedim misafirden dolayı ama kaynamış burası....

yağmurgözlü,tylon ve gamze arkadaşlarım sitede gruplaşmadan bahsetmişsiniz ama bunu söylerken buraya yazan onlarca insanı tövmet altına sokmuşsunuz...

sanırım laf çaktığınız kişilerden biride benim...aeben değil,safinaz değil diğer üstüne alınan arkadaşlarım değiller..kim peki.....??
ben bir yıldan fazladır buradayım hiç bir zaman gruplaşma olduğunu görmedim aebenin dediği gibi...ve bir gün bile aklıma gelmedi grup olmak...burda grup olmaktan kastınız ortada dönen sohbete katılımcı olmakta evet grubum....ama ortak sohbette yer almanın nesi grup olmak yada grup kurmak bunu anlamadım...ben burdan kimseyle özelden sohbet falanda etmiyorum.etmiş olsaydımda bu yine grup olayı olmayacaktı...burda bir tartışma çıktıda kim biribirini tutup gruplaştıki....grup anlayışınızı anlamadım .......

bayram süresince topikte bayram için memleketlerine gidemeyen bir kaç kişi burada sıkça girip yazıştık bahsi geçen grup buysa çok yalnış bir yakıştırma yapılmış ve hiç yakışık almamış....

kendim bizzat aebenim burada yokken elimden geldiği ve dilimin döndüğünce yardımcı olup sorusu olan arkadaşlara yardım etmeye çalıştım...bu ithamı yapan bu üç arkadaşım hanginiz bir şey sordunuz yada söyledinizde cvp vermedim ??lütfen buna cvp yazın...

burada ortada dönen sohbete katılmak içinde kimse kimseden teşvik yada söz hakkı beklemiyor,konuyla alakalı bir fikri varsa yazıyor.yoksada yazmıyor. sizin varsa sizde yazsaydınız arkadaşlar.....yazdınızda cvp yazanmı olmadı..

ve bu ithamlarda bulunduğunuz kişiler kimlerse lütfen isim isim yazın onlarında cvp hakkı doğsun...bunca insana itafen yazılacak bir şey değil çünki...gördüğünüz gibi herkes üstüne alınmış durumda...

bu güne kadar hiç kimseyle grup oluşturmadım,gruba dahil olmadım o sebeple hiiiç üstüme alınmadım...alınayım diye yazdıysanız söz hedefe varmadı yani bunu bilin....
sadece hoş bulmadım bu tavrı....yakışık almadı....

burda bulunma sebebim sadece bu yola çıkmış arkadaşlara destek olmak ..ve olabiliyorsamda bunun mutluluğunu yaşıyorum hepsi bu....grup kurmaya yada tatsız yorumlar yapıp kimsenin canını sıkmaya gelmedim yani anlayacağınız....

iki çift tatlı sözün belini kırmak tek dileğimiz,birde kendi başıma diyet yapmaya çalışarak çektiğim tüm zorlukları arkadaşlarımında çekmemesi için isteyenlerin elinden tutmak....başka ne diye burda olabilirimki.....

Son düzenleme:
masumum sen girmişsin ben laptobu bırakıp mutfağa oğlumu doyurmaya gitmişim cnm görmedim senin yazdığını cnm ,kusura bakma nolur...
birde okuduklarım karşısında şaşkına döndüğüm için kafam alt üst oldu cnm..yazamadan mutfağa gittim görmemişim senin yazını....yolladım misafirlerimi evi toplayıp süpürdüm tekrardan....ancak oturdum dinlecektim burayı okurken ama oda olmadı malesef canım sıkıldı....:26:

zilim boş yere alınmışın canım benim ordada böyle durumda yok zaten arkadaşlarımızda yeni deyil hep sohbet ediyoruz zaten topikde eski yeni yok ....

sizlerden ricam lütfen bu konuyu fazla uzatmayalım zaten uzatacak bişide yok..
hedefimiz yolumuz aynı ...

afiyet olsun sinem ...
yanlız hem sabah hem öylen agır karbonhidrat almışın böyle yulaflı şeyler yiyecegin zaman yumurtalı ekmeksiz kahvaltı yap ....

aferim kaçamaksız 3 banuya dha nice 33 lere .
bende şimdi fırına hamsi verdim eşim yolda geliyor ...
birde kadayıf dolaması yaptım .. amanın ne yag çekti öyle ... karkmayın ben yogurdumu yedim canım tatlı cekmiyorm ... hamsim ne güne duruyor ...:104::104:.

aeben iyi akşamlar bugünkü menüm
1 mandalina
çavdar ek.2 dilim salatalık zeytin peynir
öglenleyin birsey yiyemedim
akşam 2dilim çavdar ekmegi fırında balık küçük boy palamut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…